Mowement | Grafenové sportovní triko GTee

Spojili jsme světově oceněný materiál grafen s recyklovanými plasty a vytvořili tak ekologické sportovní triko s úžasnými vlastnostmi. Vývoj byl finančně náročný, a tak pro zahájení výroby potřebujeme vaši pomoc. Půjdete do toho s námi?

Autor: Mowement

Vzhůru do tiskárny

25.3.2020

Ahoj všem,

S vypětím posledních sil jsme zvládli dokončit šití odměn a včera jsme zaslali produkty do tiskárny. Bylo nám oznámeno, že za týden, tj. příští středu, bychom měli mít odměny u nás !! 

Následně se budeme plně věnovat balení, odhadujeme 1-2 dny. Příští pátek bychom tedy měli mít připraveno a ještě ten den se budeme snažit vše odeslat - přes Zásilkovnu.

Doručování

V Praze a okolí budeme rozvážet produkty sami - počítáme hned v sobotu a neděli 4-5.dubna. Proto bychom vás chtěli moc poprosit o pohyb poblíž vámi zadaných adres, abychom vás mohli zastihnout. Pokud bude stále probíhat karanténa a s tím spojená další opatření, nebojte se, budeme mít ochranné prostředky a pokud to půjde, necháme zásilku před domem, abychom se vyhnuli osobnímu kontaktu. Ačkoliv jsme se těšili, že vás poznáme. 

Dotazník

V neposlední řadě bych rád požádal ty, kteří nám ještě nevyplnili svá telefonní čísla, aby tak prosím učinili na odkazu níže. Moc nám to pomůže a zjednodušší doručování. Děkujeme!

Odkaz k vyplnění telefonního čísla - https://forms.gle/TQWKYkCNdMb6mynE9

Děkujeme za vaše pochopení a přejeme mnoho sil do nadcházejících dnů!

S pozdravem

Filip Matějka

zakladatel Mowement

Navštívili jsme výrobu GTee

17.3.2020

Ahoj,

koncem minulého týdne jsme byli naposledy zkontrolovat výrobu odměn GTee před jejich finálním zakončením. Už nám zbývá jen všechna trika řádně potisknout a budou připravené pro následné rozeslání každému z Vás, kteří jste nás podpořili na HitHit. 

Jsme rádi, že se nám podařily vychytat veškeré detaily, které jsme si na začátku stanovili.

Bohužel i naší výroby se dotkla situace koronaviru a mnoho švadlen se z důvodu prevence muselo přesunout do domácí karantény. Zůstaly pouze dvě, které chtěly mermomocí výrobu dokončit, a tak bychom jim chtěli i touto cestou moc poděkovat.
Dále bychom chtěli moc poděkovat i Vám za Vaši trpělivost v rámci doručení odměn GTee. 

Ještě jednou moc děkujeme a brzy se ozveme s další aktualitou :)
 

Immanuel Adenubi,
spoluzakladatel Mowement
 

Blížíme se do finále!

9.3.2020

Milí přispěvatelé,

Tak se blížíme do finálové rovinky! 🙌

Do konce tohoto týdne budeme mít vyrobené všechny odměny. Pak už jen rychlá zastávka v tisku v Mladé Boleslavi, kde je potřeba produkty obrandovat logem a podstatnými informacemi, a hurá za vámi. Počítáme, že po dvacátém březnu bychom měli mít hotové odměny u nás v Praze.

Níže přikládám fotku hotového pánského GTee a kompostovatelného obalu, ve kterém budeme zasílat část odměn.

Co nejdříve se opět ozveme!

PS: Chtěl bych se moc omluvit za neustálé oddalování a nedodržení termínu. Stále se učíme a překonáváme překážky, tak doufám, že jsme neztratili vaši důvěru. Děkujeme za pochopení!

Filip, zakladatel.

Startujeme šicí mašiny

10.2.2020

Ahoj přispěvatelé,

Ač s trochou zpoždění, tak jsme zahájili výrobu vašich odměn. Švadleny nastříhaly všechny díly trika, připravily si speciální pevné a pružné nitě, zažehly šicí stroje, nahodily úsměv a pustily se do toho. Příkládám fotky barevných kombinací našeho materiálu, ať máte hlubší vizualizaci. Za měsíc budeme posílat! :)

Zatím se mějte krásně,

Filip

Jde se šít!

17.1.2020

Ahoj všem!

Hlásím se z aktuálního dění výroby vašich zakoupených odměn v podobě GTee, které nám pomohly zajistit dostatečné finance na rozjezd našeho projektu. Takže ještě jednou moc děkujeme!

Momentálně máme již u nás připravený materiál a čekáme jen, jakmile se uvolní místo v šicí dílně. Do konce ledna bychom měli určitě začít. Naprostá euforie! Určitě vše co nejdříve zdokumentujeme do vizuální podoby, abyste byli alespoň virtuálně u toho. Pak nás čeká tisk, zabalit a šup za vámi. Počítáme na konci února.

Některé z vás, především z oblasti Prahy a okolí, navštívím a předám produkty osobně, takže se budu moc těšit, až vás poznám :)

Zatím se mějte a brzy se ozvu.

Filip

Aktuální dění ve výrobě

22.11.2019

Milí přispěvatelé,

Omlouváme se za slabší informovanost z aktuálního dění. Konstantně pracujeme na celkové produkci související s naším grafenovým trikem GTee. Pracujeme na produktovém obalu, jeho designu a zpracování, dojednáváme spolupráci s českou firmou zabývající se výrobou rozložitelných sáčků, připravujeme design visaček, testujeme ekologický tisk na náš materiál, a v neposlední řadě se nám již vyrábí samotný materiál pro GTee.

Právě k samotnému materiálu bych rád řekl pár slov. Během hlavní bulk-produkce materiálu (velkovýroba) jsme narazili na technický problém, který jsme díky unikátnosti materiálu nepředvídali. Jedná se o voděodolnost. Ukázalo se, že při velkovýrobě našeho materiálu zatím nedokážeme zapracovat a aplikovat voděodolnost takovým vyhovujícím způsobem pro triko, jakým jsme původně chtěli, protože by do značné míry měla negativní vliv na ostatní vlastnosti materiálu. Rozhodli jsme se tedy voděodolnost neaplikovat. 

Moc bychom se všem chtěli omluvit, především těm přispěvatelům, pro které byla tato vlastnost hlavním motivátorem k nákupu. Mrzí nás tato skutečnost a budeme pevně věřit, že i přesto k nám zachováte svou přízeň a podporu. Stále se učíme. Do budoucna to určitě zvládneme.

Dotazník !

23.10.2019

Ahoj!

Omlouvám se za menší zpoždění s naším dotazníkem. Trochu se nám zdržela tvorba velikostní tabulky, ale nyní už máme vše kompletně připraveno. Poprosím vás tedy o vyplnění krátkého dotazníku, kde si můžete zvolit vaši zakoupenou odměnu (odměny), genderovou variantu, velikost a barvu. 

Upozorňuju a zároveň prosím, abyste zvolili opravdu jen vaši zakoupenou odměnu a nic navíc. Zbytečně by se nám to zkomplikovalo. Děkujeme za pochopení :)

A teď hurá do vyplňování!

DOTAZNÍK - https://forms.gle/E1y3iz2SJW3Pg6ow8

Jsme v cíli!

10.10.2019

Ahoj přispěvatelé,

tak, a je oficiálně konec! Úderem 19. hodiny jsme úspěšně dokončili naši kampaň. Byla to opravdu jízda, ale skvělá a zábavná jízda, na jejímž konci se můžeme radovat z překročení cílové čáry, a to opravdu dlooouhým krokem. Díky vám se nám podařilo vybrat neuvěřitelných 455 400 Kč !!! To je celkem 474 vyrobených produktů, kterými vás odměníme. S tím se váže datum odeslání produktů. Jak bylo napsáno u odměn, nyní budeme potřebovat alespoň 3 měsíce na výrobu materiálu, šití a celkovou finalizaci. Tudíž pravděpodobný začátek zasílání bude po Novém roce, v průběhu ledna. O všem vám dáme včas vědět. 

Během následujícího týdne, jakmile se nám podaří plně zpracovat dotazník se všemi parametry, vám ho zašleme a vy budete moct zvolit variantu (pánskou/dámskou), velikost (S-4XL) a barvu. Pro lidi, kteří jsou vyššího vzrůstu (přes 2 metry), prosíme napsat do komentáře dotazníku, abychom vytvořili speciálně delší střih. Pokud vám žádný rozměr nebude sedět, tak nám taky napište.

Barva! V neposlední řadě bych vás ještě rád informoval, že díky velkému zájmu, navýšíme barevnou produkci trik, takže můžete vybírat až ze 3 barevných kombinací! Bude se jednat o černou, šedivou a pravděpodobně světle modrou.

Ještě jednou děkujeme a brzy se ozvu!

Filip

Blížíme se do finále.

7.10.2019

Ahoj přispěvatelé!

Tak už se nám blíží velké finále. Celá kampaň utekla šíleným tempem a my už se nemůžeme dočkat, až začneme balit vaše zakoupené odměny a odesílat! Doufám a věřím, že předčí vaše očekávání. Ještě dolaďujeme pár posledních detailů, především z hlediska designu. Tak, aby všechno bylo perfektní.  

Doposud se nám podařilo díky vám vybrat 377 500 Kč, což je úžasný výsledek a jsme za každého z vás moc rádi. Děkujeme!

Pro zpestření závěrečného požitku ze čtení:) ještě zasílám vytvořený gif z našeho testování tepelné vodivosti, kde je vidět až dvaceti stupňový rozdíl od klasického polyesterového produktu.

Moc děkujeme za vaši dosavadní podporu!

PS: Stále je možné nás podpořit nákupem GTee s dlouhým rukávem za skvělou cenu. Obávám se, že v budoucím ostrém prodeji se na takovou cenu jen tak nedostanem, tak to nepropásněte :)

Filip

Dosáhli jsme cíle!

30.9.2019

Ahoj všem,

Tak jsme to zvládli! Díky vám se nám podařilo dosáhnout cílové částky a tím si zajistit rozjezd naší výroby. Pomalu se začneme připravovat na to nejdůležitější. Nicméně stále nám zbývá ještě 10 dní do konce kampaně, takže věřím, že se nám povede vybrat více, protože pro vás máme přichystané odměny!

Do kampaně přidáváme za vybrání 300 tisíc korun novou odměnu - GTee s dlouhým rukávem. Jedná se o  stejný design jako u klasického GTee. Velikosti a barvy budou také stejné.

Pokud byste měli zájem i o grafenové ponožky k této variantě, prosíme k odměně přidat 450 Kč navíc a napsat to do poznámek. Pro lepší přehled :)

Jste skvělí!

Filip

Píše se o nás!

23.9.2019

Ahoj přispěvatelé!

Přicházím s úžasnou zprávou, pro nás až neuvěřitelnou. Jeden z největších českých technologických portálů Czechcrunch se rozhodl s námi zabrouzdat více do hloubky našeho projektu a napsat o nás velmi zajímavý a čtivý článek. Pokud byste měli chuť a zájem si tento článek ve své volné chvilce přečíst a zjistit ještě více informací, přenechávám zde odkaz - https://www.czechcrunch.cz/2019/09/nova-era-sportovniho-obleceni-mladi-cesi-navrhli-revolucni-triko-z-grafenu-ktere-prezije-extremni-podminky/ 

A pokud by vám to bylo málo, detailnější vhled do našeho produktu se můžete dočíst také na RedBullu - https://www.redbull.com/cz-cs/fashion-ceske-sportovni-triko-gtee-grafen-mowement

Za případné sdílení článku budeme moc rádi! :)

Mějte se hezky,

Filip

50% za námi!

16.9.2019

Ahoj všem! 👋🏼

5 dní nám uteklo jako voda a my jsme se díky vaší podpoře dostali na 50% naší cesty. Zatím jsme teprve v polovině, ale času nám ještě zbývá poměrně dost a já věřím, že dokážeme překročit naši cílovou čáru. Vůbec jsme nečekali takový zájem a proto moc děkujeme, že se vám projekt libí a věříte v nás! 🙏

Děkujeme a jedeme dál! 💪

Filip

Jedna třetina za námi!

11.9.2019

Ahoj všem!

Je to neskutečný, kolik vás přispělo a podpořilo náš projekt a myšlenku za prvních 24 hodin od spuštění kampaně. Povedlo se nám pokořit jednu třetinu! Ale samozřejmě nekončíme a jedeme dál. Pokud se nám podaří dosáhnout cílové částky v nejbližší době, přidáme další extra odměny, které jsme si pro vás připravili. ❤️

Mimochodem.

Dostali jsme od vás mnoho zpráv, některé se opravdu často opakovaly. Proto bych zde jednu konkrétní rád zodpověděl. Jedná se o možnost výběru velikostí trika, zejména pro muže. V popisu máme uveřejněné, že bude možné vybírat z velikostí S-XL. Ale vzhledem k tomu, že jsme obdrželi několik zpráv, jestli budeme dělat i velikosti větší než XL, rozhodli jsme se vyhovět. Nově tedy budeme šít až do velikosti 4XL. 😊

To je ode mě zatím vše. Moc děkujeme za dosavadní podporu a pokud byste se rozhodli nás sdílet, vůbec se nebudeme zlobit! 😊

Mějte se hezky,

Filip

18 025 €
vybrané z 11 874 €

151%

151% splnené

373 ľudí prispelo

Ekológia, Šport, Móda

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 10.10.2019 v 19:00.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 7
    Dobrý pocit

    Moc se mi Váš projekt líbí a rád/a Vás podpořím alespoň takto. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 12 z 50
    GTee s dlouhým rukávem - Pro nejrychlejší!

    Pro ty nejrychlejší přidáváme odměnu grafenového trika s dlouhým rukávem za úžasnou cenu. Levnější o 550 Kč vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Pro  2 páry grafenových ponožek i k této variantě, prosíme k odměně  přidat 450 Kč navíc a napsat jej do poznámek.

    Po skončení kampaně  bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-4XL), barvy a dámské/pánské varianty. 

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma.
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • predané 60
    Jedno grafenové triko GTee

    Jedno grafenové triko za stále úžasnou cenu.  Levnější o 450 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    37,60 €
    (950 Kč)
  • predané 34
    Nadační triko GTee

    Jedno grafenové triko, ze kterého darujeme 30 Kč na dobrou věc.

    Levnější o 450 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    Nákupem darujete 30 Kč na nadační účely.
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    37,60 €
    (950 Kč)
  • predané 1
    Jedno GTee s dlouhým rukávem

    Jedno grafenové triko s dlouhým rukávem za stále úžasnou cenu.  Levnější o 460 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Pro  2 páry grafenových ponožek i k této variantě, prosíme k odměně  přidat 450 Kč navíc a napsat jej do poznámek.

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-4XL), barvy a dámské/pánské varianty. 

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,18 €
    (990 Kč)
  • predané 34
    Jedno grafenové triko GTee + dva páry grafenových ponožek

    Jedno grafenové triko a dva páry grafenových ponožek za stále úžasnou cenu.  Levnější o krásných 630 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    54,23 €
    (1 370 Kč)
  • predané 13
    Dvě grafenová trika GTee

    Dvě grafenová trika za skvělou cenu. Dohromady  levnější o 1000 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    71,24 €
    (1 800 Kč)
  • predané 2
    Dvě GTee s dlouhým rukávem

    Dvě grafenová trika  s dlouhým rukávem za skvělou cenu.  Levnější o 1100 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Pro 2 páry  grafenových ponožek i k této variantě, prosíme k odměně přidat 450 Kč navíc a napsat jej do poznámek.

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-4XL), barvy a dámské/pánské varianty. 

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    75,20 €
    (1 900 Kč)
  • predané 26
    Dvě grafenová trika + dva páry grafenových ponožek

    Dvě grafenová trika a dva páry grafenových ponožek za stále úžasnou cenu.  Levnější o krásných 1150 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    89,06 €
    (2 250 Kč)
  • predané 3
    Tři grafenová trika GTee

    Tři grafenová trika!  Levnější o krásných 1550 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.


    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko 
    prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    104,89 €
    (2 650 Kč)
  • predané 4
    Čtyři grafenová trika GTee

    Čtyři grafenová trika, třeba pro celou rodinu.  Levnější o úžasných 2150 Kč vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    136,55 €
    (3 450 Kč)
  • predané 0
    Super balíček GTee!

    Deset grafenových trik, třeba pro váš sportovní tým nebo společnost!  Ušetříte krásných 5500 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 150 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    336,43 €
    (8 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Jedno grafenové triko GTee - Pro nejrychlejší!

    Pro super-rychlíky máme přichystané grafenové triko za úžasnou cenu.  Levnější o 550 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně  bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma.
    Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    33,64 €
    (850 Kč)
  • Vypredané!!
    Dvě grafenová trika GTee - Pro nejrychlejší!

    Dvě grafenová trika pro ty nejrychlejší! Dohromady  levnější o 1100 Kč vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!


    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikosti (XS-S-M-L-XL), barvy a dámské/pánské varianty.

    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně.
    - Doručení je po ČR zcela zdarma. 
    Pro doručení na Slovensko 
    prosíme přidat k částce 100 Kč navíc. Děkujeme :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    67,29 €
    (1 700 Kč)