The Same Self: dialog akrobatky a zpěvačky o ženství

Vytvořili jsme dialog vzdušné akrobatky a zpěvačky o ženě a její proměnlivosti v průběhu menstruačního cyklu. Dali jsme do toho hodně energie ☄️. A moc si přejeme, aby proudila k divákům i v sezóně 2020. A k tomu potřebujeme Tvoji pomoc. Děkujeme 🙏

  • i když jsi napjatá, jsi v pořádku

  • i když křičíš, jsi v pořádku

  • i když vzdoruješ, jsi v pořádku

  • i když moc nechápeš, jsi v pořádku

  • i z profilu jsi v pořádku

  • i zamyšlená jsi v pořádku

  • i když se směješ, jsi v pořádku

  • TAKOVÁ, JAKÁ JSI PRÁVĚ TEĎ, JSI V POŘÁDKU

2 634 €
vybrané z 2 370 €

111%

111% splnené

88 ľudí prispelo

Hudba, Tanec

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.1.2020 v 09:43.

Zobraziť všetky odmeny

Žena v průběhu měsíce prochází různými fázemi, energie se mění. A proto se i v 60 minutovém představení ženy proměňují z expresivní přes kreativní a reflektivní až po dynamickou. Netušíte o čem je řeč? Pochopíte :-)

Představení je pro ženy. Aby láskyplně přijímaly svou přirozenost a mohly vědoměji využívat proměnlivost své energie. A je také pro muže. Aby uviděli potenciál, který se skrývá v náladách ženy a aby pochopili, že i ta „protivná” fáze má svou krásu a přínos.

Jak vznikla myšlenka představení? A proč zrovna o ženských cyklech?

Ahoj 🙋 Jsem Ivana, napůl uživatelská výzkumnice a napůl vzdušná akrobatka a pohyb je něco, bez čeho nemůžu existovat. Před 7 lety jsem objevila akrobacii na šálách a totálně jí propadla. Můj přístup k pohybu a vlastnímu tělu byl ale vždy spíše „mužský” - silový, soutěživý, s tendencí dohánět vše do krajnosti. Z čehož není těžké uhodnout, že jsem nebyla zrovna v souladu s „ženskou energií”. 

Přelomový pro mě byl jógový pobyt v Indii, kde jsem potkala ženy, které otevřeně mluvily o ženských tématech. A taky o tom, jak si podle svého cyklu plánují práci, závažná rozhodnutí i účast na večírcích. To mi otevřelo oči a začala jsem se více soustředit na změny energie i u sebe.

Přečetla jsem Cyklickou ženu od Mirandy Gray, přihlásila se na ženské kruhy u Báry Zemanové a postupně si začala všímat, že opravdu někdy udělám více práce; jindy mám zajímavější nápady; jindy umím zcela spontánně a uvolněně komunikovat. A pak jsou dny, kdy je téměř jisté, že se rozbrečím i kvůli maličkostem. A hlavně jsem si všimla, že se to opakuje :-) A s tím přišla obrovská úleva a radost - že ve dnech, kdy mám pocit, že končí svět, si stačí uvědomit, že za pár dnů bude lépe.

Své „nové zážitky” jsem začala sdílet s kamarádkami a zjišťovala jsem, že pro mnohé z nich to je stejná novinka jako pro mě před Indií. A tak ve mně uzrál nápad to nějak zhmotnit a zkusit to předat dále do světa (ano, napadlo mě to v kreativní fázi :-).

Když máš silný záměr, nacházíš to, co potřebuješ

Původně měl vzniknout dialog mezi mužem a ženou, ke kterému mě inspiroval bývalý přítel, multižánrový hudebník a skladatel. Představovala jsem si, že vytvoříme intimní představení, kdy on hudebně ztvární svůj pohled na ženské fáze a já budu tančit. Začali jsme a zároveň jsem začala spolupracovat s taneční choreografkou Sárou Puchowskou. S přítelem jsme se ale bohužel rozešli a Sára měla vážnou autonehodu (ze které už se naštěstí v současné době zotavila!).

I přes tyto nečekané a smutné okolnosti ve mně myšlenka ženského cyklu v pohybu zůstávala a samovolně jsem rozpracovávala další choreografie. Jenže mi bylo jasné, že sama to nemám šanci zvládnout. Akrobacie a pohyb jsou mým velkým koníčkem, ale nemám žádné umělecké vzdělání. Jsem vystudovaná psycholožka a pracuji „normálně v kanceláři”.

Jednou jsem šla na taneční workshop 420PEOPLE, jejichž představení dlouhodobě odbivuji. Po workshopu jsem sebrala veškerou odvahu a zeptala se přímo Václava Kuneše, uměleckého ředitele 420PEOPLE, jestli by mi mohl s choreografií pomoci, případně mě propojil s někým, kdo by měl o spolupráci zájem. A tak jsem se seznámila s francouzskou tanečnicí a choreografkou Fanny Barrouquère, několikrát nominovanou na Cenu Thálie, která žije v Praze a spolupracuje na projektech právě s Václavem Kunešem nebo s Lenkou Vágnerovou. Mám velkou radost, že Fanny je nakonec součástí i samotného představení. A co je její motivací?

„Tento projekt je pro mě velmi zajímavý. Přestože jsem žena, neměla jsem představu o ,ženských fázích', dokud jsem se k projektu nepřipojila. Vnímám, že je skutečně nedostatek znalostí o tomto tématu. Od té doby, co jsem se o tom všem dověděla trochu více, začala jsem více přijímat sebe sama a svou vlastní přirozenou povahu."

K tanci ale patří i hudba. Kterou jsme s Fanny zatím lovily v paměti a na Spotify. A letos v červenci jsem v paměti vylovila zpěvačku, se kterou mě kdysi seznámil ještě tehdejší přítel muzikant. A ona řekla bez okolků ANO.

The Same Self rozhodně není „one-woman show”

Když se k představení připojila zpěvačka Michaela Jonczy, dostal celý projekt nový rozměr. Míša je popová a gospelová zpěvačka a skladatelka, která složila řadu písniček s nádhernými ženskými texty.  Je autorkou všech písní, které v The Same Self zazní - ze své tvorby vybrala ty, které významem i náladou zapadají do jednotlivých fází cyklu a tvoří dokonalou spojovací linku mezi pohybovými choreografiemi. S ženskou tématikou pracovala taky ve svém videoklipu k autorské písni Na Věčnost, kde je zachycena žena napříč generacemi.

Díky Míše se tvůrčí tým rozrostl o další nepostradatelné lidi. Pro hudební spolupráci si vybrala zkušeného muzikanta a skladatele Viktora Kracika-Barthu. Viktor má bohaté zkušenosti s divadelní a filmovou hudbou a proto dokáže velmi dobře uchopit celý koncept představení. Spojením těchto dvou talentů se z The Same Self stal emočně nabitý koncert.

Protože je Míša z umělecké rodiny, přizvala do projektu svou sestru, módní návrhářku Veroniku Bijok. Veroniku zajímá folklor, tradice i postavení ženy v dnešním světě. Několik kusů ze stávající kolekce Fragile jsme využili pro focení s další velmi inspirativní ženou - fotografkou Janou Němcovou, která celému projektu vdechla vizuálně ženskou duši. Kromě toho, že celé focení byla fakt zábava, vznikly z toho parádní fotky pro web a propagaci. Focením však spolupráce s Veronikou neskončila. Ušila kostýmy taky pro samotné představení.

Během našich diskuzí s Míšou o tom, kam The Same Self ještě posunout, Míša několikrát zmínila Katarínu. Že by jí to mohlo zajímat. A tak se k nám připojila Katarína Zatovičová - herečka a zakladatelka  A centra, což je projekt o vědomé a aktivní přípravě na mateřství a rodičovství, se zaměřením na podporu přirozeného porodu a zdravého fungování celé rodiny. Shodou okolností už několik let ve svých kurzech partnerského předporodního ladění vysvětluje ženám, jak je jejich měsíční cyklus připravuje na porodní proces a propaguje potřebu zvědomovat ženám jejich cykličnost. Katarína doprovází představení mluveným slovem.

A jak se dařily přípravy?

Samozřejmě, že se do nich „ženské fáze” promítaly. Někdy jsem byla vyčerpaná a neměla energii trénovat nebo cokoli organizovat. Ale právě vědomí toho, že za pár dnů se přehoupnu do jiné fáze, mě často zachraňovaly od totální paniky. Několik obav se ale táhlo napříč fázemi :-).

Udýchám to?

Mám za sebou desítky show s naší uměleckou skupinou Arte Levite. Akorát že to je vždy otázka 5-10 minut. A teď mě v The Same Self čekalo na šále asi 30 minut. Uklidňovala jsem se, že „vystupovací adrenalin” mi pomůže a energie bude dost. Když jsem ale průběh představení konzultovala s Petrem Horníčkem, principálem Losers Cirque Company, tak mě upozornil, ať počítám s tím, že samotné představení je náročnější než zkoušky. A že adrenalin, na který jsem chtěla spoléhat, funguje právě spíše u kratších show, ale celovečerní představení je jiná liga… Říjnovou premiéru jsem naštěstí udýchala a ohlasy publika nás moc potěšily.

Utáhnu to?

Celé představení financuji z vlastních mnoholetých úspor a náklady za pronájem prostor, honoráře, propagaci atd. se šplhají ke 200 000 Kč. Lidi se mě ptají - žádala jsi o granty nebo sponzorské dary? Ano, o jeden v rámci Nadace Život Umělce. Dostali jsme 5 000 Kč, za což jsme vděční. Nicméně na to, abychom mohli hrát i v další sezóně to bohužel nestačí. Realizace jednoho představení vyjde cca na 60 tisíc.

Jsem vděčná všem sponzorům, kteří nám poskytli odměny pro HITHIT. A věřím, že se nám společně podaří The Same Self udržet při životě.

... aby pomáhalo rozbíjet stále ještě společenské tabu, které je zároveň tím nejpřirozenějším v životě ženy.

Aktuality

21.1.2020 Máme videoklip!!

Viacej

14.1.2020 Ukázka z představení 12.12. v KZ Domovina v Holešovicích

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 14
    Prostě jen tak, protože jsem 👩 (nebo 👨)...

    ... a protože se mi ten projekt prostě líbí :-)

    Pomůžeš nám pokračovat v plnění našeho snu a my Ti za to budeme moc vděční!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    5,92 €
    (150 Kč)
  • predané 6
    Lekce Kaula jógy 🧘

    ... completely relax and let go...

    Užij si 60 minut plynutí v rušném dni. Nepotřebuješ žádné předchozí zkušenosti. Kaula jógu zvládne každý 💙
    • Lekce probíhá v angličtině
    • Hodinu vede Ivana - autorka The Same Self
    • Cvičit budeme v Praze, rozpis lekcí zašleme

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    📝 S tímhle zápisníkem budeš cestovat časoprostorem!

    Originální kousek z dílny onaonastudio se kterým se rozhodně neztratíš!

    Tenhle sešit je na poznámky, skicy, vybarvování, kreslení... Zkrátka na všechno, na co budeš mít zrovna náladu.

    A máš zrovna cestovatelskou náladu? Stačí otočit list a jsi z Prahy v Brně! Věříme, že i The Same Self bude letos cestovat. Tak nám pomoz dostat se do vytoužených dálek! 


    👉👉 Omrkni to

    Polovina sešitu má stránky s jemným potiskem mapy Prahy, druhá polovina patří Brnu. Mapa je v různém detailu, přiblížení a měřítku. 


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    8,69 €
    (220 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Jednorázový vstup do Bubalus Crossfit Gym 🏋️ (Praha Holešovice)

    V Bubalus Crossfit Gym vznikla velká část The Same Self. Přijď se taky pořádně zapotit a probudit svou sílu!


    Odměna se vztahuje na jednorázový, časově neomezený vstup do tělocvičny, na crossfitové a ostatní hodiny pod vedením trenéra.

    Více info 👉  https://bubaluscf.cz/

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • predané 9
    🎫 Vstupenka na představení The Same Self v roce 2020

    Těšíme se, až Tě uvidíme v hledišti :-)

    Kdy a kde to bude, je zatím překvapení pro všechny z nás. Možná to bude v Praze, Ostravě, Plzni. Anebo taky úplně jinde.  

    Jisté ale je, že když nás podpoříš, je větší pravděpodobnost, že se to fakt stane!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 9
    🎫 Vstupenka na představení The Same Self 25.3. v Praze

    Těšíme se, až Tě uvidíme v hledišti :-)

    Přesné místo konání je zatím v tajnosti, ale pražskou tramvají tam dojedeš 🚋.

    Termín v divadle máme rezervovaný. Jestli ale představení opravdu odehrajeme, záleží i na Tobě. Když nám přispěješ, je mnohem větší šance, že ano :-)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 6
    🎫 Vstupenka na představení The Same Self 18.5. v Praze

    Těšíme se, až Tě uvidíme v hledišti :-)

    Přesné místo konání je zatím v tajnosti, ale pražskou tramvají tam dojedeš 🚋.

    Termín v divadle máme rezervovaný. Jestli ale představení opravdu odehrajeme, záleží i na Tobě. Když nám přispěješ, je mnohem větší šance, že ano :-)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • zostáva 7 z 9
    📚 Plodná vize: Příběhy mateřské touhy očima fyzioterapeutky 📚 S osobním věnováním autorky!

    Inspirativní a obohacující žena Radka Tomášková napsala tuhle krásnou knihu. Radka je fyzioterapeutka zaměřená na oblast gynekologie a ženská témata spojená se sexualitou, početím, těhotenstvím a porody.
    _________________
    Plodná vize pomáhá překonat společenská očekávání a tabu spojená s plodností.

    Máte děti? Chcete je? Anebo nechcete? Cítíte se plodní i bez dětí?

     
    • Prostřednictvím příběhů z autorčiny praxe můžete nahlédnout do života žen i mužů, které spojuje téma plodnosti, a to nejen ve vztahu k plození dětí.
    • Kromě příběhů žen a mužů obsahuje také příběh paní Ludmily Mojžíšové, legendární fyzioterapeutky a tvůrkyně ojedinělé metody pomáhající ženám otěhotnět.
    • Svými vhledy obohatily knihu mnohé osobnosti jako jsou lékař Jan Hnízdil, rodinná terapeutka Eva Labusová, lékař funkční medicíny Jan Vojáček, systemický poradce a facilitátor konstelací Jan Bílý a zakladatelka projektu Ženy ženám Alice Kirš.

    Knížku vám pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,15 €
    (333 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Menstruační kalíšek YUUKI SOFT - menší

    S kalíškem Yuuki pohodlně zvládneš svou reflektivní fázi ❤️
    • jsou od českého výrobce
    • z kvalitního silikonu (zdravotní nezávadnost doložená certifikáty, neobsahuje barviva ani ftaláty)

    Tento menší kalíšek je vhodný pro ženy před porodem

    Chceš vědět víc? Koukni na YUUKI web 



    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,76 €
    (399 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    💽 VĚDOMÝ BUSINESS, audiokniha (3 CD)

    Říkáš si, jak kniha o podnikání souvisí s uměleckým projektem? Hodně! Prostě když se pro něco nadchneš, povede se ti to. Ať je to v jakékoli oblasti!


    Nahrávka je určena nejen lidem v businessu, ale všem, kdo hledají cestu ke spojení materiálního a spirituálního světa ve svém životě i v práci a touží po nalezení vnitřního smyslu, štěstí a naplnění.

    Fred Kofman jim k tomu nabízí zcela jedinečný nástroj.

    Nenechte se zmást označením „vědomý business“ v názvu knihy. Fred Kofman sice vychází ze svých zkušeností konzultanta ve firmách, ale principy, které v této knize popisuje, jsou univerzální a je možné je použít ve všech oblastech života:
    • Bezpodmínečná zodpovědnost
    • Vnitřní integrita 
    • Autentická komunikace
    • Emoční mistrovství 
    • Konstruktivní vyjednávání


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,76 €
    (399 Kč)
  • predané 1
    📷 UMĚLECKÁ FOTOGRAFIE - AKT VZDUŠNÉ AKROBATKY Z KOLEKCE LEVITATION - malý formát

    Fotograf Jan Mlčoch má svůj unikátní způsob focení, kterým vznikají umělecká díla.

    Ivana Kolcunová - autorka The Same Self byla také jeho fotografickým objektem.
    • Vyberte si jednu z šesti fotografií 👉 PODÍVEJTE SE ZDE
    • Fotografii vám pošleme v obálce - formát fotografie 18cm  x 18cm
    • S osobním věnováním a podpisem fotografa & akrobatky

    ! DO POZNÁMKY NAPIŠTE PÍSMENO FOTKY !


    ​Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,80 €
    (400 Kč)
  • predané 2
    Plátěná ECO taška The Same Self

    Tašky se prostě neomrzí a není jich nikdy dost 🤷

    A EARTH POSITIVE® ORGANIC SHOPPER TOTE BAG, s logem The Same Self a povzbuzující větou, která tě podpoří na každém kroku, ve své sbírce ještě určitě nemáš :-)


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,75 €
    (500 Kč)
  • predané 1
    Plátěný ECO gym bag The Same Self

    Vejde se do něho prostě všechno, co potřebuješ.  💄 👛 🧤☂️

    EARTH POSITIVE® DRAWSTRING GYM BAG s logem The Same Self a povzbuzující větou, tě bude bude provázet na všech tvých procházkách a pochůzkách :-)


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Originální plakát od ilustrátorky & tvůrkyně loga The Same Self

    Máme krásné logo. A vytvořila ho krásná Karolína. A ty můžeš mít u sebe doma taky něco krásného :-) A ještě k tomu s věnováním!

    Konkrétním kouskem se nech překvapit. Ale tady se můžeš navnadit 👁️ 👉 Studio Arte


    A protože krásy není nikdy dost, doručíme ti velkou krásu - papírový plakát formátu A1


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Hodina zpěvu 🎤🎶 s Michaelou Jonczy - autorkou písní The Same Self

    Chceš se zdokonalit ve zpěvu a zajímají tě moderní pěvecké techniky? Nebo jsi nikdy na veřejnosti zpívat nezkoušel/a, ale baví tě to a chceš začít?

    Nabízíme 60 minut s naší zpěvačku Míšou, čerstvou absolvetkou moderní pěvecké školy Complete Vocal Academy v Kodani.

    Určitě pro tebe bude mít spoustu skvělých zpívacích tipů a triků!


    Co s sebou?
    • Přines si písničku, kterou už umíš a chceš ji zpívat, ale ještě na ní potřebuješ pracovat.
    • Hodina je vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé,
    • Čas a místo doladíme individuálně.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Společná snídaně 🍳🍅🥑🥐☕

    Dobrého jídla v dobré společnosti není nikdy dost :-) 


    Tvůrčí tým The Same Self je pětičlenný. A minimálně 2 z nás se s Tebou setkáme. Na konkrétním času a místě se domluvíme. Hezkých kaváren je po celé Praze dost! 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Voňavá konzultace jen pro vás

    Ponořte se na chvilku do světa vůní a zjistěte, jak vám esenciální oleje (ano, ty voňavé olejíčky v malých lahvičkách) mohou pomoci pracovat s psychikou nebo třeba porazit rýmu (ano, to všechno umí, když víte, jak na to).

    💎 Vybereme spolu jednu konkrétní oblast, kterou v životě řešíte (třeba sebevědomí, strach, únavu a stres nebo třeba bolavá záda…) a já vám k ní navrhnu konkrétní esenciální oleje, které vám pomohou ji řešit.

    💎Součástí setkání je vstupní analýza, individuální konzultace, během které probereme vhodné použití aromaterapie (esenciálních olejů), seznam konkrétních esenciálních olejů pro vás a namíchání vonné kompozice přímo pro váš nos, tělo a duši.

    💎 Setkání je možné i na dálku, výslednou směs vám ráda pošlu poštou.

    💎Provázet vás bude certifikovaná aromaterapeutka Lenka Mydlová.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Pomalá voňavá jin jóga jen pro vás 🧘

    Na 90 minut zpomalte, jemně protáhněte svoje tělo a nic neřešte. Dopřejte si čas, kdy se lektorka bude věnovat jen vám a tomu, co právě potřebujete.

    🧘Jin jóga se soustředí na tkáně, které dynamický pohyb spíše opomíjí: primárně kosti, šlachy, vazy, ale také fascie.

    🧘Je také skvělým vstupem do světa zklidnění a meditací, protože delší setrvání v nenáročných pozicích přímo vybízí ke zpomalení a pozorování, co se vám honí hlavou a kam vás tělo pustí.

    🧘Jin jóga se hodí pro lidi, kteří chtějí doplnit dynamický pohyb (např. běhání, jízdu na kole, plavání, dynamická jóga…) a pro všechny, kdo chtějí na chvíli zpomalit.

    🧘Předchozí zkušenost s jógou není nutná.

    🧘Během lekce využijeme také vám na míru namíchanou aromaterapeutickou směs, kterou si navíc odnesete domů.

    Provázet vás bude certifikovaná aromaterapeutka a lektorka jin jógy Lenka Mydlová.
    ​___________________________
    • Termín je na individuální domluvě po ukončení projektu na HITHIT
    • lokalita: Praha a okolí

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • predané 1
    Relaxační masáž 💆🏼‍♀️ – šátková metoda (60 minut)

    Uz jste zažili masáž bez doteku s použitím šátku?
    • Je to jednoduché: lehnete si u vás doma v domácím oblečení na koberec nebo teplejší podložku a necháte se hýčkat houpavým pohybem pomocí šátku na různých částech těla.
     
    • Masáž působí úlevově i s protahovacím účinkem.
     
    • Katarína Zatovičová, lektorka aromamasáží pro děti i dospělé, vám nabízí  novou výjimečnou metodu pro uvolnění těla i mysli.


    Katarína je zároveň herečka v představení The Same Self! Takže budete mít jedinečnou příležitost zeptat se na cokoli na téma ,žena a její proměnlivost během menstruačního cyklu'.

    ______________________
     
    • Termín je na individuální domluvě po ukončení projektu na HITHIT
    • Katarína za vámi přijede domů (Praha a okolí)

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Vaše domácí aromalékárnička 🌿 (individuální kurz, 90 minut)

    Znáte blahodárné účinky éterických olejů a vite, jak je použít v praxi?

    🌿Katarína Zatovičová, lektorka aromaterapeutických masáží, vás u vás doma seznámí s 12 vůněmi, ze kterých si můžete sestavit svůj osobní tělový olej.

    🌿Pozvěte taky své kamarádky a užijte si to spolu. Cena je za kurz, takže kamarádky si připlatí pouze za vyrobený olejíček (100 Kč / os.).


    🌿 Katarína je zároveň herečka v představení The Same Self! Takže budete mít jedinečnou příležitost zeptat se na cokoli na téma , žena a její proměnlivost během menstruačního cyklu'.

    __________________________
    • Termín je na individuální domluvě po ukončení projektu na HITHIT
    • Katarína za vámi přijede domů (Praha a okolí)

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    67,14 €
    (1 700 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    On ramp - kurz pro začátečníky v Bubalus Crossfit Gym 🏋️ (Praha Holešovice)

    V Bubalus Crossfit Gym vznikla velká část The Same Self. Přijď se taky pořádně zapotit a probudit svou sílu!


    Odměna se vztahuje na 1 kurz pro začátečníky - 6 lekcí základů CrossFitu. Kurz probíhá v intenzitě 2 lekce za týden po dobu 3 po sobě jdoucích týdnů.

    Více info 👉  https://bubaluscf.cz/
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    69,12 €
    (1 750 Kč)
  • predané 3
    Soukromá hodina "akrobacie na šále" 🧣 v Praze s autorkou představení Ivanou Kolcunovou

    Zajímá tě, jaké to je, levitovat na šále? Je to skvělé! ;) 

    Ze začátku to trochu bolí. Ale říká se, že pro krásu se musí trpět... Takže... Vybereš si taky svých 90 minut krásného utrpení? :)


    _________________
    Ale nemusíš se ničeho bát.
    • Věkový ani váhový limit zde vpodstatě není. Šála unese s jistotou 200 kg.
    Máš závratě z výšek?
    • Nevadí! Na začátečnické hodině se zatím do závratných výšek nedostaneme :)
    Kdy a kde?
    • Domluvíme se.
    • Jisté je, že to bude v Praze. Konkrétní termíny budou k dispozici po ukončení projektu na HitHit.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • predané 1
    The Same Self MULTIPACK 🛍️ 🎒 🖼️ 🎫

    Není nic horšího, než ROZHODOVACÍ PARALÝZA 🙉.

    A protože se nám těch odměn sešlo opravdu hodně, tak jsme ti to rozhodování ulehčili. Tadáááá - tohle všechno může být tvoje!
    • 🛍️ PLÁTĚNÁ ECO TAŠKA (EARTH POSITIVE® ORGANIC SHOPPER TOTE BAG, s logem The Same Self a povzbuzující větou, která tě podpoří na každém kroku)
    • 🎒 PLÁTENÝ ECO GYM BAG (EARTH POSITIVE® DRAWSTRING GYM BAG s logem The Same Self a povzbuzující větou, tě bude bude provázet na všech tvých procházkách a pochůzkách :-)
    • 🖼️ORIGINÁLNÍ PLAKÁT od ilustrátorky & tvůrkyně loga The Same Self (papírový plakát formátu A1)
    • 🎫 4 VSTUPENKY NA THE SAME SELF V ROCE 2020 (Máš už představení za sebou? Nevadí! Klidně se na něj můžeš kouknout znova ;-) Nabo udělej radost někomu v okolí.)

    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Víkendový seminář HORMONÁLNÍ JÓGOVÉ TERAPIE PRO ŽENY s Janou Očenáškovou (Pha, Most, Litvínov)

    Chceš se opravdu naladit na své tělo a ovlivnit, jak se v něm cítíš? Na víkendovém semináři dostaneš od Jany spolehlivý návod :-)

    Hormonální jógová terapie je dynamická forma jógy, která používá:
    • ásany (jógové pozice) z hatha jógy a kundalini jógy
    • pránajámu (dechové techniky), která účinky ásan doplňuje a podporuje harmonizační a tibetské techniky
    • antistresová cvičení

    Sestava trvá přibližně 30 minut a cvičí se 3-4x týdně.

    Cviky jsou jednoduché na zapamatování a zvládnou je i ti, kteří nemají žádnou zkušenost s jógou.
    _________
    Jana Očenášková je certifikovaná lektorka Hormonální jógy, kterou studovala přímo u zakladatelky Dinah Rodrigues. Členka týmu Centra Hormonální jógy. Také je zkušenou lektorkou jógy, ženských seminářů na téma pánevní dno (Škola pánevního dna Renaty Sahani), prožitkových seminářů pro ženy a masáží.

    http://www.jojoga.cz/hormonalni-joga/

    Kurzy probíhají v Praze, Mostě, Litvínově

     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    110,58 €
    (2 800 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Osobní mentoring s Lenkou Mrázovou

    Osobní mentoring v oblasti řízení času a projektů či jiné manažersko-pracovní oblasti se špičkovou mentorkou Lenkou Mrázovou.

    Lenka je inspirátorka, lektorka, mentorka a koučka. A je to především žena s velkým "Ž", která ví, jak vědomě využívat ženskou cykličnost pro spokojený pracovní i osobní život.

    Setkání proběhne v Praze, termín podle individuální domluvy.

    Více o Lence Mrázové:
    👉 https://www.lenkamrazova.cz/
    👉 https://mentorka.cz/


    A co Lenku motivuje pro práci s lidmi?

    Chci pomoci všem těm, kdo vědí, že občas je potřeba na něčem zamakat, že úspěch, znalosti, kariéra či šťastný vztah není vždy darem z nebes, ale otázkou osobního nastavení, které se může měnit. Základním principem mé práce je vést druhé k odvaze, osobní efektivitě, dlouhodobě udržitelnému pracovnímu výkonu, zdravému životu a dobrým vztahům.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,48 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    📷 UMĚLECKÁ FOTOGRAFIE - AKT VZDUŠNÉ AKROBATKY Z KOLEKCE LEVITATION - velký formát

    Fotograf Jan Mlčoch má svůj unikátní způsob focení, kterým vznikají umělecká díla.

    Ivana Kolcunová - autorka The Same Self byla také jeho fotografickým objektem.
     
    • Vyberte si jednu z šesti fotografií 👉 PODÍVEJTE SE ZDE
    • Fotografii vám pošleme jako hotový obraz 👉 podívejte se na výsledné zarámování
    • S osobním věnováním a podpisem fotografa & akrobatky

    ! DO POZNÁMKY NAPIŠTE PÍSMENO FOTKY !


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,23 €
    (3 500 Kč)
  • predané 0
    Cyklická žena v partnerském ladění na těhotenství, porod, rodičovství - individuální workshop (3h)

    Chystáte se na početí, nebo už miminko čekáte a potřebujete se správně naladit na porod a péči o miminko?

    🤰🏻 👶 🤱🏻 👨‍👩‍👧‍👦


    Katarína Zatovičová, zkušená lektorka, dula, která 20let realizovala svůj projekt  „A centrum - Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím“, Vám nabízí individuální workshop u Vás doma. 

    K celostním informacím, získáte praktické rady a taky návod na speciální relaxační masáž.

    Katarína je zároveň herečka v představení The Same Self! Takže budete mít jedinečnou příležitost zeptat se na cokoli na téma ,žena a její proměnlivost během menstruačního cyklu'.

    __________________________
     
    • Workshop je pro jednotlivce i páry a trvá 180 minut.
    • Termín je na individuální domluvě po ukončení projektu na HITHIT
    • Katarína za Vámi přijede domů (Praha a okolí)

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    157,98 €
    (4 000 Kč)
  • predané 0
    PARTNER pro 1 představení v roce 2020🤝 Chceš nám pomoct, abychom mohli pokračovat i v další sezóně?

    • Rádi bychom The Same Self ukázali světu i v roce 2020. Bez finanční podpory už to ale nezvládneme. Úspory z rozbitého 🐷 už jsou vyčerpány.
    • Náklady na přípravu a realizaci dvou termínů představení The Same Self už přesáhly bezmála 150 000 Kč.
    • Celé představení je v současné době financováno z vlastních mnoholetých úspor autorky projektu.

    Co můžeme naoplátku poskytnout my?
    • Rádi tvé jméno / jméno firmy / jméno organizace uvedeme na našich webových stránkách  v sekci sponzoři, která čeká na naplnění. 
    • Pokud nám dodáš rollup, umístíme ho ve foyer v den konání 1  vybraného termínu představení  v roce 2020.  
    • Pro vybraný termín v roce 2020 poskytneme 4 čestné vstupenky na představení.
    • Můžeme poskytnout darovací smlouvu
    A neobejde se to bez plakátu a plátěné ECO tašky The Same Self!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    315,96 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Firemní přednáška Lenky Mrázové - "Jak chytře využívat ženský cyklus"

    Přednáška ve firmě pro tým na téma "Načasujte si své aktivity chytře aneb jak chytře využít svého ženského cyklu pro efektivní pracovní výkon během měsice."


    Lenka je špičková mentorka, koučka, inspirátorka, a lektorka. A je to především žena s velkým "Ž"!

    Přednáška proběhne v Praze, termín a místo podle individuální domluvy.

    Více o Lence Mrázové:
    👉  https://www.lenkamrazova.cz/
    👉  https://mentorka.cz/


    Co Lenku motivuje pro práci s lidmi?

    Chci pomoci všem těm, kdo vědí, že občas je potřeba na něčem zamakat, že úspěch, znalosti, kariéra či šťastný vztah není vždy darem z nebes, ale otázkou osobního nastavení, které se může měnit. Základním principem mé práce je vést druhé k odvaze, osobní efektivitě, dlouhodobě udržitelnému pracovnímu výkonu, zdravému životu a dobrým vztahům.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    355,45 €
    (9 000 Kč)
  • predané 0
    Sólo show vzdušné akrobacie na šálách

    Chceš svým hostům dopřát dechberoucí zážitek na oslavě, večírku nebo plese? Máš ho mít!

    Cca 6ti minutový vzdušný tanec zůstane ještě dlouho uložený v ❤️ hostů. Ve vzduchu zatančí Ivana - autorka The Same Self

    Co je potřeba k tomu, aby se mohla akrobatka bezpečně pověsit?
    • výška závěsného bodu alespoň 5 metrů od země
    • nosnost závěsného bodu 500 kg
    • pro lepší představu koukni na  obrázek
    • show může proběhnout v rámci celé ČR

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,94 €
    (10 000 Kč)
  • predané 1
    ⭐EXKLUZIVNÍ PARTNERSTVÍ pro rok 2020⭐Chceš nám pomoct, abychom mohli pokračovat i v další sezóně?

    • Rádi bychom The Same Self ukázali světu i v roce 2020. Bez finanční podpory už to ale nezvládneme. Úspory z rozbitého 🐷 už jsou vyčerpány.
    • Náklady na přípravu a realizaci dvou termínů představení The Same Self už přesáhly bezmála 150 000 Kč.
    • Celé představení je v současné době financováno z vlastních mnoholetých úspor autorky projektu.

    Co můžeme naoplátku poskytnout my?
    • Rádi tvé jméno / jméno firmy / jméno organizace uvedeme na našich webových stránkách  v sekci sponzoři, která čeká na naplnění.
    • Pokud nám dodáš rollup, umístíme ho ve foyer v den konání představení po celou sezonu 2020. 
    • Po celou sezonu 2020 poskytneme 4 čestné vstupenky na každé představení
    • Můžeme poskytnout darovací smlouvu
    • A neobejde se to bez plakátu, plátěné ECO tašky a gym bagu The Same Self!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,89 €
    (20 000 Kč)
  • predané 0
    Celé představení The Same Self

    Rádi pro vás zahrajeme tam, kam si nás pozvete 💃 🎤 🎭 🤸‍♀️

    Můžeme být součástí různých akcí - festivalů, konferencí, můžeme udělat představení pro firmy... Příležitostí se určitě najde celá řada!

     
    • The Same Self je kombinací živého koncertu, vzdušné akrobacie, tance a mluveného slova. A proto potřebujeme vhodné technické podmínky - vyhovuje nám divadlo nebo jiný kulturní prostor s vysokým stropem a možností uchycení šál.
    • Vše bychom ještě určitě osobně doladili :-)
     
    • Termín konání po domluvě a podle časových možností umělců.
    • Odměna nezahrnuje cenu za pronájem prostor.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 184,83 €
    (30 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Unikátní zápisník ✍️ nejen Ženských rituálů od Báry Zemanové

    Vytvořte si své rituály, zaznamenejte svoje myšlenky, namalujte své sny. Prostě tvořte!

    Unikátní zápisník od autorky letošního bestselleru Ženské rituály - Báry Zemanové. A dokonce s osobním věnováním a Bářiným podpisem! ❤️



    ✍️Rituál může být už pouhé pozastavení se, propojení se sebou v přítomnosti, ponoření se do větších hloubek. A v takový okamžik obnažené citlivosti můžete být lapena múzou. Nápady a inspirace k vám protečou a tento zápisník s veškerou podporou pěti ženských archetypů vám může posloužit k jejich zaznamenání.


    ✍️Blok velikosti A5 (14,8 x 21 cm) s 60 listy, příjemný papír s jemnými tečkami, jejichž rozteč je 7 mm. Přední a zadní obálka je ze silného kartonu s obrázkem bohyně Královny. Vazba je kroužková – drátěná.

    ✍️ Ilustrace na obálce a v zápisníku jsou z knihy Ženské rituály a autorkou je Ivana Švarcová


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,08 €
    (230 Kč)
  • Vypredané!!
    📚 Tahák na úspěšné podnikání - kniha Marcely Hrubošové, která se úspěšně probojovala ke svému snu

    Říkáš si, jak kniha o podnikání souvisí s uměleckým projektem? Hodně! Prostě když se pro něco nadchneš, povede se ti to. Ať je to v jakékoli oblasti!

    Knížku vydalo nakladatelství OSULE, které má na svém kontě řadu dalších inspirativních titulů.

    Kniha je skutečný školní „tahák“: obsahuje všechny zásadní věci, které musíte znát a vědět, abyste úspěšně obstáli u zkoušky zvané „vlastní podnikání“ a ještě si celý ten proces skvěle užívali.

    Praktický návod, jak si postavit prosperující firmu a na nic při tom nezapomenout, s příběhy autorky, které skvěle ilustrují řadu chybných kroků, kterých byste se mohli jako podnikatelé dopustit – a umožňují vám se jim už dopředu obloukem vyhnout.


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,81 €
    (299 Kč)
  • Vypredané!!
    📚 Návod na ŽENY! 🤷‍♂️🤦‍♀️ - kniha od Dany-Sofie Šlancarové a Erika Huttera

    Kniha, která dává mužům funkční, jasný a srozumitelný návod k tomu, jak mohou v pohodě a s přehledem vycházet se všemi ženami kolem, partnerkou počínaje…

    Ženám umožňuje objevit fáze výkonného parťáka, sexuální bohyně, tvořivé čarodějky a moudré vědmy a začít je využívat – a hlavně o nich efektivně komunikovat s muži.

    Kniha, která vám umožní nalézt skutečnou harmonii ve vztazích.
    ______________

    Knížka vyšla v r. 2015 a od té doby už vyřešila spousty partnerských nedorozumění!


    "Skvělá kniha! Srozumitelná, přehledná, strukturovaná. Pro muže ideální. 🙂 A nejenom pro ně! Lituji jen, že jsem tuto knihu nemohl mít před mnoha lety. Kolik bych si ušetřil nedorozumění a špatných nálad. Jsem přesvědčen, že díky této knize mnoho mužů o malinko více pochopí obrovský a nádherný komplex jménem ŽENA a mnoho žen porozumí více samy sobě. A na světě bude o něco lépe."

    Jan Zeman, podnikatel a majitel Biopekárny Zemanka


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,36 €
    (389 Kč)
  • Vypredané!!
    Menstruační kalíšek YUUKI SOFT - větší

    S kalíškem Yuuki pohodlně zvládneš svou reflektivní fázi ❤️
    • jsou od českého výrobce
    • z kvalitního silikonu (zdravotní nezávadnost doložená certifikáty, neobsahuje barviva ani ftaláty)

    Tento větší kalíšek je vhodný pro ženy  po porodu

    Chceš vědět víc? Koukni na  YUUKI web 



    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,76 €
    (399 Kč)
  • Vypredané!!
    📚 CYKLICKÁ ŽENA - revoluční kniha Mirandy Gray. Tato kniha odstartovala The Same Self!

    Revoluční kniha o ženském lunárním cyklu, která změnila životy tisíců českých i slovenských žen.

    Dozvíte se vše o svých čtyřech fázích a získáte detailního osmadvacetidenního průvodce vaším cyklem. Poznejte svou cykličnost a otevřete si tak svou ženskou cestu k dosažení úspěchu a k naplnění svých životních cílů.


    Můžeme se domluvit na osobním předání v Praze nebo pošleme poštou 📬

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,73 €
    (449 Kč)
  • Vypredané!!
    Podvečerní seberozvojový workshop s Lenkou Mrázovou

    Chceš si rozšířit obzory? Přijď na podvečerní workshop špičkové inspirátorky, lektorky, mentorky a koučky Lenky Mrázové. 

    Lenka vede workshopy např. na téma "Ženy a jejich čas" a další v oblasti osobního rozvoje žen.
    • Svůj vstup můžeš využít během roku 2020.
    • Aktuální Lenčiny workshopy najdeš tady, v průběhu roku ještě přibydou ;-)
    • Workshopy probíhají v Praze

    Více o Lence Mrázové:
    👉  https://www.lenkamrazova.cz/
    👉  https://mentorka.cz/


    Co Lenku motivuje pro práci s lidmi?

    Chci pomoci všem těm, kdo vědí, že občas je potřeba na něčem zamakat, že úspěch, znalosti, kariéra či šťastný vztah není vždy darem z nebes, ale otázkou osobního nastavení, které se může měnit.

     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,35 €
    (490 Kč)