Jóga na pomoc ženám se závislostí

Pomáháme ženám se závislostí a matkám v azylovém domě prostřednictvím jógy a módy.

  • Penál

  • Kosmetiská taštička

  • Relaxační podhlavník

  • Meditační polštářek

  • Taštička

  • Náramek s Rudrakshou

  • Náramek s posvěcenými korálky

  • Jogínek pro štěstí

  • Obal na iPad

  • Tričko „Ujíždím na zeleném čaji“

  • Tričko „Jsem závislá na józe“

  • Tričko „Jedu na hluboké meditaci“

637 €
vybrané z 7 520 €

8%

8% splnené

31 ľudí prispelo

Šport, Móda

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 26.6.2019 v 18:12.

Zobraziť všetky odmeny

Co je náš cíl?

Být díky Kundalini józe nápomocni všem těm, kteří pomáhají lidem s různými druhy závislostí na cestě zpátky k sobě. Naším velkým přáním je působit na místech, kde můžeme naší činností podpořit práci odborných lékařů a předávat tyto zkušenosti dál, což není prozatím v České republice běžnou praxí.

Inspirací jsou pro nás již dlouhodobě zavedené a prověřené zkušenosti ze zahraničí. Vedle H.A.C. v Anglii existují i podobné programy v Německu, Rakousku a Itálii. Centrum Kundalini jógy vede velmi úspěšné kliniky v USA a v Rusku zaměřené na léčbu proti závislosti.

Proč pomáhat právě lidem se závislostí?

Léčba závislostí není jen fyzická záležitost. Závislý člověk potřebuje změnit i způsob života a najít nový obsah, protože téměř vše vytlačila jejich závislost. Je zapotřebí najít nový životní impuls. Samozřejmě se neobejdou bez odborné lékařské pomoci. Nejdůležitější však je, aby si závislý člověk začal budovat nový vztah k sobě samému, novou důvěru i pevnou vůli.

Pomoc závislým lidem je přínosná celé společnosti. Pokud závislý člověk chce, je motivován a sám najde odbornou pomoc, pak se pomoc vyplatí!

Vyplatí se investovat do 2. Šance?

Ano, i kdyby se povedlo vyléčit jen jednoho člověka ze sta.

Vaší finanční podporou pomůžete zajistit naše další působení v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích a v Azylovém domě Kojeneckého ústavu v Krči.

Proč jsme se rozhodli samostatně finančně zabezpečovat hodiny jógy našim lektorům? Psychiatrická nemocnice Bohnice i Azylový dům Kojeneckého ústavu v Krči nemá dostatek financí, aby naše hodiny plně hradila. Také bylo důležité, aby jsme nejprve dokázali vybudovat důvěru a ukázali, že naše hodiny jsou pro klienty opravdu přínosem. To vše se nám podařilo a rádi bychom pokračovali i nadále!

Tato investice má smysl! Po roce fungování jsme vybudovali pevné základy spolupráce postavené na vzájemné důvěře a respektu. Upevnili jsme plynulý chod našeho fungování a s pomocí Nadačního fondu YogaHelp a Nadačního fondu pro rozvoj plného vědomí, jsme zajistili finanční zabezpečení.

Finančně udržet tak vysokou úroveň našich hodin pro nás není lehký úkol, ale s vaší pomocí to dokážeme. Pokud se nám podaří získat cílovou částku, budeme mít dostatek financí k zaplacení našich lektorů za odučené hodiny jógy. Jedna hodina stojí 750 Kč. Momentálně vedeme tři lekce jógy týdně. Nadšení a práce našich lektorů si moc vážime!

Rádi bychom v budoucnu rozšířili naši činnost i o další subjekty.

Staňte se prosím součástí projektu 2. Šance!

A co je vlastně Projekt 2. Šance?

4. května 2018 jsme zahájili spolupráci s Psychiatrickou nemocnicí v Bohnicích, kde jsme se zaměřili na pomoc ženám s problémem se závislostmi.

Každý týden probíhá lekce Kundalini jógy, která má za cíl podpořit ženy, které procházejí poslední fází léčby a připravují se na návrat do společnosti. Tyto ženy často procházejí strachem, obavami a nízkým sebevědomím. V těchto hodinách Kundalini jógy se snažíme klientkám zlepšit funkci nervového systému, změnit návykové vzorce chování, posílit vůli, odvahu a sebevědomí a podpořit tak jejich osobní druhou šanci.

Současně také vedeme pravidelné hodiny pro zaměstnance Psychiatrické nemocnice v Bohnicích. Na hodinách zažívají zaměstnanci techniku Kundalini jógy přímo na „vlastní kůži“ a snadněji tak pochopí její účinky a odlišnosti od jiných druhů jógy.

14.února 2019 jsme přijali pozvání ke spolupráci od Nadačního fondu YogaHelp a rozšířili jsme tak naši činnost o lekce jógy pro maminky v Azylovém domě Kojeneckého ústavu v Krči. Tyto hodiny jsou zaměřené na podporu matek v jejich návratu do společnosti, uvědomění si svého mateřského poslání, a aby se jednou dokázaly samostatně postarat o své děti.

A tady něco málo na vysvětlenou, čím to začalo.

…mou cestou do Londýna v r. 2009, kam jsem odjela nasbírat zkušenosti v oblasti „fashion“. Tento obor jsem studovala na Fakultě užitého umění a designu.

Několik let, ještě před odjezdem do Anglie, jsem navštěvovala hodiny jógy, a proto jsem hned po příjezdu začala vyhledávat jógová studia.

Nakonec hledání trvalo asi dva roky. Krásné studio a učitel musel přijít přímo za mnou. V té době jsem pracovala ve fashion studiu na okraji Londýna. Vedle našeho studia se uvolnilo místo, do kterého se přistěhovala paní v bílém oblečení s turbánkem na hlavě. Nejdříve přinášela krásné orientální předměty a již druhý den na našich společných vratech visel nápis JÓGA. 

Paní Joti byla zakladatelkou Healing Art Centra, které propojovalo Kundalini jógu s výtvarným uměním a to mne velmi zaujalo. Později jsem H.A.C. nabídla pomoc jako dobrovolník a stala jsem se tak součástí jejich týmu.

V Anglii je běžné, že učitelé jógy docházejí do nemocnic, kde vedou své hodiny jako součást léčebného procesu/terapie. Kundalini jóga je přínosná zejména pro pacienty dlouhodobě duševně choré nebo klienty s problémy se závislostmi. Doporučuje se lidem s poruchami přijmu potravy, pro onkologicky nemocné pacienty a vědecky jsou potvrzené i pozitivní účinky u pacientů s Alzheimerovou chorobou. Tento druh jógy disponuje velkým množstvím sestav, které pročisťují játra, vracejí nervový systém do rovnováhy a umožnují endokrinní soustavě správně vylučovat. Doporučuje se i rodinným příslušníkům těchto klientů, aby jim pomohla lépe zvládat stresové období.

Učitelé z Healing Art Centra nejenže docházeli do nemocnic, ale také vedli vlastní program na pomoc lidem, kteří již prošli léčebným procesem. Pomáhali jim lépe se zapojit do každodenního života, pozvedli jejich sebevědomí, odvahu, odstranili strach a pomohli objevit vlastní potenciál a hlavně jim vrátili zpět radost ze života.

Po roce a půl působení v H.A.C. jsem se rozhodla pro návrat domů do ČR s myšlenkou stát se učitelem Kundalini jógy podle Yogi Bajana a založit vlastní značku, která bude mít za cíl tvořit a pomáhat zároveň.

A to jsme my…

K.BANA - značka podporující slow fashion neboli udržitelnou módu a zároveň propojuje módu se sociální sférou. Na těchto základech vznikl projekt 2. Šance a to hned v několika podobách.

  • V roce 2018 jsme odstartovali náš srdcový projekt 2. Šance jako reakci na masivní slevy a snižování hodnoty výrobků a tím i hodnoty práce. Značka K.BANA se rozhodla, že nebude snižovat cenu neprodaných produktů, které si nenašly svého majitele, ale dá těmto produktům ještě šanci pomocí upcyklace. Z neprodaného oblečení vzniká něco nového, originálního a neopakovatelného. Využíváme naší kreativity a nápadů a původnímu oblečení tak dáváme 2. Šanci.
  • Od začátku bylo pro značku K.BANA důležité, aby nejen tvořila, ale zároveň i pomáhala. Zakoupením oblečení z kolekce 2. Šance tak vznikla možnost zaplatit hodiny Kundaliny jógy těm, kteří to potřebují.
  • V roce 2019, kdy začala spolupráce s Nadačním fondem YogaHelp, vznikla samostatná kolekce drobných charitativních předmětů. K jejich výrobě byla použita upcyklovaná džínovina, kterou jsme dostali darem od lidí a jako podšívku využíváme zbytky lněné metráže z posledních kolekcí. Každý z předmětů je pak ozdoben semínkem Rudraksha.
  • - “Boží slzy” nebo také “Slzy boha Šivy” jsou semínka z modrých plodů rostoucích na věčně zeleném stromě Elaeocarpus ganitrus. Ukrývají v sobě velké mystické a léčivé účinky. Semínka jsou přivezena herečkou Petrou Špindlerovou, spoluzakladatelkou Nadačního fondu YogaHelp, z ašrámu Amritapuri (Kerala) z jižní Indie.

Nadační fond YogaHelp

Jak název sám napovídá, YogaHelp se zabývá pomocí lidem prostřednictvím jógy. Přes 4000 let stará technika, která má terapeutický efekt a může tak pomoci mnoha lidem. Jóga pomáhá proti stresu, depresím, na bolavá záda, hormonální jóga pro ženy, jóga pro diabetes,pro seniory, pro děti ADHD a ADD, sluchově postižené děti atd.

Cílem YogaHelp je dotovat lekce tak, aby byly přístupné i sociálně slabším skupinám, seniorům a rodinám s dětmi či matkám samoživitelkám. A to po celé České republice.

Zakladateli Nadačního fondu YogaHelp jsou Václav Němeček, bývalý fotbalový reprezentant, účastník MS v Itálii 1990 a vícemistr Evropy z Eura 1996 a herečka/učitelka jógy Petra Špindlerová.

YogaHelp v současné době zabezpečuje lekce na těchto místech:

  • Lekce dětské jógy v Centru Černý Most ve spolupráci se správou Centra
  • Lekce jógy pro seniory ve studiu Yogame
  • Lekce pro ženy s problémem se závislostí a personál PNB ve spolupráci K.BANA Projekt 2. Šance
  • Lekce pro předškolní děti Kojeneckého ústavu v Krči
  • Lekce jógy pro ženy žijící v Azylovém domě Kojeneckého ústavu v Krči

Proč to děláme?

Protože jsme nadšenci, milovníci jógy a chceme pomáhat.

Aktuality

25.6.2019 Děkujeme!!!!

Milí podporovatelé projektu „Jóga na pomoc ženám se závislostí“, zítra je poslední den naší hithitové kampaně. Chtěli bychom vám moc poděkovat za váš zájem a podporu! Dnes už je zřejmé, že se nám nepodaří dosáhnout cílové částky, ale jedeme dál, naše práce a nadšení nekončí. To, co děláme, nás…

Viacej

21.5.2019 Co se skrývá za každou odměnou?

Díky za klid a mír v mé hlavě.“ Jedna z krásných zpětných vazeb našich klientek. Děkujeme! My děkujeme zase vám, za podporu projektu, zakoupením praktické taštičky na drobné předměty! Praktická taštička na drobné předměty, šmínky nebo doklady je zdobena posvátnou Rudrakshou. Semínka Rudrakshi  v…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 500 z 500
    Pohlednice s pozdravem - Józe zdar, na zdar!

    Chci podpořit projekt - jóga proti závislosti.

    Získám pohlednici s pozdravem - Józe zdar, na zdar!
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • zostáva 92 z 100
    Náramek s posvěcenými korálky

    Zakoupením jednoho náramku zaplatím jedné ženě jednu hodinu jógy.

    Náramek je zhotoven z posvěcených korálků, které jsou přivezeny Petrou Špindlerovou  z ašrámu Amritapuri (Kerala) z jižní Indie.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 92 z 100
    Náramek s Rudrakshou - Čtyři faces

    Jste umělec, spisovatel, student, učitel či intelektuál?
    Tak tento náramek je přesně pro vás!

    Podpořte zakoupením náramku lekce jógy a náramek na oplátku zase podpoří  vás :).

    Náramek je zhotoven posvěcenými korálky z ašrámu doplněné posvátnou Rudrakshou. Tento šperk je na zavázaní a je zakončený denim střapečky na každém jeho konci.

    Čtyri faces - Zasvěcená bohu Brahma
    Rudraksha se čtyřmi faces posiluje kreativní mysl a sílu pozitivní mysli.  Rudraksha je doporučena nosit zejména umělcům, spisovatelům, studentům, učitelům a intelektuálům. Rudraksha se čtyřmi faces se doporučuje nosit také dětem do šesti let, podporuje jejich zdravý růst.
    Tato Rudraksha posiluje zejména ledviny, štítnou žlázu, funkci mozku, psychiku a paměť.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 96 z 100
    Náramek s Rudrakshou - Pět faces

    Pět faces Rudraksha  přináší nositeli klidnou mysl a spokojenost!

    Podpořte finančně hodiny jógy. Kupte si  náramek a budete klidní a spokojení nejen vy, ale i naše klientky:)

    Náramek je zhotoven posvěcenými korálky z ašrámu doplněné posvátnou Rudrakshou. Tento šperk je na zavázaní a je zakončený denim střapečky na každém jeho konci.

    Pět faces - Zasvěcená bohu Shiva
    Rudraksha s pěti faces je nejčasteji viděnou Rudrakshou, tento typ Rudrakshy posiluje  95% typů nemocí. Vědecky je prokázáno, že  tento typ semínka snižuje vysoký tlak, stres a srdeční problémy. Pět faces Rudraksha  přináší nositeli klidnou mysl a spokojenost.
    Tato Rudraksha také pomáhá s problémy s kostní dření, imunitním systémem, játry, ledvinami,  pomáhá při obezitě, diabetikům, při problémech s chodidly a s ušima.


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Jogínek pro štěstí - Čtyři faces

    Jogínek pro štěstí s posvátnou Rudrakshou na zavěšení vám splní každé vaše přání!

    Zakoupením  Jogínka pro štěstí  podpoříte zároveň přaní a odhodlání žen, které se rozhodly vydat na novou cestu ke změně v jejich osobním životě.

    Čtyři faces - Zasvěcená bohu Brahma
    Rudraksha se čtyřmi faces posiluje kreativní mysl a sílu pozitivní mysli.  Rudraksha je doporučena nosit zejména umělcům, spisovatelům, studentům, učitelům a intelektuálům. Rudraksha se čtyřmi faces se doporučuje nosit také dětem do šesti let, podporuje jejich zdravý růst.
    Tato Rudraksha posiluje zejména ledviny, štítnou žlázu, funkci mozku, psychiku a paměť.

    Velikost: 10 cm

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,44 €
    (390 Kč)
  • zostáva 49 z 50
    Jogínek pro štěstí - Pět faces

    Jogínek pro štěstí s posvátnou Rudrakshou na zavěšení vám splní každé vaše přání!

    A to  nejen vaše, ale i mnoha dalším ženám, které se rozhodly vykročit vpřed v jejich osobním životě!

    Pět faces - Zasvěcená bohu Shiva
    Rudraksha s pěti faces je nejčastěji viděnou Rudrakshou, tento typ Rudrakshy posiluje  95% typů nemocí. Vědecky je prokázáno, že  tento typ semínka snižuje vysoký tlak, stres a srdeční problémy. Pět faces Rudraksha  přináší nositeli klidnou mysl a spokojenost.
    Tato Rudraksha také pomáhá s problémy s kostní dření, imunitním systémem, játry, ledvinami,  pomáhá při obezitě, diabetikům, při problémech s chodidly a s ušima.

    Velikost:  10 cm
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,44 €
    (390 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Penál zdobený červeným střapcem

    „Lekce jógy mi pomáhají v léčbě, je to něco na co se každý čtvrtek těším.“ Zpětná vazba od našich klientek je neuvěřitelná!

    Buďte i vy součastí projektu K.BANA 2. Šance ve spolupráci s YogaHelp!

    Zakoupením penálu na tužky neotřelého tvaru :).

    Velikost:  31 x 8 cm

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,44 €
    (390 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Penál zdobený Rudrakshou - Čtyři faces

    Penál na tužky neotřelého tvaru zdobený posvátnou Rudrakshou se čtyřmi faces posilí vaši kreativní mysl a sílu pozitivní mysli!  Nejen vám, ale i našim klientkám na hodinách jógy, které zakoupením tohoto penálu finančně podpoříte :).

    Čtyri faces - Zasvěcená bohu Brahma
    Rudraksha se čtyřmi faces posiluje kreativní mysl a sílu pozitivní mysli.  Rudraksha je doporučena nosit zejména umělcům, spisovatelům, studentům, učitelům a intelektuálům. Rudraksha se čtyřmi faces se doporučuje nosit také dětem do šesti let, podporuje jejich zdravý růst.
    Tato Rudraksha posiluje zejména ledviny, štítnou žlázu, funkci mozku, psychiku a paměť.


    Velikost:  31 x 8 cm
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,44 €
    (390 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Penál zdobený Rudrakshou - Pět faces

    „Spadl ze mne velký stres dnešního dne.“ Zpětná vazba naších klientek, které často procházejí během léčby vysokými stresovými faktory. Dochází u nich v průběhu léčby ke změnám a novým nastavením v jejich životě. Jejich reakce nás opravdu těší!!!

    Zakoupením  penálu na tužky neotřelého tvaru zdobený posvátnou Rudrakshou se pěti  faces pomůže sníží pocit stresu nejen vám, ale i našim klientkám na hodinách jógy, které tím podpoříte!

    Pět faces - Zasvěcená bohu Shiva
    Rudraksha s pěti faces je nejčasteji viděnou Rudrakshou, tento typ Rudrakshy posiluje  95% typů nemocí. Vědecky je prokázáno, že  tento typ semínka snižuje vysoký tlak, stres a srdeční problémy. Pět faces Rudraksha  přináší nositeli klidnou mysl a spokojenost.
    Tato Rudraksha také pomáhá s problémy s kostní dření, imunitním systémem, játry, ledvinami,  pomáhá při obezitě, diabetikům, při problémech s chodidly a s ušima.


    Velikost:  31 x 8 cm
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,44 €
    (390 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Taštička

    „Po cvičení jsem se cítila velmi uvolněně a radostně, moc děkuji.“ Radostná zpětná vazba jedné z klientek.

    Praktickou taštičkou na drobné předměty, šminky nebo doklady zdobenou denim střapcem. Uděláte radost nejen sobě, ale i našim klientkám. Staňte se tak součastí projektu!

    Velikost: 18 x 22 cm

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Taštička zdobená Rudrakshou - Čtyři faces

    S praktickou taštičkou na drobné předěty zdobenou posvátnou  Rudrakshou se Čtyřmi faces, která posiluje vaši pamět, nikdy nezapomenete, kde máte např. své doklady!

    A my zase nezapomeneme  na vaši podporu:)

    Čtyri faces - Zasvěcená bohu Brahma
    Rudraksha se čtyřmi faces posiluje kreativní mysl a sílu pozitivní mysli.  Rudraksha je doporučena nosit zejména umělcům, spisovatelům, studentům, učitelům a intelektuálům. Rudraksha se čtyřmi faces se doporučuje nosit také dětem do šesti let, podporuje jejich zdravý růst.
    Tato Rudraksha posiluje zejména ledviny, štítnou žlázu, funkci mozku, psychiku a paměť.


    Velikost: 18 x 22 cm

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Taštička zdobená Rudrakshou – Pět faces

    „Díky za klid a mír v mé hlavě.“ Jedna z krásných zpětných vazeb našich klientek. Děkujeme!

    My děkujeme zase vám, za podporu projektu, zakoupením praktické taštičky na drobné předměty!

    Pět faces - Zasvěcená bohu Shiva
    Rudraksha s pěti faces je nejčasteji viděnou Rudrakshou, tento typ Rudrakshy posiluje  95% typů nemocí. Vědecky je prokázáno, že  tento typ semínka snižuje vysoký tlak, stres a srdeční problémy. Pět faces Rudraksha  přináší nositeli klidnou mysl a spokojenost.
    Tato Rudraksha také pomáhá s problémy s kostní dření, imunitním systémem, játry, ledvinami,  pomáhá při obezitě, diabetikům, při problémech s chodidly a s ušima.


    Velikost: 18 x 22 cm

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • zostáva 48 z 50
    Obal na iPad

    „Vždy se při cvičení uvolním, na nic nemyslím a jsem klidná. Na hodiny se těším celý týden.“ Zpětná vazba klientky, která potěší.

    Podpořte klientky s polečně s námi, podpořte projekt - jóga proti závislosti!

    Obal na iPad je dalším stylovým předmětem naší charitativní kolekce. Jednoduchý tvar, který je doplněný stříbrnou kovovou průchodkou, je prostě super!

    Velikost: 15 x 20 cm

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,39 €
    (490 Kč)
  • zostáva 49 z 50
    Relaxační podhlavník

    „Krásné uvolnění, poznávání sama sebe. Děkuji moc!“ Zpětná vazba jedné z klientek.

    Relaxační podhlavník je vyplněný slupkami pohanky, zpříjemní vám  prožitek při relaxaci v lehu na zádech. Podhlavník vám pomůže lépe ukotvit hlavu bez nepříjemného otlaku hlavy od země a vy se pak můžete lépe oddat relaxaci celého těla.

    Děkujeme za vaši podporu!!!!

    Velikost: 38 x 27 cm
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,35 €
    (590 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Velká kosmetická taštička

    „Bylo to příjemné, skvěle jsem si při relaxaci zaletěla nad horami, děkuji.“ Zpětná vazba klientky, která se rozhodla zlepšit svůj život.

    Kosmetická taštička je stylový praktický doplněk na cestách. Taštička velkých rozměrů s jednou boční kapsičkou. Cestujte se stylem, podpořte projekt, který má smysl!

    Velikost:  38 x 22 cm
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,27 €
    (790 Kč)
  • zostáva 99 z 100
    Tričko „Ujíždím na zeleném čaji“

    Chci podpořit projekt - jóga na pomoc ženám se závislostí.

    Zakoupím originální bílé tričko z Bio bavlny s heslem „ Ujíždím na zeleném čaji “

    Prosím zadejde do poznámky vaši velikost a zda si přejete tričko v dámském nebo pánském provedení.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,18 €
    (990 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Tričko „Jsem závislá na józe“

    Chci podpořit projekt - jóga na pomoc ženám se závislostí.

    Zakoupím originální bílé tričko z Bio bavlny s heslem „ Jsem závislá na józe “

    Prosím zadejde do poznámky vaši velikost.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,18 €
    (990 Kč)
  • zostáva 99 z 100
    Tričko „Jedu na silné meditaci“

    Chci podpořit projekt - jóga na pomoc ženám se závislostí.

    Zakoupím originální tm.šedé tričko z Bio bavlny s heslem „Jedu na silné meditaci“

    Prosím zadejde do poznámky vaši velikost a zda si přejete tričko v dámském nebo pánském provedení.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,18 €
    (990 Kč)
  • zostáva 49 z 50
    Meditační polštářek

    „Velké psychické uvolnění, díky moc!“ Zpětná vazba klientek nám dělá radost a potvrdí nám, že děláme správnou věc!

    Pojďte meditovat s námi, podpořte ženy s problémem se závislostí.

    Každý má právo získat 2. šanci!

    Meditační polštářek ve tvaru půlměsíce vám skvěle pomůže udržet rovná záda při hluboké meditaci. Polštářek má  uvnitř samostatnou výplň, která je vyplněna slupkami pohanky.

    Velikost:  45 x 15 cm
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,14 €
    (1 090 Kč)
  • predané 0
    Zaplatím 1 měsíc jógy

    Chci podpořit projekt - jóga proti závislosti.

    Zaplatím lekce jógy na 1 měsíc.

    Získám tři trička dle vlastního výběru a 3X pohlednici s pozdravem - Józe zdar, na zdar!

    Prosím zadejde do poznámky výběr triček, velikost a zda si přejete tričko v dámském nebo pánském provedení.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    Zaplatím 3 měsíce jógy

    Jsme firma a chceme se stát vaším sponzorem projektu- jóga proti závislosti.

    Zaplatíme lekce jógy na 3 měsíce.

    Získáme tím Vánoční dárky pro své zaměstnance z nabídky charitativních předmětů K.BANA projekt 2.Šance a pohlednici s poděkováním od autorů projektu: Petry Špindlerové, Václava Němečka, Kateřina Černé.
    Jde o předměty nabízené v odměnách, počet dárků se odvíjí od ceny předmětu.

    Mé jméno/logo se objeví na našem webu.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    356,22 €
    (9 000 Kč)
  • predané 0
    Zaplatím ½ roku jógy

    Jsme firma a chceme se stát vaším sponzorem projektu- jóga proti závislosti.

    Zaplatíme lekce jógy na  ½ roku.

    Získáme tím Vánoční dárky pro své zaměstnance z nabídky charitativních předmětů K.BANA projekt 2.Šance a pohlednici s poděkováním od autorů projektu: Petry Špindlerové, Václava Němečka, Kateřina Černé.
    Jde o předměty nabízené v odměnách, počet dárků se odvíjí od ceny předmětu.

    Mé jméno/logo se objeví na našem webu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    712,45 €
    (18 000 Kč)