Bohemian Taboo Stories - O lidech, kteří dělají něco sexy

Po dvou letech práce jsme dokončili obsah knihy plné nádherných ilustrací, vzrušujících fotografií a dvacítky osobních příběhů lidí, kteří se při své práci dotýkají i oblasti sexuality. Budeme rádi, když nám pomůžete knihu na podzim 2019 vydat.

Je tu Bohemian Taboo Road Show! Večer s podtitulem "Jak rozvíjet erotickou inteligenci" - 25. 11. - Palác Akropolis - Praha

11.11.2022

Bohemian Taboo Road Show, kterou jsme připravovali a plánovali už na roky 2020 a 2021, konečně začíná! Zahájení tohoto komponovaného, putovního eventu proběhne 25. 11. 2022 od 18.00 - 22.00 v Paláci Akropolis v Praze.

Prvním našim počinem byla v roce 2019 kniha Bohemian Taboo Stories, která by bez vaší podpory v roce 2019 nevznikla. Ještě jednou vám všem za vaše příspěvky děkujeme! Nyní vás srdečne zveme na Bohemian Taboo Road Show s podtitulem Jak rozvíjet erotickou inteligenci.

Program:

Volná prohlídka pop-up výstavy s možností rezervace nebo zakoupení výtvarných a desinových děl 
Hudební vystoupení Hana Stinka Lundiaková
Autorské čtení Markéty Mathauser Malinové z knihy Bohemian Taboo Stories
Vystoupení s japonským bondage uměním shibari v podání Ardent
Akrobatické vystoupení SisterHoop Acrobatic Duo, které jsou vícemistryně světa
Panelová diskuze O rozvoji erotické inteligence prostřednictví umění a nebezpečí jeho cenzury
Burlesque vystoupení Bohemian Burlesque
Taneční vystoupení a laser show BoomCats 
Autogramiáda

Designová a výtvarná díla od Kobayashi, Sheio, Hany Stinky Lundiakové, Lindy Vokál, Jakuba Neufusse, Anny Kopkové, ONNA, Hedonist, Sofaah, Lindy Zhengové, Mio, Iamer, Mario Izmael de la Paz Roa, Scutica budou nejen k vidění, ale i k rezervaci nebo zakoupení. 

Panelovou diskuzi, jejíž jedním z hostů bude kurátorka, fotografka a galeristka Bára Alex Kašparová, která se podílí také na pořadu ArtZóna na ČT Art, bude moderovat básnířka, spisovatelka a slamerka Anna Beata Háblová, celým večerem pak bude provázet Markéta z podcastu Šimrání.

Více informací na www.bohemiantaboo.com

Facebooková událost zde.

Vstupenky na GoOut.cz

Bohemian Taboo vystavuje erotic art ve Velké Británii

7.9.2021

Bohemian Taboo s potěšením oznamuje výstavní spolupráci s britským umělecko - komunitním projektem Collective gallery and Art Project Space v St.Albans ve Velké Británii, kdy ve dnech 7. – 14. 9. 2021 společně uspořádají výstavu erotického umění pod názvem Bohemian Taboo.

Společnost Bohemian Taboo, jejímž prvním počinem byla recenzenty i publikem skvěle přijatá kniha Bohemian Taboo Stories – Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy, připravila pro návštěvníky na britských ostrovech k vidění nejen ilustrace a fotografie obsažené v této knize, ale představí také další odvážná designová a výtvarná díla tuzemských umělců, jejichž tvorba se dotýká i oblasti nahoty, sexuality a erotiky. Po úspěšném představení Bohemian Taboo Stories na Seattle Erotic Art Festivalu a International Festival of Erotic Arts mohou domácí umělci zaznamenat další mezinárodní úspěch.

Několik těchto zajímavých děl a neotřelých nápadů Bohemian Taboo brzy představí i v České republice. Spolu s výstavou představuje Bohemian Taboo i nové logo a vizuální identitu od grafiků SPACE1, na niž v nejbližší době naváže také zbrusu nový web, který tvůrcům z oblasti erotic art poskytne prostor pro prezentaci, prodej, diskusi a další aktivity.

Ještě jednou vám všem děkujeme za vaši podporu ve sbírce na vydání naší knihy. Těší nás, že i díky vám se nyní o tuzemských umělcích ví více i v zahraničí.

 

Vystavující:

Kobayashi

JANAJPU

Born !n Porn

Hedonist

Fotografie a ilustrace z knihy Bohemian Taboo Stories od:

Myokard
Martina Kurková Nožičková Martin Faltejsek
Daniel Kurz
Václav Jirásek
Danny Worm
Petr Jedinák
Lucie Kout
Robert Rambousek
Milan Mošna
Leah Takata
Bet Orten
Henryk Mrejzek
Katastrofé

Stránka s popisem události:

https://www.collectivegallery.co.uk/post/bohemian-taboo-exhibition

Facebooková událost:

https://www.facebook.com/events/395234032121791

Více informací:

www.collectivegallery.co.uk

www.facebook.com/CollectiveGalleryStAlbans

www.instagram.com/collectivegalleryart

www.bohemiantaboo.com

www.facebook.com/bohemiantaboo

www.instagram.com/bohemian_taboo

Předvánoční slevy v e-shopu a skvělé recenze knihy Bohemian Taboo Stories

6.12.2019

Milí příznivci a přispěvatelé, 

 rádi bychom vás informovali, že do 13. prosince nabízíme většinu zboží u našeho e-shopu s předvánočními slevami. Například nástěnný kalendář A3 s ilustracemi z knihy Bohemian Taboo Stories koupíte nyní za 299 Kč, samotnou knihu pak za 849 Kč.

 O knihu je v současnosti velký zájem i ze strany médií. Kromě rozhovorů v Metru (vice zde: https://www.metro.cz/touhu-lidi-nevymytite-rika-spoluautor-knihy-odkryvajici-tabu-v-sexu-12o-/spolecnost.aspx?c=A191127_135056_metro-spolecnost_hyr, Esquire nebo na radiu Expres FM (více zde: http://www.expresfm.cz/podcast/hoste-na-903-fm/), které se uskutečnily v minulých dnech, vyšlo také několik dalších recenzí Bohemian Taboo Stories. Časopis Full Moon naši knihu ohodnotil 77%, recenze na Informuji.cz nám pak vynesla úžasných 90% (více zde: https://www.informuji.cz/clanky/7409-bohemian-taboo-kniha/). Na Databázi Knih naši knihu pak čtenáři ohodnotili neuvěřitelnými 95% (více zde: https://www.databazeknih.cz/knihy/bohemian-taboo-stories-kniha-o-lidech-kteri-delaji-neco-sexy-421054!

 Knihu koupíte nejen na https://www.bohemiantaboostories.com/eshop, ale u všech dobrých knihkupců po celé ČR.

  Přejeme vám krásný advent.

 Za Bohemian Taboo

 Michal Rejzek

Křest knihy a pop-up výstava Bohemian Taboo Stories - 1. - 3. 11. 2019

28.10.2019

Milí přátelé, příznivci a přispěvatelé,

 připomínáme, že 1.listopadu knihu Bohemian Taboo Stories pokřtíme v prostorách galerie Černá labuť v Praze Na příkopech.

 Kromě výstavy ilustrací a fotografií z knihy Bohemian Taboo Stories se můžete těšit i na program, který pro vás připravujeme. Těšíme se, že se křtu zůčastní většina spoluautorů knihy, ale i těch, o kterých kniha je, a že je tedy všechny budete moc poznat i osobně.

 Na křtu proběhne autorské čtení, kdy vám někteří z našich spoluautorů přečtou ukázky z kapitol knihy, své burlesque vystoupení chystá Yassmine de Mortifére, o hudební složku se postarají DJ K.SANDRA a DJ Mali Nova a pak pro vás máme ještě jedno překvapení, které si pro nás přichystala jedna z protagonistek naší knihy.

 Připraveno bude i malé občerstvení a welcome drink. Točit budeme speciální pivo Bohemian Taboo, které pro nás vaří Crazy Clown Brewery, kterým, za jejich partnerský příspěvek, také děkujeme.

 Touto akcí chceme také vzdát hold svobodě, kterou jsme nabyli před 30 lety díky krachu komunismu v listopadu 1989. Nebýt pádu totalitního režimu, kniha Bohemian Taboo Stories by nikdy nemohla vyjít. Pozdravit a informovat o dalších oslavách, nás přijdou organizátoři Festivalu svobody, jehož součástí je i náš křest.

 Prostor Černá labuť Art & Event Gallery je opravdu nádherný, není však nafukovací. Počet míst je tedy limitován. Zbývající vstupenky na křest za 290 Kč je možné zakoupit na našem e-shopu.

 Ve dnech 2.-3.listopadu se pak ve stejných prostorách uskuteční dvoudenní pop-up výstava Bohemian Taboo, jehož součástí pak v neděli 3.listopadu v 15.hodin bude diskuse a autogramiáda se spoluautory knihy. Vstupné na tuto akci je dobrovolné.

 Těšíme se na vás.

 Bohemian Taboo

 Info:

 www.bohemiantaboo.com
 www.facebook.com/bohemiantaboostories
 www.facebook.com/GalerieCernaLabut
 www.cernalabut.cz


 

První recenze Bohemian Taboo Stories je ze serveru iLiteratura.cz a obdržela 70%

16.10.2019

Vážení přátelé,

 rádi bychom se s vámi podělili o link s textem první recenze na knihu Bohemian Taboo Stories, která dnes vyšla na serveru iLiteratura.cz. Recenzent Jan Lukavec dal naší knize 70%, což rozhodně nevypadá na propadák. :) V závěru své recenze píše:

 "Nicméně danou mnohovrstevnatou problematiku kniha mapuje jistě poutavě, různorodě a v mnoha různých kontextech, i když jistě ne vyčerpávajícím způsobem. Pokud zmíněný Otto M. Urban v úvodu o publikaci soudí, že je „odvážná i intimní, poučná a inspirativní, stejně jako zábavná a vtipná, vážná a krutá“, pak můžeme doplnit i přívlastky jako drsná a jindy něžná, dojemná a někdy až cynická, racionální i trochu hloupá, sebedrásající i místy vychloubačná. Minimálně jedna kapitola v ní možná trochu přebývá, naopak některé pozoruhodné a potenciálně inspirativní osobnosti v ní scházejí, například sociolog a univerzitní pedagog Martin Fafejta, publicista a editor četných non fiction knih s erotickou tematikou Radim Kopáč nebo skutečně seriózní historik Jaroslav Čechura. Což si uvědomují i samotní autoři, kteří prý mají na seznamu dalších 70 osobností, o nichž by rádi psali. Pokud by se na ně dostalo v pokračování této zvláštní knihy, bylo by to skvělé."

 Celou, opravdu pečlivě zpracovanou recenzi, pak najdete zde: 

 http://www.iliteratura.cz/Clanek/42163/rejzek-michal-a-kol-bohemian-taboo-stories

 Tak snad i vám se bude kniha Bohemian Taboo Stories líbit.

 Fajn den,

 Michal Rejzek

NOVINKY BOHEMIAN TABOO: Bohemian Taboo Stories je k dispozici na e-shopu i v knihkupectvích

3.10.2019

Milí přátelé,

 s velkou radostí vám oznamujeme, že Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy, je v prodeji. K zakoupení je na v našem e-shopu zde: http://www.bohemiantaboo.com/eshop nebo ve velkém množství knihkupectví. Těm, kteří si jako odměnu v naší sbírce vybrali právě tuto knihu, ji budeme odesílat v příštích dnech.

 V souvislosti s jejím vydáním, jsme také spustili soutěž o jeden výtisk podepsaný spoluautory knihy. Pokud byste tedy chtěli zkusit získat jeden výtisk této krásné knihu zdarma, nasdílejte na naši Facebookovou stránku fotku se svoji Bohemian Taboo Stories, uveďte, kde jste ji koupili a napište co se vám na ní nejvíc libí, čím vás zaujala či co vás v ní nejvíc překvapilo. Výherce vylosujeme 3.listopadu na Bohemian Taboo - prodejní pop-up výstava, diskuze a autogramiáda ze všech  soutěžních příspěvků, které obdržíme.

 Pěkný den, ať se vám kniha líbí a ještě jednou děkujeme za Vaši podporu.

 Michal Rejzek

NOVINKY BOHEMIAN TABOO: Rozhovor s Michalem Rejzkem pro Noviny&Novinky Praha - Berlin

1.10.2019

Milí přátelé,

 do chvíle, kdy se Bohemian Taboo Stories objeví na pultech knihkupců, už zbývají opravdu jen hodiny. Tiskárna Grafico v Opavě dnes expedovala celý náklad do skladů Euromédia Group, která ji má v exklusivní distribuci a tam si ji jednotlivá knihkupectví převezmou, aby ji zařadila do prodeje.

 Abyste si zpříjemnili čekání, sdílíme vám rozhovor pro časopis Noviny&Novinky, ve kterém se dozvíte něco víc o motivech, pro které ke vzniku knihy došlo.

 https://novinyanovinky.cz/clanky/sexy-kniha-bohemian-taboo-stories

 Fajn dny a my se brzo ozveme s dalšími novinkami.

 Michal Rejzek

NOVINKY BOHEMIAN TABOO: Kniha je v tisku!

27.9.2019

Milí přátelé,

 od úspěšného ukončení naší crowdfundingové sbírky jsme v jednom kole. I díky vašemu příspěvku jsme se mohli pustit do kutečné realizace knihy Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy tak, aby mohla vyjít letos na podzim, jak jsme slíbili.

 A ta dlouho očekávaná chvíle je už téměř na dosah! Dnes jsme doladili poslední polygrafické detaily a tiskárně Grafico, která Bohemian Taboo Stories bude tisknout, jsme dali pokyn "SPUSŤTE STROJE!"

 Během několika málo dnů by se tak Bohemian Taboo Stories měla objevit v každém dobrém knihkupectví. Vám, kteří ji máte mezi odměnami za svůj příspěvek, by ji měl zanedlouho doručit přepravce. V následujících dnech a týdnech pak budou odesílány i další odměny, které vám, za vaši podporu, po zásluze náleží.

 Na našich stránkách jsme také otevřeli e-shop, kde si knihu, ale i merchandise Bohemian Taboo můžete objednat nebo zakoupit. Nově jsme také připravili krásný kalendář A3 pro rok 2020 s ilustracemi, které jsou použité v knize.

 Kniha Bohemian Taboo Stories je opravdu krásná a máme z ní ohromnou radost. Ještě jednou vám chceme touto cestou poděkovat za to, že jste její vznik podpořili. A omlouváme se, že jste o nás nějakou dobu neslyšeli. Náročnost realizace nás ale opravdu trochu zaskočila a chvílemi jsme se potýkali s hromadou, zdánlivě neřešitelných, problémů.

 Ale teď už je vše vyřešeno a k tomu, abyste se knihou Bohemian Taboo Stories mohli navázat osobní vztah, chybí jen krůček.. :)

 Více informací:

http://www.bohemiantaboo.com

http://www.facebook.com/bohemiantaboostories 

http://www.instagram.com/bohemian_taboo

 E-shop: https://www.bohemiantaboo.com/eshop

 Krásný víkend vám přeje 

 Michal Rejzek

Díky vám naše sbírka dopadla úspěšně, na podzim se můžete těšit na Bohemian Taboo Stories. Děkujeme!

13.7.2019

Máme ohromnou radost! Ač to tak chvíli vůbec nevypadalo a celá sbírka byla napínavá do posledních hodin, nakonec jsme díky vám dali dohromady celou potřebnou částku a s radostí oznamujeme, že kniha Bohemian Taboo Stories letos na podzim vyjde! Ještě jednou vám všem moc a moc děkujeme, skutečně si vašeho zájmu vážíme! Tady pro vás máme poslední ukázku z kapitol Bohemian Taboo Stories, kompletní příběhy si na podzim budete moc přečíst v naší knize.

Naprostou většinu příběhů jsme, poté, co jsme si s dotyčnými o jejich životech povídali, sepsali my a oni nám je pak přípomínkovali a autorizovali. Vyjímky ale potvrzují pravidla a tak, protože jsme zjistili, že i některé z našich osobností umí velmi dobře psát, jsme je nechali, aby si svůj příběh sepsali oni sami. Takhle vypadá naše poslední ukázka.

“Vyrostla jsem v menším městě uprostřed Moravy a už od raného dětství jsem trávila všechen volný čas ve stájích péčí o koně, což mě místy stavělo mimo klasické pubertální dění. Díky mému úzkému záběru aktivit se stalo, že mi některé věci trvaly déle, zejména v oblasti mé vlastní sexuality. Naštěstí jsem byla obklopená báječnými přáteli a ti měli pro moje postupné odhalování (začalo coming outem coby bisexuálky, následovalo pochopení toho, že jsem vlastně lesba a vyvrcholilo to tím, že jsem se jim s velkou radostí svěřila, že jsem vlastně úchylná lesba) naprosté pochopení a z jejich strany jsem se dočkala jen podpory. Moje rodina přecházela tohle období v klidu, možná s mírně povytaženým obočím, ale ani ze strany příbuzných jsem nezaznamenala žádný výrazný nesouhlas.

Poměrně dlouhou dobu jsem žila v přesvědčení, že veškeré BDSM praktiky patří do světa fantazií a že je naprosto v pořádku o těchto věcech snít, ale že není v pořádku je zkoušet aplikovat na skutečné situace. To se změnilo s příchodem mé první BDSM+ partnerky na scénu. Vztah to byl rychlý, vášnivý a krátký a poznamenal mě natolik, že jsem se rozhodla dále nepokoušet moje duševní zdraví a věnovat se do budoucna výhradně romantickým a něžným věcem.

Život má ovšem tendence se někdy ubírat směrem, který se nám ani trochu nelíbí. Moje matka spáchala sebevraždu a nechala mě, bráchu i tátu opuštěné, zlomené a se mnoha otázkami, na které už nám nikdy nikdo nedá žádnou odpověď. Být dítětem sebevraha člověka poznamená. Žal a trápení vás provázejí každou vteřinu dne, zdají se vám noční můry, nemůžete spát, jíst, pořád dokola si kladete ty stejné otázky. V jisté fázi smíření ale pochopíte křehkost lidského života a tohle je místo, kdy do příběhu vstupují provazy. Pochopila jsem, že život je příliš krátký na to, aby si člověk lhal do kapsy a že pokud chci žít šťastně, neměla bych ho promrhat tím, že se budu snažit být někým, kým jednoduše nejsem. Krátce na to jsem navštívila první BDSM akci, která byla shodou okolností workshopem zaměřeným na bondáž. Mým cílem nebylo naučit se vázat, ani jsem v té době neměla žádný provaz, ale chtěla jsem se ocitnout ve skupině lidí, kteří možná cítí podobné věci jako já. Události toho workshopu mě obohatily natolik, že jsem se rozhodla problematice vázání přijít na kloub a sdílet tu neuvěřitelnou sílu emocí s dalšími lidmi.”

 

P.S. Ještě pro vás máme jednu pozvánku. Dnes ve 22:05 si budete moc na stanici Plus Českého Rozhlasu poslechnout cca dvacetiminutový rozhovor s autorem projektu Bohemian Taboo Michalem Rejzkem, při kterém si o všem kolem knihy povídal s moderátorem pořadu Hovory Josefem Klugem. Záznam pak bude uložen zde:  https://plus.rozhlas.cz/hovory-6482988

Křest knihy Bohemian Taboo Stories proběhne 1.listopadu v galerii Černá Labuť

9.7.2019

Blížíme se k cíli. Chybí nám pouhých 15% a protože si věříme, zveřejňujeme informace o křtu knihy.

Kniha Bohemian Taboo Stories, na kterou nám přispíváte v naší sbírce na HitHit, je téměř hotová. Zbývají korektury, které nám dělá Hanka Lundiaková, Tomáš Cikán ji graficky zalomí a v srpnu jdeme do tisku. Na podzim ji, ti z vás, kteří jste nám na naší knihu plnou krásných ilustrací, vzrušujících fotografií a dechberoucích příběhů lidí, kteří se při své práci dotýkají i sexuality přispěli, obdržíte a budete se moc naším, dva roky připravovaným dílem, kochat.

1.listopadu večer knihu pokřtíme. Naše veliké díky patří Černá labuť Art & Event Gallery, kteří nám, svůj nádherný prostor pro náš velmi důležitý okamžik, poskytli.

Kromě výstavy ilustrací a fotografií z knihy Bohemian Taboo Stories se můžete těšit i na program, který pro vás připravujeme. Těšíme se, že se křtu zůčastní většina spoluautorů knihy, ale i těch, o kterých kniha je, a že je tedy všechny budete moc poznat i osobně.

Na křtu proběhne autorské čtení, kdy vám některý z našich spoluautorů přečte jednu z kapitol knihy, o hudební složku se postará K.SANDRA a pak pro vás máme ještě jedno překvapení, které si pro nás přichystala jedna z protagonistek naší knihy. Připraveno bude i malé občerstvení. Točit budeme speciální pivo Bohemian Taboo, které pro nás vaří Crazy Clown Brewery, kterým, za jejich partnerský příspěvek, také děkujeme.

Prostor Černá labuť Art & Event Gallery je opravdu nádherný, není však nafukovací. Počet míst je tedy limitován.

Na křest je potřeba mít zakoupený balíček PLATINUM, jehož součástí je i vstupenka. Guestlist z kapacitních důvodů nevedeme.

Info:

www.bohemiantaboo.com
www.facebook.com/bohemiantaboostories

Ukázka z kapitoly psané autorem bestselleru Sex a erotika v dobách Karla IV. - Lubošem Y. Koláčkem

8.7.2019

Kromě našich báječných spoluautorek se na psaní textů podílí i muži. Tato ukázka je z textu, který napsal Luboš Y. Koláček.

“No a tahle zkušenost tak nějak stimulovala můj zájem o ženy... a vlastně od tohodle věku u mě začalo častěji docházet ke kontaktu s tím druhým pohlavím, ale zatím to nikdy nepřesáhlo hranici intimních doteků. … Až třeba do mých devatenácti let, kdy jsem měl svůj první pohlavní styk – a to bylo poprve v mým životě, kdy jsme se dotýkali opravdu na intimních místech. Před tím pro mě ta erotika sloužila spíše jako nějaká substituce. Jako nějaký mediátor uvolnění fyzických potřeb.

 

A co bych tak mohl vyprávět k tomu prvnímu styku? Moje příběhy jsou v tomto směru strašně nudný: byla to moje stálá partnerka, spolužačka ze školy, se kterou jsem byl asi půl roku a tak po tom půlroce jsme byli u ní doma a bylo to takový, že jsme si řekli „Tak to zkusíme“. Vona byla panna, já panic. Já jí řekl: „Zkusíme to?“ Ona souhlasila, a tak jsme to zkusili.

 

A jestli to bylo napoprvé dobrý? No, asi jo.

 

Někteří kamarádi a kolegové měli předtím nebo potom i nějaké zkušenosti se staršími, zkušenějšími ženami. Ale já? Vůbec. No prostě - vůbec. V tomhletom jsem fakt strašně nudnej... a tak si to kompenzuju akademickou prací.

 

Taky jsem nikdy nenavštívil žádný bordel ani jsem nikdy neměl žádnou prostitutku. Ani nutkání. Ani abych to zkusit z profesionálního hlediska. To fakt nééé! Já vopravdu musím říct, že jsem ta generace, vyrostlá na těch technologiích a myslím si, že u tý mý generace je ten obsah, který má člověk možnost touhletou cestou získat natolik dobrej, že mu to jakoby pokryje spoustu věcí, který by ho zajímaly a dozví se spoustu informací, který by se dřív nedozveděl. To mluvím o erotice jako takové nikoliv o té akademické. Když si třeba člověk řekl, jaký je asi takový sex s černoškou, v naší době už nebylo těžký si vyhledat na internetu jak vypadá sex s černoškou. No tak joóó, říkal jsem si, masturboval jsem u toho, dobrý, nebudu shánět nikde nějakou černošku, žejo!?!”

Přispěli jste nám už více než 300.000 Kč! Pecka, děkujeme! Zveřejňujeme ukázku kapitoly od Lindy Urbáškové.

7.7.2019

Na vydání naší knihy se vybralo už přes 300.000 Kč! Moc vám děkujeme!

Do konce sbírky nám však chybí ještě čtyři dny a kousek a k dosažení cílové pásky potřebujeme ještě 23%. Není to málo, ale není to nemožné. Podpoříte nás ještě v posledních dnech? My vám na oplátku zveřejníme několik dalších ukázek z naší knihy. Dnes od Lindy Urbáškové.

Ani ve snu mě nenapadlo, že hned druhý člověk, kterého otestuju bude opravdu HIV pozitivní. Co s tím? Jak se mám chovat? Diagnózu mu říct nemůžu, ani kdybych chtěla. A to bych opravdu nechtěla. Když jsem ho ale požádala, aby se mnou došel na kontrolní vyšetření bylo to stejné, jako kdybych ten ortel vyřkla nahlas. Díky bohu, že dalších pět let jsem na HIV pozitivního nenarazila.

 

Holky si zvykly na to, že tady jsme. Pořád jsme je musely lovit na ulici, ale některé už přišly i samy. A chodili i gayové. Ale díky jejich manýrům jsem jim to zatrhla. Holky jsou většinou maminy a mají fofr, ale kluci měli pořád času dost a hodně se mi v ordinaci roztahovali a nakonec měli pocit, že tam můžou být pořád. S holkama se domluvím vždycky, když nejsou zfetované. A těch je minimálně.
Přestože si možná většina lidí myslí, že drogy a prostituce k sobě neodmyslitelně patří, není to tak. Ony si to hlídají, nemůžou být zmaštěný, protože tohle je byznys a ten vyžaduje čistou hlavu. A tenhle byznys je riskantní i za střízliva, natož pod vlivem. To, co bylo a je vidět na ulici, kam drogy samozřejmě patří, to je minimální procento. Většinu sexuálního byznysu vždycky představovaly kluby.

 

Vydaly jsme se za hranice Prahy. Pořídily jsme si auto, protože kluby mimo Prahu najdete v pěkných prdelích. Ale ti chlapi, když jim hučí, dojedou kamkoliv.

 

Objíždíme, diskotéky, hampejzy i parkoviště. Tak třeba Rudná u Prahy, to je snad samo o sobě synonymem pro obchod s láskou, kterou koupíte u silnice. A tady se nakupovalo ve velkém - od mladých patnáctek po starší a zkušené a většinou za pár stovek, které šlapky stejně odevzdaly svým pasákům nebo mafiánům, kteří měli parkoviště pod palcem. Dost často tady docházelo k násilí a pár prostitutek na tomto dálničním odpočívadle přišlo o život.

 

Každou noc objíždíme podniky v pohraničí v Jižních Čechách, kam Rumunky a Maďarky zanáší pohlavní choroby. HIV pozitivních nacházíme čím dál víc. Do připojení Rumunska a Bulharska k Evropské unii k nám mafiáni dodávali tisíce těchhle holek a sexbyznys jen kvetl. A nám díky tomu přibývalo práce.

První dvě ukázky z textů našich kapitol

2.7.2019

Říkali jsme si, že byste možná rádi viděli, jak je naše kniha napsaná, tak vám sem nasdílíme pár ukázek. Tak tady máte první dvě. O kom konkrétně se týkají ukázky z kapitol naší knihy vám ale neprozradíme. 

"Takhle vnímám i sexualitu. Otec mě hodně bil. Vyrostla jsem v představě, že k lásce mezi otcem a dcerou neodmyslitelně patří násilí. I když nechápeš, co jsi vlastně udělal. Ztotožnila jsem se s principem trestu bez příčiny. Já byla tou příčinou. Přijala jsem to jako normu, proto mi teď přijde normální, když muž ženě vyznává lásku tím, že na ní uplatňuje svou moc," odmlčím se. Koušu se do spodního rtu. Milimetr po milimetru tisknu mezi zuby, jako bych si chtěla do kůže vykousat malé dirky. Nevadí mi být upřímná, ale přijdu si nepatřičně, mám-li se citově svlékat.

 

"Pociťuješ na sobě elektřin komplex?" 

 

Nesou mi čaj, takže jeho otázka zůstane viset ve vzduchu. Obsluha připluje a odpluje a já můžu konečně zaměstnat ruce. Přidávám si do čaje smetanu a kradu si čas pro odpověd. Nakonec si vezmu jen lžičku a zasunuje si jí mezi rty přemýšlím, kam až ve svém odhalování zajít. Nejsem tu přece, abych rozebírala svoje jádro.

  

"Ptáš se mě, jestli chci ošukat vlastního otce?" nakloním hlavu.

 

"Vystihla jsi podstatu," uculí se a upije svého čaje. Nespouští ze mě oči.

 

"Ne. Ale rozhodně chci ošukat představu, kterou jsem si o něm jako malá vytvořila. Nadvládu, nepřemožitelnost a taky pocit bezpečí, který jsem postrádala. Přijetí a vědomí, že jsem toho hodna."

 

 

O druhé ukázce vám můžeme prozradit, že je z pera Markéty Mathauser Malinové.
„Dělali jsme sex! Dělali jsme sex! Dělali jsme sex!” Křičím nadšeně a ani si nevšimnu otevírajících se dveří.

 

„Haninko, co to tu vyvádíš s těmi mončičáky? Co si to volala? Slyšela jsem slovo sex… Odkud ho znáš“

 

„Mami … Já nevím, někdo to říkal ve škole.“

 

„A ty víš, co to znamená?“, ptá se máma.

 

„No… Když se svlíknu a někdo mě vyfotí. Je to tak?“

 

Maminka se směje a společně pak listujeme mou zamilovanou obrázkovou knihou o starověkém Egyptě a vyprávíme si. O sexu ale už nic víc nepoví. Ani teď, ani později. Nevadí mi to. Je mi dobře u ní na klíně, tisknu k sobě mou růžovou Afroditu, a sním. O teple, vysušených drolících se hradbách, o vlnách bouřících v přístavu, o řinčení zbroje, krásných a impozantních panovnicích, a o pár let později o horké, divoké lásce, která tam přece mezi stránkami někde musí taky být. Čtu všechno, co doma najdu, ale kde nic tu nic. Naši na moje dotazy jen s úsměvem krčí rameny a ptát se ve škole? To by byl trapas. Zřejmě nejsem sama, koho sex zajímá, naštěstí. Přichází vysvobození! Všechno, co chci vědět najdu jednou, uprostřed hodiny chemie, zapomenuté v mé lavici. Před námi tu měli češtinu osmáci.

  

BRAVO!

 

,Ahoj, jmenuji se Lída, je mi čtrnáct, a včera mi můj kluk Marek strčil jazyk do pusy. Nemůžu z toho mít aids?ʼ čtu mezi dotazy čtenářů.

Nová stránka na Facebooku, Instagram, YouTube a Pinterestu.

29.6.2019

Možná jste zaregistrovali, že nám Facebook smazal naši stránku. Založili jsme si tedy novou. Najdete ji zde: http://www.facebook.com/bohemiantaboostories.

No a protože samozřejmě nemůžeme vyloučit, že nás nesmáznou zas, udělali jsme si profily všude možně, takže nás najdete na Intagramu: http://www.instagram.com/bohemian_taboo,

kanál s některými našimi rozhovory najdete na YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCPJQnYFkK8VPeQl20KoGamA,

o něco menší cenzura je na Pinterestu: https://cz.pinterest.com/bohemian0044/ 

Právo, Metro, Informuji.cz

27.6.2019

V médiích vyšla další várka článků, ve kterých se dozvíte především o tom, proč jsme napsali Bohemian Taboo Stories

Hromada nových odměn pro vás od Prague Burlesque, Edny Kinbaku, Katastrofé a Petra Jedináka

24.6.2019

Ve zbývajících týdnech naší sbírky si můžete vybrat z nových odměn, které jsme pro vás připravili s těmi, o kterých naše kniha je. 

Máme pro vás vstupy na show Prague Burlesque,

printy fotografií Petra Jedináka s podpisem a věnováním,

omalovánky, plakáty a originál obrazu od Katastrofé,

a vstupy na Čaj o páté a exkurzi do Edny zvěřince a Úvod do světa shibary Edny Kinbaku.

Vyberte si odměnu pro sebe nebo třeba dárek pro někoho z vašich blízkých a podpořte tím vydání knihy Bohemian Taboo Stories.

Rádia, televize, tisk, weby.. ti všichni se naší knize věnují.

21.6.2019

Není dne, abychom neměli nějakou novou nabídku na článek nebo rozhovor týkající se naší knihy. Nás mediální zájem samozřejmě těší, jsme moc rádi, že se o Bohemian Taboo Stories ví. Ještě víc nás ale těší to, že se o tématu té skutečné lidské sexuality, ne té komerční, začíná čím dál tím víc mluvit.

Pro ty z vás, kteří se o mediální výstupy týkající se Bohemian Taboo Stories zajímáte, tady máte několik linků, kde si dotyčné výstupy budete moc přečíst, poslechnout, nebo se podívat. Stačí kliknout na dotyčný obrázek.

Včerejší rozhovor na Radiu 1, kde byli dva ze spoluautorů. Michal Rejzek a Luboš Y. Koláček.

Článek časopisu Reflex, ve kterém se věnují tomu, že nám Facebook zakázal reklamu. 

Rozhovor Michala Rejzka pro radio Expres FM.

Článek o Bohemian Taboo Stories magazínu ForMen.

Překročili jsme hranici 100.000 Kč, jste báječní!

20.6.2019

Dnes po probuzení jsme zjistili, že jste nám na knihu přispěli už více, než 100.000 Kč! Jste nejlepší, moc všem děkujeme!

A co je nového? Včera jsme, kromě zveřejnění našeho krásného designu obálky Bohemian Taboo Stories, také diskutovali s odborníkem na sociální sítě v pořadu Názory bez cenzury na TV Prima. Celý záznam diskuse můžete vidět zde: 

https://www.facebook.com/ftvprimazpravodajstvi/videos/457006235132256/

Dnes ve 14:00 jdeme do Radia 1 (97,1 FM) na rozhovor se spoluautorem Bohemian Taboo Stories, Lubošem Y. Koláčkem, který, mimo jiné, napsal také bestseller Sex a erotika v dobách Karla IV.

Podporujte nás i nadále, ať to dáme a kniha může na podzim spatřit světlo světa.

Díky a fajn den.

Michal

Jedna z nových, pracovních verzí obálky naší knihy, je opravdu geniální! Plastový přebal má tajnou funkci.

19.6.2019

Tomáš Cikán, grafik, který má na starosti design naší knihy, je podle nás génius!

Tedy aspoň takhle nějak ho vidíme po včerejšku, kdy nám poslal svůj nejčerstvější návrh obálky Bohemian Taboo Stories. Tomáš s námi na knize spolupracuje od samého začátku. Chodí na naše redakční rady, kterým říkame Taburety, aby se do celého projektu mohl lépe ponořit a vnímat tak naplno naši vizi i poslání samotné knihy. 

Design knihy formátu A4, její grafické členění, souběh jednotlivých příbehů a faktografické části v každé z kapitol, působivý a text ilustrující obrazový materiál, ale především obálka Bohemian Taboo Stories, je pro naši knihu stejně důležitá, jako samotný obsah. Chtěli jsme, aby kniha byla pestrá, jako je život. Lákalo nás nezveřejnit vše na první dobrou, ale odhalovat naše kapitoly postupně. Aby okrývala jednotlivá tabu. Aby pracovala s motivy potlačování svobody a faktem, že ještě docela nedávno (snad můžeme mluvit jen o minulosti) cenzoři ukládali podobné knihy někam do "trezoru". I dnes je ale téma cenzury aktuální. Na internetu takovou činnost bohužel provádí roboti s umělou inteligencí. No a vidíte Tomášovo zpracování?

Obálka, která by barevností měla evokovat lidskou pokožku a na které jsou drobným fontem uvedena jména všech spoluautorů a názvy jednotlivých kapitol, by byla překryta transparentním plastovým přebalem. Ten má však tajnou funkci! Jsou na něm vytištěné černé cenzorské pásky, které názvy těch kapitol skryjí. Uprostřed pak bude velký název knihy s brutální, provokativní typografií. Teprve při drobném posunutí plastového přebalu nebo jeho sundání dojde k odhalení názvů dvaceti kapitol. Všimněte si také velké jedničky v pravém horním rohu obálky. Ta je tam pro případ, že byste stáli o pokračování Bohemian Taboo Stories s příběhy dalších zajímavých osobností, kteří pracují s tématem lidské sexuality. 

Líbí se vám Tomášův nápad a design? Musím znovu připomenout, že se zatím jedná o jednu z pracovních verzí. Tu, kterou bychom ve finále moc rádi zrealizovali. V záloze máme i méně nákladné varianty. O tom, zda a která podoba knihy Bohemian Taboo Stories spatří světlo světa, rozhodne to, jak dopadne naše crowdfundingová sbírka. Podporujte nás i nádále. Naši knihu budeme moc vydat jen s vaší pomocí.

Tomášovu další práci najdete zde: http://www.tomascikan.com

První stovka přispěvatelů! Děkujeme!

18.6.2019

Před chvílí jsme dosáhli první stovky fanoušků a přispěvatelů na HitHitu! 

Facebook nám sice včera smazal naši stránku, ačkoliv jsme žádná jejich pravidla neporušili, to nás ale neodradí, naopak! Na zítřek si nás pozvali do Primy, abychom o sexualitě na internetu diskutovali s odborníkem na sociální sítě.

Sledujte nás a šiřte informace o naší sbírce a knize nadále, ať vám tu knížku na podzim můžeme vyrobit.

Moc vám děkujeme! 

Zájem médií o knihu Bohemian Taboo Stories roste

17.6.2019

To, že chystáme vydání knihy Bohemian Taboo Stories, zaznamenala i nejrůznější média. V minulém týdnu jsme poskytli rozhovor Informuji.cz, Televizi Seznam a hezký článek o naší knize napsali v Reflexu, dnes za námi dorazil štáb České Televize, s redaktorkou Evou Spáčilovou. 

Super odměny za pár kaček!

14.6.2019

Připravili jsme pro vás skvělé odměny už od 40 Kč!

Mezi odměnami za pár kaček najdete zapalovač s motivem BDSM Mončičáka, sadu 3 ks placek s motivy Bohemian Taboo, otvírák s motivem Věstonické Venuše a samolepku na auto s motivem Kinky Bohemian. No nekupte to!

Do konce sbírky chybí měsíc, přispějte nám a získejte krásná, sexy trička Bohemian Taboo.

12.6.2019

Máme necelý měsíc do konce naší sbírky, vyberte si jako odměnu originální, sexy tričko.

Abychom knihu Bohemian Taboo Stories mohli vydat, potřebujeme vaši pomoc. 

Společně s http://merch.guru jsme pro vás připravili sadu triček, které si můžete vybrat jako odměnu za váš přispěvek.

Použitá trika se vyrábějí z kvalitní, jemně spřádané bavlny (100% bavlna ring spun) o střední gramáži 150g a budou potištěna sítotiskem.

Textil pochází z etické, sweatshop-free výroby. Trička jsou za 450 Kč, motivy a velikosti vybirejte v tabulce.

Líbí se vám?

Pokud nevybereme celou cílovou částku do 12.7., všechny příspěvky vám budeme muset vrátit.

10.6.2019

Tvrdá pravidla crowdfundingu: všechno nebo nic! 

Přispěli jste nám již více, než 50.000 Kč, což je paráda a moc vám za to všem děkujeme. Dáváte nám tím na vědomí, že nám důveřujete a my bychom vás neradi zklamali. Bohužel částka je však stále příliš nízká na to, aby byl důvod k oslavě. Proti jiným knihám, které na crowdfundingu najdete, na této pracovalo 14 lidí téměř dva roky. Vzhledem k tomu, že píšeme o současných osobnostech a dotýkáme se citlivého tématu, museli jsme nechat vapracovat několil sad právních smluv, abychom ochránili nás, spolupracovníky ale především také ty, o kterých píšeme. Kniha má 20 kapitol rozdělených na příběh a faktografickou část, takže i jazyková korektura bude financně náročná. A samozřejmě tisk, na kvalitném papiru, v krásné obálce, v dobré vazbě, to je samo o sobě několikasetisícová záležitost. Pravidla crowdfundingu jsou však neúprosná: "Každý projekt má na shromáždění požadované částky maximálně 45 dní. Pokud se mu to nepodaří, nedostane ani korunu. Důvod je jednoduchý. Chráníme tím všechny zúčastněné. Žadatele o příspěvky to nutí nastavovat si reálné cíle a motivuje je to k co největší mobilizaci komunity. Jejich fanoušci zase mají jistotu, že na produkt, který podpořili, nebudou čekat nesmyslně dlouhou dobu."

Pokud tedy chcete, abychom naši krásně připravenou a zpracovanou knihu Bohemian Taboo Stories mohli vydat, chceme vás poprosit o vaši další pomoc. Budeme ji v následujcích týdnech ještě potřebovat. Sdílejte informace mezi svými přáteli, možná si vy nebo oni vzpomenete na dalši lidi, které by naše kniha zajímat mohla. A nebo víte o někom, kdo má peněz dost a třeba hledá možnosti, kam zainvestovat. Za každou vaši další pomoc budeme moc rádi.

Mezi odměnami je i, pro nás, speciálně uvařené pivo Bohemian Taboo

7.6.2019

Bohemian Taboo má i své pivo! 

Tato aktualita by měla potěšit všechny milovníky zlatavého moku. Chutnají vám pivní speciály? Pak byste si, mezi odměnami, měli najít balíček Bohemian Taboo Gold, ve kterém je zahrnuto, speciálně pro nás uvařené pivo typu TRIPLE WEST COAST IPA BEER s 25°(11%) v limitované edici 50 lahví (0,7l). Nejen, že to bude pivko, bude stejně, jako naše knížka, pěkně peprné, ale i samotná etiketa bude patřit mezi sběrateli vyhledávané vzácné kousky! Pivo pro nás připravil létající pivovar Crazy Clown (https://www.facebook.com/crazyclownbrewery/). Podpořte nás v naší sbírce, abychom knihu Bohemian Taboo Stories mohli na podzim vydat.

Rozhovor o Bohemian Taboo pro Liberecké Zprávy

4.6.2019

Po včerejším skvělém povídání si s moderátorkami v Sama doma na ČT1, které absolvovaly spoluautorky Bohemian Taboo Stories Markéta, Linda a Zuzka, dnes vyšel rozhovor, který jsem, jako liberečák, v minulém týdnu poskytl velmi kvalitnímu regionálnímu serveru Liberecké Zprávy. Přečíst si ho můžete zde:

https://www.libereckezpravy.cz/sexualita-a-erotika-jsou-stale-tabu-chceme-to-zmenit-rika-spoluautor-projektu-a-unikatni-knihy-bohemian-taboo-stories-michal-rejzek-rozhovor/

Spoluautorky Markéta, Linda a Zuzka v Sama Doma na ČT1

3.6.2019

Do pořadu České televize Sama doma, byly pozvány také spoluautorky knihy Bohemian Taboo Stories. Markéta, Linda a Zuzka budou ve studiu mluvit o vzniku naší knížky, o tom, proč je potřeba o tabu, která provázejí lidskou sexualitu mluvit, o jakých osobnostech kniha je a co je samotné při práci na knize překvapilo. Pořad začíná 3.6. ve 12:30 na ČT1 a je možné si ho pustit i ze záznamu na iVysílání. 

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-sama-doma/219562220600082/video/700454

Máme pro vás nové odměny od Prague Pride - mikiny a vstupy na zahajovací koncert

31.5.2019

Od Prague Pride jsme pro vás dostali nové odměny. Vstupy na zahajovací koncert Prague Pride a unisex mikči! Podpořte nás a vyberte si svou odměnu. #bohemiantaboo #bezpredsudku #kniha 

Nová odměna pro přispěvatele od korzetiérky Riwaa Nerona

29.5.2019

Worskhop na spodní prádlo s korzetierkou Riwaa Nerona

Korzetiérka Riwaa Nerona, která  šije pravděpodobně ty nejkrásnější korzety na světě, pro vás uspořádá 3 hodinový workshop na téma spodního prádla. Ten se, pro všechny přispěvatele současně, uskuteční v některou z jejich volných nedělí. Nenechte si ujít tuto velmi speciální přiležitost, dozvědět se, nejen o korzetech a jejich nošení, něco víc od skutečné odbornice!
Foto Lucie Kout (www.luciekout.com) 

15 592 €
vybrané z 15 458 €

100%

100% splnené

221 ľudí prispelo

Literatúra, Vzdelávanie

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 12.7.2019 v 11:41.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 5
    Samolepka na auto Bohemian Taboo s motivem I'm Kinky Bohemian

    Bílá samolepka na auto Bohemian Taboo rozměru 20 x 7 cm  s nápisem I'm Kinky Bohemian a logem Bohemian Taboo

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1,59 €
    (40 Kč)
  • predané 5
    Otvírák lahví Bohemian Taboo s motivem Věstonické Venuše

    Bílý otvírák s magnetem Bohemian Taboo 58 mm a motivem Věstonické Venuše, která je na etiketě lahvového piva Bohemian Taboo (ilustrace Tvzex ze Sunshine).

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1,98 €
    (50 Kč)
  • predané 4
    Zapalovač Bohemian Taboo s motivem BDSM Mončičáka

    Černý, plynový, elektronický, doplňovací zapalovač s motivem BDSM Mončičáka z knihy Bohemian Taboo Stories (ilustrace Myokard).

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    2,38 €
    (60 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Vstup na zahajovací koncert Prague Pride 2019

    Prague Pride nám mezi odměny věnovali  vstupy na zahajovací koncert Prague Pride 2019. Koncertem, který se koná 5. srpna na Střeleckém ostrově, se oficiálně otevře Pride Village a zahájí celý Prague Pride 2019.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 6
    Set 3 ks placek Bohemian Taboo

    Set 3 ks placek (37 mm) s motivy Bohemian Taboo - Věstonická Venuše, BDSM Mončičák a I'm Kinky Bohemian.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 17
    Naše DÍKY za kamarádskou podporu

    Fandíte nám? Moc si toho vážíme a napíšeme Vám dopis, ve kterém Vám upřímně poděkujeme. Přiložíme i reprodukci ilustrace z knížky Bohemian Taboo Stories.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,89 €
    (199 Kč)
  • zostáva 88 z 100
    Plakát s fotografií od fotografa Henryka Mrejzka

    Za váš příspěvek dostanete plakát s fotografií a věnováním od fotografa Henryka Mrejzka.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (299 Kč)
  • zostáva 94 z 100
    Vstup na workshop pro rodiče - Jak mluvit s dětmi o sexu + plakát Henryka Mrejzka

    O vztazích a sexu je vhodné s dětmi mluvit už od útlého věku. Můžeme nejdříve budovat jejich tělesnou autonomii, později jim vysvětlovat, že děti nenosí čáp. Učit je o sexu komunikovat, odstraňovat mýty a tabu a budovat jejich přirozený vztah k sexualitě a intimitě. Vhodná výchova působí i jako prevence sexuálního násilí a rizikového chování. Zároveň tak rodič může se svými dětmi budovat vzájemnou důvěru. Jak na to? O tom si povíte během workshopu, který povedou lektorky z organizace Konsent. Odměnu věnoval Konsent + k tomu navíc plakát s fotografií od Henryka Mrejzka s podpisem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,81 €
    (399 Kč)
  • predané 2
    Tričko Bohemian Taboo s motivem Věstonické Venuše

    Krásné a kvalitní tričko v natural barvě s motivem  bronzovo-stříbrné Věstonické Venuše, která zdobí etiketu piva Bohemian Taboo od Crazy Clown Brewery (autor ilustrace Tvzex ze Sunshine). Pod ilustrací je logo Bohemian Taboo. Pánské i dámské provedení, velikosti od XS až po XXL. Trička jsou realizována ve spolupráci s Merch Guru.

    Do poznámky prosím uveďte, zda chcete pánské či dámské a zvolenou velikost.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,84 €
    (450 Kč)
  • predané 10
    Tričko Bohemian Taboo s motivem BDSM Mončičáka

    Krásné a kvalitní tričko v charcoal barvě s motivem BDSM Mončičáka z knihy Bohemian Taboo Stories (autor ilustrace Myokard). Pod obrázkem je logo Bohemian Taboo. Pánské i dámské provedení, velikosti od XS až po XXL. Trička jsou realizována ve spolupráci s Merch Guru.

    Do poznámky prosím uveďte, zda chcete pánské či dámské a zvolenou velikost.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,84 €
    (450 Kč)
  • predané 1
    Tričko Bohemian Taboo s motivem šachovnice

    Krásné a kvalitní sexy tričko v šedé barvě s motivem šachovnice z knihy Bohemian Taboo Stories (autor ilustrace Daniel Kurz). Pod obrázkem je logo Bohemian Taboo. Pánské i dámské provedení, velikosti od S až po XXL. 

    Použitá trika se vyrábějí z kvalitní, jemně spřádané bavlny (100% bavlna ring spun) o střední gramáži 150g a budou potištěna sítotiskem. Textil pochází z etické, sweatshop-free výroby.

    Trička jsou realizována ve spolupráci s Merch Guru.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,84 €
    (450 Kč)
  • predané 6
    Tričko Bohemian Taboo s motivem Kinky Romans Are Dead But I'm Kinky Bohemian

    Krásné a kvalitní sexy tričko v černé barvě s motivem Kinky Romans Are Dead But I'm Kinky Bohemian. Pod obrázkem je logo Bohemian Taboo. Pánské i dámské provedení, velikosti od S až po XXL. 

    Použitá trika se vyrábějí z kvalitní, jemně spřádané bavlny (100% bavlna ring spun) o střední gramáži 150g a budou potištěna sítotiskem. Textil pochází z etické, sweatshop-free výroby.

    Trička jsou realizována ve spolupráci s Merch Guru.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,84 €
    (450 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    ​Čaj o páté a exkurze do Edny zvěřince

    Neformální setkání s riggerkou Ednou Kinbaku nad šálkem čaje nebo kávy, kdy si budete moci popovídat o všem, co vás ze světa shibari zajímá, ale zatím jste se neměli možnost se zeptat. Vzhledem k počtu čtyřnohých mazlíčků nevhodné pro alergiky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,42 €
    (490 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    ​Úvod do světa shibari s Ednou Kinbaku

    Edna vás na soukromé přednášce uvede do světa shibari, seznámí vás s historií i současností japonské bondáže a navede vaše první kroky k vázání tím správným směrem. Setkání proběhne v kavárně a je proto vhodné i pro alergiky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,42 €
    (490 Kč)
  • predané 1
    Printy 40x60 cm od Petra Jedináka s podpisem a věnováním.

    Printy s erotickými fotografiemi od fotografa Petra Jedináka s podpisem a věnováním. Velikost printu 40x60 cm.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,42 €
    (490 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Mikina od Prague Pride - THIS JUMPER IS GAY

    Unisex mikina od Prague Pride s nápisem THIS JUMPER IS GAY. Mikina je v černé a šedivé barvě s růžovým nápisem. Do poznámky s adresou uveďte svou velikost.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,78 €
    (499 Kč)
  • zostáva 3 z 4
    Vstup na Prague Burlesque

    Vstup na vzrušující a zábavný večer plný sexy žen i můžu v podání Prague Burlesque za výhodnou cenu.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,38 €
    (590 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Kniha Drak bere vše od Haniny Veselé + plakát s fotografií Henryka Mrejzka

    Autorkou podepsaná kniha Drak bere vše od spisovatelky Haniny Veselé + extra záložka + plakát s fotografií Henryka Mrejzka s věnováním. Odměny věnovali autoři.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,74 €
    (599 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Worskhop na spodní prádlo s korzetierkou Riwaa Nerona

    Korzetiérka Riwaa Nerona, která  šije pravděpodobně ty nejkrásnější korzety na světě, pro vás uspořádá 3 hodinový workshop na téma spodního prádla. Te se, pro všechny přispěvatele současně, uskuteční v některou z jejich volných nedělí. Nenechte si ujít tuto velmi speciální přiležitost, dozvědět se, nejen o korzetech a jejich nošení, něco víc od skutečné odbornice!

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,74 €
    (599 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Knihy Krev teče vždycky červená + Z dějin sexu a erotiky + plakát s fotografií od Henryka Mrejzka

    Autory podepsané knihy Krev teče vždycky červená od spisovatelky Haniny Veselé a Z dějin sexu a erotiky od spisovatele Kamila Janiše + extra záložka + plakát s fotografií od Henryka Mrejzka s věnováním. Odměny věnovali autoři.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (699 Kč)
  • predané 0
    Katastrofé plakáty A3

    Plakáty s nádhernými ilustracemi od Katastrofé dle vlastního výběru na http://katastrofe.cz/kategorie-produktu/plakaty/

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,31 €
    (790 Kč)
  • zostáva 421 z 500
    Bohemian Taboo Stories - kniha

    Naše úžasná kniha Bohemian Taboo Stories plná nádherných ilustrací, vzrušujících fotografií a dechberoucích příběhů, kterou si vnihovně rádi vystavíte. Pouze na HitHitu s 10% slevou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,67 €
    (799 Kč)
  • zostáva 1 z 10
    Pozvánka na "úchylnou kavárnu" se Zdeňkou a Markem a kniha Bohemian Taboo Stories

    Posezení s dvojicí psychologů Zdeňkou a Markem Pospíšilovými, kteří se zabývají BDSM, sexuálními variacemi a otevřenými vztahy nejen kvůli své profesi. Chcete se seznámit osobně nebo se více dozvědět o těchto tématech? Pak je tato odměna právě pro vás. Setkání proběhne v pražské kavárně a termín bude společný pro všechny, kteří si tuto odměnu zvolí. Odměnu věnoval Varias. A samozřejmě naše knížka Bohemian Taboo Stories.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,63 €
    (899 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Soukromá přednáška Matěje Vaněčka + kniha Bohemian Taboo Stories

    Soukromá přednáška o tom, jak Pornografie ovlivnila technologii: Chceš vědět, jak by vypadal Internet bez porna? Jaký je nejčastější elektrický přístroj v domácnosti a co má společného s pornem? Co všechno dnes můžeš používat jen díky pornu? A proč za všechno porno může Gutenberg? apod. Přednáší PhDr. Matěj Vaněček ze Studií nových médií Filosofické fakulty University Karlovy. Termín pro všechny účastníky bude jednotný a bude určen později. Odměnu věnoval Matěj Vaněček. Kniha Bohemian Taboo Stories je samozřejmostí.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,63 €
    (899 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Knihy K. J. Obrátil – Komenský sexuální osvěty + kniha Bohemian Taboo Stories

    K námi podepsané knize Bohemian Taboo Stories přibalíme i knihu Knihy K. J. Obrátil – Komenský sexuální osvěty podpisem autora Kamila Janiše, který pro vás odměnu poskytl.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,60 €
    (999 Kč)
  • zostáva 96 z 100
    Bohemian Taboo Stories - balíček BRONZE

    Knížka Bohemian Taboo Stories s věnováním + plakát s fotografií Henryka Mrejzka s věnováním

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,56 €
    (1 099 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Bohemian Taboo Stories - balíček SILVER

    Kniha Bohemian Taboo Stories podepsaná všemi spoluautory + vstupenka na  Fetish Market 2019, kterou nám věnoval Hell.cz + podepsaný plakát s fotografií od Henryka Mrejzka.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,52 €
    (1 199 Kč)
  • zostáva 36 z 40
    Bohemian Taboo - balíček GOLD

    Pro nás, speciálně vyrobené pivo Bohemian Taboo pivovaru Crazy Clown typu triple NEIPA v limitované edici a lahvích o objemu 0,7l + ilustrace od Myokard + kniha Bohemian Taboo Stories podepsaná všemi spoluautory.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,49 €
    (1 299 Kč)
  • zostáva 43 z 50
    Bohemian Taboo Stories - balíček PLATINUM

    Exklusivní pozvánka na slavnostní večer, při kterém bude, za přítomnosti autorů a protagonistů knihy Bohemian Taboo Stories kniha pokřtěna. Čepovat se bude pro nás, speciální recepturou vyrobené pivo Bohemian Taboo typu triple NEIPA, na křu proběhne ukázka autorského čtení. Překvapením večera bude překvapení.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    55,45 €
    (1 399 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Originál Šípková Růženka

    Originální obraz "Šípková Růženka" z cyklu „Princezny jak je neznáte“ je trochu jiným pojetím známé pohádky.

    Propojení jemných linek, květů a zlatým prvků s explicitním znázorněním gang bangu, vytváří patrnou nadsázku.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    237,42 €
    (5 990 Kč)
  • zostáva 2 z 10
    Master / Mistress of Bohemian Taboo

    K naší knize Bohemian Taboo Stories vám přidáme designovou erotickou pomůcku Whoop.De.Doo designérky Anny Marešové, ilustraci od Dana Kurze a fotografii Henryka Mrejzka použitou v knize Bohemian Taboo Stories ve formátu A3 + lahváč (0,7l) pro nás speciálně připraveného piva Bohemian Taboo, typu triple NEIPA.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    396,31 €
    (9 999 Kč)
  • Vypredané!!
    Pouze Tobíkova odměna (není k dispozici pro veřejnost)

    Naše kniha Bohemian Taboo Stories s věnováním a podpisy všech pouze pro osmiletého Tobíka, který říkal, že nám na tu naší knížku o sexu také chce přispět. :) 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,92 €
    (99 Kč)
  • Vypredané!!
    Katastrofické omalovánky pro dospělé (nevhodné pro děti)

    Jejich účelem není jen aktivní odpočinek, ale hlavně přiblížení se k umění po pratické stránce. Motivy jsou koncipované tak, abyste se mohli uvolnit a vypnout, ale také skýtají dost prostoru pro vlastní invenci v umění tak důležitou.

    Speciální, kvalitní papír značky canson, vám umožní se na omalovánkách vyřádit různými technikami, aniž byste se báli, že se vám papír propije nebo rozdrolí. Díky jeho schopnostem můžete beze strachu zkusit třeba akvarel. Papír vás povede a ukáže vám, co všechno je s kvalitním materiálem možné. Většina začínajících umělců totiž začíná s levnými nekvalitními materiály, které je brzdí v rozvoji, protože neposkytují správnou oporu při učení se technikou.

    Katastrofcké omalovánky jsou tedy jakýmsi krokem vpřed pro začínající umělce, ale i pro všechny, kteří si chtějí zkusit něco nového nebo si jen vybarvovat.

    Kroužková vazba umožňuje ohnout knihu bez jakékoliv újmy, můžete se pohodlně opřít, aniž byste riskovali umazání protější strany. Každý motiv má zaní stranu prázdnou, takže si po jeho vybarvení můžete obraz snadno vyjmout a pověsit na zeď. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,42 €
    (490 Kč)
  • Vypredané!!
    Knížka Bohemian Taboo Stories za dumpingovou cenu

    Naše úžasná kniha plná nádherných ilustrací, vzrušujících fotografií a dechberoucích příběhů, kterou si v knihovně rádi vystavíte. Naprosto výjimečně za dumpingovou cenu v limitovaném počtu 10 ks pro první podporovatele. Samozřejmě s našim věnováním.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,78 €
    (499 Kč)
  • Vypredané!!
    Knihy Sex a erotika v dobách Karla IV. + kniha Bohemian Taboo Stories

    K námi podepsané knize Bohemian Taboo Stories přibalíme i knihu Sex a erotika v dobách Karla IV. s osobním věnováním jejího autora, historika a spisovatele Luboše Y. Koláčka, který pro vás odměnu poskytl.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,60 €
    (999 Kč)
  • Vypredané!!
    Prince / Princess of Bohemian Taboo

    Kniha Bohemian Taboo Stories podepsaná všemi spoluautory + vstupenka na Alterno: Valentine 2020, kterou nám věnoval pořadatel této akce Hell.cz.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    71,30 €
    (1 799 Kč)
  • Vypredané!!
    King / Queen of Bohemian Taboo

    Kniha Bohemian Taboo Stories + vstupenka na kompletní program Prague Fetish Weekend 2019, kterou nám věnoval pořadatel této vyjímečné akce. V součtu samozřejmě výhodněji.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,23 €
    (1 999 Kč)
  • Vypredané!!
    Kompletní výstavní série fotoobrazů Henryka Mrejzka + kniha Bohemian Taboo Stories

    Kompletní výstavní série s názvem xxx1-0-1 čítající 20 fotoobrazů na plátně z roku 2010 od fotografa Henryka Mrejzka + všemi autory podepsaná kniha Bohemian Taboo Stories s věnováním + plakát s fotografií Henryka Mrejzka s věnováním + erotická pomůcku Whoop.De.Doo designérky Anny Marešové + pozvánka na první oficiální autorské čtení knihy Bohemian Taboo Stories. V knize bud také poděkování za váš finanční příspěvek.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 981,77 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    The God of Bohemian Taboo

    Je vidět, že máte srdce na správném místě! Nejde Vám pouze o zisk, především fandíte správné věci. Za Vaši podporu Vám, kromě všemi autory podepsané knížky Bohemian Taboo Stories s věnováním, dáme osobní VIP pozvánku na křest knihy včetně afterparty, přidáme vibrátor whoop.de.doo od designérky Anny Marešové, zarámovanou A3 originál ilustraci z knihy Bohemian Taboo Stories od Myokard, necháme Vám nafotit erotickou fotografii od Henryka Mrejzka, přidáme vstupenku na Rope Spirit 2020 pro 2 osoby a pozveme Vás na první oficiální autorské čtení knihy Bohemian Taboo Stories. V knize bude uvedeno, že vyšla i díky Vašemu finančnímu příspěvku včetně poděkování. No a pokud máte nějaký svůj silný erotický příběh, o kterém si myslíte, že by se měl dostat ke čtenáři, zpracujeme a zařadíme ho do knihy Bohemian Taboo Stories - díl II, kterou máme v plánu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 963,54 €
    (100 000 Kč)