Atria - videoklip k prvnímu singlu

Natočili jsme náš první single. Chceme k němu natočit kvalitní klip, na kterém se můžete podílet i Vy a to 29.9.2018 v Novém Brázdimi.

Autor: Atria

273 €
vybrané z 1 979 €

13%

13% splnené

8 ľudí prispelo

Hudba

Brázdim, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 27.9.2018 v 10:39.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Atria, kapela hrající něco mezi metalem a popem, ale spíš k metalu, milující mexickou pizzu a pivo. Když někdo bude chtít kapelu potěšit, tak dar v podobě „Mexikány“ a plzně je jasná volba (přesné ingredience do „Mexikány“ pod textem *). Kronika města Čelákovic zaznamenává vznik kapely někdy v druhé polovině roku 2017, kdy se ke skupině horlivých úchylů přidává nespoutaný Jimbo a se svým vlasem zeleným okouzlí celé obecenstvo – zpěv také ušel.

Od té doby, s pomocí pizzy a desítek litrů piva, započala práce na prvním playlistu, který, jak kapela doufá, otevře brány do světa rozkoše a velkých pódií. Atria je nejjasnější hvězda souhvězdí Jižního trojúhelníku a atrium dextrum pravá srdeční předsíň. Ale jelikož toho o astronomii víme asi tolik, co o ženském dospívání a z anatomie umístění pindíka, tak tato zmínka je jen pro ty, kteří by chtěli svou inteligencí okouzlit slečny v publiku.

Nejbližším cílem kapely je se dostat do povědomí i mimo jejich domovinu. Ukázat lidu všech generací, že i hudba okořeněná metalem může být chytlavá a oplodňující.

Ingredience do „Kapelní Mexikány“

  • rajčatový základ
  • strouhaný sýr
  • pikantní salám
  • chilli semínka
  • cibule
  • 3x vejce
  • špetka lásky od Haliny

Členové kapely

Zpěv - Jimbo "Jimbo" Jimbo z Atrie

  • Trpí vzácnou chorobou chroptící paty, která ho neustále nutí močit ze schodů. Má rád exhibice šicího náčiní. Již od batolecího věku touží vlastnit klubíčko vlny ze světového muzea v Bílé Hlíně. Ve "dvaadvaceti" letech přelezl bránu muzea a jelikož byl zkušený v močení ze schodů, tak přečůral ostrahu a klubíčko ukradl. Naneštěstí ho zahlédl pan Peleš a celou skutečnost nahlásil MP Bílá Hlína. Jimbo byl shledán vinným a odseděl si 32 měsíců.

Kytara - Martin "Holanskej" Holan

  • Vyrůstal mezi psíky mývalovitými, od kterých načerpal cenné zkušenosti v péči o jabloňové sady. Bohužel postupem času zjistil, že nepaří do tohoto druhu savců. Začal být horkokrevný a běsnící a jeho jediným cílem byla likvidace jabloní. Tento nedokončený cíl se mu stal léta páně 2007 osudným, když jej zadržela náhodou projíždějící hlídka MP Bílá Hlína při útoku na osamělou jabloň. Odseděl si 8 měsíců.

Kytara - Michal "Majk" Budka 

  • Když poprvé jeho malá hnědá očka spatřila světlo světa. Všem bylo jasné, že byl předurčen vykonávat velké věci. Nejen kvůli jeho bujné kštici, ale i kvůli výrustku na vnitřní straně levé paže ve tvaru psíka mývalovitého. Bohužel výrůstek v době sestoupení varlat zmizel. Jen tak, bez jakého-koli upozornění neznámo kam. V ten okamžik se z nebohého Majka stala krvelačná bestie. V minulosti pokousal 14. Strážníků MP v obci Bílá Hlína. Odseděl si 23 měsíců ve věznici se zvýšenou ostrahou. 

Bicí - Tomáš "Krausovej" Kraus

  • Od narození to byl nevýrazný hoch se zájmem o Oologii. Změna nastala až příchodem prvních pubických chloupků. V ten okamžik zjistil, že je potřeba zapomenout na své milované vejce a začít jednat. Vymyslel plán útoku na osamělou jabloň. pozn. Po útoku byl zadržen pouze Holanskej. Krausovej podnikl útěk na Mělník. Cestou ho však zradily nelítostné serpentiny na Anglo-Saské hranici. Zadržen pokousanými strážníky MP - Bílá Hlína. Díky pravidelným přednáškám o Oologii. Soud zmírnil trest z doživotí na 22 měsíců.

Basa - Jakub "Waldo" Valerián

  • Přeborník ve hře na schovávanou. Nesnáší pruhovaná trika. Vynalezl robotickou paži ve tvaru kachního křídla, s jejíž pomocí toužil přemístit nákup ze zadního sedadla svého vozu do lednice. Unesl policejní stanici Bílá hlína, aby ochránil své kamarády. Bohužel při útěku zakopl a stanice zmizela kdo ví kam. Nikdy nebyl za tento přečin dopaden a přesně tam kde právě je, tak není. 

Manager - Jan "Jeán" Sukeník 

  • Každý kdo toho jedince zná, může říct jen jedno. "Vous plný hněvu, zbytků jídla a vzorků z panen." Díky své maličkosti dokázal vyloupit vilu v jižním cípu dětského pokoje jenž obývala Barbie s Kenem. Kromě třech kusů židlí, polohovacího žehlícího prkna a okenice z pergoly ukradl také nové vozidlo značky Mercedes, v němž ujel z místa činu. Po dlouhých osmi stech metrech, zastavil pod osamělou jabloní, aby popadl dech. Zde se však nalepil Holanskému na paty a spolu s ním byl zatčen strážníky MP Bílá Hlína. Odseděl si 13 měsíců ve věznici z lega.

Detaily

Máme hotový náš první singl a k němu připravujeme natáčení klipu. Klip je kombinace živého vystoupení kapely s publikem v opuštěné budově na kraji města a krátkého příběhu. Pro jeho realizaci potřebujeme finanční pomoc na pokrytí nájmu budovy, dopravy, světel, kameramanů, střihačů a účinkujících v klipu včetně cateringu. Klip se bude natáčet 29.září v Novém Brázdimi.

Všem Vám děkujeme za Vaší podporu!

Atria

Aktuality

2.9.2018 Přijď si nás poslechnout, ať víš co tvoříme!

Ahoj! Zveme Vás na Brandýský food festival - No.1, kde bude spousty výbornýho žrádla a kde si shodou okolností zahrajeme. Určitě uslyšíš i singl, na který budeme točit první klip! Info o akci najdeš na: https://www.facebook.com/events/185524975269133/ Budeme rádi když dorazíš a nacpeš si pupkis ta…

Viacej

2.9.2018 Trička!

Trička jsou hotova a tak se dělíme o vizuelní stránku :) v případě zájmu je najdete v našich odměnách!

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 1
    Podpora kapely jen tak

    Tobě patří naše díky a doufáme, že nás někdy navštívíš na koncertě!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    5,94 €
    (150 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    Nálepky, fotka s podpisem

    Dostaneš nálepky kapely a fotku podepsanou všemi členy kapely. Osobní převzetí kdekoliv na koncertě, nebo na náměstí v Čelákovicích pondělky a středy v 18:30.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    9,90 €
    (250 Kč)
  • zostáva 11 z 15
    Tričko, samolepky, fotka

    Kapelní tričko (černé logo havrana vpředu na bílém tričku) + kapelní samolepky a podepsaná fotka. Osobní převzetí kdekoliv na koncertě, nebo na náměstí v Čelákovicích pondělky a středy v 18:30.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Zahraj si v klipu + tričko!

    Pozveme tě na nátačení klipu, budeš v záběru a dostaneš kapelní tričko (černé logo havrana vpředu na bílém tričku). Předání osobně na natáčení.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Jimbo a malíř? Cože?

    Jimbova celoživotní sbírka třech mistrovských obrazů se těší svým budoucím majitelům a vyznavačům naprosto nevídaného umění. Můžete si jeho výplody pověsit i na hřeb a budou hrdě zdobit své okolí a vyzařovat auru naší kapely přímo od srdíčka. Osobní převzetí kdekoliv na koncertě, nebo na náměstí v Čelákovicích pondělky a středy v 18:30.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Zahraj si v klipu + přijď na AFTERPARTY!

    Zahraješ si v klipu a po nátáčení si srdečně zván na afterparty, kde piješ a jíš zadarmo.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Píseň na tebou zvolené téma

    Kapela pro tebe složí song na jakékoliv téma si budeš přát, nahraje a hodí pro tebe na YouTube. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Borec Bundle - činel, klip s after a všechen merch

    Dostaneš činel podepsaný od celé kapely, roli v klipu, pozvánku na afterparty, tričko (černé logo havrana vpředu na bílém tričku), samolepky a podepsanou fotku. Osobní převzetí na natáčení.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Jeán si nechá oholit hlavu

    Myslíme to smrtelně vážně, náš řidič a manažér v jedné osobě souhlasil s tím, že pokud si tuhle částku někdo zaplatí, nechá si oholit hlavu. Video celé akce pak samozřejmě půjde na YouTube. + účást v klipu s afterparty (Vlasy možno předat dotyčnému sponzoru spolu s ampulkou žalostných slz a nádechem nedostatku)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Firemní promo

    Umístíme Vaše firemní logo na konec videoklipu jako hlavního sponzora. Na kapelním Facebooku a Instagramu zveřejníme Vaše weby s poděkováním.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Zeus Bundle

    Jsi pán všech pánů, stvořitel všeho tvorstva a netvorstva. Pro tebe tady čekají všechny hmotné odměny, velká role v klipu + all-inclusive after party a volňásky na naše budoucí koncerty. Ale navíc, pokud zašlete peníze do 10 minut od Vašeho rozhodnutí, dostanete druhou roli pro svou drahou polovičku a praktickou utěrku na prach ZDARMA! Osobní převzetí na natáčení.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    791,61 €
    (20 000 Kč)