Vybavení pro vodní skauty

Náš projekt je zaměřen na pomoc vodním skautům, kteří by potřebovali nové vybavení na vodní aktivity ale nemají dostatek prostředků a tak to zkouší touto cestou.

  • Odměna paracordový náramek

  • Odměna triko

  • Odměna hrnek

  • Odměna logo firmy na triku

  • Odměna kalendář

  • Odměna fotorámeček

159 €
vybrané z 2 774 €

5%

5% splnené

6 ľudí prispelo

Komunita, Šport

Jablonec nad Nisou, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.3.2018 v 18:41.

Zobraziť všetky odmeny

Ahoj
Jsme vodácký oddíl, který už funguje velmi dlouhou dobu, ale za tuto dobu se nám nepodařilo získat žádné sponzory. Jelikož skauti jsou nezisková organizace tak nemáme žádné velké příjmy na nákup nového vybavení pro děti z oddílu.


A tak bychom chtěli oslovit vás, kteří jste právě otevřeli tento projekt o drobný i větší příspěvek, který nám pomůže s nákupen nového vybavení.

Toto vybavení ( pádla, vesty , helmy ..) už něco pamatuje a navic je nas kazdym rokem vice. A bylo by škoda,neumožnit jim jejich zajem realizovat. Už jen proto, že často jezdí na skautské závody konající se po celé České republice. Jako je například SkaRe, to je mistrovství ČR ve skautském plachtění, kde kluci už po 2x vyhráli .

Pro vás jako odměna za příspěvek bude připraven skautský hrnek,Tričko,skautský rámeček na fotku a v neposlední řadě Logo či nápis na oddílovém triku a lodi

Pokud jste se rozhodli podpořit tento projekt, tak Vam cely náš oddil děkuje.

Aktuality

9.2.2018 Poděkování

Děkujeme vám jak se snažíte přispívat =)  Věřím že vaším sdílením se nám projekt povede naplnit a tak získat potřebné peníze :)

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Dobrý pocit

    Pomohl jsi k cestě za novou plovací vestou pro skauta a díky tobě tak může vyrazit na vodu a tobě patří velké poděkování.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 1
    Fotorámeček

    Pomohl jsi k cestě za novou plovací vestou pro skauta a za to ti chceme poděkovat tím, že ti na oplátku dáme skautskou placku a rámeček na fotku, který ti vyrobí naši skautíci.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,93 €
    (200 Kč)
  • predané 1
    Paracordový náramek

    Pomohl jsi k cestě za novým pádlem pro skauta a za to ti chceme poděkovat tím, že ti na oplátku dáme skautskou placku a k tomu ti ještě přidáme paracordový náramek,který by se ti jednou mohl hodit protože ukrývá celé 3 metry pevného provázku.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,82 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Kalendář

    Pomohl jsi k cestě za novým pádlem pro skauta a za to ti chceme poděkovat tím, že ti na oplátku dáme kalendář s našimi fotkami ze závodů a skautských akcí a díky nám tak budeš vědět co je za den.


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    Triko + Fotorámeček

    Pomohl jsi k cestě za novým stanem pro oddíl a za to ti chceme poděkovat tím, že ti na oplátku dáme skautské triko našeho oddílu s nápisem Jablonec nad Nisou a fotorámeček vyrobený našimi skauty.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,91 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    Triko + Hrneček

    Pomohl jsi k cestě za novým stanem pro oddíl a za to ti chceme poděkovat tím, že ti na oplátku dáme skautské triko našeho oddílu s nápisem Jablonec nad Nisou a k tomu hrneček s nápisem podpořil jsem skautíka.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    198,18 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Logo na triku + Triko

    Pomohl jsi k cestě za novou lodí pro oddíl a za to ti chceme poděkovat tím, že ti na oplátku dáme Logo vaší firmy či společnosti na naše oddílová trika a to ty dostaneš také.


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    594,53 €
    (15 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Logo na loď, triko + Triko + paracordový náramek

    Pomohl jsi k cestě za novou lodí pro oddíl a za to ti chceme poděkovat tím, že ti na oplátku dáme Logo vaší firmy či společnosti na naše oddílová trika a navíc ještě na plachty na naší lodi po dobu dvou let. A k tomu ještě přihodíme oddílové triko a paracordový náramek


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 189,06 €
    (30 000 Kč)