Balíme na Bali!

Obracíme se na vás, kteří jste přející a rádi poznáváte nová místa. Na vás, kteří se nebojíte cestovat za hranice všedních dnů. Otevřete s námi nový český resort na Bali! Ať už zvolíte jakoukoliv z odměn, největší odměnu najdete ve svém srdci.

  • Slavnosti Ogoh Ogoh

  • Krása vodopádu Sekumpul

  • Bungalovy

  • 2 soukromé vily

  • Pláž Melasti a náš nápis, ručně vyrobený :-)

  • Koláž z fotek z průběhu stavby

  • Pláž Balangan

  • Západy slunce jsou tu nádherné, pomohl filtr:-)

  • Bali Mynah je druh špačka, volně žije jen na Bali.

  • Další pokus o koláž :-)

  • BMV - luxusní vily, kde už můžete bydlet

  • Nová odměna Hamaka - a jak jí použít?

3 034 €
vybrané z 17 811 €

17%

17% splnené

52 ľudí prispelo

Komunita

Indonésie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 19.9.2017 v 04:40.

Zobraziť všetky odmeny

Vítáme vás v projektu Balíme na Bali

Abychom vám ukázali, proč žádáme o pomoc, natočili jsme krátké video.

Jak se to stalo?

Protože na Bali není nic tak, jak si člověk evropský představuje, postupně se původní rozpočet navyšoval a spolkl i naši finanční rezervu. Hlavně kvůli dodatečným nákladům, které se nedaly předem předvídat. Většina z nich vyplývala z nedostatečné znalosti prostředí, podnebí, místních poměrů a zvyklostí.

Stavba je hotová, ale protože by se vám v prázdných bungalovech a vilách určitě moc dobře nebydlelo, tak jsme to museli vymyslet jinak.

Proč vás žádáme o spolupráci?                   

Protože zatím nemáte na čem spát, ležet u bazénu a nemáte si kam dát své oblečení a další věci. Přesně tak, chybí nám vybavení. Náš původní plán byl otevřít už v srpnu, to se nám bohužel nepodaří, ale rádi bychom s vaší pomocí otevřeli v říjnu!

Jako naprosté minimum, abychom mohli začít poskytovat služby na úrovni, za kterou bychom se nemuseli stydět, považujeme tento seznam:

a

Jak nás to napadlo?

Před dvěma lety jsme já a mí dva kamarádi prožili fantastickou dovolenou na ostrově Bali v Indonésii. Exotická krása ostrova, různorodá příroda, místní kuchyně i balijská kultura nás nadchly natolik, že jsme se k tomu po návratu neustále vraceli.

Jak to začalo?

Naše vzpomínky a zážitky vyústily v rozhodnutí, postavit si na Bali malý resort (6 bungalovů a 2 vily), abychom měli důvod se sem vracet. Po strastiplných peripetiích se nám podařilo sehnat pozemek k pronájmu i stavitele, který byl ochoten proměnit náš sen ve skutečnost. Tak jsme se dopracovali k prvotní představě o potřebných financích. Prodali jsme, co se dalo, a zastavili jsme všechen majetek, na který nám byly banky ochotny půjčit, vrhli se do projektu a letos v lednu se poprvé koplo.

V dubnu padlo rozhodnutí, že propojíme naši novou výstavbu se dvěma vilami, které stojí v těsné blízkosti našeho projektu a budeme v budoucnu provozovat celý resort pod společným názvem Bali Mynah Villas.

Teď v červenci byly stavby dokončeny. A porovnání původní nákresy vs. realita? Posuďte sami...

Jaké odměny pro vás máme?

Samozřejmě každá pomoc je pro nás cenná, a tak jsme si pro vás připravili odměny, které za vámi z Bali přiletí až domů. Můžete si vybrat hned z několika druhů odměn - věcných, pobytových nebo sponzorských. Pevně věříme, že si z pestré nabídky vyberete.

Pobytové odměny

Můžete se za námi podívat třeba na rodinnou dovolenou, s partou kamarádů nebo jen ve dvou. Pro každého se tu najde to pravé. Vyberte si jak dlouho tu s námi pobydete. Je to jen na vás.

a

A všichni dostanete něco navíc. Kamarádky do deště i do sucha... Bude vám tu k dispozici Simona a Lenka, které pro vás udělají vše, co vám na očích uvidí a bude to na Bali jen trochu možné, a česky! No vážně, bez vás by totiž resort vůbec nemohl existovat!

Trocha romantiky?

Jestli brouzdáte po internetu a hledáte ideální místo na svatební cestu, tak už nehledejte. Jednou z odměn je i svatební cesta ve vile našeho resortu. Květiny v bazénu, láhev vychlazeného vína na stole a naprosté soukromí. Navíc vyrazíte i na výlet po Bali s naším řidičem a můžete si vybrat to nejzajímavější pro vás. Relax, kulinářské zážitky nebo příroda?

         

         a        

Móda a pohodlí v jednom kousku

Velmi pohodlné a vzdušné oblečení z Bali, které by ocenila i módní policie. Praktické kabelky, tašky nebo batohy a pohodlné kalhoty jsou jedním z nejvíce kupovaných dárků z Bali. Ale ještě máme něco speciálního. Sarong (šátek), který je ručně dělaný z jemné látky vám poslouží jako náhrada za sukni, originální přehoz přes sedačku nebo k vodě na sezení.

       

Na pány nezapomínáme

Chcete si dát vychlazené pivko po těžkém dni v práci a zase nemůžete nikde najít otvírák? Není problém, tyto otvíráky rozhodně nepřehlédnete! Velký hit na Bali jsou otvíráky v podobě mužského penisu. Místní jim dodali trochu barvy, ale myslíme si, že ani tak byste je doma dlouho nehledali

Drobnosti z druhé strany světa

Oceníme každou pomoc, a proto jsme pro vás nachystali různé klíčenky a magnetky, které za vámi poletí až z druhé strany zeměkoule. Uděláte radost někomu, kdo sbírá magnetky ze světa nebo máte prázdné místo na ledničce?

                                 

Něco jedinečného?

Ručně vyrobený osobní náramek "na míru" Vašemu tělu, mysli, srdci... Pokud máte rádi něco jediného a jedinečného, pak to pro vás také máme. Měla jsem to štěstí, že jsem tady na Bali potkala Veroniku, která právě takové náramky tvoří. Udělejte si názor sami na jejích webových stránkách. Speciálně pro tento projekt nám vyrobí limitovanou edici svých korálkových Shambala náramků, do kterých kromě vašeho přání, které jí napíšete, vloží ještě energii Bali a sílu slunce, abyste z ní mohli dlouho čerpat.

Sledujte nás!

V průběhu projektu pro vás máme hodně zajímavostí, doplňujících informací a nových odměn. Sledujte nás! Každý den může být přidána nová odměna, která právě vás osloví. A možná...přijde i kouzelník... Teda... bude soutěž!

Aktuality

31.8.2017 Máme třetího výherce!

A opět je to žena, v dnešním losování byla vybrána LENKA MĚSTKOVÁ. Gratulujeme!

Viacej

24.8.2017 Vzácná návštěva v resortu Bali Mynah Villas

Máme to štěstí, že se tu na pár dní zastavil spisovatel Josef Formánek na cestě z ostrova Siberut. Ač přiznává, že se cítí lépe spíš v džungli a má rád adrenalin, přesto na něj klid a pohoda Bali zapůsobila tak, že se rozhodl přijet k nám na delší pobyt příští rok s celou rodinou a dopsat tady…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 91 z 100
    Vidím na té lednici viset drzou opici???

    Nemůžete za námi přijet, ale rádi byste alespoň malý suvenýr? Pak máme odměnu přímo pro vás Magnet na lednici, který Vám exotické Bali připomene vždy, když si do ní půjdete pro něco dobrého.
    Poštovné je zdarma.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 3
    Pohleď, z Bali přišel pohled...

    Díky aplikaci Pohlednice Online vám do schránky dorazí naprosto unikátní pohlednice z Bali formátu A5. Na pohlednici najdete jednu z turistických zajímavostí Bali, spolu s obrázkem z dokončovaného resortu.
    Poštovné je zdarma.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    2v1 (Amulet plodnosti / přívěsek na klíče)

    Bali je známé svými rituály. Jednim z nich je nošení amuletů. Pro muže, kteří chtějí být chráněni amuletem plodnosti v podobě penisu a zároveň ho nosit co nejvíce u sebe coby přívěsek na klíče.
    Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 20 z 30
    ...Věřím, že sny jsou mocnější než skutečnost...

    Originální dárek pro milovníky rituálů. Lapač snů je původně indiánský amulet, který má za úkol chrátit dobré sny a zachytit ty zlé. Zavěšuje se na postel za hlavu spícího. Noční můry zachytí lapač v pavučince a první ranní paprsek je spálí, zatímco ty dobré sny nechá sklouznout po peříčku dolů přímo do duše spáče.
    Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • zostáva 25 z 30
    Chceš tašku?

    Veselé barvy, to je to, čím je Bali tak charakteristické. Proto Vám v této odměně nabízíme barevnou látkovou tašku přes rameno. U této odměny si nemůžete vybrat barvu, protože tam už všechny jsou :-).
    Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    10,69 €
    (270 Kč)
  • predané 5
    Já chci být sponzor, sorry jako...

    Fotografie nebo dary z Bali nejsou to pravé ořechové pro vás, dovolená  je mimo váš rozpočet, ale stejně byste chtěli přispět? Tento příspěvek vás opravňuje zaujmout místo  mezi našimi sponzory. Jmenný seznam sponzorů bude deska z teakového dřeva s vyrytými jmény (od místního řezbáře), která bude umístěna na čestném místě u vstupu do našeho resortu. Navíc vaše jméno přidáme i na náš web do sekce SPONZOR.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    2v1 II. (Amulet plodnosti / otvírák na lahve)

    Amulet plodnosti v podobě penisu, který má kromě primárního účelu také praktické využití jako otvírák lahví. Je to takový kýč, že to musíte mít!!!
    Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Batik Bali (originální batikovaný sarong)

    Batika je technika, která se na Bali používá od nepaměti. My vám v rámci této odměny nabízíme tkaný batikovaný sarong, rozměr cca 160x120cm. Pokud to bude jen trochu možné, pokusíme se domluvit i preferovanou barvu nebo barevnou škálu.
    Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Co by tomu říkala Františka Čížková? (Módní policie)

    Zajímá Vás, jaké módní trendy v současné době vládnou na Bali? Pohodlné kalhoty zajímavého střihu jsou největší must  tohoto léta. Díky této odměně je můžete mít i vy. I zde se pokusíme vyjít vstříc vašim požadavkům na barevnou kombinaci. Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Korálky od Natálky, ehm tedy náramky od Veroniky (Limitovaná edice)

    Osobní náramky jsou vyráběny pro podpoření principu Shambaly a jsou individuálně vyrobené pro vás - oceňují vaši jedinečnost a váš osobní životní příběh.
    Jsou symbolem, jenž svým nošením uchovává ve hmotě přítomnou "zprávu", kterou vám má předat i připomínat.
    Náramek může být zhotoven pro vás nebo můžete objednat jeho zhotovení jako dárek pro partnera, členy rodiny, kolegu v práci nebo jen někoho, kdo jakkoli přispěl do vašeho života a chcete mu poděkovat.
    Pokud si koupíte tuto odměnu, zašleme vám krátký dotazník s osobními otázkami, který pak předáme zhotovitelce Veronice, aby mohl být ten váš náramek "nastaven" na energii nebo informaci tak, jak si přejete.
    Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Houpeme se na vlnách Bali...

    Sehnali jsme pro vás úžasnou a hlavně praktickou odměnu pro cestovatele po vlastní ose!
    Za tento příspěvek vám pošleme Hamaku z Bali. Hamaka je vyrobená z padákoviny, lehká (450g), skladná (rozměr 230x150cm), vysoce pevná (nosnost 200kg), vesele barevná, dodávaná bez lan. Poštovné je zdarma!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    ...Fuuuuj, a vy to pijete???

    Cibetka (česky správně ovíječ skvrnitý) vypadá na první pohled roztomile, ale není to žádný plyšák na mazlení. Koušou, mrchy...
    Nicméně, protože jí chutnají plody a bobule, žere kávu a "umí" pomocí enzymů ve svém trávicím traktu upravit kávová zrna tak, aby získala jemnější, méně hořkou chuť. Takto zpracovaná káva patří k nejdražším druhům na světě, ročně se jí vyprodukuje jen několik set kilogramů.
    A my vám v rámci této odměny nabízíme 100g Kopi Luwak (cibetková káva).
    Poštovné je zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 6 z 8
    A ty se budeš jmenovat....

    Za příspěvek v této výši můžete vymyslet jméno pro jeden z našich 6 bungalovů nebo 2 vil. Vámi vybrané jméno bude vyryto na desce z teaku a umístěno na zdi vybraného bungalovu. Navíc vaše jméno bude uvedeno na našem webu a vyryto na desce sponzorů.
    (Vyhrazujeme si změnu jména, pokud bude vulgární, rasistické nebo odporující dobrým mravům.)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Plyšáčkům těm je tu hej, ty nikam nezablouděj...

    Je pro Vás Bali z ruky? Nevadí, vezmeme na dovolenou vašeho plýšu (max.15cm). Nafotíme Vám ho, jak si to tu užívá u bazénu i v baru, dostává masáž od místní masérky, lebedí si ve vířivce se skleničkou vína, vezmeme ho na výlet po krásách Bali, všechny fotky odešleme již během jeho pobytu zde jako fotografie prostřednictvím aplikace Pohlednice Online (min. 10ks) a pak Vám ho vrátíme zpátky zrelaxovaného :-) a jako nového! Jeho i vaše jméno bude přidáno do seznamu sponzorů na našem webu a vyryto na dřevěnou desku, umístěnou na čestném místě u vchodu do našeho resortu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    Jeden týden v ráji

    Ubytování v délce 7 nocí pro dva v našem resortu v jednom z nově postavených bungalovů. Máte šanci být v nich ubytováni jako první!
    Každý bungalov bude mít klimatizovanou ložnici s koupelnou, samostatnou terasu s vybaveným kuchyňským koutem, velký společný bazén. Bungalovy se nacházejí v tropické zahradě, izolované od okolí pro pocit soukromí.
    Standardní cena pobytu 9.100Kč, sleva 20%.
    Navíc vaše jména budou uvedena mezi sponzory na našem webu a vyryta na desku sponzorů, umístěnou na zdi cti u vchodu do resortu.
    Zahájení provozu je stanoveno na říjen 2017. Pobyt je nutné vyčerpat do konce roku 2019. Pobyt možný po předchozím e-mailovém potvrzení volné kapacity v požadovaném termínu (rezervace@balimynahvillas.com).

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    288,15 €
    (7 280 Kč)
  • predané 2
    Dva týdny v ráji

    Ubytování v délce 14 nocí pro dva v našem resortu v jednom z nově postavených bungalovů.
    Standardní cena pobytu 18.200, sleva 30%.
    Navíc vaše jména budou uvedena mezi sponzory na našem webu a vyryta na desku sponzorů, umístěnou na zdi cti u vchodu do resortu.
    Zahájení provozu je stanoveno na říjen 2017. Pobyt je nutné vyčerpat do konce roku 2019. Pobyt možný po předchozím e-mailovém potvrzení volné kapacity v požadovaném termínu (rezervace@balimynahvillas.com).

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    504,25 €
    (12 740 Kč)
  • predané 2
    Tři týdny v ráji

    Ubytování v délce 21 nocí pro dva v našem resortu v jednom z nově postavených bungalovů.
    Standardní cena pobytu 27.300, sleva 45%.
    Navíc vaše jména budou uvedena mezi sponzory na našem webu a vyryta na desku sponzorů, umístěnou na zdi cti u vchodu do resortu.
    Zahájení provozu je stanoveno na říjen 2017. Pobyt je nutné vyčerpat do konce roku 2019. Pobyt možný po předchozím e-mailovém potvrzení volné kapacity v požadovaném termínu (rezervace@balimynahvillas.com).
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    594,30 €
    (15 015 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Bali Honeymoon

    Právě jste se vzali? Pak si zasloužíte nechat se od nás hýčkat...
    Nabízíme romanticky laděný pobyt pro dva na 10 nocí se snídaní v jedné z vil:
    * Letištní transport
    * Romantický balíček ve vile na uvítanou
    * 1x celodenní výlet po krásách Bali se skvělým průvodcem a klimatizovaným vozem
    * 1x večeře v nedaleké restauraci (místní speciality)
    * 1x návštěva stylového baru s živou kapelou (vč. decentní konzumace)
    * 90 minutová masáž
    * 60 minut vířivky s lahví místního vína
    * skutr k dispozici + doporučení, kam se podívat.
    Navíc vaše jména budou uvedena mezi sponzory na našem webu a vyryta na desku sponzorů, umístěnou na zdi cti u vchodu do resortu.
    Zahájení provozu je stanoveno na říjen 2017. Pobyt je nutné vyčerpat do konce roku 2019. Pobyt možný po předchozím e-mailovém potvrzení volné kapacity v požadovaném termínu (rezervace@balimynahvillas.com).

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Silvestr 2017 budeme trávit.... NA BALI!!!!

    Za tento příspěvek nabízíme prožití Silvestra 2017 trochu jinak. Pobyt pro až 6 osob na 7 nocí se snídaní v luxusní vile se dvěma ložnicemi:
    * Letištní transfer
    * Silvestrovský raut z místních specialit
    * Plná lednice místního piva Bintang (60x0,6l)
    Bavit se už musíte sami :-D
    Termín pobytu 27.12.2017 - 3.1.2018.
    Navíc vaše jména budou uvedena mezi sponzory na našem webu a vyryta na desku sponzorů, umístěnou na zdi cti u vchodu do resortu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    2 770,63 €
    (70 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Dovolená pro 4 s Mírou i bez něj, ale hlavně na míru

    Chcete letět do exotické Asie, ale cestovky Vám nevyhovují? Pak jste tu správně.
    Sestavíme Vám dovolenou na míru, dle vašich zájmů a potřeb. Nabízíme:
    * 14 nocí se snídaní v luxusní vile se vlastním bazénem a tropickou zahradou jen pro vás a vaši rodinu či skupinu přátel (4 osoby)
    * Letištní transfer
    * Ovocná mísa a kokosové osvěžení na uvítanou ve vile
    * Káva, čaj, pitná voda, nealko a pivo ve vile
    * 2x celodenní výlety (auto s klimou, průvodce)
    * 1x půldenní výlet (auto s klimou, průvodce)
    * 2x 60 minut vířivka + láhev místního vína
    * 60minutová masáž
    * Gala večeře v nedalekém warungu
    (ochutnávka lokálních jídel)
    * 2 skútry k dispozici po dobu pobytu
    + Vaše jména mezi sponzory na webu a vyrytí na desku.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3 166,44 €
    (80 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Chceš taky vilku na Bali? (Know-how)

    Za tuto částku nabízíme 7 denní pobyt v jednom z bungalovů. Během této doby Vám předáme veškeré know-how, které jsme při našem projektu získali a týká se stavby resortu. Jedná se o projekt, veškeré kontakty na stavitele projektu, stavební firmu, a další jako velkoobchody s vybavením, dílny na výrobu nábytku. Pomůžeme Vám najít majitele pozemku na atraktivním místě, který je ochoten ho pronajmout. Domluvíme Vám schůzku s lokálními manažery, kteří se o Vaši vilu/resort postarají, pokud nebudete ochoten/a vzdát se svého života v ČR a odejít žít sem.
    Provedeme Vás celým resortem, vč. tech. zázemí, vše ukážeme, zodpovíme otázky, jak nejlépe budeme umět... Podělíme se s vámi o nabyté zkušenosti i o chyby, kterým jsme se nevyhnuli.
    Navíc Vaše jméno bude uvedeno mezi sponzory na našem webu a vyryto na desku sponzorů, umístěnou na zdi cti u vchodu do resortu.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 958,04 €
    (100 000 Kč)