Psychedelická první pomoc - PsyCare

PsyCare je zdarma poskytovaná služba, která v prostředí letních hudebních akcích napomáhá bezpečnému zvládnutí náročné psychedelické zkušenosti, která by jinak mohla zanechat nepříjemné psychické následky.

Autor: CZEPS.org

  • Káva z Brazílie: Santos, zrnková káva arabica

  • Nálepka květiny života

  • Nášivka houbička

  • Kniha Psychedelický klub

  • Nášivka žába

  • Přívěšek s psychedelickou substancí

  • Psychedelické ponožky

  • Půlroční předplatné časopisu Legalizace

  • Večeře s psychedeliky

  • Psychedelické plachty na zeď (různé druhy)

  • Grafika od Tomáše Hausera 1

  • Psychedelické tričko (různé verze)

  • Neformální kakaová ceremonie

  • Plakáty od umělce Filipa Aury

  • Poukaz na tetování: Mirek Kerim

  • Odpoledne s Rapé

  • Grafika od Tomáše Hausera 2

  • Grafika od Tomáše Hausera 3

  • Tetování Míša Šarming

  • Umělecký artefakt: Houbička + Zlatý kupon

9 277 €
vybrané z 7 021 €

132%

132% splnené

331 ľudí prispelo

Komunita, Hudba

Všetko alebo nič. Projekt skončil 26.7.2017 v 14:10.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo? 

Povědomí a informovanost o psychedelikách, jejich přínosech, účincích a rizicích, je obecně mizivá. Zejména z tohoto důvodu je lidé bohužel často užívají způsobem, který může být nebezpečný jak pro ně, tak i pro jejich okolí.

Zvyšující se počet návštěvníků hudebních akcí a festivalů, kteří jsou eventuelně hospitalizováni v důsledku užití psychoaktivních látek, nás přivedl k uvědomění, že nestačí psychedelika jen destigmatizovat, ale že se musíme starat i o důsledky, které může nezodpovědné užívání způsobit. 

Co je náš cíl?

Chceme zajistit bezpečné prostředí pro ty, kdo zrovna prožívají náročnou psychedelickou zkušenost, a to na akcích, které si to žádají - zejména vybrané festivaly. Budeme se lidem snažit pomoci touto zkušeností projít bez vážnějších následků a případně jim i umožnit, aby z ní mohli benefitovat. 

Pod slovním spojením "bezpečné prostředí" si můžete představit promyšleně vybavenou jurtu, útulné místo, takovou oázu klidu, kam se člověk prožívající náročnou psychedelickou zkušenost může jít schovat. Jurta bude vybavená tak, aby se v ní návštěvník cítil co nejkomfortněji. K zajištění pohodlí budou sloužit matrace, polštáře, deky, stoly, sedací pytle a další vybavení, které napomůže zútulnit prostor. Příchozí dostanou vodu, čaj či jiné decentní občerstvení (čokoládu, ovoce), které by jim mohlo udělat dobře. Počítáme také se základním lékařskými vybavením, samostatným stanem pro náročnější případy i se základními pomůckami harm reduction jako jsou špunty do uší či kondomy. 

Kdo jsme? 

Jako Česká psychedelická společnost (CZEPS) se snažíme vytvářet prostor k otevřené diskuzi o psychedelických látkách, jejich přínosech a rizicích. Pod naší záštitou vznikl projekt psychedelické první pomoci - PsyCare, který sdružuje, vzdělává a koordinuje dobrovolníky, mezi kterými jsou lidé nejrůznějších povolání (od psychologů po umělce), kteří mají zájem pomahát druhým v náročných situacích způsobených užitím psychedelik v nevhodném kontextu. Každý někdy šlápne vedle.. 

Ve videu jste viděli:  

Bc. Eva Césarová (Garantka externí sekce CZEPS) 

Bc. Daniela Koubková (aktivní členka CZEPS)

MUDr. Katarína Molčanová (aktivní členka CZEPS, Psychiatrická Nemocnice Bohnice)

Mgr. et Mgr. Stanislav Milotinský (Garant sekce harm reduction CZEPS, Psychiatrická Nemocnice Bohnice) 

Proč to děláme? 

Momentální legislativní nastavení neumožňuje užívat psychedelika ani v bezpečném a kontrolovaném prostředí (tj. v lékařském prostředí v rámci psychoterapie, za přítomnosti trénovaného odborníka). I proto lidé často volí užívání na vlastní pěst při nejrůznějších příležitostech. 

Ať chceme nebo ne, (nejen) mladí lidé užívají látky měnící vědomí, které koupili neznámo kde a jejichž užívání s sebou nese rizika, o kterých se konkrétně mluví jen minimálně. Užívání těchto látek v nevhodném prostředí s sebou může nést dalekosáhlé následky, ale také nemusí, je-li osobě poskytnuta vhodná okamžitá pomoc. 

Podle Multidisciplinární asociace psychedelických studií mají nejčastější problematické zážitky s psychedeliky neinformovaní prvouživatelé. V poměru k celkovému počtu užívajících lidí je sice procento těch, kteří zkušenost nezvládnou, relativně nízké, avšak každý jednotlivý člověk, kterému se podaří pomoci, by jinak mohl skončit medikován na psychiatrii. 

V jiných zemích je tato služba již zaběhlým standardem a každým rokem se její efektivita potvrzuje snižujícím se počtem hospitalizovaných na festivalech oproti ročníkům, na kterých PsyCare nebyla k dispozici. 

Náš projekt de facto přímo chrání veřejné zdraví. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli s kampaní vsadit na naše okolí a širší společnost, protože nikdy nemůžeme vědět, kdy nebezpečně náročný zážitek potká osobu nám blízkou: kamaráda, dítě, nebo i nás samotné.

Finanční prostředky využijeme zejména ke koupi jurty, která je svými dispozicemi jednoznačně nejlepším prostorem pro naše účely. Do ní potřebujeme kompletní vybavení od matrací, koberců a dek až po kelímky na vodu, spotřební materiál z lékárny nebo tisk informačních materiálů. Finanční prostředky využijeme i pro vzdělávání dalších dobrovolníků.

Pomoci nám můžete jak finančním příspěvkem, tak i potřebným vybavením nebo i tím, že budete sdílet naši crowdfundingovou kampaň. Pojďme společně pomáhat dobré věci!

Aktuality

26.7.2017 Česká psychedelická společnost Vám srdečně děkuje

ENGLISH BELLOW  Vážení a milí podporovatelé PsyCare, naše kampaň za necelé dvě hodiny končí a nám je nesmírným potěšením Vám všem na závěr srdečně poděkovat s vědomím, že právě díky každému z Vás můžeme s PsyCare objíždět festivaly jedna radost.  Do naší kampaně se zapojilo na 320 podporovatelů,…

Viacej

21.7.2017 Reflexe naší PsyCare

Na uplynulém Ufo Bufo festivalu jsme měli možnost v plné polní vyzkoušet, jak užitečná PsyCare může být. Podařilo se nám v tříčlenných týmech zajistit nepřetržitou službu od čtvrtka od 20:00 do neděle do 14:00 a pomoci 23 lidem v náročném stavu a umožnit tak integraci psychedelické zkušenosti.…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 21
    Nálepka květiny života

    Reflexní nálepky s motivem květiny života o průměru cca 15cm.


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné. Děkujeme.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,92 €
    (150 Kč)
  • zostáva 1 z 20
    Psychedelic Press číslo XIX.

    Psychedelic Press Journal je publikace obsahující články, recenze, eseje a jiné tvůrčí psaní, které zachycují všechny aspekty psychedelické kultury, od vědeckých článků, filosofii po osobní zkušenosti. Speciální číslo XIX je věnováno tématům a řečníkům konference Breaking Convention 2017

    V tomto čísle si můžete přečíst práce o holotropním dýchání, budoucnosti psychedelik, peyotlu a mnoho dalších.

    Vybraná čísla do naší kampaně věnoval Psychedelic Press UK <3 

     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,92 €
    (150 Kč)
  • predané 15
    Nášivka houbička

    Nášivka psychedelické houbičky řekne vše za vás.


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné. Díky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • predané 38
    Dobrá karma

    Rádi byste náš projekt podpořili, ale nechcete za to odměnu? Nastavte si libovolnou částku tak, aby jste sami do kapsy neměli hluboko. 
    Všem, kteří přispějí touto odměnou a uvedou jméno či příjmení, poděkujeme veřejně na facebooku a našem webu. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 23 z 30
    Kniha Psychedelický klub

    Děkujeme řetězci Levných knih, že podpořil naši kampaň a vypustil do prodeje knihu Psychedelický klub za velice atraktivní cenu, a děkujeme i anonymnímu dárci, který knihy naší společnosti věnoval. Pravdou je, že v záplavě vědeckých papyrusů jsme nenašli chvíli knihu přečíst a ohodnotit, avšak jména jako Timothy Leary, Ram Dass a Ginsberg zaručují zábavu i kdyby to byla fikce.


    V případě, že nebudete schopni si odměnu vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 100Kč na poštovné. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    8,77 €
    (222 Kč)
  • zostáva 4 z 10
    Psychedelic Press čísla XVI + XVII

    Psychedelic Press Journal je publikace obsahující články, recenze, eseje a jiné tvůrčí psaní, které zachycují všechny aspekty psychedelické kultury, od vědeckých článků, filosofii po osobní zkušenosti. Časopis vyniká svým mutdisciplinárním přístupem k psychedelikům.

    V těchto číslech naleznete například dvoudílnou práci Exodrugs, články o harm reduction nebo psychedelikách a alternativních dimenzích.

    Vybraná čísla do naší kampaně věnoval Psychedelic Press UK <3 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,48 €
    (240 Kč)
  • predané 8
    Nášivka žába

    Symbol žáby se v historii objevuje často. Ve spojení s psychedeliky můžete narazit na žáby dvě: Kambo - žábu, která je spojena s procesem čištění, a Bufo Bufo - žábu, jejíž bradavice obsahují 5-MEO-DMT, velmi silné psychedelikum. Lékařský potenciál této látky zůstává dosud neprozkoumán.


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Ručně vyrobený deníček z dílny NANA BOOKS

    Z domácí dílny NANA BOOKS nám přistály v kampani dva originální psychedelické kousky. Ručně šité, lepené přírodním lepidlem, označené známými chemickými vzorci čekají na zápisky vlastních zkušeností. Který bude Váš?
    DMT nebo LSD?

    Náhled:  https://tinyurl.com/yb2gumyd

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 60Kč na poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • predané 9
    Přívěšek s psychedelickou substancí

    Vyberte si jeden z přívěsků s psychedelickou substancí, které navrhl a nechal vyrobit náš grafik a umělec Filip Aura. Na výběr máte mezi DMT, MDMA, PSILOCYBIN, LSD. Šperk je doplněn o přívěšek květiny života. Velikost 7cm x 5cm. 


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,53 €
    (292 Kč)
  • predané 16
    Psychedelické ponožky

    Stává se psychedelie módním hitem? Podpořte nás zakoupením psychedelických ponožek. Přineste do světa více barev!


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné. Děkujeme.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Půlroční předplatné časopisu Legalizace

    Sdružení Legalizace věnuje jako odměnu pro přispěvatele půlroční předplatné magazínu Legalizace, ve kterém často můžete najít informace i o psychedelických látkách.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • zostáva 43 z 50
    Plakát "Vesmír drog"

    Naši kolegové v Mexiku vytvořili mapu psychoaktivních substancí, která jednak ukazuje do jaké kategorie se která látka řadí, a také uvádí krátkou informaci o látkách. 

    Plakát si můžete i stáhnout a vytisknout, ale nepodpoříte tak naši kapaň. 

    http://youthrise.org/information/universe-of-drugs/

    V případě, že nebudete schopni si odměnu vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné.Děkujeme.​​​​​​ Děkujeme.​​​​​​​​

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,03 €
    (330 Kč)
  • zostáva 9 z 30
    Večeře s psychedeliky

    Jednou za dva týdny se pravidelně scházíme, abychom společně povečeřeli a vzájemně se obohatili o nové poznatky a nezodpovězené otázky, pustili si film, poslechli si přednášku, zahráli pingpong a šli zase domů. Za investování tří set korun do našeho projektu Vás pozveme na večeři na jedno z našich setkání v privátním klubu Punctum na Žižkově.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,15 €
    (333 Kč)
  • predané 14
    Kniha Vnitřní cesty do vnějšího vesmíru

    Kniha Vnitřní cesty do vnějšího vesmíru je souborem esejů na téma průzkumu a objevování vlastního vědomí pomocí psychedelických látek. Eseje sepsali zkušení výzkumníci této oblasti, lékaři, kteří se specializují na experimenty s psychedelickými a halucinogenními drogami.
    Knihu nám do kampaně věnovalo nakladatelství Dybbuk. 

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné. Děkujeme. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Podepsaná grafika "Kde žijete"

    Zcestovalý vizionářský umělec Alexander Ward věnoval dva kusy psychedelického obrazu překypujícího barvami a pulzující energií.

    www.wardyworks.art

    Grafika má rozměry 30cm x 27cm a je lemována bílým okrajem. Autor ji doplnil o vlastní podpis.

    Náhled:  https://tinyurl.com/y8m3a6vf

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 77 z 100
    Kniha FENOMÉN PSYCHEDELIE

    Na podzim vydáváme knihu a vy můžete být z prvních držitelů čerstvého výtisku. Kniha z ruk Filipa Tylše a dalších členů naší společnosti přináší subjektivní popisy zážitků z experimentální intoxikace psilocybinem doplněné pohledy výzkumníků. 

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné. Děkujeme. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • predané 27
    Psychedelické plachty na zeď (různé druhy)

    Plachty s psychedelickým vzorem se hodí jako dekorace na zeď, pohoz na postel i jako závěs na okno. Na výběr dostanete z několika druhů. 

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,12 €
    (636 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Křišťálová terapie v Olomouci

    Olomoucký terapeut Libor Jeřábek, který má v oblasti duchovního rozvoje více jak 25 letou zkušenost, nám věnoval poukazy na křišťálovou terapii. Křišťály z krystalů horského křišťálu působí na jednotlivé čakry a otvírají energetické dráhy, pomáhají při  psychických, somatických i psychosomatických obtížích.

    Součástí jedné terapie je vstupní pohovor, samotná terapie a závěrečný rozhovor - celkem tedy asi 90minut. Terapie bude probíhat v Olomouci ve studiu Loving heart.

    Připěvatel obdrží emailem poukaz platný po dobu jednoho roku. 
    http://www.lovingheart.cz/kristalova-terapie/


     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,65 €
    (700 Kč)
  • predané 13
    Psychedelické tričko (různé verze)

    Vytvořili jsme ojedinělou edici triček. Kvalitní materiál i potisk!


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné. Děkujeme.​​​​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    30,69 €
    (777 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Neformální kakaová ceremonie

    Objevte kakao jinak. chuť čerstvých raw bobů a jejich sílu při užití v jiném kontextu než ranní snídaně nebo večerního pohlazení. 
    Zájemcům bude nabídnuto z více termínů. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,07 €
    (888 Kč)
  • zostáva 46 z 50
    Kniha FENOMÉN PSYCHEDELIE s věnováním

    Na podzim vydáváme knihu a vy můžete být z prvních držitelů čerstvého výtisku. Kniha z ruk Filipa Tylše a dalších členů naší společnosti přináší subjektivní popisy zážitků z experimentální intoxikace psilocybinem doplněné pohledy výzkumníků. Uschovejte si kopii s vlastním věnováním od autora. 

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné. Děkujeme. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,55 €
    (900 Kč)
  • predané 7
    Plakáty od umělce Filipa Aury

    Filip Aura je grafikem naší společnosti od počátku našeho působení. Tehdy jsme “hledali grafika, který miluje svou práci” a k naší velké radosti jsme  našli takového, jehož práci milujeme my - a to nejen grafika, ale v prvé řadě umělce. Podpořte nás zakoupením jednoho z Filipových děl ve formě podepsaného plakátu. Na výběr máte hned z několika návrhů, které v minulosti byly plakáty na naše akce.


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné a balné. Děkujeme.​​​​​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Poukaz na tetování: Mirek Kerim

    Chystáte se dát všanc svou kůži nějakému umělci? V Ostravě na vás čeká ostřílený Mirek Kerim, který se rozhodl podpořit naši kampaň bolestí druhých. Neváhejte. 

    instagram.com/mirekkerimtattoo

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    3x2 volné vstupenky na akce CZEPS

    Během roku pořádáme přednášky, promítání, psychedelické večeře a další akce. Předplaťte si Vaši účast a podpořte tak dobrou věc. 
    Jedinou podmínkou je včasná rezervace místa. 
    Nabídka platí pro všechny akce přímo organizované CZEPS. 
     

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    43,44 €
    (1 100 Kč)
  • zostáva 48 z 50
    Odpoledne s Rapé

    Tabák patří k posvátným rostlinám tradičních kultur. Ve svém původním kontextu užívání patřil k velmi mocným léčivým prostředkům. Rapé je tradiční jihoamerický přípravek z drcených léčivých bylin na bázi tabáku, který se podává obdobně jako šňupací tabák - nosem.

    Nasávání nadrcených léčivek nosem se v Amazonii praktikovalo už v předkolumbovské době. Víkendový den věnovaný této staré medicíně bude zahrnovat krátké povídání a diskuzi o tabáku, workshop na výrobu foukátka z bambusu, menší rituál a možnost vyzkoušení i zakoupení Rapé pro vlastní potřebu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,87 €
    (1 212 Kč)
  • zostáva 37 z 40
    Horký kupón na potní chýši

    Vyberete-li si tuto odměnu, čeká Vás starý rituální obřad tzv. potní chýše, která je tradičním rituálem původních obyvatel Severní Ameriky. V kontextu soudobé společnosti by se potní chýše dala přirovnat k sauně, která je provázaná se zpěvem a je pojatá “tak trochu jinak”. Potní chýše je obvykle brána jako introspektivní a léčebný proces, který vede k očistění těla i duše. Rituál proběhne v přírodě na Vysočině a na výběr dostanete z více termínů.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,86 €
    (1 313 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Vstupenky 1+1 na Digital Forest Festival

    Rádi se necháte unést psytrancovou hudbou a tancem obklopeni přírodou? 
    Festival Digital Forest nám věnoval 2 vstupy na unikátní akci, která proběhne 25-27.08. 2017 v rekreačním vesmírném středisku Věšín.
    Podpořte naši věc a zdraví vašeho skotačivého ducha. 

    Donátor bude uveden na guestlistu.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    55,29 €
    (1 400 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Ohňová show

    Show nabízí 5 minutové ohnivé vystoupení - fireshow - vhodné pro libovolnou akci, která se bude konat v otevřeném prostoru (koncert, narozeniny, grilování, svatba...) v Praze. Je třeba dát dostatečně předem vědět na ja.vaclavovic@email.cz. Odměna však není časově omezena.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Tetování Míša Šarming

    Talentovaná tatérka Míša Šarming si uvolní místo ve svém kalendáři pro ty, kdo se rozhodnou podpořit naši kampaň vlastním (ne nezbytně psychedelickým) tetováním. 
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,48 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Zlatý kupon šťastného psychedelika

    Zakoupením této odměny zároveň získáváte vstup zdarma na všechny akce pro veřejnost organizované CZEPS až do 31.6. 2018! ( podmínkou je včasná rezervace)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    139,61 €
    (3 535 Kč)
  • zostáva 1 z 5
    Umělecký artefakt: Houbička + Zlatý kupon

    Zakoupením tohoto kuponu se zařadíte k V.I.P. mecenášům celého projektu. Odměnou Vám budiž jedinečná ručně vytepaná kovová houbička od umělkyně . Jako bonus obdržíte i zlatý kupón šťastného psychedelika.

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné.Děkujeme.​​​​​​ Děkujeme.​​​​​​​​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,47 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    PsyCare v akci na akci

    Máte jedinečnou příležitost předplatit si službu PsyCare na akci ať už jako organizátor se starostí o návštěvníky nebo návštěvník, který se stará o duševní zdraví svého okolí. 
    Dobrosrdečnost existuje. 
     

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    473,93 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Obraz Universum

    Barvami protkaný a procítěný obraz “Universum” je dílo mladého českého malíře Zdeňka Spoura.
    Zdeněk Spour vystudoval obor Malba na Fakultě výtvarných umění v Brně. Jeho tvorba je založena na rovině emocionální, hmotné a spirituální.

    Obraz je z roku 2014 a má 71x71cm. Obraz je malován technikou akryl na plátně.

    Náhled obrazu: https://tinyurl.com/y8f42yyw

    Více Zděňkovy tvorby:  www.zdenekspour.com

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    552,92 €
    (14 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Káva z Brazílie: Santos, zrnková káva arabica

    Eshop http: //www.gourmetkava.cz/ věnoval naší kampani balení kvalitní zrnkové kávy. Zakoupením vůbec nejznámější a nejoblíbenější 100% Arabica Brazil Santos kávy odměníte nejen nás, ale i sebe. http:// www.gourmetkava.cz/zrnkova-kava-brazilie-santos-arabica-17p.


    Káva bude nachystaná k vyzvednutí na adrese kamenného obchodu na Vinohradech, Praha. V případě zájmu o zaslání poštou připočtěte 60,-.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,92 €
    (150 Kč)
  • Vypredané!!
    Vstupenky na film do BIO OKA // Praha 1+1

    Populární pražské kino BIO OKO nám věnovalo vstupenky na filmy.
    Podpořte naši kampaň a vemte nějakého parťáka do kina. Potěšíte všechny strany! 
    ______________
    V případě, že nebudete schopni si odměnu vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    8,77 €
    (222 Kč)
  • Vypredané!!
    Ayahuaskové omalovánky

    Každý má v sobě umělce. Alexander George  Ward spolu s Divine Arts Media nám věnovali ayahuascové omalovánky, které jen čekají na to, až se jich ujme pastelka vedena vaší fantazií. 

    https://divineartsmedia.com 

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 60Kč na poštovné. Děkujeme.​​​​​​ 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • Vypredané!!
    Ayahuasca Coloring Books

    Každý má v sobě umělce. Alexander George  Ward nám věnoval ayahuaskové omalovánky, které jen čekají na to, až se jich ujme pastelka vedena vaší fantazií.  

    www.wardyworks.art

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 60Kč na poštovné. Děkujeme.​​​​​​ 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • Vypredané!!
    Přívěšek s psychedelickou substancí

    Vyberte si jeden z přívěsků s psychedelickou substancí, které navrhl a nechal vyrobit náš grafik a umělec Filip Aura. Na výběr máte mezi DMT, MDMA, PSILOCYBIN, LSD. Šperk je doplněn o přívěšek květiny života. Velikost 7cm x 5cm.


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,53 €
    (292 Kč)
  • Vypredané!!
    The God Molecule: 5-MeO-DMT and the Spiritual Path to the Divine Light

    by Gerardo Ruben Sandoval Dr., Martin W. Ball PhD

    Příběh o teenagaerovi z Mexika, který zanechal konzumního života, aby našel své místo ve vesmíru. Smysl své cesty našel v hledání nejsilnější substance na světe. Nakonec objeví -MeO-DMT - božskou molekulu.

    Knihu věnovalo vydavatelství  Divne Arts Media.  

    ​V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné. Děkujeme.​​​​​​ 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    12,64 €
    (320 Kč)
  • Vypredané!!
    A Shaman's Tale: Path to Spirit Consciousness

    Kniha Shaman´s tale je autobiografií popisující cestu jednoho muže k duchovnímu uvědomění. Richard Alaniz z pozice šamana vypráví o setkání s nadpřirozenem, transcendentálních dimenzích, času a prostoru.
    Knihu věnovalo vydavatelství  Divne Arts Media.  

    ​V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné. Děkujeme.​​​​​​ 

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,43 €
    (340 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná grafika "Závoj"

    Autorem tohoto kousku zachycujího vize z psychedelického zážitku je Alexander Ward, který vyniká svým uměním v mnoha oborech.

    www.wardyworks.art

    Grafika má rozměry 23 cm x 27 cm a je lemována bílým okrajem. Autor ji doplnil o vlastní podpis.

    Náhled:  https://tinyurl.com/y72ok2x8

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    Ayahuasca: Rituals, Potions and Visionary Art from the Amazon

    Ayahuasca je nejsilnější posvátná šamanská medicína. Tato kniha popisuje všechny aspekty užívání, účínků, historie a kultury ayahuascy. Byla sepsána experty v oborech etnologie, antropologie a farmakologie. Kniha je v anglickém jazyce. 
    Knihu věnovalo vydavatelství Divne Arts Media.  

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné. Děkujeme.​​​​​​ 

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    Psychedelické plachty na zeď (různé druhy)

    Plachty s psychedelickým vzorem se hodí jako dekorace na zeď, pohoz na postel i jako závěs na okno.

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    25,12 €
    (636 Kč)
  • Vypredané!!
    Grafika od Tomáše Hausera 1

    Váchalovský umělec Tomáš Hauser nám věnoval tři originální grafiky s podpisem. Mohou být i vaše!


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 40Kč na poštovné. Díky. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,65 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    Grafika od Tomáše Hausera 2

    Váchalovský umělec Tomáš Hauser nám věnoval tři originální grafiky s podpisem. Mohou být i vaše!


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 20Kč na poštovné. Děkujeme.​​​​​​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,34 €
    (1 300 Kč)
  • Vypredané!!
    Didgeridoo

    Etnický hudební nástroj s nezaměnitelným zvukem, jehož vibrace vás dostanou do tranzu. Tento kousek nám věnoval muž s velkým srdcem z Vyškova. Tímto mu vřele děkujeme. 

    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 250Kč na dopravu. Děkujeme.​​​​​​ 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Vstupenky na festival PSY-HIGH 1+1

    Je nám velkou ctí být součástí festivalu, jako je Psy-High. Zakoupením 2 vstupenek podpoříte nejen rozkvět naší PsyCare, která bude na Psy-High přítomna v plné polní, ale i vás samotné, protože na Psy-High prostě chcete být. Věřte nám.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Vstupenky na festival Masters of Rock

    K naší velké radosti i fanoušci metalu a organizátoři festivalu Masters of Rock podporují psychedelickou první pomoc! 
    Zakoupením této odměny získáváte kromě vstupenky na festival i dobrý pocit z podpory duševního zdraví ostatních návštěvníků. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    86,89 €
    (2 200 Kč)
  • Vypredané!!
    Grafika od Tomáše Hausera 3

    Váchalovský umělec Tomáš Hauser nám věnoval tři originální grafiky s podpisem. Mohou být i vaše!


    V případě, že nebudete schopni si odměny vyzvednout osobně v Olomouci, Brně či Praze, připočtěte prosím 120Kč na poštovné.Děkujeme.​​​​​​Děkujeme.​​​​​​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,74 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Obraz Otty Plachta

    Český umělec Otto Placht nám věnoval do kampaně obraz. 
    Ottova tvorba je silně ovlivněna výtvarným projevem domorodých obyvatel džungle, exotickým prostředím amazonského pralesa i jeho vlastními zkušenostmi s nápojem ayahuaska.

    Protože je ale Otto umělec aktivní a obraz je artefakt, který by měl se svým majitelem rezonovat, v případě, že byste měli zájem investovat do umění, můžete přispět naší kampani a na podzim si na základě domluvy s Ottou obraz vybrat přímo u něj v ateliéru, odpovídající dané částce. 

    Náhled některých dostupných děl Otty:  https://tinyurl.com/y8yokcak 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 974,72 €
    (50 000 Kč)