CENTRAL PARK SLAVIE 2016

Známý multižánrový hudební festival v srdci Českých Budějovic, který je pro návštěvníky zcela zdarma! Doražte na kapely, které neznáte primárně z rádia, ale jsou skvělé a zamilujete si je! Je jich plný lineup! Celý seznam naleznete níže.

  • Košatý program celého festivalu!

  • Plná scéna a na podiu Vltava!

468 €
vybrané z 2 199 €

21%

21% splnené

21 ľudí prispelo

Hudba, Umenie

České Budějovice, Jihočeský kraj, Česká republika

Všetko alebo nič. Projekt skončil 29.7.2016 v 10:04.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Již pět let pro vás připravujeme letní festival uprostřed města. Pod kaštany u KD Slavie. Už pět let se pro vás snažíme zajistit festival, který vás bude těšit. Dramaturgicky se zaměřujeme tak, abyste poznali i nové věci a viděli nejen to, co je na každém velkém festivalu.

Co je náš cíl?

To, abyste měli kam si jít v centru sednout, popovídat si s přáteli, poslechnout si kvalitní hudební produkci, dát si pivko a užívat si pohodu. 

Proč chceme vybírat peníze tady?

No a proč vybíráme peníze tady? Kvůli peripetiím s letošním ročníkem, kdy jsme nevěděli, zda festival vůbec bude. Udělali jsme všechno proto, aby byl, a vyšlo to! Přišli jsme ale o partnery, kteří nemohli čekat na to, až vše dořešíme, a investovali peníze jinam. Ne naší vinou proto musíme shánět peníze, kde se dá. Festival chceme udělat na 100 %, nechceme sahat do dramaturgie, na technické zajistění a tím celkově snížit úrověň festivalu. Naopak! Chceme vám denně servírovat to nejlepší, chceme, abyste se cítili skvěle. Vy, co můžete postrádat nějakou kačku, tak děkujeme, že nám ji sem pošlete, a tím pro ostatní uděláte FESTIVAL ZDARMA! 

Kdo vystoupí?

Jaroslav Hutka, Pavlína Jíšová a přátelé, Schodiště, Alvik, Android Asteroid, Arny Show - Stand Up (Arnošt Frauenberg - Na Stojáka), Epydemie, Spolektiv, Mustang Bluesride, Smutný Karel, Rozkrock, The Greens, Oni, Lex Barker, Never Been 2 Jamaica, Pampaliny Funky Jam, Tokaref, Seeking Horizon, Nahy a Bagr, The Vision.

... a ještě něco navíc

Nepos... jsme se a vybojovali jsme i letos festival venku, tak, jak jste všichni chtěli! Stálo to hromadu sil a nervů, ale povedlo se! Víc o tom, co se dělo, najdete ZDE. Nicméně je vše zažehnáno a dohodli jsme se! FESTIVAL PROSTĚ BUDE!

Kdo jsme?

Jsme dva nadšenci se spoustou kamarádů a pracantů kolem, kteří mají celý rok na hrbu Café Klub Slavie a v létě vám chtějí dát kus kultury, který se za peníze uvnitř klubu těžko dělá. Zajisté vám chceme dát to, co máte rádi, ale i něco nového, neotřelého. Něco, co je svěží a cool. A až to uslyšíte venku zdarma, tak doufáme, že na to zajdete i do klubu, protože je to fakt dobrý! 

O festivalu

Jubilejní 5. ročník známého českobudějovického festivalu přímo v srdci města proběhne v příjemném prostředí letní scény u spolkového domu Slavie. Festival má vzrůstající tendence. V loňském roce ho navštívilo přes 10 000 návštěvníků. Pokud letos bude počasí přát, s plánovaným programem očekáváme 15 000 návštěvníků. Festival je multižánrový, na své si tudíž přijdou všechny generace. Festival je pravidelným místem, kde se schází v létě obyvatelé nejen Českých Budějovic. Letošní ročník by měl mít 14denní program v průběhu července a srpna 2016. Ideálně vždy čtvrtek a pátek. Vstupné bude zdarma nebo dobrovolné. Festival tak bude přístupný i pro ekonomicky slabší a méně kulturně aktivní skupiny návštěvníků. Program nabídne velká jména tuzemské kultury, které budou doplněny o lokální kapely, abychom podpořili místní scénu a ukázali ji veřejnosti. Akce má ve špatném počasí mokrou variantu v přilehlém Café Klubu Slavie.

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Dobrej pocit

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 11
    Placka Central Park Slavie

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + placka Centra Park Slavie

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 1
    Kšiltofka "síťovka" Central Park Slavie

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + síťovka kšiltovka Central Park Slavie

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 5
    Tričko Central Park Slavie

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + triko Central Park Slavie

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    25,73 €
    (650 Kč)
  • predané 0
    Velký díky a triko Central Park Slavie

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + triko Central Park Slavie + jmenovitě velké poděkování na speciální plachtě umístěné na podiu

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Triko a svůj stůl!

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + rezervace stolu na vybraný koncert v rámci festivalu + triko Central Park Slavie

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Dvě trika, vlastní stůl a na bar bez fronty!

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + rezervace stolu na vybraný koncert v rámci festivalu + 2x triko Central Park Slavie + přednostní kartička BEZ FRONTY

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • predané 1
    Stůl, neomezený pití celý večer pro dva a na bar bez front!

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + rezervace stolu na vybraný koncert v rámci festivalu + nemezená konzumace pití pro dva + přednostní kartička BEZ FRONTY

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    Svůj stůl na koncert, večeře na stole, vlastní číšník na celý večer a dvě trika!

    Dobrý pocit, že můžou jít všichni ZDARMA na koncerty + rezervace stolu na vybraný koncert v rámci festivalu + večeře pro dva + nemezená konzumace pití pro dva + 2x triko Central Park Slavie nebo kšiltovka + vlastní číšník

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)