Pomozte nám zvířatům kterým osud nepřál dát druhou šanci

Chceme vybudovat místo pro zachráněná zvířata, a u toho mít časem svou maličkou vysněnou kavárnu, například z lodního kontejneru, kde budeme prodávat naše bylinkové mastičky, domácí sirupy a naše výrobky. Chceme časem spojit tyhle dvě věci dohromady.

Pozemek

27.9.2022

Momentálně sháníme pozemek ve Zlínském kraji, v okolí Uherského Hradiště. Ceny se pohybují kolem 200- 300 tis. Nyní zjišťujeme zda i na orné půdě lze něco takového zbudovat. 

970 €
vybrané z 14 645 €

6%

6% splnené

25 ľudí prispelo

Komunita, Jedlo

Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 15.11.2022 v 18:56.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 10
    Dobrý pocit za úsměv

    Pokud Vás náš projekt zaujal a chcete nás podpořit, tak je tady tahle odměna. Dostanete od nás úsměvy kdykoliv  a jěstě nám přispějete na plnění našeho snu. Kdy si přijedete pro úsměvy necháme na Vás. Naši adresu vám sdělíme. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 8
    Den s námi na statku

    Nějaká dobrota a kafe! :) Stavíte se za námi a zbytek dohodneme, nebo se domluvíme osobně až statek bude alespoň trochu aktuální. 

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 36 z 40
    Klíčenky

    Dostanete klíčenky s naším logem, které jsme nechaly vyrobit. Můžete si vybrat ze dvou druhů. Klíčenky buď pošleme zásilkovnou nebo předáme osobně na naší adrese, kterou vám sdělíme. Na tom se dohodneme až statek bude alespoň trochu aktuální. Cena za zásilkovnu je již v ceně odměny. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 2
    Bylinkové mastičky od Kamilky

    Jedna z dvojice (Kamča) vyrábí skvělé bylinkové mastičky. Tymiánivou, levandulovou, šalvějovou.  Dostanete vzorky tří bylinkových mastí - jeden vzorek  25g. Buď zásilkovna nebo osobní předání. :) Na tom se dohodneme. Cena za zásilkovnu je již v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 1
    Sirupy od Kamilky

    Kamilka taktéž vyrábí skvělé bylinné sirupy. Levandulový, mátový, pampeliškový, šalvějový, bezinkový. Sada tří druhů dle výběru. Jeden vzorek = 1l. Dohromady tedy obdržíte 3 litry sirupu. Buď pošleme zásilkovnou nebo předáme osobně. Dohodneme se. Cena za zásilkovnu je již v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Pomoc na zvířata s dobrým pocitem

    Jednorázový příspěvek na statek, za odměnu vám poskytneme kdykoliv prohlídku statku, sdělíme vám naše plány. Můžete kdykoliv dorazit. Naši adresu vám sdělíme a na prohlídce se můžeme domluvit klidně telefonicky nebo osobně.  Pošleme vám písemnou pozvánku na statek poštou. Zásilkovna je v ceně. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    197,90 €
    (5 000 Kč)