FUCK CANCER - Empatie vs. Apatie

FUCK CANCER je hnutí mladých pacientů s onkologickým onemocněním. Naším cílem je šířit osvětu v oblasti rakoviny mladistvých na základě zkušeností našich členů a silné respektované značky, jejíž spolutvůrcem můžeš být i ty. Podpoř nás, má to smysl!

  • Naše holky z FUCK CANCERu

  • To je to spravný tetování

  • Hlavně se z toho...

  • Naše Mili s cylindrem

  • Náš celej tým

  • Odměna obal na Jabko najdeš v odměnách

  • Odměnu mini lapač snů najdeš v odměnách

  • Litografii od Škapy najdeš v odměnách

  • Na plachetnici s Davidem najdeš v odměnách

  • Hačkovaného skřítka najdeš v odměnách

  • Párek v rohlíku s Vančusem najdeš v odměnách

  • Na kafe s Aničkou najdeš v odměnách

  • Knihu Duha mého života najdeš v odměnách

  • Plakát od Mikýře najdeš v odměnách

  • Tašku najdeš v odměnách

  • Háčkované minicilindry najdeš v odměnách

  • Ilustraci od Elišky Podzimkové najdeš v odměnách

  • Lístky na IAMX v Praze najdeš v odměnách

  • Lístky na Rock For Churchil najdeš v odměnách

12 105 €
vybrané z 11 848 €

102%

102% splnené

375 ľudí prispelo

Komunita, Vzdelávanie

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 23.5.2022 v 10:48.

Zobraziť všetky odmeny

                                

Jsme skvělej team!

Za projektem Fuck Cancer stojí mladí onkologičtí pacienti společně s profesionály z oblasti marketingu a neziskového segmentu, kteří projektu věnují svůj volný čas ve jménu superschopnosti EMPATIE. Vše přerostlo do kampaně, která právě probíhá a k založení samostatného spolku FUCK CANCER. Více o nás a našem týmu najdete na našem webu.

Pokud vybereme 300.000,- a bude o nás slyšet, neboli i tvoje máma bude vědět, co je FUCK CANCER, pak pokračujeme dále s dalšími kampaněmi a především s osvětou i pomocí. Cílem projektu je během 3-4 let společně vytvořit prostor, kde propojíme organizace, nadační fondy, odborníky, pacienty a jejich osobní zkušenosti na jedné platformě. Budeme rozcestníkem pro každého, kdo potřebuje získat informace o své nemoci, či nemoci blízké osoby. Pomůžeme při individuálních potřebách, cílíme i na podporu rodiny nemocných. Nabízíme přímou i finanční podporu zejména při vzdělávání a uplatnění na trhu práce. Komunikujeme se státními a veřejnoprávními institucemi za účelem hájení zájmů onkologických pacientů. Naším dalším cílem je, aby se pacienti podíleli na dalších kampaních, pomáhali je spoluutvářet a určovali tak směr hnutí FUCK CANCER.

Rakovina může postihnout kohokoliv z nás. Nikdy nevíte, kdo a kdy si vytáhne Černýho Petra. 

Bouráme tabu a společně mluvíme o životě s touto zákeřnou nemocí. Chceme vzbudit u široké veřejnosti empatii a ukázat, že pomáhat může opravdu každý. 

Vzhledem k tomu, že statistiky neúprosně ukazují meziroční nárůst nádorových onemocnění u nás, je nám jasné, že se toto onemocnění dotýká z určitého pohledu každého z nás. Ať už z pozice nemocného, blízké osoby, či známého.

Úplně jednoduše. Můžeš nás podpořit  finančně, nákupem našich odměn, z kterých si tu můžeš vybírat v sekci odměny. Ale jsou i jiné možnosti. Můžeš nám pomoci i silou svých sociálních sítí a šířit tak povědomí o tom, co tu společně tvoříme. A pokud chceš přiložit ruku k dílu a nebo máš nějakej skvělej nápad, neváhej nás kontaktovat. Sledujte a šiřte náš profil @wtfcncr na Instagramu mezi svoje lidi. Tady klikni na náš profil.

  • Tvorba informační platformy na webu Fuck Cancer - vybrané peníze využijeme pro přípravu platformy, která bude sloužit onkologicky nemocným pacientům, jejich rodinám, přátelům a podporovatelům, pro získání potřebných informací. Mimo jiné propojíme neziskové organizace a další subjekty, které se zabývají pomocí onkologickým pacientům. Chceme propojit odbornou i laickou veřejnost tak, aby se každý mohl snadno dostat k potřebným informacím a konkrétní pomoci, která jim ulehčí život s touto zákeřnou nemocí. Tenhle mega chytrej rozcestník spolkne celých 300k, pokud ale vybereme více máme v plánu další dva body.

  • Tvorba osvětových videí zabývající se tématikou onkologického onemocnění u mladých pacientů. To je dalších cca 150k. Tato edukační videa budou sloužit jak onkologickým pacientům, tak všem, kteří se o tuto problematiku zajímají, nebo se jich jakýmkoliv způsobem toto téma dotýká. Mezi témata, která chceme zpracovat se řadí například: Co je chemoterapie a jak taková léčba probíhá? Jak na nežádoucí účinky léčby? Na co má onkologický pacient a jeho rodina nárok? Jak si umět říct o pomoc? Jak se začlenit po léčbě do "normálního života"? a další důležitá témata.

  • Příprava přednášek a kurzů zabývajících se osvětou a problematikou nádorových onemocnění u mladých onkologických pacientů. 

  • A pokud vybereme ještě více? OMG!!! Pak máme v rukávu další a další projekty, který se bez nás a bez peněz neudělaj.

Protože můžeme, protože chceme, protože víme, jak dělat poctivou charitu a budovat silnou značku, která bude bořit tabu a bude pomáhat. Protože rakovina může postihnout každého z nás. Protože nikdy nevíte, kdo a kdy si vytáhne Černýho Petra.

Aktuality

6.5.2022 Podepsaná ilustrace od Elišky Podzimkové

Tento krásnej print od Elišky Podzimkové může zdobit i tvůj pokoj. Eliška je naše Hero a zároveň Soldier a připravila pro vás tento skvělý signovaný print na eko akvarelovém papíru vyrobeném z agáve.

Viacej

4.5.2022 Už jste slyšeli náš Podcast FUCK CANCER?

Máme pro vás natočeno již deset podcastů s tématikou onkologických onemocnění ve všech jejich odstínech. Skrze osobní příběhy reálných lidí s námi nahlédnete do problematiky rakoviny mladistvých a všeho, co se děje kolem projektu FUCK CANCER.  Mezi naše hosty se řadí nejen onkologičtí pacienti, al…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 134
    Jen tak

    Je to krásný pocit, pomoci jen tak. Pokud nás prostě chceš podpořit a nic za to neočekáváš, tak tohle je ta možnost. Tato odměna jde při placení navýšit, takže člověk může přispět, kolik chce.Je to jen na Vás. Děkujeme.
     

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • zostáva 330 z 400
    Ponožky We Are Ferdinand

    Ferdinandy vypadají nejlépe v povytažených nohavicích. S motivem i v jednobarevném provedení. Originální české ponožky, které jsou pohodlné, upoutají pozornost a ty už je nesundáš. Pořiď si svoje FUCK CANCER Ferdinandy.

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • zostáva 37 z 50
    Mini cylindry háčkované od naší Hero

    Tento ikonický mini-cylindr, ručně vyrobila naše HERO, bývalá onkologická pacientka Míša Mokošová. Tato háčkovaná reprodukce velkého cylindru Vám bude připomínat hřejivý pocit dobrého skutku a heslo “Empatie místo Apatie”. Jsou speciálně vyrobené jen pro náš spolek Fuck Cancer tzn. pozor - autorství  zde zaručeno. :)

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 35 z 50
    Mini lapače pro pěkné spaní

    Kdo by chtěl mít klidné sny a pěkné spaní, máme tu pro něj speciální lapače snů, které utkala naše HERO, bývalá pacientka Verča Nemčoková. Společně věříme, že se Vám noční můry vyhnou velkým obloukem. :)

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,80 €
    (400 Kč)
  • zostáva 286 z 300
    S láskou dělané náramky

    Love-brandové náramky s láskou dělané od šikulky Verči Nemčokové. Víme, že si najdou silnou základnu lidí, kteří jich budou mít hned několik, dokonce na jedné ruce. Vyměňuj, kombinuj a bav se při osvětě onkologických nemocí.  :)

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • zostáva 178 z 200
    Taška s duhovým potiskem

    Bavlněná taška s duhovým potiskem a mottem ŽIJU, protože MŮŽU. Žiju, za všechny, kteří už nemohou. ŽIVOT - dar a příležitost, kterou každý nedostane, a proto je třeba ho ŽÍT.

    Dělat cokoliv, co nás baví, co nás naplňuje - žiju, protože MŮŽU. Žiješ taky?

    Doprava je zahrnuta v ceně.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,75 €
    (500 Kč)
  • predané 30
    Mikýřův plakát s podpisem

    Martin Mikyska nám do kampaně společně s Terezkou Pospíšilovou, naší HERO, vytvořil originální motivační plakát.

    Motivace je nejdůležitějším jídlem dne a základem vyvážené stravy. Tento plakát obsahuje dávky motivace srovnatelné se sledováním 69 instagramotivačních koučů. 

    Doporučené dávkování: Každé ráno po probuzení ve 4:30 zírat 10 minut před ranní tréninkovou rutinou, meditací a návštěvou vlasového a pleťového specialisty. V prvních třech týdnech zírat pouze jedním okem, dokud si tělo nenavykne. Oči střídat po jednom dni. Nepřekračujte doporučené dávkování, pokud nechcete povýšit na neznámé úrovně existence. 

    Velikost plakátu: A2

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,72 €
    (550 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Kožený obal z Bali na Jabko / menší

    Nosnou část obalu tvoří plstěný materiál, který je potažen ovčí kůží z ostrova Jáva z Indonésie. Kůže je ručně natřena a sešita brašnářem z Bali. Obaly jsou ideální na ochranu jablečných počítačů a tabletů. Zapínání je na suchý zip.

    Malý obal s červeným prošitím.
    Rozměr (ŠxV) 23 x 31 cm
    MacBook 11’, 12’, iPad 11’, 12.9’, Air
    Dle rozměrů by se zde měl vejít i nový Air 13’, ale bohužel jsme to nezkoušeli.

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    21,96 €
    (556 Kč)
  • zostáva 15 z 20
    Plátěná taška FUCK CANCER, černá

    Tašku potřebuje každej a tuhle s našim ikonickým Xkem a doodle kresbama rozhodně ty potřebuješ taky. Tak neváhej a přispěj.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Trénink se Štěpánem

    Trénink s osobním fitness trenérem Štěpánem Ruszkowskim. 
    Možnost tréninku v John Reed fitness a pro ty stydlivé v prostoru @ume.doma 💚 
    Odměnu pošleme e-mailem a zavoláme si kvůli termínu po skončení projektu.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • zostáva 3 z 4
    Kožený obal z Bali na Jabko / větší

    Nosnou část obalu tvoří plstěný materiál, který je potažen ovčí kůží z ostrova Jáva z Indonésie. Kůže je ručně natřena a sešita brašnářem z Bali. Obaly jsou ideální na ochranu jablečných počítačů a tabletů. Zapínání je na suchý zip.

    Velký obal s červeným prošitím
    Rozměr (ŠxV) 26,5 x 36,5 cm
    MacBook 13’, 14’
    Dle rozměrů by se zde měl vejít i nový Pro 16’, ale bohužel jsem to nezkoušeli.

    Doprava je zahrnuta v ceně.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    26,34 €
    (667 Kč)
  • zostáva 196 z 200
    Kniha o mladé lásce a závislosti

    ,Kniha o mladé lásce a závislosti, o sblížení a rozdělení, o (ne)smíření a (ne)pochopení, o nemoci a zdraví, o smrti, rakovině a podpoře. Kniha o životě a uvnitř ní duhový příběh, který se začal psát v roce 2016. Díky sbírce, jsme jí dali život v roce 2018 a od té doby otevřela spousty očí a probudila vděčnost v mnohých z nás.

    Mnozí z nás dnes a denně umíráme zaživa, protože nenasloucháme tomu, co chceme, co si přejeme. A tahle duhová cesta je právě něco, co nás svým příběhem popostrčí na té cestě do další etapy života. Je čas dělat si to jednodušší. Zažij to (nanečisto - přečti si knihu), jak to může (ne)dopadnout, pochop to a začni žít své sny, dokud můžeš. Protože ještě není pozdě. Člověk si často uvědomí priority, až když ztrácí. A jak zpívá můj kamarád CANN ve své písni: ,,Nemám, co ztratit" - ,,někdy ztrácíš, abys získal, i když to nevypadá, proto nevěříš, že padáš, abys lítal a byl ještě výš k cíli blíž.

    Kniha je s podpisem a k ní dostanete jako dárek náramek Fuck Cancer.

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,65 €
    (700 Kč)
  • zostáva 12 z 20
    Kšiltovka FUCK CANCER, černá

    Ať už máš hlavu holou nebo vlasatou, tahle čepka je skvělým doplňkem.

    Materiál: 80% akryl, 20% vlna

    Doprava je zahrnuta v ceně.​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Kafíčko s naší úžasnou produkční

    Unikátní možnost, která se jen tak někomu nenaskytne. V rámci této ceny si můžete zajít na kafíčko s naší úžasnou produkční Aničkou.  Bacha kluka už má, takže čistě platonicky.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 12 z 20
    Dámské Bamboo triko FUCK CANCER s Xkem, černá

    Prodloužené černé triko z viskózy s ikonickým Xkem, které nosí náš silnej brand FUCK CANCER. Tohle tričko pro nás taky vyrobili v Never Enough a je naprosto dokonalý.

    Viskóza z bavlněné celulózy s příměsí elastanu, je měkká, příjemná na nošení, prodyšná a lehce chladivá.

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Rock For Churchill - 2denní lístek na hudební festival

    21. ročník hudebního festivalu Rock for Churchill se uskuteční v areálu Myslivna na okraji severočeského městečka Vroutek 26. a 27. srpna 2022. Tuhle akci si nesmíš nechat ujít. Lístky Vám doručíme e-mailem do měsíce po ukončení projektu.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Jeden měsíc VIP platinum karty z John Reed Fitness

    VIP Platinum 1 měsíc (nelze jinak zakoupit!). Přiveď si své kamarády do fitka a trénuj ve 3! Navíc můžeš využít i ostatní kluby JOHN REED, studia McFIT a HIGH5 po celé Evropě.
     
    Velké tréninkové plochy, přes 50 kurzů denně (live & virtuální), funkční zóna a top stroje. Motivující beaty a live DJs se starají o výjimečnou atmosféru a ten nejlepší feeling při cvičení. Navíc trénuješ v unikátním designovém prostředí a mají otevřeno nonstop 24/7. Je to prostě zážitek!
    Odměnu doručíme e-mailem.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    IAMX - lístek do Lucerna Music Bar

    Dne 2.6. 2022  IAMX a jeho Machinate Tour 2022 představí Chrise Cornera jako hráče na soustavu modulárních syntezátorů na oslavu jeho stejnojmenného alba z roku 2021. U toho nesmíš chybět! Lístky Vám doručíme e-mailem do týdne po ukončení projektu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    51,34 €
    (1 300 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Dámské Bamboo FUCK CANCER šaty, černá

    Dokonale střižené černé šaty z bambusu ti padnou jako ulité a s nenápadným černým Xkem v nich uděláš velkou parádu. Tyhle jemně brandované šaty pro nás ušili v Never Enough.

    Bambus je velmi jemný a příjmený materiál s antiseptickými vlastnostmi. Saje čtyřikrát víc než bavlna a pohlcuje zápach a je velmi prodyšný. Jeho výroba navíc tolik nezatěžuje planetu.

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    55,29 €
    (1 400 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Dámské triko FUCK CANCER s Xkem, bílá

    Decentně zahnuté rukávy, levandulový Xko a decentní logo FUCK CANCER, to je náš další kousek z dílny Never Enough a rozhodně nesmí chybět ve tvé skříni.

    Materiál: 100% bavlna

    Doprava je zahrnuta v ceně.​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    55,29 €
    (1 400 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Pánské oversize triko FUCK CANCER, bílá

    Ať jsi on nebo ona, tohle unisex triko musíš mít. Je čistě bílý, neskutečně příjemný. Kvalitu dodává Never Enough a nese dokonalej brand. Tak neváhej a přispěj.

    Materiál: 100% bavlna

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    55,29 €
    (1 400 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Pánské oversize triko FUCK CANCER, černá

    Modrá je dobrá, ale černá je černá. Tohle triko  s brandem FUCK CANCER ti sedne jako prdel na hrnec,  jak se říká, tak to prubni. Made by Never Enough.

    Materiál: 100% bavlna

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    55,29 €
    (1 400 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Párek v rohlíku s Vančusem - extra

    Unikátní možnost, která se jen tak někomu nenaskytne. V rámci této odměny si můžete zajít na párek v rohlíku s Vančusem, který vymyslel koncept celého projektu. Petr ti po ukončení sbírky zavolá a domluví se.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    63,19 €
    (1 600 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Pánská mikina FUCK CANCER, černá

    Lehká černá mikina bez kapuce ti rozhodně nesmí chybět. Padne jako druhá kůže, jelikož v Never Enough ví, co (se) sluší.

    Materiál: 80% Bavlna nepočesaná, 20% Polyester

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    75,04 €
    (1 900 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Dámská mikina s kapsami FUCK CANCER, černá

    Do téhle mikiny se zamiluješ stejně jako my. Dokonale padne, na záda ti nepotáhne a i tenhle kousek vyrobili v Čechách v Never Enough, tak si můžeš být jistá, že o kvalitu se rozhodně bát nemusíš.

    Materiál: 92% Bavlna, 8% Elastan

    Doprava je zahrnuta v ceně.​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Vstup na Addict Rave - Friend zóna


    Máme pro vás jedinečnou šanci, která se vám jen tak nenaskytne. S těmito lístky se dostaneš do Friend zóny s možností vstupu do backstage i na stage a takový lísty v běžným prodeji neseženeš.
    Addict Rave je unikátní  hudební koncept s atmosférou, která se jen tak nevidí, to musíš prostě zažít. Těšit se můžeš na progresivní umělce, DJ, Rap, Trap, Electronic, UK Bass, Grime, SpaceX Beats a mnoho dalšího.
    Tento umělecký koncept dal dohromady NobodyListen a právě ten nám věnoval tyhle skvělý lístky, máš se na co těšit. 

    Vaše jméno bude uvedeno guest listu.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    78,99 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Pánská mikina FUCK CANCER s kapucí, černá

    Tohle je další mikina od Never Enough s naším brandem, kterou by sis rozhodně měl pořídit. Tahle verze je s kapucí a bude slušet i těm, co si nepotřebujou ohřát svou holou hlavu.

    Materiál: 70% bavlna, 30% polyester

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    106,64 €
    (2 700 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Dámská mikina FUCK CANCER Maxi, černá

    Jestli ti někdy opravdu něco chybělo ve tvém šatníku, tak je to rozhodně tahle maxi mikina, která nejen dokonale hřeje, ale budeš v ní vypadat naprosto božsky, to nám věř. Made by Never Enough.

    Materiál: 65% Bavlna, 35% Polyester

    Doprava je zahrnuta v ceně.​

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    122,43 €
    (3 100 Kč)
  • Vypredané!!
    1+1 volný vstup do Kina Pilotů

    Uzavřeli jsme skvělé partnerství s Kinem Pilotů, kde jsme měli možnost uspořádat tiskovou konferenci spojenou s promítáním filmu Nic k smíchu. Kino Pilotů nám do Hithitové kampaně věnovalo volné vstupy pro dvě osoby, které můžete využit na jakýkoli film. 

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná kniha Malý Princ od Elišky Podzimkové

    Klasika ve výjimečné úpravě s fotoilustracemi z Islandu Elišky Podzimkové

    Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí i o odpovědnosti za ty, které máme rádi. A vůbec nezáleží na tom, odkud pocházíme… Nesmrtelný příběh, který svým půvabem okouzlil již mnohé generace, se vrací v naprosto originálním zpracování.

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,60 €
    (800 Kč)
  • Vypredané!!
    Párek v rohlíku s Vančusem

    Unikátní možnost, která se jen tak někomu nenaskytne. V rámci této odměny si můžete zajít na párek v rohlíku s Vančusem, který vymyslel koncept celého projektu.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    63,19 €
    (1 600 Kč)
  • Vypredané!!
    Háčkovaný skřítek

    Tento skřítek Ti přináší poselství: “Nejsi na to sám”. Vždy tu s tebou bude tento ručně vyrobený skřítek od naší HERO, onkologické pacientky Káji Žohové, které se již 3x rakovina vrátila. Kája chce pomáhat a šířit osvětu mezi lidmi tímto hebkým, levandulovým skřítkem :)

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,89 €
    (2 200 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsaná ilustrace od Elišky Podzimkové

    Eliška Podzimková, naše úžasná ambasadorka, nám do HitHitové kampaně věnovala signovaný print na eko akvarelovém papíru vyrobeném z agáve.

    Velikost: 30x40

    Doprava je zahrnuta v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    90,84 €
    (2 300 Kč)
  • Vypredané!!
    Dobrodružství s předsedou na plachetnici na Orlické přehradě

    Máš rád dobrodružství, vlny, vodu, vítr ve vlasech a pohodovýho parťáka do nepohody k tomu? Tak to si rozhodně nesmíš nechat ujít plavbu na plachetnici s naším předsedou Davidem.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    131,64 €
    (3 333 Kč)
  • Vypredané!!
    Michal Škapa aka TRON - litografie

    Michal Škapa je český výtvarný umělec, jehož počátky tvorby se nacházejí v kreativní grafice a ve veřejném prostoru v podobě graffiti. Vystřídal několik „nicků“, tedy writerských přezdívek, z nichž nejznámější jsou 2Rock, Key a Tron. V roce 2000 vyrazil spolu se Splashem a Romeem do Spojených států.

    Doprava je zahrnuta v ceně.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    205,37 €
    (5 200 Kč)