Hithit LAB

Máte skvělý nápad, ale neumíte ho prodat. Využijte Hithit LAB, službu crowdfundingového portálu Hithit.cz pro kreativce, aby se mohli plně soustředit na vývoji jejich projektů. Vše je otestováno v českém prostředí přímo na Hithit.cz. Projekt, který jsme spravovali výtvarníkovi Musovi, překročil cílovou částku o 80 %. Službu Hithit LAB doporučujeme využít kreativcům, kteří plánují nastavit vyšší cílovou částku a vědí, že nejsou silní v komunikaci v online prostředí. To je naše parketa.

Pozor, neznamená to, že za vás uděláme všechno. Část propagace musíte udělat i vy, abyste potvrdili autentičnost projektu. Musíte být aktivních na vašich profilech na sociálních sítích, starat se o šeptandu, říkat o projektu každému na potkání. Kdo toto nedělá, v crowdfundingu neuspěje.

Komplexní realizace multimédií (video, foto)

Z vámi dodaných podkladů s vámi natočíme motivační video. Do jeho realizace patří příprava bodového scénáře, střih, finální export na Youtube.com. K tomu vám naši spolupracovníci nafotí profesionální fotografie. Spolupracujeme s profesionály v oboru, specialisty jak na produktové fotografie a videa, tak reportážní materiály.

Cena od 15.000 CZK


Nadstandardní mediální služby

Nabízíme osobní přístup a nadstandardní PR v žánrových médiích a masmédiích. Připravíme vám zvláštní media plán zahrnující vaše cílová média. Do služby patří textace tiskových zpráv (1-2 ks) a jejich distribuce.

Cena od 10.000 CZK
Projektům s cílovou částkou nad 400.000 CZK, které budou mít vybráno alespoň 30 %, nabízíme tuto službu v rámci naší provize.


Výkonnostní online marketing

Vytvoříme pro vás kampaň, budeme průběžně vyhodnocovat a optimalizovat cílení, sdělení a kanály. Vše s cílem dosáhnout pro vás co nejlepší výsledky. Dokážeme navrhnout a vyrobit všechny podklady pro kampaň. Od grafických bannerů, přes texty až po video obsah. Nebo použijeme vámi dodané materiály.

Cena od 10.000 CZK


Copywriting a korektura textů

Není psaní textů vaše parketa? Nevíte si rady s tvorbou detailního popisu projektu nebo nevíte, jak lákavě popsat vaše odměny? Váháte při psaní mě/mně a pravidla pro psaní čárek ve větě vás v noci budí ze sna? Nechte to na nás. Vymyslíme, napíšeme, zkontrolujeme a vy budete v noci zase v klidu usínat.

Cena od 10.000 CZK


Konečné ceny budou odvozené od náročnosti zpracování. Uvedené ceny jsou bez DPH.

Recording Video


Be active

Kontaktujte nás:

Barbora Hančíková
barbora.hancikova@hithit.cz
tel. +420 778 779 927

HITHIT LAB logo