Podpořte české designové šperky

Šperky vyrobené s láskou a respektem k přírodě. Jsem designérka šperků a nacházím se v době, která je pro mě velmi obtížná. Nákupem odměn přispějete na zaplacení nákladů spojených s podnikáním v době krize. Děkuju a věřím že spolu s Vámi to ale zvládnu!

Author: Cassava Organic

  • Náramky z polodrahokamů

  • Náramky cassava organic

  • Náramky z polodrahokamu

  • Shamballa energetický náramek

  • Krystalové náramky

  • Náramky cassava organic

  • Cassava tattoo

  • Cassava karma náramek

  • Náramky z krystalů a polodrahokamů

  • Set- náramek a náušnice

  • Set- náramek a náušnice

  • Náramek přání

EUR 127
pledged of EUR 1,979

6%

6% completed

5 contributors pledged

Antivir, Fashion

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Dec 20, 2020 at 15:14.

Show all rewards

Jak to začalo

Jsem designérka šperků a doba plná plastů mi přinesla touhu vytvořit šperk, který se bude chlubit všem přednostmi tohoto materiálu, ale zároveň bude stoprocentně přírodní.Trvalo měsíce přemýšlení,testovaní a experimentování a také spoustu trpělivosti než vznikl materiál podle kterého značka dostala jméno.Ovšem v době modních trendů jsem začala kombinovat organický materiál s přírodními kameny, s polodrahokamy a krystaly.A tak je nastala jedinečná kolekce náramků- moderní,trendová ale zároveň svěží a nadčasová. Začátky nebyly lehké ale časem se mi podařilo dostat zboží do kamenných obchodů které pak museli zavřít kvůli opatřením a nyní jim hrozí krach. 

Co je náš cil

Mým cílem je soustředit se během pandemie na prodej přes internet a potřebovala bych vaši pomoc která by mi alespoň z části pomohla pokrýt náklady na podnikání a na provoz e-shopu.Bez vás to nedám.

Detaily

Cassava je česká značka která díky zkušenostem a jistému citu pro barevné kontrasty vytváří šperky, které jsou zároveň svěží i nadčasové.Moje tvorba kombinuje minimalistický design s barevnými kombinacemi,a díky tomu jsou šperky značky Cassava dlouho aktuální.Pro mě hraje ruční práce významnou roli ve všech fázích výroby a kladu velký důraz na detail. Dělám svoji práci celým srdcem a chtěla bych navzdory krizi pokračovat.Nákupem odměn přispějete na zaplacení nákladů spojených s podnikáním a jako bonus dostanete  dopravu zdarma.Děkuju a věřím, že spolu s Vámi to zvládnu!

Proč to děláme 

Negativní dopad na naše podnikání představuje skutečnost že příjmy potenciálních zákazníků jsou rovněž epidemií zásadně dotčeny  a tak budou opatrnější při nákupu zboží, které není nezbytné.Finanční prostředky chci použít na zaplacení provozu e-shopu,materiálů, reklamy a dalších nákladů spojených s podnikáním.Děkuju!

Comments

Choose reward for your contribution

  • remaining 98 from 100
    Šňůrkový náramek

    Originální trendy náramek ručně vyrobený z kvalitní voskové šňůrky, ozdobený prvky v odstínu růžového zlata a japonských korálků.
    Náramek obdržíte v dárkovém obalu a poštovné máte od nás zdarma.


     

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 7.52
    (CZK 190)
  • remaining 50 from 50
    Náramek přání

    Unikátní designová krabička s náramkem přání.
    Náramek přání je osobní talisman který Vám pomůže přivolat štěstí.
    Náramek obdržíte v dárkovém obalu a poštovné máte od nás zdarma.  

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 11.48
    (CZK 290)
  • remaining 59 from 60
    Dárkový set Duo

    Originální set náušnic a náramku z krystalů který krásně osvěží Váš každodenní styl. Set obdržíte v dárkovém obalu a poštovné máte od nás zdarma.



     

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • remaining 28 from 30
    Náramek z polodrahokamů a krystalů

    Krásný náramek který Vám dodá pocit klidu a harmonie je ručně vyroben z polodrahokamů a krystalů nejvyšší kvality. Náramek obdržíte v dárkovém obalu a poštovné máte od nás zdarma. 
     

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 19.39
    (CZK 490)