Jindra Polák a přátelé - Nová hudební platforma MusicClass

Frontman kapely Jelen Jindra Polák, hudební producent Martin Ledvina a autor nejúspěšnější kytarové školy v ČR Aleš Petržela zakládají novou hudebně vzdělávací platformu a vydávají učebnici (knihu) a online video kurz na ukulele.

Author: Jindra Polák

  • Jindra Polák hraje na ukulele s kapelou Jelen

  • Jindra Polák

  • Martin Ledvina

  • Aleš Petržela

EUR 3,675
pledged of EUR 7,926

46%

46% completed

108 contributors pledged

Music, Education

Česko

All or nothing. Project finished on Nov 25, 2020 at 17:34.

Show all rewards

Učebnice a online video kurz na ukulele

Jsme na to tři: Frontman kapely Jelen Jindra Polák, hudební producent a mentor Martin Ledvina a hudebník, pedagog a autor nejúspěšnější kytarové školy v ČR Aleš Petržela. Vytváříme pro vás novou platformu hudebního vzdělávání MusicClass.

Co je MusicClass?

MusicClass je nezávislá platforma hudebníků, kteří pro vás připravujeme knihy/učebnice, online video kurzy a interaktivní prostředí ideální k tomu, abyste se naučili na váš oblíbený hudební nástroj od těch nejlepších profesionálů z branže. Budeme pro vás pořádat semináře, dílny a další akce spojené s výukou a dalšími aktivitami spojené s hudbou.

První publikace, která vyjde začátkem prosince, je škola na ukulele. Je to kniha/učebnice a online video kurz, který učebnici do detailu doprovodí, vysvětlí, ukáže a doplní. Základem je časem osvědčená, unikátní a efektivní výuková metoda Aleše Petržely a letité zkušenosti z praxe jak koncertní, tak studiové Jindry Poláka i Martina Ledviny.

V tomhle se najdete úplně všichni. Od úplných začátečníků, kteří ukulele nikdy nedrželi v ruce, přes pokročilé, kteří chtějí vyladit doprovody k písničkám a vybrnkávání, až po koncertní mistry, kteří zde najdou výběr skladeb v originálních aranžích. Učebnice a online kurz jsou vhodné pro samouky i pro hudební školy včetně distanční výuky.

A navíc k tomu všemu od nás dostanete vstup do uzavřené facebookové skupiny, kde s vámi přímo my nebo naši blízcí přátelé a lektoři probereme všechno, co budete na svojí hudební cestě potřebovat.

Aleš má unikátní a elegantní metodu, jak vás naučit hrát od úplných začátků, Martin pro vás ladí ty nejlepší skladby, se kterými se budete po zbytek života vytahovat, a Jindra ukáže cestu k tomu, jak být neodolatelný originál.

Hudba je dar. My hudbu celý život milujeme, je to náš největší koníček, naše vysněné povolání a poslání. Tohle jsme si přáli udělat už dlouho a nemůžeme se dočkat, až se s vámi podělíme o všechno, co o hudbě víme.

Vyberte si svojí odměnu na HITHITu a dejte nám o sobě vědět!

Peníze vámi darované, zde vybrané použijeme na část nákladů spojených s výrobou učebnice a online video kurzu (tisk učebnice, obrazový a zvukový záznam, mix, střih a barvení videa) a s realizací celého online systému MusicClass. Férová část darovaných prostředků patří také HITHITu za to, že pomáhají projektům, jako je ten náš.

Velice vám děkujeme za vaší velkorysost a štědrost a těšíme se na shledání!

Jindra Polák, Martin Ledvina, Aleš Petržela

News

Nov 25, 2020 Osobní pozdrav od Jindry Poláka! Loučíme se a ještě naposled vám děkujeme!

Osobní pozdrav od Jindry Poláka a poslední rozloučení s HITHIT kampaní MusicClass / UKULELE. Děkujeme tisíckrát!  Peníze dostanete od HITHITu zpět, pokud budete chtít, knihu a online kurz si můžete objednat ZDE! https://musicclass.cz/naucime-vas-hrat-na-ukulele-predprodej/?fbclid…

More

Nov 25, 2020 DĚKUJEME! Nezklameme vás! Učebnici a kurz stejně uděláme!

Přátelé, obrovským způsobem si vážíme vaší podpory a děkujeme vám za ní. Tato HITHIT kampaň dnes končí. Celou částku se nepodařilo vybrat, a tak své peníze dostanete zpět. Nemějte ale obavy, o knihu a online video kurz nepříjdete!  Kompletní metoda pro ukulele, která by zohledňovala všechny úrovně…

More

Project links

Web

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 9
    Je to dobrá věc, posílám dvě kila.

    Možná chceš jen podpořit dobrou věc. Velice Ti děkujeme!

    V druhém kroku lze tuto odměnu libovolně navýšit!

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.93
    (CZK 200)
  • sold 3
    90 minutová společná lekce přes Zoom

    Ještě než vyjde kníha/učebnice, potkáme se společně na první oficiální lekci přes Zoom, budeme tam my tři, budeš tam Ty spolu s ostatními přispěvateli. Projedeme si ukulele od základů přes pokročilé až po mistry, živě ochutnáte z naší školy a videokurzů a budete se moci ptát na cokoli budete chtít. 

    Lekce se bude konat 30. 11. 2020 v 19 hodin přes aplikaci Zoom, zaregistrovat se do ní můžeš na tomto linku: www.zoom.us ...

    Link na tuto společnou lekci Ti pošleme do mailu.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 15.85
    (CZK 400)
  • sold 88
    Podepsaná kniha/učebnice + online video kurz

    Od autorů podepsaná kniha/učebnice a online video kurz a vstup do uzavřené facebookové skupiny, kde najdeš bonusový materiál a hlavně zde budeme my a naši lektoři pravidelně streamovat a odpovídat na otázky.

    Doručení knihy zásilkovou službou na adresu garantujeme do Vánoc! Poštovné a balné máš zdarma.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 31.70
    (CZK 800)
  • sold 5
    Podepsaná kniha/učebnice + online video kurz pro Tebe a pro Tvého blízkého člověka

    Od autorů podepsaná 2x kniha/učebnice, 2x online video kurz. Jednou pro radost pro Tebe a jednou pro Tvou osobu blízkou, třeba pod stromeček. 2x vstup do uzavřené facebookové skupiny, kde najdeš bonusový materiál a hlavně zde budeme my a naši lektoři pravidelně streamovat a odpovídat na otázky.

    Doručení knihy zásilkovou službou na adresu garantujeme do Vánoc! Poštovné a balné máš zdarma.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 63.40
    (CZK 1,600)
  • sold 2
    Podepsaná kniha/učebnice + online video kurz + celodenní seminář v Praze

    Od autorů podepsaná kniha/učebnice, online video kurz a ještě se na celý den potkáme a mrkneme se na Tvoje hraní pěkně z blízka! Na společném celodenním semináři o ukulele v Praze. vstup do uzavřené facebookové skupiny, kde najdeš bonusový materiál a hlavně zde budeme my a naši lektoři pravidelně streamovat a odpovídat na otázky.

    Doručení knihy zásilkovou službou na adresu garantujeme do Vánoc! Poštovné a balné máš zdarma.

    Seminář bude od 10h do 17h s pauzou na oběd. Termíny seminářů vyhlásíme minimálně 3 měsíce předem, pokud by se cokoli měnilo v souvislosti s aktuálními omezeními, dáme Ti hned vědět.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.88
    (CZK 3,000)
  • sold 1
    Podepsaná kniha/učebnice, online video kurz a účast afterparty po křtu knihy v Praze

    Od autorů podepsaná kniha/učebnice, online video kurz, celodenní seminář a vstup do uzavřené facebookové skupiny. To je jasné, ale my Tě také pohostíme na soukromém křtu naší ukulele knihy a celého MusicClass. Hned jak to covido-situace dovolí, budeme se na Tebe spolu s našimi nejbližšími přáteli těšit. Bude se zpívat, hrát, jíst a pít. Na další den si radši nic závažného neplánuj!

    Doručení knihy zásilkovou službou na adresu garantujeme do Vánoc! Poštovné a balné máš zdarma.

    Termíny seminářů vyhlásíme minimálně 3 měsíce předem, pokud by se cokoli měnilo v souvislosti s aktuálními omezeními, dáme Ti hned vědět. Datum křtu Ti dáme vědět minimálně 14 dní předem. Bude to v Praze, přesné místo Ti pošleme do mailu.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 198.14
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Podepsaná kniha/učebnice + online video kurz + víkendový seminář v Praze

    Od autorů podepsaná kniha/učebnice, online video kurz a ještě se na víkend potkáme a mrkneme se na Tvoje hraní pěkně z blízka! Na společném víkendovém semináři v Praze. Dále máš od nás vstup do uzavřené facebookové skupiny, kde najdeš bonusový materiál a hlavně zde budeme my a naši lektoři pravidelně streamovat a odpovídat na otázky.

    Doručení knihy zásilkovou službou na adresu garantujeme do Vánoc! Poštovné a balné máš zdarma.

    Seminář bude sobota+neděle, oba dny od 10h do 17h s pauzou na oběd. Termíny seminářů vyhlásíme minimálně 3 měsíce předem, pokud by se cokoli měnilo v souvislosti s aktuálními omezeními, dáme Ti hned vědět.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 317.02
    (CZK 8,000)
  • sold 0
    Kompletní sortiment učebnic a online video kurzů z naší dílny a seminář dle vlastního výběru

    Pokaždé když vydáme novou knihu/učebnici nebo online video kurz, ty nejen, že jí pokaždé dostaneš, ale budeš navíc první kdo jí bude držet v ruce a samozřejmě s věnováním! Dorazíš za náma na seminář dle vlastního výběru, na křest i na afterparty po něm! Máš od nás také vstup do uzavřené facebookové skupiny, kde najdeš bonusový materiál a hlavně zde budeme my a naši lektoři pravidelně streamovat a odpovídat na otázky. Přidáváme Ti k tomu seminář dle vlastního výběru (celodenní nebo víkendový).

    Všechny publikace získáš s předstihem nejpozději den před vydáním! Letošní ukulele knihu samozřejmě stihneme doručit do vánoc! Doručení proběhne zásilkovou službou na adresu, poštovné a balné máš zdarma.

    Termíny seminářů vyhlásíme minimálně 3 měsíce předem, pokud by se cokoli měnilo v souvislosti s aktuálními omezeními, dáme Ti hned vědět. Datum křtu Ti dáme vědět min. 14 dní předem.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,188.83
    (CZK 30,000)
  • sold 0
    Totální kombinace odměn na 100 % včetně Tvých narozenin

    Máme od Tebe čtvrtinu celé částky. Máš u nás podepsanou knihu/učebnici s věnováním, online video kurz (dej nám vědět pokud bys jich potřeboval víc pro své blízké 1 až 5 kusů není problém!), celodenní seminář, víkendový seminář, oslavíš to všechno s námi na i po křtu a samozřejmě Ti přijedeme zahrát na ukulele NA TVOJE NAROZENINY a to kamkoli po Čechách kam vede silnice !!! Vstup do uzavřené facebookové skupiny, kde najdeš bonusový materiál a hlavně zde budeme my a naši lektoři pravidelně streamovat a odpovídat na otázky - to snad nemusíme ani zmiňovat, to máš od nás také!

    Doručení knihy zásilkovou službou na adresu garantujeme do Vánoc! Poštovné a balné máš zdarma.

    Termíny seminářů vyhlásíme minimálně 3 měsíce předem, pokud by se cokoli měnilo v souvislosti s aktuálními omezeními, dáme Ti hned vědět. Datum křtu Ti dáme vědět min. 14 dní předem.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,981.38
    (CZK 50,000)