Kalendář Coco a její dobrodružství 2021

Projektem Kalendář Coco a její dobrodružství 2021 chceme získat prostředky pro výrobu kalendáře. Jeho prodejem tak pomoci neziskové organizaci Kolpingova rodina Smečno, významnému poskytovateli sociálních služeb a také zbudovat chovatelské zazemí pro Coco

Author: Radomil HOLÍK

  • Coco má odpočinkovou pauzu při focení

  • Coco poznává svět

  • Coco a já

EUR 2,802
pledged of EUR 2,591

108%

108% completed

65 contributors pledged

Art, Education

Prostějov, Olomoucký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Nov 28, 2020 at 11:00.

Show all rewards

Jak to začalo?

Vše začlo tím momentem, kdy jsem k sobě přibral parťáka v podobě liščete, k lepšímu vzdálávání dětí o naší přírodě a divokých obyvatelích v ní. Naše plány nám hatí Coronavirus, a tak fotomodeling je naši náhradní činností, která má výsledky v podobě mnoha krásných fotografií. Při naší činnosti jsem se dostali s programem do Domu Kolpingovy rodiny Smečno. Pohybově postižené děti tam prožívaly program speciálního letního tábora s tématem Malý princ. Bylo to úžasné setkání a tehdy mi na mysli vytanula myšlenka, že podpoříme aktivity těchto lidí.

Co je náš cíl?

Našim cílem je získat prostředky pro výrobu kalendáře.

Detaily

Jmenuji se Radomil Holík, jsem myslivec a lesní pedagog. Nedávno jsem k sobě pořídil (,,zachránil´´) mládě lišky obecné. Je to parťák pro lepší edukativní činnost s dětmi. Náš vzdělávací program je atraktivní a žádaný. V dnešní době nám situace moc nepřeje. Školy programy překládají, nebo úplně ruší. Částečně se nám daří scházející kontakt s veřejností nahrazovat fotomodelingem. Při jedné edukativní akci jsme se dostali k tělesně postiženým dětem v Domě Kolpingovi rodiny ve Smečně. Úžasní lidé tam pomáhají rodinám například s dětmi s autismem. Při fotomodelingu vzniklo a vzníká spousta krásných fotografií lišky Coco. Rozhodl jsem se spojit krásné a příjemné s užitečným. Vybrané fotografie vložit do projektu fotokalendáře a z prodeje tohoto kalendáře podpořit činnost lidí v Domě Kolpingovi rodiny ve Smečně. Další prostředky mi pomohou zbudovat kvalitní chovatelské zázemí pro lišku Coco. Při setkání s Coco se dětem dostane nezapomenutelného zážitku a též spousta informací o naší přírodě.

... a ještě něco navíc

Coco je skvělou partnerkou, ketrá dokáže vykouzlit úsměv na dětských tvářích a navíc učí děti o životě lišek.

Kdo jsme?

Jsme netradiční dvojka (Coco a já), která se věnuje vzdělávání nejen dětí. Pomáháme budovat kladný vztah lidí k přírodě a jejim obyvatelům. Poznávat a chápat činnost myslivců a ochránců přírody.

Proč to děláme?

Chceme pomocí finančního daru tak trochu oplatit a hlavně podpořit aktivity, které v Domě Kolpingovi rodiny ve Smečně realizují s dětmi, které jsou svým způsobem neobyčejné. Také musím pro Coco zbudovat chovatelské zařízení, které bude odpovídat jejím potřebám pro pohodlný život. Tyto potřebné penízky by se mělo podařit získat prodejem kalendářů Coco a její dobrodružství 2021, a aby se mohly kalendáře vůbec vydat, tak jsem se rozhodl získat penízky na projekt pomocí služby Hithit.

News

Nov 28, 2020 Nemožné se stalo realitou

Nemožné se stalo realitou... Náš projekt v limitu doběhl do finále a vybraná částka se vyšplhala na 108% stanoveného cíle... Jsme šťastní a potěšení z podpory vás všech, těch kteří jste byli ochotni přispět a udělat tak svět kolem sebe šťastnější... Nyní nastává pro mě a mámu plnění povinností…

More

Nov 16, 2020 Prostějovský myslivec chová ve svém panelovém bytě lišku. Využívá ji při výuce ve školách

eden z prostějovských myslivců sdílí svůj panelový byt s liškou. Jezdí s ní do škol a na tábory, aby učil děti lásce k přírodě. S uzavřením škol kvůli koronaviru ale Radomil Holík musel své aktivity přerušit. A tak nafotil liščí kalendář. Z jeho výtěžku chce postavit nejen bezpečný výběh pro svou…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 7
    Online video poděkování do mailu

    Chcete přispět jen tak, protože se Vám náš projekt líbí?!
    Držíte nám palce a chcete prostě jen přispět na správnou věc?!

    Pošlete příspěvek a my Vám za něj alespoň stylově poděkujeme do mailu ;-)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • sold 2
    Podepsaný plakát s věnováním od Coco z vybrané fotografie měsíce

    V ceně je plakát o velkosti A3 z fotografie měsíce dle Vašeho výběru. Vlastnoručně podepsaný modelkou měsíce (pokud je na fotografii a vlastnotlapkově podepsaný liškou Coco (náhled najdete v aktualitách, doručení a poštovné ČP nebo Zásilkovna).

    Prosím do poznámky uvést, o který měsíc máte zájem, uvést pobočku pro vyzvednutí a Váš telefon.

     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • sold 2
    KOLÁŽ - plakát o velikosti A1 s koláží všech 12 fotek

    Chcete mít doma obrázek všech snímků s Coco, ale kalendář nevyužijete? Nabízíme alternativu, kterou si můžete také připnout na zeď.

    V ceně je plakát s koláží fotek z kalendáře. Vlastnoručně podepsaný všemi modelkami měsíce a vlastnotlapkově podepsaný liškou Coco, plus poštovné ČP nebo Zásilkovna (prosíme do poznámky pobočku vyzvednutí a Váš telefon)

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • sold 37
    Coco a její dobrodružství 2021 kalendář - plnobarevný 13 stran, formát A3

    V ceně je kalendář v hodnotě 250,-, vlastnoručně podepsaný všemi modelkami měsíce a vlastnotlapkově podepsaný liškou Coco, doručení buď ČP nebo ideálně firmou Zásilkovna (prosím do poznámky uvést pobočku pro vyzvednutí a Váš telefon).

    Navíc Vám kalendář Coco sama podepíše svoji tlapkou.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • remaining 8 from 10
    Rybaření na Liščím jezeře

    Tato odměna je jednodenní povolenka k lovu ryb na spřáteleném Liščím jezeře, které je elitním sportovním revírem s trofejními rybami.

    Sportovní revír Liščí jezero o rozloze 5 ha, skvěle zarybněný trofejními rybami především kapry o velikosti 67- 23 kg, sumcem 180 ks 100 - 220 cm, štikou 60 - 120 cm, candátem 60 - 110 cm, amurem 6 - 19 kg, 20 ks jeseter 3 - 15 kg, 5 ks vyza velká nyní na 10 - 15 kg a to vše zatím pro rok 2020 a nepočítám domorodé ryby, co nebyly ještě ani uloveny, se nachází na okraji obce Chabařovice, mezi městy Teplice a Ústím nad Labem.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 27.71
    (CZK 700)
  • remaining 4 from 10
    S Coco u Vás doma

    Koupí této odměny si zajistíte návštěvu lištičky Coco a její „mámy“ v soukromí vašeho domova. Můžete pozvat rodinu či kamarády a s Coco na návštěvě se Vám dostane nevšedního setkání, ze kterého si odnesete nezapomenutelný zážitek a jistě i spoustu nových informací.

    Vaše adresa je pro naši návštěvu důležitá, dojedeme kamkoli po ČR, proto ji neopomeňte napsat jako doplňkovou poznámku pro nás.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 5 from 10
    Návštěva Coco u dětí ve škole/školce

    Pokud máte děti nebo vnoučata, můžete jim koupí této odměny zajistit návštěvu lištičky Coco u nich ve třídě. Potěšíte tak i jejich spolužáky a určitě si domů odnesou nevšední zážitek, o kterém budou ještě dlouho vyprávět.

    Rozhodnete-li se pro tuto odměnu, bude potřeba se spojit s odpovědným pracovníkem ze školy/školky a domluvit se na detailech.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 158.32
    (CZK 4,000)
  • Sold out!!
    Tématické focení s lištičkou Coco

    Není asi nic lepšího, než se osobně setkat s lištičkou Coco a nechat se společně zvěčnit na fotografii profesionálním fotografem.

    V ceně odměny je 5 upravených fotografií v digitální podobě.

    Na termínu a místu focení je třeba se domluvit.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 178.11
    (CZK 4,500)