HORY A NEKONEČNO - Vydáváme Viktorčinu knihu!

Vydáváme Viktorčinu knihu příběhů z dálkového treku přes Kavkaz. Jak se vyrovnat s pozorností, kterou osamocená žena na cestách vzbuzuje, se strachem, nepřízní počasí a byrokracií, jež právě v těch nejodlehlejších místech může být největší překážkou?

PODĚKOVÁNÍ A PÁR INFORMACÍ NA ZÁVĚR

Oct 14, 2020

Přátelé,

náš projekt na Hithitu je téměř u konce a my bychom vám rádi poděkovali za podporu, které si moc vážíme. Knihu jsme už poslali do tiskárny a díky vám se bude tisknout na kvalitní papír, na kterém by měly dobře vypadat jak fotky, tak i text.

Pokud jste nestihli živé vysílání autorského čtení, můžete si ho pustit ze záznamu. Bude ještě pár dní volně k vidění a slyšení tady: https://www.facebook.com/ultraviktorka/live/

Křest knihy je naplánován na 24.11. od 19:30 v Rock Café v Praze. Knihu pokřtí fotograf a přírodovědec Petr Jan Juračka a na programu je mimo jiné Pecha Kucha Travel Night, kde vystoupí několik známých českých cestovatelů i necestovatelů. Účast nám zatím přislíbil cyklista Tadeáš Šíma, Lost Czech Man, zakladatel Hate Free Culture Lukáš Houdek, moderátor Casablancy Pavel Sladký, kluci z Beer with Travel a vábíme ještě nějaké ženy. Je dost možné, že vzhledem k současné situaci budeme muset akci přesunout, v takovém případě budeme všechny, kdo jste si objdenali VIP pozvánku, včas informovat. Budeme se snažit vám vyhovět co nejvíce, a aby vše proběhlo k vzájemné spokojenosti. Prosíme proto o shovívavost v případě, že ke změně termínu dojde.

Nedávno jsme také přihodili novou odměnu Podepsaná kniha + nepromokavý vak 4L. Na vak jsme nastřelili 50% slevu oproti běžné ceně, tak si to nenechte ujít, pokud plánujete svou výbavu na cestování trochu vytunit.

Moc děkujeme, že jste do toho šli s námi! Byla to jízda a my věříme, je jěště bude ;)

Za celý tým srdečně zdraví

Viktorka

AUTORSKÉ ČTENÍ Z KNIHY HORY A NEKONEČNO ŽIVĚ ONLINE!

Oct 7, 2020

Připravili jsme pro vás autorské čtení, abyste věděli, jakouže knihu jste podpořili nebo možná ještě podpoříte. Viktorka přes facebookové živé vysílání přečte několik kapitol z Gruzie i Ázerbájdžánu a bude prostor i pro vaše dotazy.

Teda doufáme, že včas stihne dorazit z albánských hor někam do civilizace na Wi-fi :D

Čtení proběhne v úterý 13.10. od 20:00 a abyste na událost nezapomněli, můžete se přihlásit přímo na FB události.

PŘIDALI JSME NOVÉ ODMĚNY Z VIKTORČINY VÝBAVY!

Sep 30, 2020

Milí přátelé,

v poslední době jsme přidali pár dalších odměn z Viktorčiny výbavy. Možná se vám něco z toho bude hodit na trek nebo tím potěšíte někoho ze svých blízkých. Ale neváhejte příliš, počet kusů je omezen :)

Ultralehká peněženka z tyveku Mighty Wallet Explorer (poštou)

Dostaneš s 20% slevou Viktorčinu oblíbenou ultralehkou peněženku Mighty Wallet Explorer, která je vyrobena z tyveku - tenkého, odolného a nepromokavého materiálu. Co je na ní super, že vypadá jako složená mapa, takže je zlodějům úplně šumák. Má přihrádky na dvě měny a na karty, a aby se ti z ní nesypaly drobáky, Viktorka ti vlastnoručně vyrobí v peněžence dvě kapsy na suchý zip.

Podepsaná kniha + Lahev na vodu Platypus 1L (osobní vyzvednutí)

Ke knize dostaneš Viktorčinu oblíbenou lahev Platypus Softbottle o objemu 1L v designu Waves. Tahle lahev nezabere v batohu o moc víc místa než samotná voda v ní, je lehoučká a navíc se snadno vejde i pod nízký kohoutek. A hodili jsme na ni 13% slevu ;)

Podepsaná kniha + outdoorový oběd 2 (osobní vyzvednutí) / (poštou)

Ke knize dostaneš Kešu Nasi od Adventure Food. Vynikající oběd či večeře po náročném dni v horách s hmotností jen 140 gramů a 600 kcal. Po odečtení ceny knihy (případně poštovného) tě tahle pochoutka vyjde jen na stovku :) K tomu jako bonus dostaneš 30% slevu na jednorázový nákup na e-shopu Adventure Food.

Děkujeme, že díky vám můžeme knihu vydat!

MÁME 100% A JEDNU ŽHAVOU NOVINKU!

Sep 29, 2020

„Řekni, co bys chtěla. Tvůj nejvlhčí sen.“ pronesl Honza rozmarně, když jsme s klukama z Beer with travel řešili, jak tu mou knihu pojmout. „Chtěla bych doslov od filosofky Anny Hogenový,“ vypadlo ze mě něco, o čem jsem si dosud myslela, že bych se to neodvážila vyslovit nahlas. A jakmile jsem to vyslovila, okamžitě jsem se zastyděla, že mám vůbec tu troufalost na něco takovýho pomyslet. „Ale to je blbost, o to bych si jí nikdy netroufla požádat. To se nikdy nemůže podařit,“ dodala jsem vzápětí. Honza mi dal krátkou a moudrou přednášku o tom, že tenhle přístup je špatně. Že když něco chci, tak to nesmím vzdávat dřív, než se o to začnu snažit.

O pár týdnů později mi napsal, že paní profesorka souhlasila s tím, že si můj rukopis přečte, ale doslov prý napíše jedině v případě, že se jí to bude enormně líbit. ENORMNĚ. To slovo mi vibrovalo palicí jako jasná odpověď. Nenapíše to. Byla bych bláhová, kdybych si myslela, že tahle kapacita v oboru filosofie bude mít zájem psát doslov k mojí prvotině.

O dalších pár týdnů později nám Anna Hogenová doslov poslala. Slovo ENORMNĚ přestalo znít přísně a proměnilo se v malou naději, že snad je ta moje kniha přeci jen tak dobrá, jak jsem se o to snažila. V knize Hory a nekonecno najdete doslov od profesorky Anny Hogenové, přátelé. Je to i pro nás čerstvá novinka, dozvěděli jsme se to včera. Jestli je ta kniha opravdu dobrá, ukáže teprve čas, ale vaše důvěra v to nám pomohla vybrat potřebných 150 000 Kč k jejímu vydání. A za to vám enormně děkujeme!

Do konce kampaně na Hithitu zbývají ještě dva týdny, během nichž si můžete knihu nebo některou jinou odměnu objednat. My máme s knihou do budoucna ještě pár dalších odvážných plánů, ale k tomu, abychom je mohli uskutečnit, potřebujeme nejen vlastní troufalost, ale taky hodně čtenářů. Spokojených čtenářů, jak my doufáme :)

Srdečné díky za vaši podporu!
Viktorka

KOMENTÁŘ ALEŠE PALÁNA KE KNIZE HORY A NEKONEČNO

Sep 27, 2020

Milí přátelé,

máme pro vás milou novinku! Spisovatel Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině a dalších výborných titulů, si přečetl rukopis mé knihy Hory a nekonečno. A protože se mu kniha líbila, napsal mi k ní i komentář, který v knize otiskneme. Jelikož si vaší podpory moc vážíme, rozhodli jsme se vám jeho dojmy zprostředkovat už teď... Děkujeme!

Bylo to kousek od Volar. Já tam dorazil z boubínského masivu a on odněkud z jižního Mali. Povídali jsme si o cestách mimo cesty, o směrování bez cíle, o pohybu, který přináší uspokojení nebo alespoň zklidnění. „To, že je člověk v pohybu šťastný, je úplně samozřejmé. Problém současné civilizace je v tom, jak udělat šťastného člověka, který zůstává na místě,“ zamyslel se chlapík, který se skoro tři roky toulal severní Afrikou.
Bylo to v době, kdy se tam ještě neválčilo. Nevím, kde se toulá teď, ale vsadil bych boty, že je zase někde na cestě. To proto, aby byl šťastný. Kde se aktuálně toulá Viktorka Hlaváčková, to vím. V době, když píšu tyhle řádky, je někde na Balkáně. Její kniha Hory a nekonečno je ale o Gruzii a Ázerbajdžánu. Ne, vlastně není, nebo jen trochu. Je spíš o člověku, který tyto fascinující země pod Kavkazem prošel, bavil se tu s lidmi, vzdoroval dešti, horám i vlastní slabosti. Potýkal se s nejistotou a nepohodlím, a šel dál.
„A kde zůstalo to štěstí?,“ optá se pozorný čtenář. Je tam, ale překrývá ho něco ještě důležitějšího. Je to vědomí smyslu. Taková cesta má prostě svůj smysl.
Po přečtení knihy Hory a nekonečno musím svého známého, který přišel z Mali, trochu opravit. Je úplně samozřejmé, že člověk v pohybu cítí smysl vlastního konání. Problém současné civilizace je v tom, jak dokáže pocítit smysl vlastní existence člověk, který zůstává na místě. (Aleš Palán)

Se srdečným pozdravem z Albánie,

Viktorka

PŘIDÁVÁME NOVÉ ODMĚNY!

Sep 6, 2020

Za první týden jsme vyprodali tři odměny a dostali jsme od vás skoro polovinu cílové částky. Moc děkujeme! Přidáváme proto další odměny - Kniha + Nepromokavý vak (osobně i poštou).

A protože se k nám dostalo, že někoho zmátlo, že nenabízíme knihu samotnou (za cenu samotné knihy přidáváme jako bonus návod, jak si sbalit na vícedenní trek), přidáváme nově i samotnou knihu poštou bez návodu.

Děkujeme, že do toho jdete s námi :)

EUR 9,659
pledged of EUR 5,937

162%

162% completed

520 contributors pledged

Community, Literature

All or nothing. Project finished on Oct 15, 2020 at 15:30.

Choose reward for your contribution

  • remaining 43 from 50
    Přednáška + workshop Jak si nalehko sbalit na trek

    Viktorka se s tebou podělí o své zkušenosti s vybavením a balením nalehko na treky. Přinese svůj vlastní sbalený batoh a zájemcům ho po přednášce ponechá k prozkoumání. Ke konzultaci můžeš přinést také svůj vlastní sbalený batoh.

    Datum: 20.2.2021
    Čas: od 17:00
    Místo: Rock Café v Praze
    (ul. Národní 116)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • sold 120
    Podepsaná kniha (poštou)

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti knihu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.06
    (CZK 330)
  • sold 82
    Podepsaná kniha + tištěný návod Co si sbalit na vícedenní trek (osobní vyzvednutí)

    333 je polovina čísla 666. Proto doporučujeme objednat tuto odměnu dvakrát. Knihy budou ještě teplé z tiskárny, ale můžeš si představit, že je to teplo z pekel.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí ihned po vydání knihy v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.18
    (CZK 333)
  • sold 116
    Podepsaná kniha + tištěný návod Co si sbalit na vícedenní trek (poštou)

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti knihu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.
     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.16
    (CZK 383)
  • remaining 5 from 5
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd 2 (osobní vyzvednutí)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Kešu Nasi, Viktorčinu oblíbenou pochoutku s poctivou náloží kešu ořechů od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 17.14
    (CZK 433)
  • remaining 3 from 12
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd (poštou)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Pasta alle Noci, Viktorčiny oblíbené těstoviny s ořechy od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.
     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.12
    (CZK 483)
  • remaining 5 from 5
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd 2 (poštou)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Kešu Nasi, Viktorčinu oblíbenou pochoutku s poctivou náloží kešu ořechů od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.12
    (CZK 483)
  • remaining 6 from 13
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 4 L (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 4 litry v oranžové barvě. Udrží v suchu všecky tvoje drobnsti jako či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 16
    Podepsaná kniha + nástěnný kalendář 2021 (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš nástěnný kalendář formátu A3 s výběrem nejlepších fotografií z Viktorčiných cest na Balkán, Kavkaz a Island. Fotky ti každý den strávený doma připomenou, že teď je ten pravý čas vyrazit ven.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.77
    (CZK 550)
  • remaining 9 from 12
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 4 L (poštou)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 4 litry v oranžové barvě. Udrží v suchu všecky tvoje drobnsti jako či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.77
    (CZK 550)
  • sold 20
    Podepsaná kniha + nástěnný kalendář 2021 (poštou)

    Ke knize dostaneš nástěnný kalendář formátu A3 s výběrem nejlepších fotografií z Viktorčiných cest na Balkán, Kavkaz a Island. Fotky ti každý den strávený doma připomenou, že teď je ten pravý čas vyrazit ven.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.75
    (CZK 600)
  • remaining 17 from 30
    VIP pozvánka na křest knihy + pivo s Viktorkou + podepsaná kniha

    Bude to párty, na kterou nezapomeneš ani v případě, že vypiješ víc, než kolik sneseš. A ty na ní budeš VIP. Těšit se můžeš na Pecha Kucha Travel Night, na které vystoupí známí cestovatelé i necestovatelé. Už víme, kdo bude kmotrem. Ale nemusíme hned všecko vyzradit, že jo.  

    Zdarma dostaneš pivo, které si můžeš vypít u jednoho stolu s Viktorkou.

    Na místě ti Viktorka předá svou knihu, do které ti napíše nebo nakreslí, co budeš chtít.

    Datum: 24.11.2020
    Čas: od 19:30
    Místo: Rock Café v Praze
    (ul. Národní 116)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 26.36
    (CZK 666)
  • remaining 3 from 10
    Dárkový poukaz na nákup v obchodě Pod 7 kilo v hodnotě 777 Kč

    Tahle odměna je speciální. Dostaneš dárkový poukaz v hodnotě 777 Kč na nákup kvalitního ultralehkého vybavení na cesty v obchodě Pod 7 kilo. Celá částka jde přímo na podporu knihy, takže nás maximálně obšťastníš, a ještě si uděláš radost. Nebo někomu pod stromečkem.

    Navíc ti Viktorka nabízí osobní půlhodinovou konzultaci přímo v obchodě Pod 7 kilo, během níž s ní můžeš probrat ledacos od vybavení po zkušenosti z cest. K dispozici ti bude v otvíracích hodinách obchodu od středy 4.11 do středy 11.11. 2020.

    Poukaz ti pošleme poštou. Pokud ti stačí v elektronické podobě, napiš nám to do poznámky a dostaneš ho e-mailem.

    Obchod Pod 7 kilo najdeš na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.
     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 30.75
    (CZK 777)
  • remaining 15 from 15
    Fotoobraz na plátně z Islandu, Kavkazu nebo Balkánu (osobně či poštou)

    Pošleme ti fotoobraz z Islandu, Kavkazu nebo Balkánu. Je to nejelegantnější řešení, pokud máš na zdi nějakou skvrnu a nechce se ti malovat. A tobě se určitě nechce malovat.

    Vyber si Viktorčinu fotku z cest, která se ti líbí a  napiš nám její číslo do poznámky. My ti ji vytiskneme na plátno velikosti 40 x 60 cm a pošleme poštou.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Pokud si odměnu chceš vyzvednout osobně v obchodě Pod 7 kilo, napiš nám to do poznámky. Obchod Pod 7 kilo najdeš na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 5 from 5
    Bivakování s Viktorkou pro kmety 60+

    Ať už máš za sebou tisíce nocí pod širákem nebo to chceš vyzkoušet poprvé v životě, vezme tě Viktorka na výlet po kopcích kolem Adršpašsko-teplických skal. Společně strávíte jednu noc pod širákem a v případě deště si postavíte přístřešek. Určeno pouze lidem starším 60 let. Pokud chceš tohle dát babičce nebo dědovi jako dárek, pošleme ti dárkový certifikát.

    Jsi-li v bivakování nováček a hledáš odvahu bivakovat sama/sám, nechá tě Viktorka na domluveném místě a ty budeš vědět, že pro tebe kdykoli dojde, když jí zavoláš.

    Zájemcům předvede několik způsobů stavby přístřešku z plachty a společně si venku uvaříte. Jednu večeři dostaneš zdarma.

    Podmínkou účasti je zvládnout bez potíží ujít 10 km denně kopcovitým terénem a potřebná výbava. V omezeném množství ti můžeme některé části výbavy zapůjčit.

    Termín: 25. - 26.5.2021 (v případě nepříznivé předpovědi počasí bude vyhlášen náhradní termín)
     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 2 from 5
    Bivakování s Viktorkou pro junáky

    Ať už máš za sebou tisíce nocí pod širákem nebo to chceš vyzkoušet poprvé v životě, vezme tě Viktorka na výlet po kopcích kolem Adršpašsko-teplických skal. Společně strávíte jednu noc pod širákem a v případě deště si postavíte přístřešek. Věkem neomezeno. Pokud chceš tohle dát někomu jako dárek, pošleme ti dárkový certifikát.

    Jsi-li v bivakování nováček a hledáš odvahu bivakovat sama/sám, nechá tě Viktorka na domluveném místě a ty budeš vědět, že pro tebe kdykoli dojde, když jí zavoláš.

    Zájemcům předvede několik způsobů stavby přístřešku z plachty a společně si venku uvaříte. Jednu večeři dostaneš zdarma.

    Podmínkou účasti je zvládnout bez potíží ujít 25 km denně kopcovitým terénem i mimo stezky a potřebná výbava. V omezeném množství ti můžeme některé části výbavy zapůjčit.

    Termín: 29. - 30.5.2021 (koná se za jakéhokoli počasí)
     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • remaining 3 from 5
    Viktorčin stand-up v obýváku

    Pozvi rodinu a kámoše k sobě na návštěvu, Viktorka vám přijede povídat o svých cestách až k tobě domů, kamkoli po České republice. Na tvojí televizi nebo monitoru přímo u tebe v obýváku promítne fotky a videa, povypráví svoje top historky a zodpoví vaše otázky.

    Na termínu a tématu převyprávění se domluvíte e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 175.90
    (CZK 4,444)
  • remaining 4 from 5
    Chci všechno! Balíček TOP fanouška

    Jsi prostě velkorysý člověk. Za tvou štědrost
    otiskneme v knize poděkování s tvým jménem (toto platí, pokud svou objednávku pošleš do konce září. Bohužel nemůžeme zaručit, že později bude možné otisknutí stihnout).

    Vybrat si můžeš všechny tyto odměny:
    vzkaz v knize do 160 znaků
    Přednáška jak se nalehko sbalit na trek
    2 knihy s podpisem a věnováním
    fotokalendář
    fotoobraz
    bivakování s Viktorkou
    a VIP pozvánka na křest knihy

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 351.79
    (CZK 8,888)
  • remaining 3 from 5
    Sponzor

    Chceš se stát sponzorem knihy. A to je ušlechtilé!

    Logo tvé firmy nebo tvé jméno s poděkováním otiskneme přímo v knize (toto platí, pokud svou objednávku pošleš do konce září. Bohužel nemůžeme zaručit, že později bude možné otisknutí stihnout).

    Viktorka přijede k tobě do firmy nebo domů s jednou ze svých přednášek pro tebe, tvoje kámoše nebo zaměstnance. Promítne fotky a videa, povypráví svoje top historky a zodpoví otázky, vybrat si můžeš tady: https://www.ultraviktorka.net/prednasky

    A k tomu dostaneš 5 knih s podpisem a věnováním.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 3 from 3
    MEGASPONZOR

    Chceš se stát magasponzorem knihy. A to je megaušlechtilé!

    Logo tvé firmy nebo tvé jméno s poděkováním otiskneme přímo v knize (toto platí, pokud svou objednávku pošleš do konce září. Bohužel nemůžeme zaručit, že později bude možné otisknutí stihnout).

    Viktorka otestuje něco ze sortimentu tvé firmy a napíše o tom recenzi nebo natočí krátké video. Čekej upřímnou recenzi, falešné chvály se u ní nedočkáš. Můžete se s Viktorkou samozřejmě domluvit i na jiné formě spolpráce.

    Viktorka přijede k tobě do firmy nebo domů s jednou ze svých přednášek pro tebe a tvoje kámoše nebo zaměstnance. Promítne fotky a videa, povypráví svoje top historky a zodpoví otázky.

    K tomu dostaneš 5 knih s podpisem a věnováním.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)
  • remaining 1 from 1
    Jediné triko na světě, které přešlo přes Kavkaz

    Nevíš, co s prachama, ale náš projekt se ti líbí a chceš ho maximalně podpořit? Pak máš jedinečnou příležitost dostat od Viktorky merino triko, v němž přešla Kavkaz. Jediné triko, v němž ho přešla, protože s sebou na treky nosí vždy pouze jedno. Vzhledem k četným a mnohokrát zašívaným dírám se jedná o originální exemplář, který jinde na světě nenajdeš. Když budeš chtít, podepíše se ti na něj nebo na něj napíše věnování.

    K tomu dostaneš 2 knihy a Viktorka ti celou odměnu předá osobně. Protože to triko má pro ni takovou hodnotu, že chce vědět, kdo se stane novým majitelem. Milované koťátko taky nikdo nedá někomu cizímu, že jo.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,979.02
    (CZK 50,000)
  • Sold out!!
    Napiš do knihy svůj vzkaz!

    Staň se součástí knihy a do poznámky připiš svůj vzkaz, který najdeš otisknutý přímo v knize.

    Může jít o tvou vlastní krátkou báseň, vyznání lásky, inzerát, který ti pomůže najít parťáka na cestování nebo cokoli, co tě napadne. Vzkaz nesmí mít xenofobní nebo urážlivý obsah a nesmí porušovat autorská práva.

    Uprav cenu podle počtu znaků ve vzkazu. 15 Kč stojí jeden znak, mezery jsou zdarma! Maximální počet znaků je 160, minimální počet 10.
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 0.59
    (CZK 15)
  • Sold out!!
    Kniha pro nejrychlejší! (pouze osobní vyzvednutí)

    Slevová akce pro nejrychlejší! Prvních 25 z vás dostane knihu za extra cenu 250 Kč. To je asi 7 piv. Čili jedno pivo za měsíc Viktorčiny cesty, během níž přešla Kavkaz.

    K osobnímu vyzvednutí ihned po vydání knihy v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • Sold out!!
    Ultralehká peněženka z tyveku Mighty Wallet Explorer (osobní vyzvednutí)

    Dostaneš s 20% slevou Viktorčinu oblíbenou ultralehkou peněženku Mighty Wallet Explorer, která je vyrobena z tyveku - tenkého, odolného a nepromokavého materiálu. Co je na ní super, že vypadá jako složená mapa, takže je zlodějům úplně šumák. Má přihrádky na dvě měny a na karty, a aby se ti z ní nesypaly drobáky, Viktorka ti vlastnoručně vyrobí v peněžence dvě kapsy na suchý zip. Pokud chceš peněženku i s Viktorčiným podpisem nebo vzkazem, napiš si o to do poznámky.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 12.51
    (CZK 316)
  • Sold out!!
    Ultralehká peněženka z tyveku Mighty Wallet Explorer (poštou)

    Dostaneš s 20% slevou Viktorčinu oblíbenou ultralehkou peněženku Mighty Wallet Explorer, která je vyrobena z tyveku - tenkého, odolného a nepromokavého materiálu. Co je na ní super, že vypadá jako složená mapa, takže je zlodějům úplně šumák. Má přihrádky na dvě měny a na karty, a aby se ti z ní nesypaly drobáky, Viktorka ti vlastnoručně vyrobí v peněžence dvě kapsy na suchý zip. Pokud chceš peněženku i s Viktorčiným podpisem nebo vzkazem, napiš si o to do poznámky.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 14.49
    (CZK 366)
  • Sold out!!
    Podepsaná kniha + outdoorový oběd (osobní vyzvednutí)

    Ať na treku nemáš hlad - ke knize dostaneš jednu porci Pasta alle Noci, Viktorčiny oblíbené těstoviny s ořechy od Adventure Food. Dehydrované jídlo je na trek ideální, protože není těžké a v batohu zabere minimum místa.

    Jako bonus dostaneš slevový kód 30% na jednorázový nákup v e-shopu Adventure Food.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí ihned po vydání knihy v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 17.14
    (CZK 433)
  • Sold out!!
    Podepsaná kniha + Lahev na vodu Platypus 1L (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčinu oblíbenou lahev Platypus Softbottle o objemu 1L. Design waves (můžeš si ji prohlédnout na Viktorčině FB). Tahle lahev nezabere v batohu o moc víc místa než samotná voda v ní, je lehoučká a navíc se snadno vejde i pod nízký kohoutek.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.10
    (CZK 533)
  • Sold out!!
    Podepsaná kniha + rychleschnoucí ručník (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený sbalitelný a rychleschnoucí ručník Sea to Summit AIRlite v modré barvě a velikosti L. Vejde se do dlaně, uschne raz dva a materiál výborně saje.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.97
    (CZK 555)
  • Sold out!!
    Podepsaná kniha + Lahev na vodu Platypus 1L (poštou)

    Ke knize dostaneš Viktorčinu oblíbenou lahev Platypus Softbottle o objemu 1L. Design waves (můžeš si ji prohlédnout na Viktorčině FB). Tahle lahev nezabere v batohu o moc víc místa než samotná voda v ní, je lehoučká a navíc se snadno vejde i pod nízký kohoutek.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.08
    (CZK 583)
  • Sold out!!
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 13 L (osobní vyzvednutí)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 13 litrů v modré barvě. Udrží v suchu tvůj spacák nebo oblečení či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    K osobnímu vyzvednutí v obchodě Pod 7 kilo na adrese Milady Horákové 50, Praha 7
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.75
    (CZK 600)
  • Sold out!!
    Podepsaná kniha + rychleschnoucí ručník (poštou)

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený sbalitelný a rychleschnoucí ručník Sea to Summit AIRlite v modré barvě a velikosti L. Vejde se do dlaně, uschne raz dva a materiál výborně saje.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka pěšky, stihne ti odměnu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.95
    (CZK 605)
  • Sold out!!
    Podepsaná kniha + nepromokavý vak 13 L (poštou))

    Ke knize dostaneš Viktorčin oblíbený nepromokavý vak Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack o objemu 13 litrů v modré barvě. Udrží v suchu tvůj spacák nebo oblečení či elektroniku - cokoli, o čem chceš mít jistotu, že ti to na cestě nezmokne.

    Pokud si přeješ knihu s Viktorčiným podpisem, napiš nám to do poznámky.
    Pokud chceš, aby ti do knihy Viktorka napsala věnování, uveď jeho plné znění do poznámky také.

    I kdyby k tobě šla pošťačka z tiskárny pěšky, stihne ti knihu doručit do Vánoc. Zasíláme na území České republiky i Slovenska.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)