Vytiskneme Velkou svačinkovou bichli? Teď je to na Vás!

Podpořte vznik unikátní tištěné kuchařky Velká svačinková bichle. Na každý (školní) den Vás čeká hravá, chutná a vyvážená svačinka. Žádné složitosti. Celkem 190 receptů seřazených podle sezon, skvěle použitelných i na večeře nebo snídaně.

  • Z obýváku ateliér a hurá fotit hromady svačinek

EUR 49,923
pledged of EUR 9,872

505%

505% completed

2,043 contributors pledged

Food, Literature

All or nothing. Project finished on Sep 24, 2020 at 15:59.

Show all rewards

(Před)prodej Velké svačinkové bichle pokračuje na našem webu:

Koupit Velkou svačinkovou bichli

Na podzim roku 2019 jsme do světa poslali elektronickou verzi kuchařky Velká svačinková bichle. Zájem, který jste o ni Vy, čtenáři, projevili, je obrovský. Právě díky Vám jsme se rozhodli, že se pokusíme naši Bichli se 190 recepty (2–3x víc receptů, než v ostatních kuchařkách) vydat i v tištěné podobě. K tomu ale budeme potřebovat Vaši pomoc!

Co kdybyste už nikdy nemuseli vymýšlet, co zítra připravit ke svačině?

Vymysleli jsme to za Vás! Vy jen otočíte stránku a dobrotu připravíte. Zdravou, chutnou, nutričně vyváženou a originální. K tomu Vás čeká spousta dalších vychytávek a parádiček. Navíc recepty skvěle poslouží i jako inspirace na večeře či snídaně.

Pár slov české respektované specialistky na výživu vydá za 1000 našich (originál recenze zde). Další desítky nadšených ohlasů najdete na našem Instagramu @svacinkovabichle nebo Facebooku.

Jak to celé začalo

Rohlík s taveňákem, chleba s paštikou… Je vám to povědomé? Nám také. A protože jsme mámy, které chtějí pro své děti to nejlepší, řekly jsme si, že takhle teda ne. Rozhodly jsme se, že je na čase se oprášit od nánosu písku z hřišť a vytvořit něco smysluplného pro naše (a nejen naše) děti. 

Na českém trhu jsou tisíce kuchařek, ale téměř žádná se nevěnuje pouze svačinám. Začaly jsme tedy dávat dohromady všechny dobroty, které se nám osvědčily, a nápady se hrnuly. Do akce jsme také povolaly Toma (manžel jedné z nás), který nám pomohl celý projekt realizovat.

Po čtyřech měsících intenzivní práce vznikla loni na podzim naše elektronická kuchařka Velká svačinková bichle. Od té doby podle ní vaří už více než tisíc rodin a máme na ni spoustu krásných ohlasů.

Svačinky z Velké svačinkové bichle

V čem je naše kuchařka unikátní?

Vytvořili jsme doslova a do písmene Bichli, která v Čechách nemá obdoby.

V kuchařce na Vás čeká 175 svačinových receptů v 8 základních kategoriích + 15 speciálních receptů pro zvláštní příležitosti (narozeniny, Mikuláš, Velikonoce atd.) na více než 400 stránkách. To je 2–3x víc než ve většině ostatních kuchařek na trhu.

Každý recept je vymyšlen tak, aby poskytl plnohodnotnou sváču pro Vašeho (před)školáka, ale třeba i pro Vás do práce. Jelikož nejsme experti na výživu, přizvali jsme si na pomoc Mgr. Alexandru Košťálovou. Ta s námi ladila recepty tak, aby byly opravdu nutričně vyvážené a nic důležitého v nich nechybělo. Svačiny jsou tedy vymazlené k dokonalosti. Velká většina receptů (147) je vhodná pro bezlepkovou dietu.

Obrovskou výhodou je také to, že recepty snadno využijete nejen jako svačiny, ale můžete je vyzkoušet i ke snídani nebo večeři. Stačí zvětšit chystanou porci a svačinky tak povýšíte na další jídlo dne.

Ukázkový recept z Velké svačinkové bichle

Chystanou tištěnou kuchařku jsme pojali tak trochu netradičně!

Už v počátcích našeho plánování kuchařky pro nás bylo zásadní, abychom nepustošili přírodu víc, než je nutné. Elektronická kuchařka byla elegantním řešením a její interaktivita, rychlost navigace a snadné vyhledávání má své kouzlo.

ALE… Zájem o tištěnou verzi Bichle je tak obrovský, že jsme začali vymýšlet, jak s tím naložit. 

Za každé tři vytištěné Bichle vysadíme strom

Homefortrees.com logoProtože bychom přírodě rádi vrátili víc, než si bereme, tak za každé tři prodané tištěné knihy vysadíme společně s organizací homefortrees-com strom. Jednou za čas připravíme sváči a půjdeme sázet stromy. Budeme moc rádi, když se k nám přidáte také.

Ukázkový recept z Velké svačinkové bichle

Co je Víc než kuchařka? #vicnezkucharka

Propojujeme krásu tištěné knihy s moderními technologiemi 

Tištěná kniha má své kouzlo – textura papíru, jeho vůně, ten bezva pocit si jen tak listovat. Co když ji ale propojíme s moderními technologiemi. Jak? 

Každý recept v tištěné kuchařce bude mít svůj QR kód. Jeho načtením se dostanete ke skvělým funkcím, které získáváte díky členství v projektu #vicnezkucharka (www.vicnezkucharka.cz). Pouze v rámci této kampaně Vám členství aktivujeme na dobu neomezenou a to v prémiovém provedení „Jsem labužník“. 

Jaké funkce Vás čekají v členské sekci #vicnezkucharka? 

⭐ Přístup ke všem receptům z Bichle a možnost ukládat si své oblíbené.
⭐ V členské sekci si počet porcí u receptu nastavíte podle sebe a všechny poměry a čísla se podle toho automaticky upraví.
⭐ Z uložených oblíbených receptů si můžete vytvářet i celé jídelníčky.
⭐ Pro vytvořený jídelníček jedním kliknutím vygenerujete nákupní seznam. Ten si pak můžete vytisknout nebo jednoduše sdílet s tím, kdo půjde nakupovat.
⭐ Načtením QR kódu u každého receptu v knize zobrazíte v členské sekci i variantu receptu pro snídani nebo večeři, takže nemusíte nic přepočítávat.
⭐ Máte možnost ukládat si námi připravené vzorové jídelníčky a upravovat si je.
⭐ Přehledné a rychlé vyhledávání a filtrování receptů podle kategorie, fotky, ingrediencí atd.
⭐ Připravujeme jídelníčky včetně nákupních seznamů pro speciální příležitosti (svátky, oslavy a podobné).
⭐ V budoucnosti i mobilní aplikace a další velké věci!

Celý projekt #vicnezkucharka postupně spouštíme na vyšší obrátky. Vy budete mít jedinečnou příležitost být u toho a zkoušet vše jako první a třeba přijít s vlastními nápady. :)

Na jaké recepty se v kuchařce můžete těšit?

Pojetí našich receptů je unikátní v tom, že jsou kombinovány do týdenních plánů, které Vám pokryjí celý školní rok. Skvěle tedy využijete sezónní potraviny a velmi snadno si tak připravíte nákup na nadcházející týden. Nemusíte vůbec nic vymýšlet.

Ukázka prvních dvou stránek obsahu týdenních plánů:

Ukázka dvou stránek obsahu podle týdnů 

V knize je i obsah po kategoriích, kde můžete velmi snadno hledat inspiraci mimo týdenní plán. Jaké máme kategorie a kolik receptů Vás v nich čeká? 

⭐ 15 jogurtových svačinek
⭐ 15 pudinkových dobrůtek
⭐ 10 netradičních mléčných mlsů
⭐ 30 pomazánek od A do Z
⭐ 25 sladce upečených
⭐ 25 slaných z trouby vytažených
⭐ 25 salátů všech možných chutí
⭐ 30 obložených svačinek
⭐ 15 receptů pro speciální příležitosti

Ukázkový recept z Velké svačinkové bichle

Co kromě 190 receptů v Bichli najdete? 

⭐ Praktické tipy a zajímavosti u receptů
⭐ Týdenní plány na pestré a rozhodně ne nudné svačinky
⭐ Bezlepkové a bezlaktózové recepty srozumitelně označené ikonkami
⭐ Jednoduché rozlišení časové náročnosti receptů
⭐ Srozumitelná doporučení, jak naše děti plnohodnotně a dobře krmit
⭐ Pomoc s výběrem dobrých a kvalitních sezonních surovin
⭐ Každá svačinka má svou vlastní fotku, děti tak baví podle fotek vybírat a díky tomu zkoušet i nová jídla
Spousta skvělé inspirace i na lehké večeře nebo snídaně pro dospělé

Stáhnout ukázku v PDF (66 stran)

V ukázce najdete i kompletní obsah včetně názvů všech receptů. QR kódy a pár dalších úprav v ukázce ještě není, to bude až v tištěné verzi + v aktualizaci elektronické verze v listopadu (aktualizovanou verzi dostanou i ti, kdo el. Bichli zakoupili dříve)

Garance spokojenosti

Garance spokojenostiPokud byste přeci jen náhodou zjistili, že Vám naše Velká svačinková bichle nesedí a nechcete ji, můžete nám ji do konce roku 2020 kdykoli vrátit. My Vám vrátíme Vaše peníze. Vážně? Vážně! Jsme si totiž naprosto jistí, že z ní budete absolutně nadšení. :-)

Potřebujete se nás na něco zeptat?

Pokud se chcete na něco zeptat, něco Vám třeba není jasné, mrkněte nejprve na časté dotazy zde na Hithitu. Nenašli jste tam odpověď? Pak využijte i našeho chatu. Po dobu této kampaně jsme tam pro Vás k dispozici téměř pořád. Tedy, pokud děti dovolí. Pokud by zrovna nikdo z nás nebyl k zastižení, nechte nám tam na sebe email a my se ozveme co nejdříve.

Kdo jsme?

Kdo vše stojí za Velkou svačinkovou bichlí

Máme více než:

⭐ 2 700 000 čtenářů na našem foodblogu
⭐ 20 000 odběratelů nových receptů emailem
⭐ 4500 hodin psaní a focení receptů i tvoření webů
⭐ 1000 šťastných čtenářů naší elektronické Velké svačinkové bichle
⭐ 450 nafocených a napsaných receptů

Celý náš příběh si můžete přečíst zde.

Časová osa jak vznikala a jak bude vznikat Velká svačinková bichle

Mohli jste se o Bichli dočíst nebo nás vidět:

Líbí se Vám bichle? Sdílejte kampaň s přáteli prosím!

News

Dec 7, 2020 Odměny rozeslány + seznam škol a školek, které dostanou Bichli

Přátelé, ještě jednou všem veliký dík! Zkuste si představit, jaké to je odeslat přes 2000 balíčků. My si to také představit neuměli, je to opravdu moooc. :D Každopádně odměny jsou rozeslané všechny, kromě pár, jejichž majitelé se nám bohužel vůbec neozývají a my už nevíme, jak jinak je zkontaktova…

More

Oct 11, 2020 DŮLĚŽITÉ: Dotazník, kam vám Bichle doručíme?

Hezký nedělní večer všem, Možná jste již ve svých emailových schránkách zaregistrovali náš email s předmětem “Velká svačinková bichle - kam ji doručíme?” V emailu krom jiného najdete odkaz na dotazník a pokud jste ho již vyplnili, odeslali a přišlo Vám potvrzení, tak moc děkujeme. Nic dalšího řeši…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 24
    Nadšenec

    "Tištěnou Bichli nechci, ale jste tak boží, že vás chci podpořit."

    100 Kč je minimum, ale můžete při objednávce nastavit i vyšší příspěvek. :-)

    Dostanete za to od nás speciální děkovný email, do kterého Vám přidáme jeden recept z Bichle podle Vašeho výběru.

    --------
    Toto je jediná odměna, která nepatří do akce "za každé 3 prodané tištěné Bichle zasadíme strom s organizací Homefortrees.com".
    --------

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • remaining 49 from 50
    NOVÁ ODMĚNA bez Bichle: Sváča a grilovačka

    Připravíme Vám dokonalou svačinku, když se k nám přidáte na některé sázení stromů za prodané Bichle (z akce "za každé 3 prodané bichle vysadíme strom"). A až vše vysadíme, ještě pro vás něco ugrllujeme zagrilujeme.
    --------
    Více o nových odměnách se dozvíte ve 3. aktualitě zde u projektu.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • sold 345
    Prostě Bichle

    Neboli prostě kniha. Velká svačinková bichle v celé své kráse a tloušťce, ale bez podpisů autorek a bez přístupu do členské sekce vicnezkucharka.cz. Dostanete tedy:
    • 1 x tištěnou Bichli
    Poštovné se Zásilkovnou máte v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.52
    (CZK 545)
  • sold 1,362
    Podepsaná Bichle

    Vždycky jste toužili mít Bibli podepsanou od autora? To Vám sice nesplníme, ale Bichli podepsanou od nás dvou Vám splníme rády. Co získáte?
    • 1 x tištěnou Bichli s podpisy autorek
    • neomezené členství "Jsem labužník"  na vicnezkucharka.cz *
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.72
    (CZK 550)
  • remaining 31 from 55
    Podepsaná Bichle s věnováním

    Doslova a do písmene se Vám budeme věnovat a zaručeně to bude krásné a originální. Co všechno dostanete?
    • 1 x tištěnou Bichli s podpisy autorek a osobním věnováním
    • neomezené členství "Jsem labužník"  na vicnezkucharka.cz *
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 29.62
    (CZK 750)
  • sold 0
    NOVÁ ODMĚNA bez Bichle: Výběrová káva

    Pro rodiče kávomilce – Obě jsme velké milovnice kvalitní kávy. Proto jsme pro Vás připravily naši oblíbenou výběrovou zrnkovovou z Rocher Cafe (2 x 250 g).

    Vše zabaleno v krásném dřevěném boxu.
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    --------
    Více o nových odměnách se dozvíte ve 3. aktualitě zde u projektu. Včetně fotky toho boxíku ;)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 35.54
    (CZK 900)
  • sold 131
    2 podepsané Bichle

    Taky bychom odměnu mohli nazvat "Ježíšek ve střehu". Proč? Dostanete dvě podepsané Bichle, což udělá radost Vám a ještě někomu dalšímu (kamarádce, sestře, babičce, mamince, tatínkovi...) právě třeba k Vánocům. Těšte se na:
    • 2 x tištěnou Bichli s podpisy autorek
    • 2 x neomezené členství "Jsem labužník" na vicnezkucharka.cz *
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    • 1 vysazený strom navíc
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 43.44
    (CZK 1,100)
  • remaining 7 from 33
    Bichle speciál & krabička

    Chcete něco speciálního? Něco, co rozhodně nebude mít každý? To se nám libí! Recept o Vás nenapíšeme, ale za to Vám v Bichli jmenovitě poděkujeme za podporu a Vaše jméno se tak vtiskne na stránky kuchařky navěky. Získáte:
    • 1 x tištěnou Bichli s podpisy autorek a osobním věnováním
    • Vaše jméno vytištěné v knize
    • 1 x krabička Zdravá sváča ZDARMA
    • neomezené členství "Jsem labužník"  na vicnezkucharka.cz *
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    • 1 vysazený strom navíc
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 58.84
    (CZK 1,490)
  • sold 4
    NOVÁ ODMĚNA bez Bichle: Houpací prkno

    Dřevěné, ručně vyrobené houpací/balanční prkno Huups z limitované série s naším pejskem zajistí spoustu zábavy pro malé i velké svačináře, zamiluje si ho celá rodina. Kdo si hraje, nezlobí.
    • nosnost 200 kg
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    --------
    Více o nových odměnách se dozvíte ve 3. aktualitě zde u projektu, včetně fotky Huupsátka.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 71.87
    (CZK 1,820)
  • remaining 27 from 33
    2 x Bichle speciál & 2 krabičky

    Jedna Bichle speciál nestačí? Toho si moc vážíme. S tou druhou totiž budete moci říct: "Hele tady máš Velkou svačinkovou bichli a koukni, kdo je tu na té stránce taky podepsaný?" Čeká Vás:
    • 2 x tištěná Bichle s podpisy autorek a osobním věnováním
    • 1 x Vaše jméno vytištěné v knize
    • 2 x krabička Zdravá sváča ZDARMA
    • 2 x neomezené členství "Jsem labužník"  na vicnezkucharka.cz *
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    • 2 vysazené stromy navíc
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 98.72
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    NOVÁ ODMĚNA bez Bichle: Kurz Jídlověda

    Dárkový poukaz na školení "Jídlověda" s Margit Slimákovou.

    Školení probíhají pravidelně po celé ČR. Pražské termíny stojí o 600 Kč víc, takže pokud máte zájem o pražskou variantu, změňte prosím při objednávce částku na 4800 Kč.
    • Jako jedinou z odměn Vám tento dárkový poukaz doručíme už do týdne od konce kampaně
    --------
    Více o nových odměnách se dozvíte ve 3. aktualitě zde u projektu.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 165.84
    (CZK 4,200)
  • remaining 21 from 22
    Půl hromady podepsaných Bichlí se jménem

    Nejste troškař, máte náš respekt. Je nám jasné, co letos dostanou Vaši kamarádi od Ježíška. Je to skvělá volba, štěstí a vděk obdarovaných zaručen. :) A přidáme k tomu Vaše jméno. Co vše se tu na(půl)hromadilo?
    • 10 x tištěná Bichle s podpisy autorek
    • 3 x dárkový poukaz na elektronickou verzi Bichle
    • 1 x Vaše jméno vytištěné v knize
    • 10 x neomezené členství "Jsem labužník" na vicnezkucharka.cz
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    • 3 vysazené stromy navíc
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 217.18
    (CZK 5,500)
  • remaining 10 from 11
    Hromada podepsaných Bichlí se jménem

    Tohle je doslova hromada radosti. Nejen že si užijete parádní očmuchávání stránek hned u kupy knih, ale ještě potěšíte Bichlí taky hromadu přátel. Nahromadilo se nám tu:
    • 20 x tištěná Bichle s podpisy autorek
    • 5 x dárkový poukaz na elektronickou verzi Bichle
    • 1 x Vaše jméno vytištěné v knize
    • 20 x neomezené členství "Jsem labužník" na vicnezkucharka.cz
    • poštovné v ceně
    • 5 vysazených stromů navíc
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 394.87
    (CZK 10,000)
  • Sold out!!
    Turbo Bichle & krabička zdarma

    Tohle je pěkně šťavnatý balíček za ještě šťavnatější cenu jen pro nejrychlejší z Vás! Nenechte ho odsvištět k někomu jinému. Co vše tu na Vás čeká?
    • 1 x tištěná Bichle s podpisy autorek
    • 1 x krabička Zdravá sváča ZDARMA
    • neomezené členství "Jsem labužník"  na vicnezkucharka.cz *
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    --------
    Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.35
    (CZK 490)
  • Sold out!!
    Rychlo Bichle & krabička zdarma

    Turbo Bichle je v tahu? Tak nebuďte smutní jako krabička bez víčka a vyberte si tuhle její sestřičku, která je pořád za super cenu. Šup šup! Máme pro vás:
    • 1 x tištěnou Bichli s podpisy autorek
    • 1 x krabičku Zdravá sváča ZDARMA
    • neomezené členství "Jsem labužník"  na vicnezkucharka.cz *
    • poštovné v ceně (Zásilkovna)
    --------
    *   Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.32
    (CZK 540)
  • Sold out!!
    Sváča s autorkami & Bichle

    Připravíme pro Vás svačinu, ze které Vás bude přecházet zrak. K tomu Vám osobně doneseme tištěnou Bichli, ve které Vás také jmenovitě uvedeme. Co Vás čeká a nemine?
    • svačina osobně s autorkami Bichle
    • 1 x tištěná Bichle s podpisy autorek a osobním věnováním
    • Vaše jméno vytištěné v knize
    • neomezené členství "Jsem labužník"  na vicnezkucharka.cz *
    • 2 vysazené stromy navíc
    --------
    * Standardní cena prémiového členství "Jsem labužník" je 390 Kč na rok, časově neomezená varianta je k dispozici pouze nyní k nákupu na HitHitu.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 154.00
    (CZK 3,900)