Drahé kameny - léčitelství a harmonizace těla

Rád bych nabídl lidem alternativní formu léčitelství a osobního rozvoje pomocí drahých kamenů. Pokud mi pomůžete, rád Vás odměním osobním darem.

EUR 110
pledged of EUR 4,756

2%

2% completed

6 contributors pledged

Community, Education

České Budějovice, Jihočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Sep 20, 2020 at 11:54.

Show all rewards

Jak to začalo

S pokorou před Vás předstupuji a věřím, že společně dosáhneme mého cíle. Cíle, který jsem si vysnil a který se stane novou etapou mého života. Před pár lety jsem dostal darem kámen, nosil jsem ho u sebe a vnímal jsem, jak se pomalu měním. Sociální fóbie, kterou jsem trpěl pomalu ustupovala, měnilo se mé myšlení. Začal jsem se více zajímat o schopnostech drahých kamenů a hledat spojitosti, možnosti a vlastnosti minerálů. Je-li doporučen a vybrán správný kámen a vibrace minerálů jsou přesně naladěny na energetickou poruchu, nastává léčení.

Co je náš cíl?

Mým cílem je z vybrané částky vytvořit internetové stránky a e-shop zabývající se osobním rozvojem pomocí nerostů. E-shop si představuji jako poradenskou činnost, kde budu zákazníkům doporučovat jednotlivé kameny jak formou vyrobených náramků, přívěsků apod. tak formou samostatných kamenů s radou jak jejich sílu využívat. Důležité pro mne bude předat lidem správné informace. Počínaje návodem jak se si správně vybrat svůj kámen, přijmout ho, očistit a jak se o něj starat a plně tak využít jeho potenciál. Není mým cílem vytvořit klasický e-shop, ale stránky kde najdou co možná nejucelenější informace o drahých kamenech, jejich možnostech a schopnostech. 

Detaily

Drahých kamenů je nepřeberné množství, informací o nich ale není mnoho. Mnohdy jsou i nepřesné. Rád bych vytvořil co nejobjektivnější přehled všeho, co toto odvětví nabízí. Má představa je, že návštěvník stránek dostane co nejpřesnější informace o možnosti výběru kamene a v případě nerozhodnosti bude mít možnost konzultace se mnou pomocí chatu a společně vybereme tu nejlepší možnou variantu jak výběru kamene, tak aplikace /náramek, náhrdelník, talisman/ a jeho umístění.

... a ještě něco navíc

Cítím v sobě silnou energii, kterou bych chtěl předávat dále. Možná pro Vás banální věta, pro mne hodně silná.

Kdo jsem?

Jsem člověk, který díky svému koníčku, fotografování, poznal sílu přírody, její kouzlo a půvab. Při svých toulkách s batohem na zádech a s fotoaparátem v ruce jsem si začal všímat i různých jiných věcí než jen materiálních. Nenápadný malý dar - kámen, který jsem jednoho dne dostal, mě začal pomalu měnit. Jak jsem se před několika lety ponořil do studie fotografie, tak dnes objevuji kouzla a zákonitosti drahých kamenů.

Proč to dělám?

Cítili jste někdy, že to, co děláte je to správné? Tento pocit mám přesně já. Pokud se mi cílová částka nepovede vybrat, neodradí mne to, pouze zpomalí. Věřím ale, že se nastavená částka vybere a já vyrazím po cestě...po cestě o které nevím kam až mne zavede. Mění mne, mění můj život, život, který žiju.

News

Aug 27, 2020 Jak kameny pomáhají

Jak kameny pomáhají. Možná Vás úvodem zklamu a vezmu iluze, ale kameny sami o sobě nepomáhají. Kameny Vám pouze navedou na Vaše energetická centra a společně s Vámi dodají Vašim tělům potřebnou energii. Pokud chcete využít schopnost kamenů, je dobré dozvědět se něco více o energiích v nás a jak s…

More

Aug 19, 2020 Připravenost

Jsem připraven jít po cestě poznání...

More

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Kamínek pro štěstí

    Daruji Ti kámen s osobním poděkováním a  vzkazem jen pro Tebe. Poštovné v ceně.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 4.80
    (CZK 121)
  • sold 1
    Kámen na kožené šňůrce

    Daruji Ti osobní kožený náhrdelník s kamenem s osobním poděkováním a  vzkazem jen pro Tebe. Pokud mi zašlete do poznámky Vaše znamení zacílím kámen přímo pro Vás. Poštovné v ceně.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 8.40
    (CZK 212)
  • sold 1
    Náramek z drahých kamenů

    Daruji Ti osobní náramek z drahých kamenů, který Ti vyrobím, s osobním poděkováním a  vzkazem jen pro Tebe. Pokud mi zašlete do poznámky Vaše znamení, zacílím kameny přímo pro Vás. Poštovné v ceně.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 14.67
    (CZK 370)
  • sold 1
    Náramek + sada lávových kamenů

    Daruji Ti po konzultaci náramek z drahých kamenů, který Ti osobně navrhnu a vyrobím s osobním poděkováním a  vzkazem jen pro Tebe. Dále sadu lávových kamenů s popisem možných masáží. Poštovné v ceně.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 28.93
    (CZK 730)
  • sold 1
    Tajemný osobní dar

    Po vzájemné konzultaci Vám daruji speciální soubor drahých kamenů, vybraných pouze pro Vás. Kameny budou ve formě náramku i samostatně. Poštovné v ceně.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 48.39
    (CZK 1,221)
  • sold 0
    Osobní setkání, nafocení portrétu, předání osobního daru

    Čeká nás společně strávený čas, popovídáme, uděláme pár fotek Vašich, nebo Vaší rodiny. Probereme život a dostanete balíček výrobků z drahých kamenů přímo pro Vás.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 147.48
    (CZK 3,721)