Podpoř Dobrotárnu

Díky Vaší podpoře můžeme bezstarostně přečkat toto nelehké období .Pokud si zakoupíte poukaz na konzumaci u nás v Dobrotárně pomůžete nám přečkat nemilou situaci a o to s větší radostí Vás rádi uvidíme hned jak budeme moci otevřít. Pomozte nám. Děkujeme

  • Sladká bublinková wafle se zmrzlinou a ovocem

  • bubble sladká s čokoládovou zmrzlinou

  • Sladká palačinka-horké ovoce,zmrzlina

  • Slaná palačinka-žampiony ve smetanové omáčce.

EUR 40
pledged of EUR 792

5%

5% completed

4 contributors pledged

Antivir, Food

Olomouc, Olomoucký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Apr 18, 2020 at 17:07.

Show all rewards

Jsme malá kavárna-creperie v Olomouci ,která se zabývá převážně francouzskými palačinkami..Mnoho z Vás ji znáte pod názvem Café M které tady bylo 10 let. Tento název jsme se v říjnu rozhodli změnit na DOBROTÁRNU a rozšířili jsme sortiment o bublinkové vafle. Samozřejmě si u nás můžete vychutnat i různé druhy kávy,limonád,dezertů(které pro Vás také pečeme sami a s láskou.

Co je náš cíl?

V době pandemie koronaviru, kdy nemůžeme provozovat kavárnu  Vám chceme touto cestou nabídnout naše  výrobky a vouchery na konzumaci .

... a ještě něco navíc

Všechny naše jídla jsou připravovaná z lásky a lze Vám vytvořit i bezlepkovou palačinku.

Proč to děláme?

V současné době nemůžeme pokračovat v naší práci pro Vás v kavárně, ale můžeme Vám nabídnout  vytvoření dortu nebo jídla, voucher na snídani nebo naše vafle a palačinky u nás v kavárně  po skončení karantény. Dosažená částka bude sloužit k uhrazení nutných nákladů v této době, kdy nemůžeme splácet své závazky, jako například  nájmy, pohledávky dodavatelů,energie.

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 3
    Pro radost

    Pokud třeba nemáte možnost nás navštívit ale chcete udělat dobré gesto a pomoci nám přežít nelehkou situaci tento příspěvek  nám i tak pomůže a přiblíží nás k vybrané částce.
    Pokud se rozhodnete nám pomoci i touto cestou na oplátku  Vás potom označíme na našich sociálních  sítích a veřejně Vám poděkujeme
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 2.77
    (CZK 70)
  • sold 0
    Bubble wafle s ovocem a zmrzlinou+domácí limonada

    Bublinková vafle sladká s ovocem dle výběru a se 2 kopečky zmrzliny. K tomu si vyberte naší výbornou domácí limonádu pro osvěžení –malina, jahoda, borůvka, limetka, bezinka, bergamoto...Také Vás označíme na našich sociálních sítích a veřejně vám poděkujeme.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 0
    2xBubble vafle + 2 domácí limonády

    Varianta pro 2 lidi je využití pro páry, kamarády ale také rodiny.
    Až se situace uklidní a kamarádi,  známí se budou chtít po dlouhém odloučení  znovu setkat není lepší volba než si u nás v Dobrotárně vychutnat sladkou i slanou variantu vaflí a k tomu si dát i naši výtečnou domácí limonádu. Vafle  s ovocem a 2 kopečky zmrzliny nebo slaninová vafle (salát, rajče ,opečená slanina, volské oko) a k tomu naše domácí limonáda 0,5l (malina, borůvka, jahoda, bezinka ,limetka ,bergamoto)
    Také jako poděkování v této nelehké situaci Vás označíme na naších sociálních sítích a veřejně Vám poděkujeme.
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • sold 0
    Snídaně pro 2+káva,džus

    Přemýšlíte, proč byste si měli vybrat zrovna tuhle odměnu? Po spoustě  dní kdy byla celorepubliková karanténa asi každý z nás ocení se znovu dostat mezi lidi a užít si tak chvíle v prostředí které asi každému momentálně teď chybí. Každému z vás nabídneme kávu dle výběru, čerstvý džus a k snídani jedno menu z naší snídaňové nabídky. Také jako poděkování za Vaši podporu vás označíme na našich  sociálních sítích  kde vám veřejně poděkujeme za pomoc v nelehkých chvílích. Bude nutné předem zarezervovat stůl, abychom se na vás mohli těšit.
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 17.81
    (CZK 450)
  • sold 1
    Francouzské palačinky dle výběru pro 2+domácí limonáda+káva

    Tato odměna je pro příznivce sladkého i slaného. Můžete si tak pochutnat na našich skvělých palačinkách jak sladkých tak i slaných. Také si palačinku můžete sestavit podle svých přání na co právě budeme mít chuť. K těmto výtečným palačinkám  od nás také dostanete kávu kterou si vyberete, ať už teplou nebo studenou (frappe ,latte, ledová káva, cappuchino,  lungo atd.)a také od nás ještě získáte domácí lahodnou limonádu 0,5l.
    Na výběr malina, jahoda ,borůvka, bergamoto, limetka, bezinka)
    A samozřejmě jako poděkování v nelehké situaci Vás  označíme  na našich sociálních sítích kde Vám poděkujeme. :-*
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 0
    Dort pro oslavence.

    Plánujete malou oslavu? Máme pro vás malý dort! Vytvoříme pro vás dort o průměru 24 cm podle Vaší chuti. Vyberte si, jestli bude čokoládový, ovocný nebo smetanový a můžeme začít.
    Také jako poděkování budete označení na naších sociálních sítích kde Vám veřejně poděkujeme.
    Nutné objednat min. 14 dní předem.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 47.50
    (CZK 1,200)
  • sold 0
    Svatební dort

    Ještě nemáte zařízený svatební dort? Pokud se vám líbí náš projekt, rádi vám svatbu vyšperkujeme tím nejdůležitějším, co najdete na svatební tabuli. Vaši představu spolu doladíme, proto potřebujeme objednávku předem na konkrétní datum.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 178.11
    (CZK 4,500)