Respirátory KN95 pro Nemocnici Třebíč

Společně vyberme peníze na respirátory pro nemocnici Třebíč a nakupme přímo v Číně.

Author: Jan Linha

EUR 361
pledged of EUR 3,562

10%

10% completed

26 contributors pledged

Antivir

Čína

All or nothing. Project finished on Apr 11, 2020 at 12:38.

Show all rewards

Jak to začalo

Všichni víme, jaká je nyní situace v republice. Vláda situaci trochu podcenila a nezvládá se dodat dostatečné množství zdravotnického materiálu, který potřebují doktoři, sestry, policisté, hasiči a další. Já roušky šít neumím. A i kdybych uměl, našít je u nás v Chongqingu by asi nebylo nic platné. Jak ale mohu pomoci, je nakoupit respirátory a zaslat je organizaci, která o ně má zájem. A ten projevila Třebíčská nemocnice. 

Co je náš cíl?

Našim společným cílem je poslat alespon nějaké potřebné a nezbytné vybavení pracovníkům třebíčské nemocnice, která díku respirátorům může ochránit své pracovníky před možnou nákazou Corona Virem a šířením nemoci Covid 19. V případě, že jsou doktor či sestra infikováni, musí nastoupit do izolace a ubýtek zdravotního personálu je to, co v současné situaci potřebuje naše země ze všeho nejméně. 

Detaily

Po komunikaci s nemocnicí Třebíč, kde pracuje můj otec, jsem se rozhodl, že založím sbírku na 1000ks respirátorů typu KN95 pro jejich pracovníky. Jelikož bydlím v Číně již téměř 5 let, mám zde možnost zmíněné respirátory nakoupit i odeslat do České republiky. Pevně věřím, že se částka vybere co nejrychleji, aby se respirátory dostaly do nemocnice co nejdříve. Cílová částka, nastavená na 90.000,- Kč, pokryje náklady spjaté s koupí respirátorů, odesláním společností DHL, proclením v Praze a další. Nemocnice Třebíč tak nebude mít žádné náklady na pořízení. Možná někteří z nás slyšeli o zadržených zásilkách se zdravotnickým materiálem. Já pevně věřím, že tato zásilka projde bez problémů, jelikož jako dobročinný dar nemocnici by měla dostat povolení/výjimky od českého celního úřadu. Pokud se sbírka povede úspěšně, další nemocnice, případně jiné veřejné subjekty by také měly zájem o sbírku.

... a ještě něco navíc

Věřím, že jako národ se dokážeme semknout. Je strašně krásné vidět, jak se lidé semkli a šijí roušky. Najde pár z vás v peněžence nějakou tu korunu a dokáže přispět? 

Kdo jsme?

Já jsem Honza z Chongqingu, moje manželka je čínské národnosti a máme spolu 4 letou dceru Emmu. Zijeme v Chongqingu a pracujeme zde. Již pár měsíců provozujeme rodinný blog Famixs, který je na Facebooku, Instragramu, Youtube a na webu, kde sdílíme informace, videa a fotky z našeho života, jak se žije česko-čínskému páru a o tom, jak vychováváme naši dceru nejen v jazykových dovednostech. 

Proč to děláme?

Protože současná situace je tak závažná, že je až nutné se zapojit nějak do pomoci své rodné zemi. Projekt Hithit mi umožnil uspořádat tuto sbírku, za což mu mnohokrát děkuji. 

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 4
    PODĚKOVÁNÍ A JMÉNO NA SEZNAM PŘISPÍVAJÍCÍCH

    V případě tohoto příspěvku Vám pošleme e-mailem oficiální poděkování a zařadímě Vaše jméno na seznam přispívajících a zašleme do nemocnice Třebíč. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 14
    3 RECEPTY ČÍNSKÝCH POKRMŮ

    V případě tohoto příspěvku Vám pošleme na e-mail 3 recepty čínských pokrmů, které s manželkou běžně vaříme doma a máme nejraději. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • sold 7
    POHLEDNICE CHONGQING

    Pohlednice bude obsahovat samozřejmě fotografii jednoho z míst v našem městě, originální razítko z nejpopulárnější turistické atrakce v Chongqingu - HongYaDong a samozřejmě vřelý pozdrav a dík na pohlednici od naší celé rodiny. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 1
    VIDEOHOVOR S RODINOU

    V případě této odměny si můžete dát s námi videohovor, zeptat se nás na cokoliv ohledně našeho života, současné situace ohledně Corona Viru a naše zkušenosti, naše názory a další. 

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    SOUKROMÁ HODINA ČÍNŠTINY

    V případě tohoto příspěvku získáte od manželky soukromou výukovou lekci čínského jazyka po dobu 45 minut, přičemž výuková lekce bude vedena v angličtině. 

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)