EnterZone - poznej se a dělej, co tě baví

Většina lidí nikdy nerozvine svůj potenciál a chodí do práce jen proto, že musí. Vytváříme ucelený program provázející od poznání talentů až k nové profesní realizaci. Začátek a testování je velmi finančně náročný. Podpořte nás a pojďte do toho s námi.

Author: EnterZone

  • Workshop Najdi své téma

  • Workshop MBTI typologie

  • Aktivita při workshopu MBTI typologie

  • Předávání zpětné vazby

  • Společné foto ze Strong day 26.10.2019

  • Natáčení rozhovoru s Pavlem Ovesným

  • Spoluzakladatel EnterZone Pavel Filip

  • Lekorka a koučka Ivona Kolínská

  • Spoluzakladatel EnterZone Ondřej Hýbl

  • Martin Vasquez na workshopu Get out of the Box

  • Spoluzakladatelka EnterZone Ren Pajerová

EUR 2,775
pledged of EUR 3,964

70%

70% completed

38 contributors pledged

Education

All or nothing. Project finished on Mar 22, 2020 at 16:24.

Show all rewards

Jak to začalo

Před 5ti lety jsem měl celkem dobré zaměstnání se slušným platem, ale ta práce mě nenaplňovala a ubíjela.
Strávil jsem několik let hledáním svého talentu, sebe sama, absolvoval program pro profesionální kouče a vzdělával se na dalších workshopech a seminářích. 

Při svém hledání jsme se potkali s Pavlem a jeho přítelkyní Irčou.

 

Byli zkušenými lektory a především roky organizovali seberozvojové konference Rise and Shine s hlavním mottem “Poznej sám sebe, pracuj na sobě a najdi co tě baví”. 

To mě oslovilo a přidal jsem se do pořadatelského týmu jako dobrovolník. 

Po nějaké době se nám zrodil v hlavě nápad, že bychom mohli pro lidi udělat víc než je “jen” inspirovat na konferencích skvělými řečníky. 

Co je náš cíl?

Jen málo věcí v našem životě jsou pro nás tak důležité jako spokojenost s naším zaměstnáním, které vykonáváme každý den.  Sotva se někdo může cítit opravdu šťastný v ubíjející nezajímavé práci, kde nezažívá radost a chuť se rozvíjet.

Proto otevíráme prostor pro lidi, kteří touží po smysluplném profesním naplnění. Nabízíme ucelený vzdělávací a sebepoznávací program, který je provede od poznání talentů až k nalezení vysněné práce nebo projektu.

Detaily

Přestože v současné době existuje řada možností k odhalení osobních talentů a stejně tak i sofistikované kariérní poradenství, pouze 13% lidí cítí v práci naplnění a jsou v ní šťastní

Proto jsme vytvořili ucelený seberozvojový vzdělávací program, kde si účastníci díky kombinaci workshopů, mentoringu, koučinku a praktických cvičení ujasní, čemu se ve svém životě chtějí opravdu věnovat a dáme jim i nástroje, aby to mohli začít uskutečňovat.

Naší vizí je podporovat lidi v naplnění jejich - jak Japonci říkají - IKIGAI. To znamená, aby co nejvíc lidí mělo ráno chuť vstát z postele a dělali 

  • co milují

  • v čem jsou dobří

  • co svět potřebuje 

  • co je důstojně uživí. 
     

                     IKIGAI

Dnes existuje široký výběr projektových inkubátorů, takže pokud máte podnikatelský nápad, je z čeho vybírat. Na webových stránkách obvykle najdete, které úspěšné projekty se díky jejich podpoře podařilo zrealizovat. To co tam ale neuvádí je velké procento těch neúspěšných projektů a těch co ani nedokončí celý program.

Příčiny vidíme především v nedostatečné připravenosti samotných účastníků, kteří nemají specifikované své životní téma (poslání) a mnohdy si ani nejsou jistí jaké jsou jejich silné stránky a kam se dál rozvíjet. A tím pádem jim chybí i motivace a výdrž svůj nápad dotáhnout do konce.

Z toho důvodu našemu Projektovému inkubátoru předchází 2měsíční sebepoznávací cyklus Restart Season.

Restart Season

seznámí účastníky s 5ti klíčovými tématy

První dvě - odhalení talentu a tvorba vize - jim pomohou lépe poznat sami sebe, ujasnit si jakým směrem v životě jít a čeho chtějí opravdu  dosáhnout. V další části si začnou osvojovat 3 nezbytné dovednosti, které je k tomu cíli dovedou.

        

Seznámí se s těmi nejlepšími technikami řízení času, aby byli maximálně efektivní a věnovali svou energii tomu, co je opravdu podstatné a přináší výsledky.

Poznají v čem tkví tajemství spolupráce, aby byli schopni vytvořit sehraný tým a také budou mít možnost vylepšit své prezentační dovednosti pod dohledem Martina Vasqueze (který kromě jiného připravuje i řečníky na konference TedX). 

Cílem programu není jen všechny tyto techniky poznat, ale především si je osvojit a začít využívat v praxi.

Naším zájmem je především spokojený účastník, který najde své smysluplné profesní naplnění. Během individuálních koučovacích sezení (i mimo něj) bude mít dostatek příležitostí se zamyslet a rozhodnout, jakým způsobem se v budoucnu rozvíjet - jestli v rámci samostatného podnikání nebo jako zaměstnanec firmy, která mu bude svým konáním a hodnotami dávat smysl.  Proto na konci tohoto cyklu se účastníci mohou rozhodnout a vybrat jednu ze dvou možností.


 

  1. Pokračovat do dalšího programu zaměřeného na přípravu a realizaci vysněného projektu -  Projektový inkubátor Life project

  2. Pomůžeme je propojit se společnostmi, které mají stejné cíle a hodnoty, tak aby mohli společně uskutečňovat svou vizi. 

Life project

je program prioritně se zaměřující na inkubaci společensky prospěšných projektů. Proč právě společensky prospěšných? Je to jedna z podmínek naplnění IKIGA - dělat práci/činnost, kterou svět potřebuje. 

Naší vizí je, aby lidé věnovali energii svému opravdovému životnímu tématu/poslání, které je vždy spojeno s tím, že to neděláme jen pro peníze nebo úspěch, ale i ve prospěch lidí a prostředí kolem nás. Jedině tak můžeme v rámci svého povolání dojít ke svému smysluplnému naplnění.

Program Life project si klade za cíl seznámit účastníky s hlavními kroky při realizaci projektu tak, aby je byli schopni sami aplikovat a uskutečňovat.

... a ještě něco navíc

Uvádíme do praxe výukové techniky založené na poznatcích o mozku jako jsou například gamifikace a neformální vzdělávání

Klademe důraz na psychologické bezpečí a pohodovou atmosféru, které vytváří podporující prostředí pro kreativitu a učení.

Zařazujeme do našich workshopů improvizační aktivity, které pozitivně ovlivňují sebevědomí a schopnost vystupovat z komfortní zóny.

Kdo jsme?

Ondřej Hýbl - kouč a lektor osobního rozvoje.

Pavel Filip - lídr vzdělávacích konferencí Rise and Shine

Irena Pajerová - koordinátorka vzdělávání, lektorka a mentorka

Proč to děláme?

Úspěšně jsme uspořádali řadu tématických workshopů s velmi pozitivním ohlasem účastníků, kde jsme testovali, jestli jsme na správné cestě.

To co nyní potřebujeme, je otestovat kompletní program, abychom ho mohli vypustit do světa. A k tomu by nám moc pomohla vaše podpora, abychom mohli zaplatit

  • lektory

  • kouče

  • pronájem prostor a v neposlední řadě i 

  • marketingovou propagaci. 

Upřednostnili jsme sponzoring prostřednictvím Crowdfundingu, abychom zjistili, jestli to co děláme dává smysl i vám. Vaším finančním příspěvkem, ať už v jakékoliv hodnotě, dáváte ANO EnterZone.

Pokud vám náš projekt dává smysl, podpořte nás, prosím, tady na HitHitu. 

News

Mar 19, 2020 Předčasné ukončení kampaně

Ahoj všichni, současnou situaci nezbývá než respektovat a přijmout. Dohodli jsem se proto v rámci týmu EnterZone a také s Hithit na předčasném ukončení kampaně na podporu našeho projektu. Hlavním důvodem je, že naše vzdělávací programy a odměny jsou z větší části postavené na osobním setkávání,…

More

Mar 13, 2020 Tvorba nového videa

Ahoj všichni přispěvatelé a přátelé projektu EnterZone, moc vám všem děkujeme za dosavadní podporu, moc si toho vážíme!!! V současné době připravujeme nové video, které je zaměřené na náš hlavní seberozvojový program Restart Season. Najdete v něm podrobnější informace, jak a proč vznikl a v čem…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 9
    Chci jen přispět a držím palce

    Pro všechny dobré lidi, který náš projekt zaujal, chtějí nás podpořit a nic za to nepotřebují. Výše finančního obnosu, kterou nám věnuješ, je jen na tvém uvážení.

    Patří ti náš velký dík :-).

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 3
    Vstupenka na odpolední Meet up

    Odpolední 2-3 hodinové setkání ve skupince maximálně 15 lidí, které pořádáme na různá témata.
    Na Meet upu se můžeš například zúčastnit debaty se zajímavým hostem, navázat přátelské i profesní kontakty v rámci networkingu, případně se rozvíjet na interaktivních workshopech.
    Po ukončení kampaně se ti ozveme a pošleme kalendář akcí, ze kterého si budeš moct vybrat.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 4.76
    (CZK 120)
  • sold 2
    Hrníček s logem EnterZone

    Líbí se ti naše logo? Chceš nám přispět drobným obnosem a zároveň bys rád něco na památku? Tak hrníček s logem bude přesně to pravé.
    Hrníček zašleme po ukončení kampaně na tvou adresu.

    Poštovné je již započítané v ceně.

    Děkujeme :-)

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • remaining 9 from 15
    Vstupenka na konferenci Rise and Shine

    8. ročník již Legendární Konference osobního rozvoje, která se uskuteční 10.10.2020 v Praze. 
    Na těchto konferencích vystupovali jako řečníci takové osobnosti jako Miroslav Donutil, Jindřich Šídlo, Lenka Bradáčová, Adéla Vinczeová (Banášová), Kazma nebo i Jaroslav Dušek.
    Součástí programu jsou i zajímavé workshopy.

    Hosté na nadcházející konferenci se začnou rozkrývat v průběhu června.

    Vstupenku a více informací o akci zašleme po ukončení kampaně na tvůj email.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.87
    (CZK 350)
  • sold 2
    Kariérní poradenství s Pavlem Filipem

    Pokud tě práce nebaví a chceš změnu, tak společně s Pavlem - členem týmu EnterZone během hodinového sezení, na základě tvých zájmových preferencí a dosavadních zkušeností, můžete společně nasměrovat budoucí profesní kroky. Zvážíte optimální možnosti jak vyladit kariéru s rodinným životem, penězi a volnočasovými aktivitami.

    Po ukončení kampaně se ti ozve na emailovou adresu, případně jej můžeš kontaktovat na pavel.filip@enterzone.cz

     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.85
    (CZK 400)
  • sold 5
    Koučink s Ondřejem Hýblem

    Ondřej Hýbl - Brain Based Coach, spoluzakladatel  Otevřené akademie EnterZone, lektor a kouč osobního rozvoje. 

    95% myšlenek
    , které nám přes den proběhnou hlavou, jsou ty samé jako den předchozí. Odpovědi na otázky, které by sis sám nepoložili pomáhají k efektivnějšímu myšlení.

    Koučink otevírá zdroje
    - vnitřní motivace, které vedou k 
    - lepšímu učení
    - dosahování cílů, na kterých ti opravdu záleží. Je také velmi účinným pomocníkem pro - řešení problémů
    - tvorbu vize
    - objevení osobního talentu.

    Koučovací sezení probíhá online. Pro osobní setkání je potřeba připočítat náklady na dopravu  a je možné po individuální domluvě. Jedno sezení trvá 60-90min. a je vždy naprosto důvěrné.

    Po ukončení kampaně se ti ozve na emailovou adresu, případně jej můžeš kontaktovat na ondrej.hybl@enterzone.cz

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.80
    (CZK 550)
  • remaining 57 from 60
    Vstupenka na Strong day

    Máš rád témata osobního rozvoje? Srdečně tě zveme na jeden z našich celodenních workshopů pořádaný Otevřenou akademií EnterZone. Spoj příjemné s užitečným a vyber si své Strong téma.

    1. Osobní talent a typologie osobnosti
    2. Tvorba vize
    3. Efektivita a Time management

    Po ukončení kampaně se ti ozveme a pošleme kalendář akcí, ze kterého si budeš moct vybrat.



     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 37.65
    (CZK 950)
  • remaining 60 from 60
    Kombo vstupenka na Strong day + Triko s logem

    Máš rád témata osobního rozvoje? A navíc chceš být i stylový? Přijď na jeden z našich celodenních workshopů a oblékni triko s logem EnterZone. Spoj příjemné s užitečným a vyber si své Strong téma.

    1. Osobní talent a typologie osobnosti
    2. Tvorba vize
    3. Efektivita a Time management

    Po ukončení kampaně se ti ozveme a pošleme kalendář akcí, ze kterého si budeš moct vybrat.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.45
    (CZK 1,500)
  • sold 1
    Propagace vašeho projektu na naší FB stránce

    Rozjíždíš nebo si už realizoval projekt, který pomáhá a svět ho potřebuje? Dej nám o něm vědět a my ti ho rádi pomůžeme propagovat na naší FB stránce.

    Natočíme s tebou krátké propagační dvou minutové video a získáte prostor na 5 příspěvků na naší FB stránce a LinkedINu.


    V případě zájmu nás kontaktuj a domluvíme podrobnosti.

    enterzone.otevrenaakademie@gmail.com

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.27
    (CZK 2,000)
  • remaining 20 from 20
    Posezení u čaje nebo kávy

    Pro všechny, kteří nás chtějí finančně podpořit a zároveň se s námi potkat, posedět a pohovořit u dobrého čaje nebo kávy. 
    Můžeme povyprávět o všem co se týká nás, EnterZone a pozadí celého projektu.
    Stejně tak můžeš s námi sdílet své zkušenosti s podnikáním, osobním rozvojem nebo cokoliv co ti leží na srdci.

     Na setkání v Brně a okolí se těší spoluzakladatel EnterZone, kouč a lektor osobního rozvoje Ondřej Hýbl.
    ondrej.hybl@enterzone.cz

    Na setkání  v Praze a okolí se těší spoluzakladatel EnterZone, lídr vzdělávacích konferencí Rise and Shine Pavel Filip.
    pavel .filip@enterzone.cz

    Konkrétní čas a místo domluvíme individuálně.

    enterzone.otevrenaakademie@gmail.com
     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 99.09
    (CZK 2,500)
  • sold 3
    Koučovací série - 6 sezení

    Ondřej Hýbl - Brain Based Coach, spoluzakladatel  Otevřené akademie EnterZone, lektor a kouč osobního rozvoje.

    Koučink otevírá zdroje
    - vnitřní motivace, které vedou k 
    - lepšímu učení a 
    - dosahování cílů, na kterých ti opravdu záleží. Je také velmi účinným pomocníkem pro - řešení problémů, 
    - tvorbu vize a 
    - objevení osobního talentu.

    Koučovací série přináší benefit aktivní kontinuální práce na tvých cílech. Pozitivní změna do tvého života ne přichází během koučovacího sezení, ale mezi nimi.
    V rámci odměn na Hithitu za obzvlášť výhodnou cenu.

    Koučovací sezení probíhá online. Pro osobní setkání je potřeba připočítat náklady na dopravu  a je možné po individuální domluvě. Jedno sezení trvá 60-90min. a je vždy naprosto důvěrné.

    Po ukončení kampaně se ti ozvu na emailovou adresu, případně mě můžeš kontaktovat na ondrej.hybl@enterzone.cz

     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.91
    (CZK 3,000)
  • remaining 12 from 15
    Vstupenka na Restart Season

    Buď mezi prvními pionýry, kteří se zúčastní 2měsíčního Sebepoznávacího cyklu Restart Season za jedinečnou cenu, která se už nebude opakovat.

    Tento program seznámí účastníky s 5ti klíčovými tématy. První dvě

    odhalení talentu a
    -   tvorba vize 

    ti pomohou lépe poznat sama sebe, ujasnit si jakým směrem v životě jít a čeho chceš opravdu  dosáhnout. V další části si začneš osvojovat 3 nezbytné dovednosti, které tě k tomu cíli dovedou.
    Seznámíš se s technikami
    - řízení času, aby si byl maximálně efektivní a věnoval svou energii tomu, co je opravdu podstatné a přináší výsledky. Poznáš v čem je
    tajemství spolupráce, aby si byl schopný vytvořit sehraný tým a také budeš mít možnost vylepšit své
    -   prezentační dovednosti

    Po ukončení kampaně tě budeme kontaktovat na tvé emailové adrese.
    Plánovaný termín 17.4 - 14.6.2020.
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 356.72
    (CZK 9,000)
  • remaining 4 from 5
    Společný celodenní výlet v přírodě

    Máte pocit, že jsme fajn lidi, se kterými byste si mohli rozumět? Chtěli byste nás podpořit a zároveň si udělat výjímečný den, kdy bychom společně vyrazili někam do přírody?
    Skvělá volba :-)!!! Už se těšíme!!!

    Na cestě můžeme probrat témata osobního rozvoje, smysluplného podnikání, další směřování projektu nebo cokoliv o co budete mít zájem a bude Vám dávat smysl.

    Po ukončení kampaně se ti ozveme a vše domluvíme nebo napište nám na:
    enterzone.otevrenaakademie@gmail.com

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 792.71
    (CZK 20,000)
  • remaining 3 from 3
    Partner projektu

    Odměna pro lidi, co rádi podporují začínající smysluplné projekty.
    Velmi si toho ceníme a budeme Vás všude uvádět jako partnery Otevřené akademie EnterZone.

    - Označíme Vás jako partnery na našem webu

    - Při akcích EnterZone na všech audiovizuálním materiálech (prezentace, roll-up) Vás označíme jako partnera projektu.

    - Natočíme 2 minutové video s poděkováním a to umístíme na naše sociální sítě (Facebook, LinkedIN, Instagram) a poděkujeme


    Můžeme se domluvit i na jakékoliv formě spolupráce, která pro Vás bude přínosem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 1,189.06
    (CZK 30,000)
  • remaining 1 from 1
    Hlavní partner projektu

    Exkluzivní odměna pro lidi, co rádi podporují začínající smysluplné projekty.
    Velmi si toho ceníme a budeme Vás všude uvádět jako Hlavního  partnera Otevřené akademie EnterZone.


    - Označíme Vás jako hlavní partnery na našem webu
    - Při akcích EnterZone na všech audiovizuálním materiálech (prezentace, roll-up) Vás označíme jako hlavního partnera projektu.

    - Natočíme 2x 2 minutové video s poděkováním a to umístíme na naše sociální sítě (Facebook, LinkedIN, Instagram) a poděkujeme

    - Jako bonus od nás dostanete sérii 6 koučovacích sezení s koučem Ondřejem Hýblem BBC.


    Můžeme se domluvit i na jakékoliv formě spolupráce, která pro Vás bude přínosem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 1,981.77
    (CZK 50,000)