Dobré skutky na kolech

Dejte si kávu, za kterou neplatíte penězi, ale dobrým skutkem. Rádi bychom za Vámi dojeli v nové dodávce, na kterou sháníme kačky. Chceme vyrazit na turné po Česku! Nechali jsme se inspirovat brněnskou Dobrokávou, a proto myšlenku šíříme dál.

Kávovník a sušenka s dobrým skutkem

Apr 11, 2020

Máme pro Vás připravené malé kávovníky a k nim dostanete sušenku s dobrým skutkem. Je na Vás, jestli dobrý skutek někomu věnujete nebo se jím inspirujete sami. Každý kávovník má u sebe pokyny, jak se o něj starat. Pěstování je jednoduché a zábavné. Ať Vám kávovník dělá radost.

Ahoj,

jsem malá rostlinka kávovníku, vlastně jsem keř. Na pěstování nejsem moc náročný, stačí se jen koukat, co potřebuji.

Můžeš mě pěstovat pěkně v teple kolem 20°C, mírném vlhku a já budu stále zelený. Pokud svěsím listy, mám žízeň a pokud začnu žloutnout, topím se. Nejlepší je pro mě kyselejší půda asi 5 – 6,5 pH a mám rád dusík, forfor a draslík. Každý rok se rád přestěhuji do většího květináče, stačí o pár centimetrů. Důležitá je pro mě voda, prosím nech ji den odstát předtím, než mě zaliješ, a pokud vodě řekneš i něco pěkného, informaci mi předá ;-).

Tvůj nový

kávovník arabský (Coffea arabica).

Zde si mě můžeš koupit.

https://www.hithit.com/cs/project/7119/dobre-skutky-na-kolech/chooseReward/rewardId/62896/amount/666.00 

EUR 500
pledged of EUR 11,478

4%

4% completed

15 contributors pledged

Community, Education

Česko

All or nothing. Project finished on May 23, 2020 at 10:46.

Choose reward for your contribution

  • remaining 100 from 100
    Placka s naším logem

    Nos hrdě placku s naším logem, je slušivé a hodí se ke všemu. Pošli kačky, přetavíme je v dobré skutky. Placku si můžete vyzvednou na našem stánku. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 0
    Chci poslat odměnu poštou

    Odměny si můžete vyzvednout na našem stánku, na  webu se dozvíte kdy a kde se budeme pohybovat nebo se s námi domluvte na osobním předání kdekoliv v Praze. Pokud jste přespolní, rádi Vám dárek pošleme. Ale poštovné stojí korunky, které sbíráme na dodávku. Budeme rádi, když přispějete na doručení. Děkujeme za pochopení.

    Reward delivery: not specified

    EUR 4.75
    (CZK 120)
  • sold 1
    Dává mi to smysl

    Věřím, že to co děláte má smysl, chci Vás podpořit. Budu z toho mít radost, nepotřebuji za to nic vlastnit. Přijdu se na Vás třeba někdy mrknout. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách, jako poděkování.

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • remaining 92 from 100
    Zasadíme Vám strom

    Aby se Vám lépe dýchalo, pořiďte si strom, zasadíme ho za Vás. Pošleme Vám jeho fotku a polohu, kde ho můžete navštívit (buk, dub, břízu). Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 100 from 100
    100g kávy domů

    Kvalitní pražená káva na Italský způsob, taková jakou dostaneš u nás na stánku (směs 80% arabica + 20% robusta). Balení je včetně jednocestného ventilu, aby se káva nekazila. Potřebujete si ji doma jen namlet. Vyzvedněte si ji na našem stánku nebo se domluvíme na osobním předání. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 13.06
    (CZK 330)
  • remaining 100 from 100
    Stylový plakát

    Na plakátu najdete několik dobrých skutků. Můžete je postupně plnit nebo můžete inspirovat své přátele. Každopádně je to skělá stylovka k Vám domů, do kavárny nebo kamkoliv, kde se hodí zelená. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 15.04
    (CZK 380)
  • remaining 50 from 50
    Dobrý skutek na triku

    Můžete si zvolit vlastní nebo se nechat překvapit, jaký dobrý skutek Vám přijde. Vyberte si barvu a velikost trika a my ho vyrobíme přímo Vám na míru. Nezapomeňte připsat zvolený dobrý skutek. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 40 from 40
    250g kávy domů

    Kvalitní pražená káva na Italský způsob, taková jakou dostaneš u nás na stánku (směs 80% arabica + 20% robusta). Balení je včetně jednocestného ventilu, aby se káva nekazila. Potřebujete si ji doma jen namlet. Vyzvedněte si ji na našem stánku nebo se domluvíme jinak. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 23.75
    (CZK 600)
  • remaining 24 from 26
    Vlastní kávovník

    Před pár týdny jsme zasadili semínka kávy, dali jsme jim kvalitní hlínu, zaléváme je informovanou vodou a s láskou se o ně staráme. Vyrábíme stylové květináče, aby Vám malý kávovník dělal radost. Adoptujte si ho k Vám domů.
    Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 26.36
    (CZK 666)
  • remaining 19 from 20
    500g kávy domů

    Kávová bomba domů. Kvalitní pražená káva na Italský způsob, taková jakou dostaneš u nás na stánku (směs 80% arabica + 20% robusta). Balení je včetně jednocestného ventilu, aby se káva nekazila. Potřebujete si ji doma jen namlet. Vyzvedněte si ji na našem stánku nebo se domluvíme jinak. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • remaining 8 from 10
    Dobij se energií

    Neděláme si legraci, přijďte nasát energii k nám do stánku. Takový energetický balíček, který vydrží dlouho po tom, co nás opustíte. Ctibor nebo Šárka Vám věnují svůj čas, aby jenom Vám ukázali zákulisí. Povíme Vám pár vtipných historek a dozvíte se detaily projektu. Můžete se zeptat na cokoliv chcete. 

    Poznáte super lidi z našeho týmu, nasajete atmosféru a určitě pochytíte spoustu zajímavých příběhů. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 10 from 10
    1kg kávy domů

    Tak tohle je opravdu pro náročné milovníky kávy. Kvalitní pražená káva na Italský způsob, taková jakou dostaneš u nás na stánku (směs 80% arabica + 20% robusta). Balení je včetně jednocestného ventilu, aby se káva nekazila. Potřebujete si ji doma jen namlet. Vyzvedněte si ji na našem stánku nebo se domluvíme jinak. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 63.33
    (CZK 1,600)
  • remaining 14 from 15
    Broušená sklenička

    Nechte si vybrousit skleničku s naším logem a Vaším námětem na dobrý skutek. Sklenička má 80ml a můžete do ní vařit kávu nebo čaj. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 7 from 7
    Kávová mandala

    Obraz na míru pro Vás. Kávová mandala, která Vás nakopne kofeinem pokaždé, co se na ni podíváte. Namaluji Vám na plátno metr x metr originální obraz. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 3 from 3
    Vezmeme Vás ke konkurenci

    Co takhle příjemnou procházku v přátelské atmosféře za několika druhy kávy. Vysvětlíme Vám jaký je rozdíl mezi espressem, cappuccinem a flat white. Domluvíme se a strávíme společně pár hodinek při dobré, kvalitní a ještě lepší kávě. Uděláme Vám exkurzi, kam v Praze zajít na kávu a ještě se dozvíte zajímavosti o Praze. Napište, kdy máte čas, sladíme to s našimi diáři.
    Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 10 from 10
    Jednodenní kurz baristy

    Uděláme Vám baristiské školení s profíkem. Dostanete certifikát. Naučíme Vás základy vaření kávy espresso a co je k tomu potřeba. Nechte si na školení celý den, budete mít hlavu, jak pátrací balón. Nalijeme do Vás, jak poznat dobrou kávu, jak se zpracovává, na co si dát pozor a kde si kávu opravdu vychutnat. Odejdete nafrčení kofeinem, ale dozvíte se, jak v těle působí a kdy budete zase moci klidně spát.
    Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 277.06
    (CZK 7,000)
  • remaining 10 from 10
    Dobrovolníkem u nás

    Zažívat legraci při práci, cože? Stát za kávovarem nebo komunikovat se zákazníkem a přitom nasávat energii. Tohle můžete zažít jenom u nás. Jsme jedinečný tým lidí, který Vás vtáhne do našeho světa dobrých skutků. Kvalitně Vás zaškolíme, budete umět s kávovarem a dokážete velmi dobře komunikovat  se zákazníkem. Vše si můžete vyzkoušet na našem stánku a na jeden den se přidat k našemu turné po Česku. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 395.76
    (CZK 9,999)
  • remaining 2 from 2
    Vaše zrnkové jméno

    Pecka pro fajnšmekry! Vyskládáme Vám jméno z kávových zrnek. Vážně, už jste někdy viděli své jméno jenom z kávy? Všechno je jednou poprvé, tak směle do toho. Poskládáme Vaše jméno nebo přezdívku z kávových zrn, profesionálně nafotíme. Necháme Vás zvěčnit na plakát A2 nebo tričko Vaší velikosti. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 989.51
    (CZK 25,000)
  • remaining 1 from 1
    Natočíme video Vám na míru

    Napadá Vás sedm slov a tři věci, které by měli být vidět nebo by měli zaznít ve videu, dokážeme to. Nic nás nezastaví. Poskládáme na Váš námět vtipnou krátkou scénku, se kterou se můžete pochlubit přátelům nebo komu chcete.
    Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,979.02
    (CZK 50,000)
  • remaining 2 from 2
    Náš stánek Vaše akce

    Chcete nás pozvat na Vaši soukromou akci? Ukážeme Vašim spolupracovníkům, přátelům nebo obchodním partnerům, jak se dělá profesionální káva. Inspirujeme je, aby vymysleli svůj vlastní dobrý skutek a také ho udělali. Cokoliv je pro nás možné. Zveřejníme Vaše jméno na našich stránkách jako poděkování.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 2,968.53
    (CZK 75,000)