Babiš a Prchal: Hovory s Márou a kupa dalších věcí!

Hovory s Márou jsou politická satira. Následována deskovou hrou a kupou dalších tematických věcí ukazuje, kde jsme 30 let od Sametové revoluce. Díky vaší podpoře v tomto projektu můžeme vydat knihu, deskovou hru a zařídit jim oběma parádní promo!

  • BLOČEK se stará o kresbu

  • Paralelní Listy - Bloček - Nekorektní Plocha

  • Nekorektní Plocha a její koláže

  • Nekorektní Plocha a její koláže

  • Motýle Muchos - buďte šik s řepkou!

  • Motýle Muchos - buďte šik s motýle!

  • Nekorektní Plocha

  • Bloček

  • Paralelní Listy

  • Andrej

  • Deskovka

EUR 3,699
pledged of EUR 14,843

24%

24% completed

106 contributors pledged

Art, Literature

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Dec 22, 2019 at 11:50.

Show all rewards

DESKOVKA, KTERÁ NEMÁ V ČESKU KONKURENCI

300 kartiček kauz, událostí, akcí, postav, s více než stovkou žetonů herní měny, s figurkami, mechanismy získávání veřejného mínění a podpory. Máte jednu ze čtyř frakcí s kartami politiků a veřejně známých osobností, obsazujete mapu ČR, sbíráte body do voleb, používáte intriky, aktivisty, média, osobnosti a snažíte se eliminovat Babiše, své ideové odpůrce i zdánlivé přátele. Česká politická scéna byla vždycky akční, nikdy to ale nebyla taková zábava!

Dovolujeme si tvrdit, že se jedná o nejlepší a politickou hru současnosti. Máte kámoše s rozdílnými politickými preferencemi? Hádáte se u pivka a jdete si po krku? Přispějte výše uvedenou částku, vyřeště své spory klidnou cestou a ukažte, kdo by měl být právoplatným vládcem Čechie!

Nyní jen za 1229 Kč! Limitované kusy: https://bit.ly/32DMMNI 

k tomu: Hovory s Márou!

Populární facebookové stránky Paralelní Listy, Bloček a Nekorektní Plocha mají tu čest vám představit svůj featuring, společný projekt k 30. výročí Sametové revoluce.

Irituje vás populistická politika? Zajímá vás, jak by mohl vypadat dialog mezi Andrejkem a jeho marketingovým guru před tím, než zveřejní na emoce voličů hrající post plný lidovosti?

Přispějte na satirickou knihu plnou precizně překreslených fotografií a fiktivních dialogů. Podpořte "Hovory s Márou"!

Hovory s Márou, desková hra Vem si svou zemi zpět! a kupa dalších originálních odměn - to vše v jednom balíčku.

Ukázka Hovorů:

Andrej: V zahraničí si se mnou podávají ruky jak s přenašečem dýmějového moru, v ČR už plánují třetí pražsků defenestraciu, preference letí dolů, Agrofert je poslední dobů výdělečný jak půjčovny videokazet a podporujů mňa už jenom lidi, co se snaží zavázat tkaničky u bot na suchý zip.

Mára: Se nediv. Máš milion skandálů, nula charisma, ksicht vychcaného leprikona, minulost transparentní jak rozkrok Matky Terezy a Zeman si z tebe udělal jednovrstvý hajzlpapír stejně jako z Ústavy. To jsou pořád kecy, jaký jsi obchodník, ale nakonec si tě povodí osmdesátiletý dědek s držením těla zombíka v desáté sérii Walking dead.

Andrej: Nojo, ale čo s tým nadělám?

Mára: Nevím, přemýšlím, že skončím. To Klusákovo promlouvání do duše mě docela sebralo. Mám strach o svoji karmu, nechci se narodit jako bakterie v domě Mr. Propera.

Andrej: Chceš přidat?

Mára: Dobře, uděláme to takhle. Rozjedeme klasickou vykrádačku toho zrzavého troglodyta s příčeskem. Ten udělal milion skandálů, ale stejně ho pořád podporují jižanští zaostalci, kteří mají IQ kořenové zeleniny, špatnou dentální hygienu, čepici z pásovce, aligátora na dvorku, 3 incestní děti ve sklepě, indiánské pohřebiště pod domem, loď s větrákem na zádi, zálibu v psích zápasech, sklon k rozlívání grepové limonády, vlajku konfederace na střeše korodujícího pick-upu a devadesátiprocentní šanci uspět v castingu na film Hory mají oči.

Andrej: No nevím, ty Trumpovy čepice moc něfungovaly. Fiala si mňa díky tomu namazal na všechno pečivo od chleba až po finský dalamánek

Mára: Ale tohle bude něco jiného. Řekneš dceři, že jí tenhle rok nezaplatíš buržoázní dovolenou v Karibiku a že se s tebou musí promenádovat na všech společenských akcích, na kterých jakože makáš. Trump to dělá úplně stejně a sklízí úspěch.

Andrej: Nevím, jestli chcem využívat svoje dítě ve špinavé kampani

Mára: Andreji, haló, je někdo doma? Tvůj syn je zralý na lobotomii, protože jsi ho poslal na Krym s hromotlukem, který vypadá jako někdo, kdo se zbavuje mrtvol ve vaně s kyselinou. To, že jsi ho po dvou letech navštívil a dal mu šach-mat se slovy "Tohle se stane, když budeš vypovídat", z tebe taky neudělalo otce roku.

Andrej: Okey. Čo si má vzít na sebe?

Na obrázku může být: 3 people, smějící se lidé, people standing a indoor

tato fotografie, stejně jako ostatní, je v knize zpracována originální kresbou od BLOČKU. Tato zde slouží jako ilustrační.

Motýle Muchos s řepkou či s motýle (jedna z odměn) [kartonové motýlky]:

Buďte šik, in a eko s Babišáckým motivem na motýle-ku!

 

Autoři:

Parta lidí stojící za FB stránkami Paralelní Listy, Bloček a Nekorektní Plocha (a mnoha dalšími) - pro více informací bude nejlepší navštívit je na Facebooku :)

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 6
    Zlepši svou karmu

    Odpusť si dvoje zlatá máčka nebo službičku od ženy nevalné pověsti se zamejkapovaným ohryzkem - a zlepši svou karmu!
    Možná se v příštím životě nenarodíš jako bakterie v domě Mr. Propera, ale jako incestní dítě habsburského knížete s modrou krví a vlastním slouhou.
    Za sumičku nepříliš zásadní nám převelice pomůžeš, ovšem nic za to, kdom dobrého pocitu, nedostaneš!

    PS: Pokud přispějete přesně 333 Kč a napíšete do vzkazu, že máte zájem, zařadíme vás do objednávky DLC k deskovce. V tom DLC budou další různé postavičky z veřejného života v Česku, které se do základní hry nevešly!

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 7.88
    (CZK 199)
  • sold 3
    PEXESO s politiky!

    Za čtvrthodinové lovení drobných v kašně průměrně prosperujícího města získáte pexeso plné politických osobností. Pokud se budíte ze spaní s výkřikem "Pane Bože, proč jste naklonovali Pitomia", načež se snažíte uklidnit a ujistit o opaku, zklamu vás. V tomhle pexesu budou naklonováni všichni, i Tomio. Muhahuhahahahaha (ďábelský smích).

    Kolikrát tam bude Jaromír Soukup?!

    Poštovné v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 8.27
    (CZK 209)
  • sold 50
    Kniha - Hovory s Márou (basic)

    Za tuto lidovou částku obdržíš výtisk knihy, čímž si zajistíš pohled do morálními hygieniky nedoporučované kuchyně politického populismu. Obsahem knihy jsou vtipné dialogy Andreje a Máry spolu s geniálně překreslenými příspěvky ze sociální sítě výše zmíněného premiéra.

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.79
    (CZK 399)
  • sold 5
    Kniha + originální záložka od Bločku

    Dostaneš s knihou takovou záložku, že ti to bude závidět i majitel elektronické čtečky!
    Záložka bude originálním ztvárněním české politické scény, ale když napíšete do příspěvku nějaké přání, tak ho autor facebookové stránky BLOČEK vyslyší, a bude z toho dost možná záložka na Míru!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.71
    (CZK 599)
  • remaining 20 from 20
    Kniha + 1 Motýle-k Muchos (kartonový motýlek)!

    Obdržíš knihu a jeden kartonové motýle-k od společnosti Muchos Manufactury, jež dává použitým obalům nový život. Motýle-k bude mít buď motýle-kovitě, nebo řepkově polejzrován a bude se pyšnit řepkově žlutou, či jakoukoliv jinou stuhou!

    Fotky v detailním popisu, můžeš napsat vzkaz, jaký motýlek si budeš přát!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 27.27
    (CZK 689)
  • remaining 43 from 50
    Kniha + jmenovité poděkování a podpisy autorů

    Dostaneš knihu s podpisy autorů a jmenovité poděkování uvnitř každého výtisku. Pokud by se sešlo více lidí s totožnými jmény, zahrajeme si na vůdce nejmenované strany a budete selektováni dle šikmosti očí!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.62
    (CZK 799)
  • sold 0
    Kniha + Hrací karty s politiky > MARIÁŠ

    Polovina národa jede v hazardu, druhá jej provozuje. Pro obě skupiny jsme připravili hrací karty s vyobrazením nejznámějších českých politiků. Můžete se těšit na naprosto nové a originální pojetí MARIÁŠE A PRŠÍ!
    Tyto hrací karty obdržíte spolu s výtiskem knihy Hovory s Márou.

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.54
    (CZK 999)
  • sold 0
    Kniha + Motýle Muchos (kartonové motýlky)

    Obdržíš knihu a dva kartonové motýle-ky od společnosti Muchos Manufactury, jež dává použitým obalům nový život. Jeden z motýlků bude mít řepkové glavírování a žlutou stuhu.  Na druhém budou motýle, spousta motýle! Anebo je design motýlku je jen a jen na tobě, jak chceš!

    Fotky v detailním popisu, můžeš napsat vzkaz, jaký motýlek si budeš přát!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.54
    (CZK 999)
  • sold 1
    Kniha + Hrací karty s politiky > ŽOLÍKY

    Polovina národa jede v hazardu, druhá jej provozuje. Pro obě skupiny jsme připravili hrací karty s vyobrazením nejznámějších českých politiků. Můžete se těšit na Andreje v podobě esa, Miloše v podobě krále, Hamáčka představujícího dvojku nebo Marii Benešovou ve formě jokera. Tyto hrací karty obdržíte spolu s výtiskem knihy Hovory s Márou.

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 41.92
    (CZK 1,059)
  • remaining 50 from 50
    Kniha + vtipný hrnek s Babišem

    Vždycky jsi chtěl/a premiéra na hrnku? A nejen ledajakého prefabrikovaného, ale přímo ručně dělaného z plastických hmot? Tak to potřebuješ skvělý a geniální hrníček od nás! Koulí to očima a každé řepkové kafe teď bude chutnat 100x líp a 100x jinak!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 42.71
    (CZK 1,079)
  • sold 1
    Kniha + ORIGO TRIKO od Nekorektní Plochy

    Když se dostaneš konečně ven po celodenním sjíždění statusů Andreje Babiše a zjistíš, že ses měl nejdřív obléknout, přišlo by ti takové kvalitní a krásné triko s politicko-společenskými motivy od NEKOREKTNÍ PLOCHY docela vhod, viď?
    Máme několik variant, všechny v popisu!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!
    Také si rovnou napište o velikosti, ušetříte si tím práci. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 47.46
    (CZK 1,199)
  • remaining 30 from 35
    DESKOVKA - Vezmi si svou zemi zpět! [základní verze]

    DESKOVKA - Vezmi si svou zemi zpět! Ovládni Čechii!

    Originální výpravná desková hra, která nemá v Česku obdoby.
    Obávaný Anofert vládne všude. Jak těžké je ho porazit? Vyber si frakci (Slušnočeši, Lepšolidi, Tradičníci, Dobroserové,...), pohraj si s Okamurou, Kalouskem nebo třeba Mlátičkou, poraž ostatní a získej svoji zemi zpět, ať už jsi kdokoliv.

    Tuto rozvětvenou politickou deskovku pro náročné, v níž mají své místo také média a veřejně známé osobnosti, jsme vytvořili u příležitosti zrodu naší první knihy Hovory s Márou. Dovolujeme si tvrdit, že se jedná o nejlepší politickou hru současnosti. Máte kámoše s rozdílnými politickými preferencemi? Hádáte se u pivka a jdete si po krku? Přispějte výše uvedenou částku, vyřeště své spory klidnou cestou a ukažte, kdo by měl být právoplatným vládcem Čechie!

    ZÁKLADNÍ VERZE /v nákladnějšídch odměnách s deskovkou je přidáno rozšíření dalších postav a kauz české politicko-společenské scény + žolíkové karty s politiky/

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 48.64
    (CZK 1,229)
  • sold 14
    DESKOVKA - Vezmi si svou zemi zpět!

    Originální velkolepá desková hra, která nemá v Česku obdoby.
    Obávaný Anofert vládne všude.
    Vyber si frakci (Slušnočeši, Lepšolidi, Tradičníci, Dobroserové,...), pohraj si s Okamurou, Kalouskem nebo třeba Mlátičkou, poraž ostatní a získej svoji zemi zpět, ať už jsi kdokoliv.

    Tuto rozvětvenou politickou deskovku pro náročné, v níž mají své místo také média a veřejně známé osobnosti, jsme vytvořili u příležitosti zrodu naší první knihy Hovory s Márou. Dovolujeme si tvrdit, že se jedná o nejlepší politickou hru současnosti. Máte kámoše s rozdílnými politickými preferencemi? Hádáte se u pivka a jdete si po krku? Přispějte výše uvedenou částku, vyřeště své spory klidnou cestou a ukažte, kdo by měl být právoplatným vládcem Čechie!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 63.29
    (CZK 1,599)
  • sold 10
    Kniha + DESKOVKA - Vezmi si svou zemi zpět!

    Krom knihy dostaneš i deskovku. Originální velkolepou deskovou hru, která nemá v Česku obdoby.
    Obávaný Anofert vládne všude.
    Vyber si frakci (Slušnočeši, Lepšolidi, Tradičníci, Dobroserové,...) a získej svoji zemi zpět, ať už jsi kdokoliv. Tuto rozvětvenou politickou deskovku pro náročné, v níž mají své místo také média a veřejně známé osobnosti, jsme vytvořili u příležitosti zrodu naší první knihy Hovory s Márou. Dovolujeme si tvrdit, že se jedná o nejlepší politickou hru současnosti. Máte kámoše s rozdílnými politickými preferencemi? Hádáte se u pivka a jdete si po krku? Přispějte výše uvedenou částku, vyřeště své spory klidnou cestou a ukažte, kdo by měl být právoplatným vládcem Čechie!

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.12
    (CZK 1,999)
  • remaining 1 from 1
    Originální dialog Andreje a Máry na motiv tebou zaslané fotografie

    Inspiruj nás a staň se největším partnerem Hovorů s Márou. Zašli svou oblíbenou populistickou fotografii z facebookového profilu Andreje Babiše - autoři fotografii překreslí a sepíší k ní originální dialog. Vše bude zařazeno do obsahu knihy spolu s tvým jménem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.60
    (CZK 2,011)
  • remaining 14 from 15
    Originální kresba od BLOČKU

    FB stránka BLOČEK má za admina maniaka. Vytvořil deskovku a obstarává grafickou stránku knihy, a taky na míru vytvoří originální kresbu politika dle tvého výběru - s tebou, v jakékoliv situaci. Chceš být vlastníkem portrétu dabéra Selmy ze Simpsonů, Ivana Bartoše? Nebo si chceš vystavit vraha Kennedyho a ničitele světů - Miroslava Kalouska? Máš v pokoji průvan? Co takhle hodit na zeď portét jistého pána a zjistit, odkud vítr fouká? Výběr je pestrý a je jen na tobě, koho si vybereš!
    To celé bude geniální kresba padnoucí do tvého interiéru - na plátně. 

    V ceně je i poštovné, to dá rozum!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.91
    (CZK 2,019)
  • remaining 29 from 30
    Kniha se záložkou, Deskovka, Pexeso s politiky!

    LIMITOVANÁ NABÍDKA - Krom KNIHY dostaneš i záložku od Bločku, DESKOVKU A PEXESO s politiky. Originální velkolepou deskovou hru, která nemá v Česku obdoby.

    Desková hra Vezmi si svou zemi zpět!
    Obávaný Anofert vládne všude.
    Je to výpravná a nákladná hra pro náročné se spoustou komponentů. Vyber si frakci (Slušnočeši, Lepšolidi, Tradičníci, Dobroserové,...) a získej svoji zemi zpět, ať už jsi kdokoliv. Tuto rozvětvenou politickou deskovku pro náročné, v níž mají své místo také média a veřejně známé osobnosti, jsme vytvořili u příležitosti zrodu naší první knihy Hovory s Márou. Dovolujeme si tvrdit, že se jedná o nejlepší politickou hru současnosti. Máte kámoše s rozdílnými politickými preferencemi? Hádáte se u pivka a jdete si po krku? Přispějte výše uvedenou částku, vyřeště své spory klidnou cestou a ukažte, kdo by měl být právoplatným vládcem Čechie!

    Poštovné v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.91
    (CZK 2,019)
  • remaining 4 from 6
    DESKOVKA, v níž jsi i ty! - VIP nabídka pro 6 lidí

    Staň se součástí politické deskové hry, která nemá obdoby. Jak? Vyber tuto odměnu, zašli svou podobu spolu s životními názory a my tě zvěčníme na jedné z herních karet, čímž se zařadíš mezi politiky a známé osobnosti.
    Tvá karta bude mít speciální schopnosti, které ovlivňují průběh hry. Tuto originální deskovku budou hrát tisíce lidí - spoustu z nich jistě potěšíš nebo naštveš!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 158.28
    (CZK 3,999)
  • remaining 2 from 2
    Tvůj prostor v knize Hovory s Márou!

    Napiš vlastní dialog Andreje a Máry, nebo využij svou jednu stránku k čemu chceš! Budou to číst tisíce lidí a navždy zůstaneš zavřený a zvěčněný v knize v depozitáři Národní knihovny.
    Pokud bude jednou stát Chobotnice, budeš ze sebe mít radost!

    Knížku k tomu získáš automaticky, poštovné v ceně.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 175.82
    (CZK 4,442)
  • remaining 2 from 2
    Zveřejni, co chceš. Máme dosah přes 100 000

    Nedaří se ti prodat pneumatiky se vzorkem lyží? Hledáš zaběhlého psa nebo manželku? Začínáš se svou tvorbou a chceš být vidět? Za výše uvedenou částku máš možnost zveřejnit jakýkoliv obsah na stránkách Paralelní listy, Bloček a Nekorektní plocha (+ ještě nějaké jiné,  které máme), s celkovým dosahem >100 000 uživatelů.

    Dostaneš právo na celkem 5 příspěvků. Po rozumné domluvě nastavíme kalendář, bude mezi těmi příspěvky nějaká doba hájení, ale dostaneš jakejkoliv prime-time, o který si řekneš. Příspěvek nesmí vést k zničení (pověsti) stránek!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.86
    (CZK 4,999)
  • remaining 10 from 10
    PARTNER DESKOVÉ HRY

    Chceš propagovat svoji společnost? Máš logo na zadku Kim Kardashian, ale twerkuje tak rychle, že je vidět jen rozmazaná šmouha? Za výše uvedenou částku se staneš partnerem našeho projektu a tvé logo bude zvěčněno v pravidlech a v grafice nové politické deskovky! Všichni hráči, kteří budou soustředěně studovat herní postupy a popisky jednotlivých osobností na kartičkách uvidí, za čím stojíš.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 514.51
    (CZK 12,999)
  • remaining 5 from 5
    Krásně strávený čas s PAVLEM NOVOTNÝM a autory projektu

    Máš jedinečnou příležitost zakalit s autory projektu z Paralelních Listů, Bločku a Nekorektní Plochy a hlavně s veleváženým starostou Řeporyjí PAVLEM NOVOTNÝM! Vše započne ochutnávkou pivka v Řeporyjském pivovaru, a to s předáškou kryptonitu všech komárů, Pavlem Novotným. A pokračování? Autoři jsou SVÉRÁZNÁ individua původem z jihovýchodní Moravy a severních Čech, takže se můžeš těšit na hektolitry slivky a piva, taneční Twister kreace Jaromíra Soukupa a hluboké konverzace o kolonoskopii. Rozhodně neočekávej průběh vánočního večírku České pošty, tohle bude epické. Domů se vrátíš rozbitý jak kladívko ze Shawshanku. K výše zmíněnému obdržíš knihu, hrací karty, hrníček a jmenovité poděkování uvnitř každého výtisku.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 633.25
    (CZK 15,999)
  • remaining 2 from 2
    Přelet nad Čapím hnízdem

    Máš jedinečnou možnost nasednout do horkovzdušného balonu a užít si spolu s autory přelet nad Čapákem. To vše s lahví vylovenou z potopené španělské galeony, rozebíráním politických témat a nadáváním přes okraj koše. Mimo to obdržíš knihu, hrací karty, hrníček, deskovku, motýlek Muchos a jmenovité poděkování uvnitř každého výtisku.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 2,374.79
    (CZK 59,999)
  • remaining 2 from 2
    Noc s autory - nic sprostého, ...anebo jenom trochu!

    Za tuto částku obdržíš knihu, karty, deskovku a noc strávenou s jedním z autorů - jsme mladí, zábavní, vysekaní jak nedokončené antické sochy. Chceš si dát sklenku vína? Pozorovat hvězdy s někým, kdo ukáže na Velký vůz s poznámkou "Ty vole, souhvězdí Raka"? Chceš sledovat 50 odstínů šedi a každý ex přítel tě odmítl se slovy "Já chci čumět na Ramba"? Pokud nejsi sériová vražedkyně nebo dvoumetráková kamioňačka s Petriho miskou v rozkroku, odměna je stvořena právě pro tebe.

    Nenechte se zmást gendrem popisku, odměna je určena všem 78 pohlavím.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 7,916.05
    (CZK 199,999)