Sinoskop - Institut pro současnou Čínu

Naším záměrem je vyvážit polarizovanou debatu o Číně v naší zemi. Zploštění obrazu této země na bezvýchodnou komunistickou diktaturu nebo naopak nejlepšího obchodního partnera je zavádějící. Podpořte, prosím, naši aktivitu a nezávislost.

Author: Vít Vojta

Martin Řehula

EUR 19,784
pledged of EUR 19,743

100%

100% completed

75 contributors pledged

Community, Media, Education

Česko

All or nothing. Project finished on Oct 20, 2019 at 10:37.

Choose reward for your contribution

  • sold 11
    Karma je "skoro" zdarma

    Pokud byste chtěli náš projekt prostě jen symbolicky podpořit a zlepšit tak svou karmu, hurá do toho. Nám to udělá radost, Vám to zlepší den ;-) 

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • sold 8
    Pozvánky na akce pořádané Sinoskopem

    Chcete nás podpořit a zároveň se něco dozvědět? Moc rádi Vás budeme zvát na debaty, workshopy a přednášky, které plánujeme pořádat. Zanechte nám svou mailovou adresu či jiný kontakt a rádi Vás budeme zvát, kam to jen půjde. 

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • remaining 30 from 50
    Kniha: Mezi Čínou a Západem: umění stolovat s čínskými partnery

    Za vyjádření podpory projektu Sinoskop získáte podepsanou autorskou knihu Víta Vojty, kde se dozvíte vše podstatné o čínské kultuře stolování a jednacím soft skill. Je to poutavé čtení s univerzálními pravidly společenského chování. Autor knihu prokládá zajímavými příklady ze své praxe. Poštovné jde na náš vrub, ale jen v České republice ;-) 

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • remaining 1 from 10
    Etiketa a komunikace při stolování a orientace v „osmi čínských kuchyních“

    Pokud se rozhodnete podpořit Sinoskop větší částkou, odměnou Vám bude vstupenka na zajímavý workshop spojený s dobrým jídlem a pitím. Zaměříme se na soft skill v rámci společenského stolování s profesionálním lektorem v některé z vybraných pražských čínských restaurací. Workshop je určen ideálně pro 3 osoby a lektora.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 315.89
    (CZK 8,000)
  • Sold out!!
    Kniha: Knížka o čínštině

    Zajímá vás čínština a zároveň chcete udělat prospěšný krok? Knížka o Čínštině je další čtenářský dárek, který můžete získat za podporu projektu Sinoskop. Není to typická učebnice čínštiny, seznamuje s rozmanitostí jejích místních variant, s tajemstvím čínských znaků a v obrysech s více než tří a půl tisíciletou historií čínštiny. Nechybí gramatika, výslovnost ani slovní zásoba. Poštovné jde na náš vrub, ale jen v České republice ;-) 

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Úvod do cvičení taijiquan

    Chcete-li nás podpořit a zároveň ve Vás dříme sportovní duch, máme pro Vás připravený vstup na tři individuální workshopy cvičení taijiquan (tchaj-ťi) v kapacitně omezené skupině. Poznáte základy tohoto starého čínského bojového umění, které je dnes po celém světě symbolem zdravého životního stylu. Cvičení se uskuteční v Praze, konkrétní čas dohodneme v rámci komunikace s jednotlivými členy skupin. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Večeře se zakladatelem projektu Sinoskop Vítem Vojtou

    Poznejte se osobně se zakladatelem projektu, který jste se rozhodli podpořit. Setkání proběhne jak jinak než podle čínských zvyklostí v některé z uznávaných pražských čínských restaurací, kde můžete mezi jednotlivými chody probrat cokoliv Vás napadne.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Workshop: jak jednat s čínskými partnery

    Uvědomujeme si, že na českém trhu je řada firem, ale i jednotlivců, jejichž ambicí je prorazit v Číně. Myslíme proto s odměnou právě i na ně. Za podporu projektu Sinoskop můžete získat workshop pro management firmy nebo pro úzkou skupinu jednotlivců (5 – 6 lidí), kde se zaměříme na specifika spolupráce s čínským subjektem a vlastní prezentaci pro čínského partnera. Je to velmi užitečné školení, které pomůže odstranit mnohá úskalí. Workshop se uskuteční v Praze, případně při úhradě cestovních či dalších souvisejícíh nákladů přijedeme za Vámi. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,974.33
    (CZK 50,000)
  • Sold out!!
    Osobní průvodce na cestě do Číny

    Hledali jsme skutečně hodnotný dar, který můžeme poskytnout nejštědřejšímu sponzorovi projektu Sinoskop. Poskytneme osobního průvodce s vynikající znalostí českého i čínského jazyka, který se na 12 dní stane individuálním poznávacím průvodcem na cestě po Číně. Ukážeme vám místa a zážitky, které běžný turistický průvodce poskytnou nemůže.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 9,476.80
    (CZK 240,000)