Muž, co strašnou smůlu měl

Přispěním získáte nejen knihu až do domu, ale i mnohé jiné odměny, dle Vašeho výběru! Lehce sarkastický vypravěč Vás provede životem smolaře, který se rozhodl bojovat se systémem a nepřízní osudu tak trochu nevšední a často i nelegální cestou.

Ochutnávka

Sep 6, 2019

Z dílny Lindy Machové, talentované grafičky knihy Muž, co strašnou smůlu měl, Vám přináším další ochutnávku textu, aby jste si udělali představu o obsahu knihy. Naleznete jí ve fotogalerii. Další budou brzo následovat. Nezapomeňte sdílet s co nejvíce přáteli!

EUR 1,268
pledged of EUR 3,949

32%

32% completed

72 contributors pledged

Literature

Olomouc, Olomoucký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Oct 2, 2019 at 14:22.

Choose reward for your contribution

  • sold 3
    Dobrý skutek

    Máte moc peněz a nevíte co s nimi?  Cítíte se nenaplnění a něco Vám v životě stále schází? V tom případě máte dnes svůj šťastný den! Američtí vědci zjistili, že lidé věří všemu, co Američtí vědci zjistili! Tuto propast prý nevyplní lépe nic jiného, než nezištná pomoc člověku v tísni. Zajímá Vás, jak se může do tak svízelné situace mladý, perspektivní, flexibilní člověk vůbec dostat? V tom případě investujte do některé z dalších odměn a dozvíte se více.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 1.97
    (CZK 50)
  • remaining 364 from 400
    Kniha s věnováním až do domu

    Proč utrácet peníze za knihu v e-shopu, či docházet do několik metrů vzdáleného knihkupectví, když jí můžete získat přímo zde? Proč plýtvat drahocenným časem při stalkingu autora kvůli jeho autogramu, když ho teď my z hithit.com držíme na řetězu ve sklepě? Nechejte špinavou práci na nás. Jakmile kniha sjede z pásu, ještě za tepla Vám jí odešleme i s autorovým srdceryvným poděkováním přímo na Vaší adresu! Takže ji budete  mít doma dokonce dříve, než se vůbec dostane na stánky knihkupců! (září/říjen 2019) 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 11.81
    (CZK 299)
  • remaining 193 from 200
    Pár knih s věnováním až do domu

    Nechce se Vám o knihu dělit s pomalejším čtenářem? Potřebujete originální dárek pro někoho, koho fakt nemusíte? Sháníte zarážku do dveří, nebo podestýlku morčeti? Neváhejte a investujte své peníze do této odměny! Ihned po získání prostředků nutných k zhmotnění autorových pseudo-myšlenek Vám doručíme dva výtisky i s jeho vlastnoručním věnováním. Nač kupovat knihu v e-shopu, či knihkupectví, když si můžete své vlastní výtisky rezervovat přímo zde a bez dalších starostí si jen sednout a počkat si, až Vám je doručíme přímo do Vašich rukou?

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 19.70
    (CZK 499)
  • remaining 75 from 100
    Celoživotní autorova duologie i s věnováním

    Rádi byste věděli, jak to vlastně všechno začalo? V tom případě je pro Vás tato odměna jako dělaná! Ke knize   Muž, co strašnou smůlu měl dostanete autorovu prvotinu Poslední pomoc, abyste se na vlastní oči přesvědčili o tom, že uvěřitelné věci se dají vymyslet, ale ty neuvěřitelné se musejí stát!

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • remaining 2 from 3
    Osobní setkání s autorem

    Stal/a jste se jednou z obětí poškozených autorovou tvorbou, či mu chcete ublížit ze zcela jiného důvodu? Nedaří se Vám jej odchytit standardními metodami? V tom případě je pro vás tato odměna jako dělaná! Nechejte se od něj pozvat na dobrou večeři, projít se po parku, či se společně projeďte na motorce a užijte si v jeho rádoby vtipné společnosti. Odměnu je možno vybrat v Ostravě, Opavě, Olomouci, či Hradci Králové.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • remaining 3 from 3
    Autorské čtení s Happyendem

    Konec dobrý, všechno dobré... (K vyzvednutí v Olomouci)

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 592.30
    (CZK 15,000)