Kniha, která vás naučí smát se tomu, co říkáte

Pomozte na svět knize, která vás přesvědčí, že rodný jazyk nabízí mnohem víc důvodů k smíchu, než by se mohlo zdát. Možná v ní najdete inspiraci a začnete se bavit tím, co vám dřív připadalo všední.

Author: Adam Lešikar

Anna Pangrácová

EUR 2,253
pledged of EUR 1,974

114%

114% completed

128 contributors pledged

Literature

Česko

All or nothing. Project finished on Aug 12, 2019 at 09:40.

Choose reward for your contribution

  • sold 5
    Zbavte se přebytečných peněz a udělejte autorovi radost

    Pomáháte rádi jen tak? Nebo musíte peníze odhazovat lopatou na sníh a už vážně nevíte co s nimi? Přispějte libovolnou částkou a kromě autorovy vděčnosti se dočkáte i poděkování přímo v knize (to platí, když vysolíte aspoň kilčo). Pokud nebudete chtít být jmenováni, uveďte to, prosím, do poznámky.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • sold 40
    Vyzvedněte si knihu s autogramem

    Dobře víte, jaká je otrava běhat na poštu a chcete ušetřit autorovy nohy i nervy? Za 150 ,- můžete mít knihu jako jedni z prvních, pokud si ji tedy vyzvednete osobně. Podepsaná na vás počká někde v centru Prahy nebo blízkém okolí (místo bude upřesněno). 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • remaining 97 from 120
    Přijďte si pro podepsanou knihu na oficiální křest

    Pokud máte rádi nejen knížky a obrázky, ale i párty s živou muzikou, tohle je něco pro vás. Dostanete totiž pozvánku na oficiální křest, kde si knihu převezmete přímo od autora. Ten vám nejen osobně poděkuje a napíše věnování (budete-li chtít), ale navíc vám bude v průběhu večera hrát a zpívat se svou rockovou kapelou.
    Termín i místo křtu vám autor oznámí alespoň měsíc dopředu. Určitě to ale bude v Praze. Pokud byste se nemohli zúčastnit, může vás někdo zastoupit, nebo se s autorem domluvíte na jiném způsobu předání knihy.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • remaining 37 from 60
    Nechte si knihu poslat poštou

    Tři stovky nejsou málo, ale pokud chcete autora donutit k výpravě na poštu, musíte holt trochu přitlačit. Kniha s autogramem a případným věnováním vám pak přiletí až domů (nebo místo ní alespoň oblíbený papírek do schránky). Do poznámky k platbě uveďte, jaké věnování by vás potěšilo, případně jestli chcete raději knihu bez něj. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 21 from 30
    Nechte si doručit tři knihy

    Ušetřete si čas s vymýšlením vánočních dárků a pořiďte si knihy rovnou tři. Jednu pro sebe a zbytek můžete vesele rozdat. Dostanete je poštou, nebo se po domluvě můžete potkat v Praze s autorem a on vám je přinese. Stačí do poznámky k platbě uvést, která varianta je pro vás lepší a také, zda chcete připsat věnování. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 25.67
    (CZK 650)
  • remaining 9 from 10
    Nechte se od autora pozvat na drink

    Jestli už opravdu nevíte, jak se zabavit, můžete si přeplatit nejen knihu, ale i trochu autorova času. Zajdete si spolu v centru Prahy na kafe, čaj, pivo nebo skleničku vína, podle toho, co vám chutná. A kdybyste náhodou nenašli lepší téma, můžete třeba vymýšlet náměty pro další obrázky. Kniha s podpisem a věnováním pro vás je samozřejmostí. A třeba vám do ní autor i něco přikreslí. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 27.64
    (CZK 700)
  • remaining 1 from 6
    Předplaťte si soukromou taneční lekci s autorem a knihu k tomu

    Pokud obětujete děvet stovek, autor vám nejen osobně předá podepsanou knihu s věnováním, ale navíc vás v individuální lekci naučí základy Salsy, Bachaty nebo Merengue (podle vašeho výběru). Kde a kdy? Na tom se domluvíte osobně, bude to ale v Praze. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.54
    (CZK 900)
  • remaining 10 from 12
    Staňte se mecenášem

    Koupete se v penězích jako strýček Skrblík, ale na rozdíl od něj vás nebolí pustit chlup? Vyražte autorovi dech svou štědrostí a on se vám odmění poděkováním přímo v knize i na oficiálním křtu (na podzim v Praze). Zároveň vám jako výraz vděčnosti předá (nebo pošle) deset výtisků a přidá ještě vlastnoruční kresbu dle vašeho výběru. Protože původní originály jsou většinou v bídném stavu, obrázek speciálně pro vás autor znovu nakreslí, podepíše a připíše věnování. Můžete si vybrat jakýkoli černobílý motiv buď v předchozích autorových knihách, nebo na FB profilu Skotačivý humr. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 219.35
    (CZK 5,555)
  • Sold out!!
    Přijďte si na křest pro dvě nové knihy a navrch Žer ty stranou!

    Chtěli byste i předchozí autorovu knihu? Přispějte 500 ,- a dostanete pozvánku na křest, kde si vyzvednete obě nové knížky a k tomu jedny Žer ty stranou! Autor vám všechny podepíše a ještě vám k tomu něco zahraje.
    Termín i místo křtu vám autor oznámí alespoň měsíc dopředu. Určitě to ale bude v Praze. Pokud byste se nemohli zúčastnit, může vás někdo zastoupit, nebo se s autorem domluvíte na jiném způsobu předání knih. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Získejte čtyři knihy a CD k tomu

    Prohlížejte si, rozdávejte a poslouchejte. Za pěknou kulatou tisícovku získáte tři nové knihy s autogramem, k tomu jedny Žer ty stranou! a navrch autorovo sólové album Teď anebo někdy na CD. To všechno si můžete vyzvednout na oficiálním křtu (na podzim v Praze), nebo vám přijde balíček poštou. Stačí si vybrat a uvést zvolenou možnost do poznámky k platbě. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.49
    (CZK 1,000)