Zaplňme společně Prostor39

Před rokem jsme se pustili do oživování prázdného domu v samém srdci Žižkova, který mezitím rozkvetl kulturou, setkáváním a sdílením. Něco nám ale chybí. Pomozte nám zaplnit prostor vybavením potřebným pro jeho nezávislý chod.

Author: Radek Wollmann

EUR 10,498
pledged of EUR 9,874

106%

106% completed

302 contributors pledged

Community, Art

Česko

All or nothing. Project finished on Mar 20, 2019 at 18:52.

Show all rewards

Co je naším cílem?

Rekonstrukci máme z velké části za sebou, podařilo se nám prostor oživit a naplnit ho lidmi, kulturou, vzděláním, uměním. Naší vizí je provozovat soběstačný otevřený prostor, splnit si svůj městský sen. K tomu ale potřebujeme vybavení, které zaručí jeho fungování a chod. Jedním z velkých problémů je vytápění, jehož absence znepříjemňuje provoz v zimních měsících. Chybí nám taky vybavení do fotoateliéru, který je pro prostor díky velkým oknům a světlu jako stvořený.

Kdo jsme?

Jsme Prostor39. Maty. Radek. Matouš.

Maty

fotograf a především dříč, kterému vděčíme za drtivou většinu rekonstrukce, která v celém domě proběhla

Radek

propojuje v tomto projektu svoje zkušenosti z tréninkové kavárny Café Na půl cesty, vlastního klubu Resort a několika pražských squatů

Matouš

největší opora v krizových situacích

+ VY VŠICHNI!!

Brigádníci. Dobrovolníci. Lidi z ateliérů. Organizátoři akcí. Návštěvníci.​

Bez vás by Prostor39 nebyl tím, čím je teď.

Zaplňme společně Prostor39.

Jak to u nás funguje?

Pro-sociálně, udržitelně, férově, komunitně.

Nechceme jen pořádat akce, ale naší vizí je také vytvořit provázanou komunitu se zapojením neziskových, lokálních, aktivistických a uměleckých spolků. Hlavní myšlenkou je sdílení, tvoření, učení a ovlivňování se navzájem. Ten, kdo má nápad a chuť, může si zde uspořádat svou akci, pokud je v souladu s našimi zásadami. Může to být prakticky cokoli od workshopů, přednášek, diskuzí, promítání, koncertů, výstav, lekcí jógy až po firemní poradu nebo večírek. K dispozici je samozřejmě i fotoateliér a ateliéry pro umělce, tatéry a terapeuty.  Podmínky pronájmů řešíme individuálně, tak aby odpovídaly charakteru akce. Kombinujeme běžné pronájmy s bezplatnými pro ty, co si zaslouží naši podporu. Některé akce jsou zpoplatněné, jiné s dobrovolným vstupným nebo bez vstupného. Patro a půl ateliérů pronajímáme dlouhodobě za vstřícný poplatek. Zaměstnáváme lidi se znevýhodněním na trhu práce, zejména ty se zkušeností s duševním onemocněním. S těmi poté citlivě nastavujeme pracovní podmínky, přičemž pracovní náplň zůstává stejná. Fungujeme bez dotací, jen díky prostředkům, energii a nasazení lidí, kteří se na chodu projektu podílejí.

Jak přesně naše odměny vypadají?

Protoří trička!

KAFKA                                                       Eliška Kuklíková                                                   Oipooik

                   

Dana Ledl - ilustrace 

Antonie Lechér - šperky

Diana / abstraktni

Martina Smutná                                            Jana Voňková

               

URBM

News

Mar 23, 2019 !!!!!

Nemůžeme uvěřit tomu, že je to pětačtyřicetidenní dobrodružství už za námi. Uteklo to jako voda a my se moc těšíme, až vás budeme na našich sociálních sítích pomalu ale jistě informovat o zásadních změnách spojených se získanou částkou. Chceme vám znovu poděkovat (a určitě ne naposledy): bez…

More

Mar 18, 2019 Huraaaaaa

Skáčeme do vzduchu radostí a nedokážeme ani slovy vyjádřit, jak moc si vážíme vaší podpory. Cílová částka je sice vybraná, ale my jsme si pro vás do cílové rovinky připravili zbrusu nový merchandise, ještě teplý z trouby. Trička dámská i pánská s designem domu v Řehořově 39 na zádech, naším hesle…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 36
    Vyladěná karma

    Nainstalujeme vám dobrou karmu. Vykonané dobro se vám vrátí zpět v podobě příjemného brnění a pocitu tepla v oblasti srdeční.  Díky vám se se u nás budou lidé setkávat, sdílet a tvořit. Přispět můžete libovolnou částku. A nad 1 000 Kč vám pošleme potvrzení o daru, se kterým se vám sníží daně.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • remaining 48 from 50
    Divadlo bez zvířat

    Divadlo bez zvířat – tak se jmenuje zbrusu nové představení žižkovského divadelního souboru Pračidlo. Vy máte jedinečnou příležitost zhlédnout premiéru hry, která je skromným příspěvkem k umění kotrmelců a poctou těm, kdo bojují proti mrzoutskému uzavírání se do pevně daných forem.

    Pra-či-dlo
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • remaining 2 from 10
    Kombočaj na chuť i pro zdraví

    Kdo nepije kombuchu, jako by nebyl. Nápoj v lahvi se možná tváří jako obyčejná limča, ale je to zázračný fermentovaný lektvar nesmrtelnosti nadupaný osvědčenými i netradičními příchutěmi. Vyrobeno poctivě a ručně!

    Kombočaj

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • remaining 43 from 100
    Pro dobrotu na dobrotu

    Podpořte nás a stavte se na kafe, drink, nebo nějakou vegan dobrotu. Jako poděkování přihodíme nějaký drobný merch/samolepku, abyste nás mohli propagovat na vašem notebooku:)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • remaining 61 from 70
    K tanci i poslechu Listí v louži - vstupenka na koncert

    Trubka, zpěv, elektrická kytara, bicí, klávesy. To je jazzová kapela Listí v louži, která rozezní svými hravými tóny Prostor39. A vy můžete být u toho. Kupte si vstupenku na jeden z jejich komorních koncertů.

    Listí v louži

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 4 from 10
    Šlápněte s námi do pedálů!

    Dvě kamarádky a zapálené kolařky vás na bicyklu provedou šikmými uličkami Prahy, špinavými periferiemi, tajemnými výklenky pod mosty a místy, která mají nezaměnitelnou atmosféru a specifickou krásu okraje Prahy. Cyklojízda bude prokládána návštěvou známých i neznámých hospod a hospůdek, kde stojí za to se zastavit.

    sirena.tatoo &  su.bety
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 8 from 10
    Workshop pantomimi

    Vždycky jste chtěli umět narazit do imaginární zdi? Mysleli jsme si to. Za dvě hodiny workshopu pantomimy objevíte základní jevištní postupy typické pro pantomimu, naučíte se přemýšlet o svém těle trošku jinak a možná i chodit na místě, i když vlastně dopředu. Dvě hodiny jsou doba, která stačí tak akorát na pár hvězdných párty triků, ale zájemcům poradíme, kde se dá naučit víc.

    Koťátko zkázy
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.82
    (CZK 350)
  • remaining 4 from 12
    workshop Párová akrobacie

    Dvouhodinový workshop párové akrobacie, kde se naučíte základní pozice v leže (L-base) i ve stoje. Získáte představu o tom, co párová akrobacie je, jestli vás baví, kde se dá v Praze dělat jako zábava i jako sport nebo jako jevištní technika. Není třeba chodit v páru, můžete přijít dvě holky, všechny kombinace bereme. Pro starší 15 let.

    Koťátko zkázy

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.82
    (CZK 350)
  • remaining 7 from 10
    Roztančená odměna

    Přijďte si k nám užít 24.dubna autorské pohybově divadelní představení pod hlavičkou divadelního spolku Ufftenživot. Půjde o sólové vystoupení Jiřího Šimka. Fyzická improvizace, nejen silný zážitek, ale také a především prostor pro sdílení a návrat k naší přirozené spiritualitě. To vše v kulisách Prostoru39.

     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.80
    (CZK 400)
  • remaining 79 from 100
    Hodina ve fotoateliéru

    Přijďte si vyzkoušet náš prostorný fotoateliér, podívat se, co jsme pořídili za vybrané peníze... Víte-li už, že tohle kouzelné místo využijete na focení častěji, kupte si raději pár hodin do zásoby:)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.80
    (CZK 400)
  • remaining 10 from 10
    Rendez-vous v Ponci

    Vezměte kámoše, kámošku anebo svou drahou polovičku a vyražte společně na jedno z tanečních představení žižkovského divadla Ponec. Vstupenky pro dva anebo pro jednoho na dvě různá představení lze uplatnit na všechna představení kromě festivalů a hostujících souborů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.77
    (CZK 450)
  • remaining 53 from 60
    Teatro Novogo Fronta

    Irina se do našeho domu zamilovala na první pohled. Hledali jsme společně různé možnosti spolupráce. Jednou z nich bude  představení pro vás. Sólo. Syrově. Intenzivitu podtrhne komorní podoba představení.

    Teatro Novogo Fronta

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • remaining 20 from 20
    Dobrodružná noc pro děti v Prostor39

    Dopřejte si večer (a noc) sami pro sebe, my už se o vaše ratolesti postaráme. Promítání filmu s popcornem, hry, pyžamová párty a následné přespání v Prostoru39. Jak asi vypadá Prostor, když se zhasnou všechna světla? Baterky a spacáky s sebou!

    Aktivita je vhodná pro děti od 3 do 10 let.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • remaining 46 from 50
    Prostoří trička

    Černá trička dámská i pánská pro všechny, kdo potřebují nejen prostor, ale taky náš Prostor39. S potiskem fasády budovy přes celá záda a drobným detailem na spodním lemu. Ve spolupráci se značkou Charakter!

    Konkrétní podobu naleznete dole v podrobnostech! 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • remaining 10 from 15
    Vstupenka na týdenní swap v Prostoru 39

    Týdenní swapovací slavnost s pestrým doprovodným programem, na které vyměníte své nepoužívané věci za jiné,  které potřebujete nebo chcete. A ještě se dozvíte mnoho informací ohledně udržitelného životního stylu. Swap proběhne první týden v říjnu 2019 v Prostoru 39. Celotýdenní vstupenka je volně přenosná pro dva členy, platí pro vstup na akci, všechny přednášky  a workshopy. Máte tak jedinečnou příležitost podpořit tento prostor a být součástí akce, na kterou se jen tak nezapomíná.

    SWAP Prague

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 21.72
    (CZK 550)
  • remaining 6 from 15
    Namíchejte si svůj tělový olejíček

    Na workshopu organizovaném „Kosmetika hrou“ si namícháte svůj vlastní tělový olejíček, přesně podle vašich představ a vkusu. Přijďte na chuť experimentování s vůněmi, myšlence udržitelnosti, lokálním surovinám a zásadě, že co bych nepojedl, nepatlám ani na sebe.

    Kosmetika hrou

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.70
    (CZK 600)
  • remaining 4 from 10
    Workshop knižní vazby

    Naučte se, jak si jednoduše svázat vlastní knihu nebo sešit, přičemž kreativitě se meze nekladou. Výsledkem minikurzu bude originální notes na míru,  který si každý z vás odnese domů. Ilustrátorka a knihvazačka Viktória dělá knihy z recyklovaného materiálu způsobem, který je vhodný i pro přespolní podmínky, a ráda tento um předá i vám.

    sirena.tatoo

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.70
    (CZK 600)
  • remaining 13 from 20
    Sítotisk od městského snílka

    Radek a.k.a URBDRM si pro vás připravil limitovanou edici sítotisků motivu, který bude na zdi zdobit náš vstupní prostor. Je v něm energie našich čtyř pater plných tvůrčích lidí zasazených do pulsujícího města.

    URBDRM

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 29.62
    (CZK 750)
  • remaining 96 from 100
    Prostor na tvoji přednášku/workshop/kurz

    Poskytneme ti k dispozici náš velký multifunkční prostor. Potřebuješ ho prázdný na hodinu yogy, nebo se stoly na praktický workshop - nebo naplněný židlemi na narvanou přednášku? Záleží na tobě. K dispozici je projektor a ozvučení. Cena je za jednu hodinu.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 31.60
    (CZK 800)
  • remaining 9 from 20
    Konec anonymním prknům

    Naše podlahová vintage prkna se cítí být nudná a prázdná. Hledají tedy adoptivní páníčky a paničky. Označkujte si jedno z prken přibitím měděné tabulky s vaším jménem anebo jiným nápisem dle vašeho výběru.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.24
    (CZK 1,500)
  • remaining 7 from 10
    Fotoworkshop - Jak posunout svoje běžné fotky o level výš?

    Cyklus dvou večerních fotoworkshopů. Možná si už nějakou dobu lámete hlavu nad tím, jak šťavnatě vyfotit akci, večírek nebo jinou událost, a jak dostat do fotek lehkost, vtip a zajímavost. Se Zbyňkem si zkusíte, jak umět předvídat ty správné okamžiky, jak se k fotce správně postavit a jak fotky probrat tak, aby diváka nenudily. Zjistíte, co dělá z fotek světových fotografů mistrovská díla a jak tyto principy můžete sami běžně používat.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 71.09
    (CZK 1,800)
  • remaining 1 from 1
    Stříbrný prsten z kolekce ” Space “.

    “Žena jež má v sobě skryto tajemství vesmíru, hloubku nekonečna, život bez hranic."  Tato slova vystihují šperk z kolekce Space od Antonie Lechér Jewellery tvořící u nás v ateliérech. Ozdobte se autorským šperkem lokální výroby:

    Antonie Lechér
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 78.99
    (CZK 2,000)
  • remaining 7 from 10
    + A co takhle catering?

    Budete u nás pořádat akci, ale nechce se vám zařizovat občerstevní? Zařídíme vše za vás, přesně podle vašich představ! Ale vždycky bez krutosti, z toho neslevíme! (Lehký veganský catering pro 30 lidí - obložené mísy, chlebíčky, tapas...).

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 78.99
    (CZK 2,000)
  • remaining 1 from 1
    Déšť

    možná až díky této kampani jsme poznali co vše vzniká v našich ateliérech.  Jana Voňková tvoří šperky a objekty ze Snových prostor

    Jana Voňková 

    vy si můžete koupit jemný objekt "Déšť..."

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 138.23
    (CZK 3,500)
  • remaining 2 from 2
    Plátno plné barev

    Mladá nadějná umělkyně Diana právě u nás v ateliéru pracuje na obrazu, který možná právě vám vnese barvy do interiéru:

    ABSTRAKTNI

    Konkrétní obraz naleznete dole v podrobnostech!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 157.98
    (CZK 4,000)
  • remaining 7 from 10
    Nechte se cvaknout

    Zvěčníme vás. A slibujeme, že o duši přitom nepřijdete. Za fotoaparát se postaví Maty, který s vámi poté vybere 8 fotografií a ty profesionálně upraví v postprodukci. Nechte se zlákat jeho portfoliem:    

    Pavel Matěj

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 157.98
    (CZK 4,000)
  • remaining 5 from 5
    Přízemí na celý večer jen pro vaše potřeby

    Soukromá akce, firemní večírek, promítání, koncert, párty nebo třeba teambuilding jsou ideálními aktivitami pro celé přízemí Prostoru39. A kolikže se tam vejde lidí? Jednou se sem vměstnalo 250 lidí, ale asi stovka je ideál.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 157.98
    (CZK 4,000)
  • remaining 1 from 1
    Venuše

    Obraz od Martiny Smutné, která byla jednou z prvních umělkyň, která začala tvořit v jednom z našich ateliérů. Absolvovala Uměckoprůmyslovou školu v Uherském Hradišti a Akademii výtvarných umění v Praze.

    Martina Smutná

    Konkrétní obraz naleznete dole v podrobnostech!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.47
    (CZK 5,000)
  • remaining 3 from 5
    Dvacet hodin v aťasu

    Za vybrané peníze pořídíme nejnovější vybavení do fotoateliéru a vše bude pro vás do puntíku připravené. Vy si ho můžete pronajmout v předprodeji exkluzivně na 20 hodin, které lze využít kdykoli během tohoto roku.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 236.97
    (CZK 6,000)
  • remaining 1 from 5
    Catering all inclusive

    Pořádáte u nás celodenní akci pro spoustu lidí, chcete aby se měli dobře a vy se nemuseli o nic starat? - Předplaťte si all inclusive catering pro 40 lidí na celý den. My ručíme za to, že bude zdravý, chutný, pestrý, ale hlavně bez krutosti.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 394.94
    (CZK 10,000)
  • remaining 3 from 5
    Full house

    Pronájem celého domu, tedy všech čtyř pater pro jakoukoli velkorysou akci. Městká hra, firemní párty, oslava narozenin pro celou školu, sociální experiment odehrávající se ve čtyřech různých podlažích naráz? Fantazii se meze nekladou. Pronájem je na jeden den, časově dle vašich potřeb a charakteru akce).

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 789.89
    (CZK 20,000)
  • remaining 5 from 5
    Foťte u nás celý rok

    Chcete mít své místo v našem fotoateliéru jisté? Díky vybraným penězům seženeme nejlepší techniku, doladíme poslední detaily a z focení v Prostoru39 se stane čirá radost. Exkluzivní předplatné obsahuje 100 hodin pronájmu fotoateliéru po dobu jednoho roku.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 987.36
    (CZK 25,000)
  • Sold out!!
    Utopenci od Supervego

    Hospodské gastro-prasárničky jsou vaší tajnou slabinou, ale neublížili byste ani mouše? Nemusíte porušovat své etické zásady, abyste si mohli pošušňat na utopencích. Výrobce veganských potravin Supervego vám je naložil do kyselého nálevu i s plátkem česneku a pálivou papričkou, jak se sluší a patří.

    supervego

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • Sold out!!
    Sviť, měsíčku, sviť, ať mi šije niť

    Exkluzivní workshop šití spodního prádla s Kristýnou a Lucy. Ručně spíchnuté kalhotky podle vlastních představ?

    judisch_fraulein

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • Sold out!!
    Teoretická psychedelikatesa pro dva

    Láká vás odkrývání tajů psychonautiky a nahlížení pod pokličku tématu psychedelických látek? V tom případě přijďte na přednášku České psychedelické společnosti do Prostoru39, kde se dozvíte věci nevídané a neslýchané. Odměna v sobě skrývá dvě vstupenky, ideální je tedy pro zamilované párečky i kámoše jak hrom.

    CZEPS

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • Sold out!!
    Kávové nakopnutí

    Pro ty, co potřebují nakopnout. Pro všechny milovníky pauziček i ty, co rádi sedí s šálkem kávy a pozorují okolí. Vychutnejte si výbornou 100% Arabicu medium roast v 500g balení a zároveň podpořte staletý mayský boj za svobodu a autonomii.

    Black Seeds Collective

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • Sold out!!
    Berlimo - taška plná energie

    Karlínský obchod Berlimo nás podpořil plátěnou taškou plnou mixu originálních limonád a maté. Berlimo vybírá prémiové limonády od odpovědných výrobců od Berlína po malé lokální výrobce. Kupte si svou tašku a namixujte si do ní limonády dle svého výběru.

    Berlimo

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • Sold out!!
    Jedno triko z CHARAKTERu

    Triko dle vašeho výběru od českého brandu, který dělá oblečení & problémy. Ani jedním z těch problémů ale není ekologie a ani udržitelnost. Triko od značky Charakter je triko s názorem. Noste ho hrdě na prsou.

    CHARAKTER

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 15.80
    (CZK 400)
  • Sold out!!
    Ručně šité kalhotky na míru

    Moc malý zadek? Moc velký? Pro Kristínu neexistují žádné překážky a spíchne vám originální kalhotky přesně na míru. Nejraději tvoří spontánně, ale pokud máte jasnou představu o svém spodním prádle snů, splní vám ráda i konkrétní přání. Koupí navíc podpoříte férovou a udržitelnou módu, které není nikdy dost.

    judisch_fraulein

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.77
    (CZK 450)
  • Sold out!!
    Měla vlasy samou loknu

    Zastřižení konečků anebo radikální změna? Obojí a ještě víc umí šikovná kadeřnice Jasmína, do jejíchž rukou se můžete svěřit v rámci tetovacího dýchánku v Prostoru39.

    Klubové stríhání

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Svérázná kérka

    Nebojíte se toho? Máte svou hlavu a nenecháte si do ničeho mluvit? Pak je svérázné handpoke tetování od Sirena tattoo to pravé pro vás. Její práce ke zhlédnutí zde:

    Sirena tattoo

    Odměna je uplatnitelná v rámci tetovacího dýchánku u nás v Prostoru39. (jedná se cca o tetování 5x5cm s náročností na čas okolo 1hod)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Tetovačka od Holky z Malovanky

    Romantický nápis, něžnou drobnost anebo zasněnou dívčinu podle návrhu Holky z Malovanky, podle velikosti darujte nasobek 500,- (podle velikosti a náročnosti na čas - orientačně 1hod - tetování cca 5x5cm)

    Holka z Malovanky

    Odměna je uplatnitelná v rámci tetovacího dýchánku u nás v Prostoru39.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Kráska z plakátu

    Vyberte si jednu z ilustrovaných krásek z pera inspirativní Dany Ledl, jejíž instagram stojí za zchecknutí:

    Dana Ledl

    Konkrétní ilustrace naleznete v dole v podrobnostech!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Pokec39

    Pozveme vás na kafe, nebo na víno a zodpovíme všechny vaše otázky, i ty nejpodivnější. Povyprávíme historky z rekonstrukce, proč jsme se do toho všeho pustili, nebo co nejzajímavějšího jsme tady našli. Těšíme se na vás v Prostoru39.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Kráska z plakátu II

    Po ilustracích od Dany Ledl se jenom zaprášilo, a tak pro vás máme další várku. Vyberte si jednu z ilustrovaných krásek z pera této inspirativní umělkyně, jejíž instagram stojí za zchecknutí:

    Dana Ledl

    Konkrétní ilustrace naleznete v dole v podrobnostech!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Prsten ” Seal ring ” vytištěný z bioplastu se seminkem Cedru uvnitř.

    “Projekt Seal Ring je symbol masové produkcei plastového odpadu. Zároveň symbolem pomíjivosti moci. Prsten je vytvořen z bioplastu a vně je vsazeno semínko stromu. Pokud Vás prsten omrzí, zanechte ho například v lese kde se o něj postarají půdní plísně, teplo, světlo a vlhko. Prsten se začne zhruba za čtyři měsíce začne rozkládat. S pronikající vlhkostí, přichází čas pro semínko, které začne klíčit jako symbol naděje.
    Každým kouskem plastového odpadu, který produkujeme si pečetíme budoucnost. ”
    My si nad tímto skvostem z dílny Antonie Lechér Jewellery můžeme hlavu ukroutit:

    Antonie Lechér

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.70
    (CZK 600)
  • Sold out!!
    Roztomilost do kůže vrytá

    Handpoke tetování, z jehož roztomilosti vám srdce zaplesá. Osobitý styl Bety se vám doslova vryje pod kůži.

    Bety

    Odměna je uplatnitelná v rámci tetovacího dýchánku u nás v Prostoru39. (jedná se cca o tetování 5x5cm s náročností na čas okolo 1hod)
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 26.30
    (CZK 666)
  • Sold out!!
    Dvě trika z CHARAKTERu

    Dvě trika dle vašeho výběru od českého brandu, který dělá oblečení & problémy. Ani jedním z těch problémů ale není ekologie a ani udržitelnost. Triko od značky Charakter je triko s názorem. Noste ho hrdě na prsou.

    CHARAKTER

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 31.60
    (CZK 800)
  • Sold out!!
    Šaty BERLIN DRESS od Kafka fashion

    Kafka fashion je český minimalistický fashion brand, jehož prototyp šatů BERLIN DRESS vznikl původně jako nutnost „nemám, co na sebe“ na letní výlet do Berlína. Tyto šaty jsou pohodlné, univerzální a mají pásek, díky němuž si můžete šaty uvázat a přetvořit tak podle vlastních představ.

    KAFKA

    Konkrétní šaty naleznete v dole v podrobnostech!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 86.89
    (CZK 2,200)
  • Sold out!!
    Kérka od Terezy Pet Tattoo

    Legendární tatérka Tereza Peteříková je známá svým oldschool stylem, kterým se vám s radostí podepíše na kůži. Tohle je jedinečná příležitost, kdy si můžete nechat zkrášlit zevnějšek od legendy české tattoo scény a přitom konat dobro!

    Tereza Pet

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 118.48
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    Obraz od Bronislavy Orlické aka Ahojtattoo

    Investice do umění se vždycky vyplatí. ;)

    Ahojtattoo

    Konkrétní obraz naleznete v dole v podrobnostech!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.48
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    Obraz od Oipooik

    Melancholicky něžný obraz z připravované série „Bližní lidé Města pražského“ od Oipooik opřede váš interiér snovou atmosférou.

    Oipooik

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 138.23
    (CZK 3,500)
  • Sold out!!
    Snové plátno od Elišky

    Fantazii podněcující malba věnovaná malířkou Eliškou Kulíkovou vám rozzáří interiér. Kdo by se nechtěl na něco tak krásného dívat každý den, třeba hned po probuzení?

    Eliška Kulíková

    Konkrétní obraz naleznete dole v podrobnostech!
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 473.93
    (CZK 12,000)