FROM hudební kapela - 2 videoklipy a dotočení CD

Půjdete do toho s námi půl na půl kamarádi? Chceme natočit 2 profesionální videoklipy pro TV Óčko a dotočit nové CD. Vybrané peníze tvoří 50% celkových nákladů.

  • CD FROM Nekonečno s podpisy

  • FROM podpisová karta

EUR 287
pledged of EUR 9,895

2%

2% completed

10 contributors pledged

Music

Teplice, Ústecký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Dec 20, 2019 at 20:07.

Show all rewards

Jak to začalo ?

Od dětství každý z nás miluje muziku. Není dne kdybychom na naší vysněnou kapelu nemysleli a těšíme se na každou zkoušku jako malí kluci. Jsme pohromadě už 7 let a ani jeden den nebyl o tom, že bychom nevěřili v naše hudební společné sny. V roce 2014 jsme o sobě dali vědět singlem NEBE a o rok později singlem V SÍTI. Téma kyberšikany a příběh naší Kristýny se stal hitem internetu a k dnešnímu dni má klip již skoro 5 milionů zhlédnutí. Následovaly singly LÁSKA a NAJEDNOU. Oba tyto videoklipy byly spolu s klipem V SÍTI součástí trilogie ve které jsme postupně odkrývali příběh hlavní hrdinky. Věříme, že každý kdo trilogii viděl byl nadšený jako my, protože jsme vždy o příběhu usilovně přemýšleli a dali do toho jak se říká všechno. Nyní jsme na startu s novými písničkami a s Vaší podporou budeme schopni opět trochu rozvířit vody české hudební scény. Cílová částka tvoří 50% celkových nákladů, takže my do toho jdeme s Vámi půl na půl.

Co je náš cíl?

S kapelou chceme rozhodně pokračovat ve skládání písniček a také v natáčení zajímavých videoklipů s tématy , která snad budou vždy zajímavá. V současné době již náměty máme. Oslovili jsme kvalitní režiséry a věříme, že bychom mohli opět trochu šokovat a zároveň ukazovat na možnosti jiných životních cest než těch konzumních. V současné době se ve studiu Biotech mixují nové songy a než skončí tato kampaň budou jak se říká na světě. Nikdy jsme co se týká naší muziky nic nepodceňovali, proto vždy vybíráme profesionály , kteří naší muzice dokážou dát to nejlepší.

Detaily

Rádi bychom získané finanční prostředky použili na natočení dalších dvou videoklipů a také na dotočení nového CD (nákladů na nahrávací studio).... a ještě něco navíc. Jdeme do toho s Vámi půl na půl a proto nemáme malé cíle. Videoklipy se budou vysílat v TV Óčko a samozřejmě na ně vytvoříme kampaně na soc.sítích. Je nám jasné, že Váš čas a finanční prostředky nejsou v dnešní době nic lehkého získat, ale i tak se Vám pokusíme nabídnout něco málo, aby Vaše investice do kapely FROM nebyla jen jednostrannou záležitostí.

Každý, kdo přispěje částkou 100- 299 Kč získá podpisovou kartu s našimi podpisy a možností downloadu CD NEKONEČNO.

Každý, kdo přispěje částkou nad 300Kč obdrží CD NEKONEČNO fyzicky včetně bookletu a textů kapely s podpisy.

Každý, kdo přispěje částkou 500Kč získává CD NEKONEČNO s podpisy a kšiltovku FROM.

Každý, kdo přispěje částkou 600 - 1000 Kč získá 3 lekce hry na bicí nástroje od našeho bubeníka Ondry. Lekce lze uskutečnit v Teplicích, Chomutově a Děčíně (tam, kde Ondra vyučuje na ZUŠ).

Každý, kdo přispěje částkou 1000 - 1500 Kč získá CD NEKONEČNO, tričko s osobním věnováním a zašleme mu 3 naše hudební novinky v anglickém a českém jazyce ještě před vydáním.

Každý, kdo přispěje částkou nad 1500 - 2000 Kč získá 2x CD NEKONEČNO, tričko s osobním věnováním a VIP vstupenky (4ks) na libovolný koncert v rámci ČR.

Každý, kdo přispěje částkou 2000 Kč - získává večeři s kapelou v prémiové restauraci Na Výsluní v Teplicích s povídáním o muzi a životě. Prostě probereme všechno kolem nás spolus dobrým jídlem.

Každý, kdo přispěje částkou 5000 Kč - získává letní grilovačku s kapelou v přírodě a samozřejmě s unplugged naší muzikou. Táborák, grill a naše hity v jednom super letním večeru.

Každý, kdo přispěje částkou 20000Kč - získává soukromý koncert u Vás v obýváku nebo na chalupě prostě kde budete chtít-  přijedeme za vámi v rámci celé ČR, délka koncertu je 1 hodina.

V.I.P partner - příspěvek nad 30000 Kč. Kapela se zavazuje umístit Vaše logo na booklet CD, web kapely a do videoklipů kapely nebo dle další dohody na všech komunikačních plochách včetně banerů během koncertů.

V.I.P partner + kmotr desky - příspěvek 50000 Kč. Kapela se zavazuje umístit Vaše logo na booklet CD, web kapely a do videoklipů kapely nebo dle další dohody na všech komunikačních plochách včetně banerů během koncertů. Dostaneš lístky na křest desky a budeš její kmotr. Křest desky-místo ještě upřesníme.

V.I.P partner Generální sponzor - pátý člen kapely FROM - příspěvek 100000 Kč. Budeš všude tam, kde budeme my. Vytvoříme pro tebe reklamní spot, zahrajeme na tvém firemním večírku a budeme propagovat tvou společnost všude jak to jen půjde. Doživotní vstupy na naše koncerty jsou samozřejmostí. Budeš členem rodiny FROM.

Věřte, že máme opravdu super nový skvělý songy, které si snad najdou cestu i do Vašich životů. Věříme v sebe a naší muziku a těšíme se až je uslyšíte.

Kdo jsme?

Nejme rozhodně kapelou, která by pro úspěch a slávu udělala cokoliv. Určitě nikdy neprodáme naše přátelství, protože to je to nejdůležitější. Naopak budeme nadále bandou, která úspěch přijímá s pokorou a váží si každého fanouška tak jako doposud. Těšíme se na každé setkání s Vámi, dáváte nám sílu dál pracovat.

Proč to děláme?

Každá věc v našich životech pokud se má dělat na maximum stojí neskutečné množství úsilí a také fiinancí. Proto Vás chceme požádat o naší podporu, aby výsledky toho co děláme byly na nejvyšší možné úrovni a těšili nás i Vás. Finanční prostředky, které bychom od Vás získali budou v dobrých rukou kapely FROM na to dáváme čestné slovo.

Comments

Choose reward for your contribution

  • remaining 299 from 300
    Podpisová karta FROM

    Karta kapely FROM podepsaná všechny členy bandy. Download CD NEKONEČNO. Kartu zasíláme poštou. Příspěvek 100- 299Kč.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 11.83
    (CZK 299)
  • remaining 297 from 300
    CD NEKONEČNO včetně bookletu a textů s podpisy

    Debutové CD kapely FROM obsahuje hity NEBE, V SÍTI, LÁSKA a další songy. Zasíláme poštou. Muzika je v plné zvukové kvalitě žádné mp3:-)

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 197 from 200
    CD NEKONEČNO s podpisy + kšiltovka FROM

    Obdržíš CD NEKONEČNO fyzicky a k tomu kšiltovku s logem kapely FROM. Velikost je univerzální.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 0
    3 bubenické lekce od našeho Ondry

    Každý, kdo máte ambice si zkusit jaké to je třískat do bicí soupravy máte možnost získat 3 lekce od skvělého učitele bubeníka kapely FROM Ondry.
    Lekce trvá 45 min a získáváš 3 tyto lekce. Můžeš využít pro sebe nebo své děti.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 97 from 100
    CD NEKONEČNO + tričko FROM s osobním věnováním a 3 žhavé hudební novinky FROM

    Debutové CD kapely FROM obsahuje hity NEBE, V SÍTI, LÁSKA a další songy + tričko pánské nebo dámské s osobním věnováním. Dále Vám v předstihu zašleme naše 3 nové hitovky jak v českém tak anglickém jazyce a budte je mít exklusivně doma ještě dřív než spatří světlo světa.
    Tričko zašleme poštou. Velikosti pište rovnou do zpráv. K dispozici jsou S, M, L, XL.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • remaining 100 from 100
    2x CD NEKONEČNO + tričko FROM + VIP vstupenky na koncerty (4ks)

    Debutové CD kapely FROM  obsahuje hity NEBE, V SÍTI, LÁSKA a další songy + tričko pánské nebo dámské s osobním věnováním a také dostanete VIP vstupenky (4ks) na náš libovolný koncert dle Vaší polohy. Rovnou nám napište do zpráv  velikost požadovaného trička. K dispozici jsou S, M, L, XL. Zasíláme poštou.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 79.12
    (CZK 1,999)
  • remaining 5 from 5
    Večeře s kapelou v prémiové restauraci Na Výsluní v Teplicích

    Přijďte si posedět s kapelou FROM, popovídat o muzice a životě a k tomu se skvěle najíst. V prémiové restauraci Na Výsluní v Teplicích vaří opravdu exklusivně a k tomu tankové pivko Plzeň jen dotvoří super atmosféru. Těšíme se na Vás.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 5 from 5
    Letní grilovačka v přírodě a s kytarami

    Užijeme společně letní večer v přírodě , kde Vám zahrajeme u táboráku a ugrilujeme co si budete přát. Místo necháme klidně na Vás to znamená, že dorazíme třeba na Moravu.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 5 from 5
    Koncert FROM u Vás doma

    Zahrajeme Vám soukromě třeba u Vás doma nebo na chalupě. Užijete si kapelu z blízka a můžete se přidat a zpívat s námi naše songy. Přijedeme za Vámi kamkoliv v rámci celé ČR, délka koncertu je 1 hodina.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)
  • remaining 3 from 3
    VIP partner

    Umístíme logo Vaší fy. na booklet cd, web kapely a do videoklipů s osobním poděkováním. Dále jsme otevřeni jakékoliv další formě vzájemné propagace. 

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 1,187.41
    (CZK 30,000)
  • remaining 3 from 3
    V.I.P partner + kmotr desky

    Kapela se zavazuje umístit Vaše logo na booklet CD, web kapely a do videoklipů kapely nebo dle další dohody na všech komunikačních plochách včetně banerů během koncertů. Dostaneš lístky na křest desky a budeš její kmotr. Místo křtu desky ještě upřesníme.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 1,979.02
    (CZK 50,000)
  • remaining 2 from 2
    V.I.P partner - Generální sponzor - Pátý člen kapely FROM

    Budeš všude tam, kde budeme my. Vytvoříme pro tebe reklamní spot, zahrajeme na tvém firemním večírku a budeme propagovat tvou společnost všude jak to jen půjde. Doživotní vstupy na naše koncerty jsou samozřejmostí. Budeš členem rodiny FROM.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 3,958.04
    (CZK 100,000)