Mezinárodní sparing kemp zápasníků MMA. To chceš zažít!

Chceme uspořádat Mezinárodní sparing kemp MMA. Pro kluky, který flákání vyměnili za tvrdej dril a dřinu. Jdou za svým snem a neuhýbají z cesty. Snem být špičkovým zápasníkem. Díky sparing kempu se naučí nové techniky a poznají mezinárodní hvězdy ringu.

  • Společné výlety

  • Porada během zápasu

  • Zlato!!!Je to tam!

  • Reprezentujeme ČR

EUR 0
pledged of EUR 1,979

0%

0% completed

0 contributors pledged

Sport

Nymburk, Středočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Oct 21, 2018 at 14:16.

Show all rewards

Jak to začalo?

Boxem. Původně jsme v roce 2010 založili box team. Ale brzo jsme zjistili, že je tady ještě něco lepšího než box. MMA - mix bojových umění z prvků boxu, kickboxu, wrestlingu, volného stylu, juda. Ta komplexnost a všestranost mladé kluky nadchla. Bylo rozhodnuto.

Co je náš cíl?

Dlouhodobým cílem je dát klukům, kterým život nerozdal dobrý karty, druhou šanci. Naučit je řádu, disciplíně, zodpovědnosti, cti. A to prostřednictvím sportu. My od nich chceme jen spolehlivost, férovost a chuť něco změnit. To stačí k tomu, aby u nás mohli trénovat. Peníze nepotřebují.

Detail

Krátkodobým cílem je dostat kluky na mezinárodní úroveň. Mají na to! Jenže teď trénují stále mezi sebou. Tím zakrňují jejich schopnosti. Je zapotřebí, aby poznali jak zápasí, jak myslí, jakou taktiku používají jinde v zahraniční. Bez toho se neposunou dál. Proto mezinárodní sparing camp, kde budou moct trénovat se zápasníky z celého světa. Tím se zase zlepší a posune je to mnohem dál, než jsme se kdy odvažovali myslet.

... a ještě něco navíc

Vy u toho můžete být! Poznat kluky osobně, zeptat se na jejich příběh, vidět, zažít trénink na vlastní kůži. Mrkněte na naše odměny!

Kdo jsme?

V roce 2010 jsme vznikli. Cílem bylo dostat do tělocvičny kluky, který si mysleli, že to na nemaj. Peníze nebo sebevědomí. A tím je ochránit před hrozícím pádem na dno. 2015 jsme otevřeli vlastní SCM ( sportovní centrum mládeže ), kam chlapci dojíždějí do specializovaných oddílů studovat základní sporty pro MMA : box, judo, wrestling a další. 

Proč to děláme?

Kvůli nim. Překročili svůj stín. Stali se z nich zápasníci MMA. Nikdo to od nich nečekal. Kluci z ulice otevřeli dveře tělocvičny, kde dostali druhou šanci. Záškoláctví, flákání a pití vystřídal tvrdej dril. Naučili se zodpovědnosti, řádu a disciplíně. Jdou za svým snem a neuhýbají z cesty. Dostali se do světa a uspěli. Teď ale chtějí ještě dál. Musí se proto učit od těch nejlepších a získávat zkušenosti od zahraničních zápasníků. Jinak to nepůjde. Proto chtějí zorganizovat Mezinárodní sparing kemp zápasníků MMA. Pomož jim v tom!

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Mít dobrej pocit

    Prostě budeš vědět, že děláš něco dobrýho. Podpoříš kluky, který si to zasloužej. Protože na sobě makaj, aby něčeho dosáhli. Minimálně se snažej o to, být lepším člověkem. Mít dobrej pocit, že někoho takovýho podpořím, je k nezaplacení. Tebe to bude stát jen stovku. Díky

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 0
    Placka

    Placka s logem JMN - buď hrdý nositel našeho znaku

    Reward delivery: not specified

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • sold 0
    Nasaj atmošku tréninku

    Přijď se podívat v jakých podmínkách kluci trénujou a budeš si jich vážit ještě víc. Účast na standardním tréninku JMN v tělocvičně

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 0
    Fotka s autogramem

    Fotka zápasníků s jejich autogramy

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • sold 0
    Zažij to na vlastní kůži

    Přijď se podívat na trénink v rámci kempu a dívej se, co všechnoje možný. Buď pasivní divák, ať vidíš, cos pomohl vytvořit

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 0
    Jsi bojovník MMA

    Přijď na kemp, seznam se osobně s klukama z JMN i ze zahraničí ! Návštěva kempu a účast na tréninku

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Video s poděkováním

    Videozáznam s osobním poděkováním zápasníků MMA za podporu. Video bude uveřejněno na FB, YouTube dle výběru dárce

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)