Vydání trilogie Mé jméno, má krev

Tři tisíce tři sta stran, dvanáct let práce a dobré dva tisíce fanoušků jsou důvodem, proč trilogii pomoci vstoupit na opravdový papír.

Author: Kat MeziŘádky

  • Výsledkem bude 5 knih

EUR 6,584
pledged of EUR 2,962

222%

222% completed

76 contributors pledged

Literature

All or nothing. Project finished on Feb 4, 2018 at 15:26.

Show all rewards

Jak to začalo

Mé jméno, má krev je třígenerační fanfiction povídka ze světa Harryho Pottera, která na ploše více jak čtyřiceti let sleduje osudy několika hrdinů. Příběh o přátelství, zradě, lásce a tíze osudu. Poznáte v ní, že dobré jméno nebo čistá krev není vždy to nejdůležitější...
Trilogie vycházela v letech 2006 - 2017 na internetu a je nyní oficálně dopsána. 

Co je náš cíl?

Chci vdechnout příběhu život a dostat ho na opravdový papír, chci dát možnost sobě i ostatním mít svázaných všech 3300 stran u sebe. 

Detaily

Mé jméno, má krev je obsáhlá knižní sága, která s přestávkami vznikala téměř dvanáct let. Letos byla konečně dopsána a získala si na webu stovky fanoušků, kteří by rádi listovali při čtení opravdovým papírem. Záměrem není na knihách vydělat peníze, jen pokrýt náklady na výtisk a poslat ji dál. Chci svým krokem podpořit každého začínajícího autora a ukázat mu, že psát sám pro sebe může přinést nečekané ovoce v podobě malého úspěchu. Za vybrané peníze by mělo vzniknout třicet kopií pětidílné ságy, které přispěvovatelům věnuji. 

... a ještě něco navíc

Tohle je jediný způsob, jak trilogii získat. Vznikne pouze jeden jediný náklad. Jiná možnost není. 

Trilogie vychází včetně souboru dodatkových příběhů, které ságu doplňují. Celkem se jedná tedy o 5 knih ve formátu B5!

Kdo jsme?

Jsem Kat, jsem tělem a hlavně duší blázen, který se k tomuhle kroku nechal přesvědčit čtenáři. Nedělám to pro sebe, nedělám to pro zisk, dělám to pro ně. 

Proč to děláme?

Dělám to proto, že jsem chtěla svou letitou práci vidět na vlastní oči. Až posléze jsem zjistila, že nejsem sama a možá udělám radost i ostatním.
© Nejsem autorkou ani vlastníkem originálních postav ze světa Harryho Pottera ani žádné části kouzelnického univerza. Všechna práva náleží JKR. Prohlašuji, že z tohoto díla mi neplyne žádný komerční zisk. Cílem této FF není jakkoliv poškodit práva autorky a šířit obsah komerčně. 

News

May 17, 2018 Opožděné doručení

Moji milí, moc se omlouvám, ale mám nemilou zprávu. Tiskárna nestíhá poslední knihy doručit v termínu, který slíbila (tenhle týden) a bude je odesílat 25. května. Bohužel já tou dobu odjíždím pracovně na 10 dnů pryč a nemůžu balení a odesílání nechat na rodině, už jen proto, že poděkování a…

More

Apr 25, 2018 Knihy jsou na cestě ke mně

Prvních 25 z Vás už má knihy u sebe, nebo během tohoto týdne k nim dorazí. Ostatním posílám aktuální info z tiskárny: "Dobrý den,  dalších 25 kusů Vám odešleme první květnový týden a posledních 23 kusů pak následující druhý květnový týden. O konkrétních datech expedice v daných týdnech Vás budeme…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 6
    Záložky s MJMK motivy (3ks)

    Nebaví Vás stuhy všité uvnitř a rádi si založítě oblíbené pasáže originální záložkou? Pro Vás jsou připraveny záložky s oblíbenými cítáty postav!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1.97
    (CZK 50)
  • sold 6
    Ručně malované tašky na přání

    Chcete si vylepšit plátěnou tašku na knihy? Co takhle nějaký MJMK motiv? Nezaručujeme, že se Vám tam vlezou všechny, ale na návštěvu knihovny nebo knihkupectví bohatě stačí! Motiv je speciálně na Vás!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • sold 0
    Kompletní trilogie v pevné vazbě (bez dodatků)

    Dodatky jsou jedna tlustá kniha navíc. Pokud jste fanoušky jen samostatné trilogie, můžete si zakoupit pouze kolekci tří dílů bez dodatkových příběhů. Cena včetně poštovného. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 78.97
    (CZK 2,000)
  • sold 31
    Kompletní trilogie včetně dodatků v pevné vazbě

    Pevná vazba, která udrží tisíce stránek pohromadě, všitá záložka a jiné vychytávky, které Vám usnadní čtení - to je samozřejmá součást vydání. Trilogie ve čtyřech svazcích a samostatná kniha dodatků, to vše doručeno až k Vám domů, v ceně je i poštovné po ČR. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 98.72
    (CZK 2,500)
  • sold 33
    Kompletní trilogie včetně dodatků v pevné vazbě s věnováním na míru a záložkami

    Chcete MJMK někomu věnovat? Připsat kousek příběhu speciálně pro Vás? Šíleným přáním se meze nekladou, ráda ho na prázdné stránky pro Vás sepíšu. Cena je včetně poštovného a jako bonus na Vás čekají i záložky!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 104.64
    (CZK 2,650)