Uchem Jehly

Mladý začínající autor, který se snaží prorazit bez podpory velkých nakladatelství a stejně tak jako při psaní se snaží věci dělat prostě TROCHU JINAK. Že se vám to zdá jako film? Tak se připravte, tohle je totiž REALITA.

Author: James Wolf

Jan 24, 2018
Příspěvek autorovi 1
Rozjeď to, draku! :D
Amount Contributed
EUR 4.39
(CZK 111)

EUR 4
pledged of EUR 3,958

0%

0% completed

1 contributor pledged

Art, Literature

All or nothing. Project finished on Feb 22, 2018 at 16:02.

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Příspěvek autorovi 1

    Prostředky budou použity na "vytváření podmínek pro tvorbu autora". Vlastně se jedná jen o to, že já budu chlastat a vy to budete platit. Proč bych měl někomu platit chlastačku ptáte se? Za vším stojí jednoduchá matematika. Čím víc bude příspěvků, tím větší  bude automaticky počet panáků, což znamená i víc zážitků a tím pádem i víc námětů na psaní. 
    Odměnou vám pak budiž vědomí, že si na vás dá autor panáka a možná, možná že právě ten váš panák bude stát u zrodu dalšího veledíla.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 0
    Příspěvek autorovi 2

    V podstatě to samý, co Příspěvek autorovi 1, akorát to vynásobte dvěma. Víc panáků = víc zážitků = větší zahřátí u srdce. A taky větší riziko kocoviny, nactiutrhání a propadnutí alkoholismu ... o to už se ale naštěstí nemusíte starat ... Nebojte se, já to vezmu za vás!!! A co neprochlastám, půjde na propagaci a překlad.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 0
    E-book Uchem Jehly

    Za pouhých 400 Kč získáte, nebojím se říct, doslova vymazlenej E-book Uchem Jehly. V e-booku pak naleznete úplně všechno snad jen kromě kvality. Ha há. Dělám si srandu. Najdete v ní tolik kvality, že si říkám, proč se to vlastně rovnou nejmenuje KVALITA!!!
    Součástí E-booku jsou soubory ve formátu PDF, epub a mobi, aby si kromě vás mohla užít i vaše čtečka. 

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 100 from 100
    Kniha Uchem Jehly + E-book Uchem Jehly

    Protože 2 jsou víc než 1 a protože bychom zároveň rádi nějak odměnili ty, kteří jsou ochotni přispět víc, dostanete fyzický výtisk Knihy Uchem Jehly a k tomu ještě E-book Uchem Jehly zdarma. Zakoupením této odměny se tak stanete členem exkluzivního klubu "100". Prostě NABÍDKA, KTERÁ SE NEDÁ ODMÍTNOUT nebo jak by řekl dnes již legendární Horst Fuchs "A TO SE VYPLATÍ!!!".
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 100 from 100
    Kniha Uchem Jehly + E-book Uchem Jehly + Plakát Uchem Jehly

    Nestačí vám být členem exkluzivního klubu "100"? Chcete to, co ostatní nemají? Nechcete být jen ti nejlepší, ale chcete být ti nejlepší z nejlepších? A co takhle elitní klub "100plus"? Členství v elitním kubu "100plus" vám kromě Knihy Uchem Jehly a E-booku Uchem Jehly  zajistí i libovej Plakát Uchem Jehly, abyste si měli čím zalepit svoje "elitní" díry ve zdi. 
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 3 from 3
    Večeře s autorem

    Možná, že ztřískat se do němoty tak, aby vás nepoznala ani vaše vlastní máma a ještě se k tomu druhej den probudit vedle někoho, o kom byste si řekli, že mít s ním něco za střízliva, by se prakticky rovnalo znásilnění, není pro vás úplně to pravý ořechový. Nevadí, i pro vás tu něco máme. Večeře s autorem!!! Vybrané chování, debata na úrovni ... Prostě ideální, pokud chcete vidět, jak stoluje pračlověk. Od mekáče až po ty nejvybranější restaurace ... Je mi to jedno ... pračlověk se kvůli vám klidně naučí jíst i příborem.
    Ale abyste se z toho zážitku přeci jen rychleji dostali, přídavkem dostanete 3 ks E-booku Uchem Jehly ihned, 3 Plakáty Uchem Jehly a Knihu Uchem Jehly.
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 5 from 5
    Kalba s autorem

    Tato odměna je opravdu něco extra, protože člověk, kterej je ochoten vysolit 10 táců za kalbu, je u mě to, čemu já osobně říkám "řízek". Zážitek bude zahrnovat debatu na výši, vybrané chování a decentní zábavu. Nebo taky ne. Co vám budu říkat, prostě se vožereme a uvidíme, co z toho vyleze. Zážitek taky může zahrnovat vyražený zuby a možnost, že se druhej den probudíte na záchytce. Záleží na tom, jak moc se zbouráme, na koho narazíme a jak moc bude silnej. Tak neváhejte a možná, možná že poznáte WOLFA i z odvrácené strany.
    Ale aby vám těch vyraženejch zubů přeci jen nebylo líto, dostanete výměnou za to alespoň 5 ks E-booku Uchem Jehly ihned, 5 Plakátů Uchem Jehly a Knihu Uchem Jehly. Jo a taky je tu možnost, že se stanete postavou v další knize.
     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 5 from 5
    Celý den plný zážitků s autorem

    V případě, že se nechcete s nikým dělit a máte tendeci tuto svou vlastnost vztahovat i na lidi, pravděpodobně se to asi moc často ve vašem životě nesetká s šancí na úspěch. Nikoliv však u nás!!! Protože u nás se i nemožné stává možným. Odměna tak zahrnuje celý den plný zážitků strávený s autorem včetně snídaně, oběda i večeře, a nakonec, když ho teda nebudete mít po celým dnu ještě plný zuby, i KALBÁÁÁÁÁÁ.
    Jo a taky dostanete 10 ks E-booku Uchem Jehly ihned, 10 Plakátů Uchem Jehly a 5 fyzických výtisků Knihy Uchem Jehly s věnováním a podpisem.
    UPOZORNĚNÍ: Ačkoliv budete mít celý den autora jen a jen pro sebe, PAMATUJTE PROSÍM, že se stále jedná o LIDSKOU BYTOST, ačkoliv byste během dne mohli v určitých chvílích nabývat mírného přesvědčení o opaku. Proto prosíme, abyste při jeho používání postupovali výhradně podle našeho NÁVODU: VÝROBEK (této společnosti) VYŽADUJE JEMNÉ A CITLIVÉ ZACHÁZENÍ, PROTO PROSÍM NEZKOUŠEJTE JEHO NEROZBITNOST ANI MU NECPĚTE NIC DO NOSU NEBO DO KALHOT. RÁDI BYCHOM HO TOTIŽ DOSTALI ZPÁTKY ALESPOŇ V TAKOVÉM STAVU JAKO PŘI PŘEDÁNÍ.
    DĚKUJÍ RODIČE AUTORA.
     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 989.51
    (CZK 25,000)
  • sold 0
    Křest - Tzv. Rich B*tch Pack

    Tady už pravděpodobně opravdu nevíte, co s penězi. To by vás ale nemělo odradit od toho krásného pocitu koupit si něco jenom proto, abych si dokázal, že na to mám. Když to máš, tak to vokaž!!! .... Tak mě napadá, že když už si zaplatíte křest, tak by se vás asi hodilo tam pozvat. Odměna zahrnuje VIP místo na křtu, kalbu s autorem, a když se na křtu ztřískáte  do němoty, tak vás nikdo nevyhodí ... maximálně tak možná pár lidí pozvedne obočí. Ale co je vám do nich?! Koneckonců ... Je to přeci váš křest. Jo, a taky s sebou můžete vzít svoji rodinu ... vždycky je lepší sdílet trapas v rodinném kruhu. A manželku by asi zajímalo vidět, za jaký hovadiny to vlastně utrácíte. Proto dostanete 10 ks E-booku Uchem Jehly jako náplast, 10 Plakátů Uchem Jehly Ritch B*tch Edition a 10 výtisků Knihy Uchem Jehly "Ritch B*tch Edition" s osobním předáním, věnováním, podpisem a poděkováním přímo na křtu.    

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 7,916.09
    (CZK 200,000)