Fotokalendář Decor

Unikátní kalendář z vlastních fotografií v jedinečné trojkombinaci – jako stolní, nástěnný a magnetický. Buďte v záplavě všech fotodárků originální a udělejte radost opravdu každému. Projekt běží na Hithitu pouze 20 dní z důvodu termínu dodání do Vánoc.

Author: PAPIRO

EUR 16
pledged of EUR 1,981

0%

0% completed

2 contributors pledged

Design, Photography

All or nothing. Project finished on Dec 12, 2017 at 10:11.

Show all rewards

Také máte nějakou tu kartonovou krabičku plnou vzpomínek? Krabička bývá plná, protože fotografií je mnoho. Nenechte je upadnout v zapomnění! Jedinečné zpracování našeho fotokalendáře Decor umožňuje zavěšení kalendáře na háček, postavení na stůl díky složené nožičce nebo přichycení skrze magnet. Umístění můžete navíc kdykoliv změnit a tak se vám ani vaším blízkým kalendář nikdy neokouká. 

Kdo jsme?

Jsme parta nadšenců, kteří stále věří v poctivé provedení našich kreativních výrobků. Jsme malý tým, kde se snažíme čerpat z našich silných stránek a vzájemně se doplňovat v tom, v čem třeba někdo zase nevyniká. Snad můžeme například prásknout Lukáše, který nerad telefonuje a online marketing je mu na hony vzdálený. Ale zase je skvělým grafikem. Bez Máry by firma vůbec nebyla. A Zuzka? To je naše podpora na všech frontách – škoda, že nemůže ochutnat ty pamlsky, kterými nás zásobuje při poradách. Jsme důkazem, že firma může vzejít z dlouholetého přátelství. Každý z nás jsme profíkem v našem oboru. Naší vizí je dělat dál to, co nás baví a přinášet na trh originální designové produkty.​

Lukáš Heřmánek - grafik 
Lukáš si prošel grafikou ve všech podobách, která existuje. Posledních pár let se věnuje hlavně přípravě tiskových dat a 3D modelování. Navíc nám zaštiťuje i technickou stránku našich prototypů tak, aby byly vyrobitelné a zároveň designově zajímavé.

Zuzka Šimonová - back-office a marketing 
Náš jediný ženský element v týmu, avšak nepostradatelný. Přeci jen potřebujeme někoho s organizačními schopnosti, prozákaznickým přístupem a znalostmi z marketingu.

Marek Kratochvíl - zakladatel PAPIRO
Marek je naše vlajková loď a zdroj zkušeností z podnikání. Má za sebou již několik úspěšných start-upů. Je to skvělý obchodník, který rád překonává své hranice a nic pro něj není nemožné.

Papírek - náš maskot 
Běhá nám po kanceláři, občas si uzurpuje naší klávesnici. Ale nemusíte se bát, okousaný kalendář Vám nedorazí, pravidelně Papírka krmíme.

Skipy - náš bavič a mazlík 
Poslední a neméně důležitý člen našeho týmu. Hlídá nám kancelář (pozn. red. Čtěte: válí se na gauči a neustále snižuje naší produktivitu tím, že chce drbat).

Co je náš cíl?

Chceme trh kreativních dárků stále rozšiřovat o nové, praktické a originální dárky, jako je fotokalendář Decor. Hithit je skvělá cesta, jak o našem kalendáři říci i těm, kteří o nás ještě nevědí. V následujícím roce máme v plánu také výrobu dalších variant kalendáře i z jiných materiálů. Navíc již nyní máme v hlavě další nápady na originální fotodárky a vzhledem k vývoji fotokalendáře Decor víme, kolik času a peněz to všechno stojí. Ale my to děláme opravdu rádi :) Ve skutečnosti se všichni živíme v našem oboru (obchod/ grafika/ marketing) a značka Papiro vznikla spíše jako náš koníček, kterému se věnujeme ve volném čase... Nemusíme, ale chceme - a je to vidět!  

Detaily produktu

Jedná se o měsíční kalendář z vlastních fotografií ve dvou barevných variantách: hnědá a bílá. Je unikátní hned v několika směrech. Jedná se o 13 fotografií s kalendáriem vložených do kartonového rámečku s nožičkou pro postavení, háčkem pro zavěšení a magnetkou pro přichycení na ledničku. Tento produkt nemá vzhledem k výše uvedeným skutečnostem na trhu s fotodárky konkurenci.

  • Digitální tisk na kvalitní 300 g papír s povrchovou úpravou
  • Vyražený rok 2018
  • Měsíční české kalendárium s vyznačenými nedělemi a svátky
  • Rozměry krabičky 12 x 12 cm
  • Doporučený rozměr fotografií v orientaci na šířku 104 x 82 mm (1230 x 971 px)

U všech odměn garantujeme dodání kalendářů do Vánoc, při obdržení kompletní objednávky (včetně fotografií/textů) do 18.12.2017. 

Barevnou variantu fotokalendáře můžete zvolit při nákupu odměny - požadavek stačí uvést do poznámky. 

Project links

Web

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Chci mít dobrý pocit

    Věříme, že už třeba máte dárky nakoupené, ale přesto nás chcete podpořit jen tak, protože našemu projektu věříte. 
    Budeme vděční za jakoukoliv podporu, která pomůže našemu fotokalendáři na svět.
     
    Navíc i my podporujeme – z celkové vybrané částky darujeme 5% organizaci Dobrý anděl, kde jsme pravidelnými přispěvateli. 

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • remaining 19 from 20
    Dám na první dojem - chci jedinečnou titulní stranu

    Kalendář, kromě standardního obsahu, obohatíme Vaší vlastní jedinečnou titulní (úvodní) stranou s osobitým věnováním. Nechte své blízké zakusit pocitu, že nejsou jedni z mnoha a překvapte je originálním přáním. 

    Odměna obsahuje: 
    • Fotokalendář Dekor (12 listů z vlastních fotografií) 
    • Bonus navíc: originální titulní (úvodní) strana s vlastním věnováním, upravená dle přání zákazníka (vlastní text) 
    Doprava zdarma. 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • remaining 20 from 20
    Překvapte mě!

    Padli jsme Vám do oka, ale pořád váháte? Za naším produktem si stojíme, rádi Vás o jeho přednostech přesvědčíme a jako třešničku na dortu Vám zašleme ještě originální překvapení. 

    Odměna obsahuje:​
    • Fotokalendář Dekor: 12 listů z vlastních fotografií + titulní (úvodní) strana 
    • Bonus navíc: překvapení v hodnotě 129 Kč
    Doprava zdarma. 
     

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 13.87
    (CZK 350)
  • remaining 20 from 20
    Mám toho tolik co říct...

    Chcete se s dárkem opravdu vyšvihnout a skutečně zapůsobit? Vsaďte na vlastní fantazii a kalendář doplňte vlastním textem na zadní straně každé fotografie. Kreativitě se meze nekladou - zašlete citáty, motta nebo i osobité věnování. Úspěch tohoto dárku zaručujeme! 

    Odměna obsahuje: 
    • Fotokalendář Dekor: 12 listů z vlastních fotografií + titulní (úvodní) strana 
    • Bonus navíc: upravené zadní strany kalendáře podle přání zákazníka - vlastní text na každé kartě (listu) kalendáře - tzn. přední strana s fotografií a kalendáriem, zadní strana s vlastním textem. 
    Doprava zdarma. 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 17.83
    (CZK 450)
  • remaining 20 from 20
    Pro věčné zapomnětlivce

    Pořád máte na talíři, že nevíte, kdy máte výročí? Co takhle mít po ruce náš kalendář s vyznačenými dny Vaší rodiny (svátky/ narozeniny/ výročí...)? Hned uvidíte, že dnes je den D a čeho se týká Vám napoví seznam těchto dní na zadní straně daného měsíce. Víno nebo kytku za Vás už ale nekoupíme :) 

    Odměna obsahuje: 
    • Fotokalendář Dekor: 12 listů z vlastních fotografií + titulní (úvodní) strana 
    • Bonus navíc: upravené obě strany každého listu kalendáře podle přání zákazníka -  přední strana s fotografií a kalendáriem, ve kterém jsou vyznačené narozeniny/ svátky/ výročí zákazníka, zadní strana s vlastním textem (např. 3.3. babička Irma narozeniny,...)
    Doprava zdarma. 
     

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • remaining 20 from 20
    Ušetřete mi čas

    Vánoce se kvapem blíží a Vy chcete mít s dárky co nejméně starostí? Zašleme Vám 3 stejné kalendáře, z toho dva budou v luxusním vánočním balení a na Vás bude je jen předat svým blízkým! Třetí kalendář bude pro Vás.

    Odměna obsahuje: 
    • 3 stejné kusy fotokalendáře Dekor: 12 listů z vlastních fotografií + titulní (úvodní) strana 
    • Bonus navíc: dva ze tří kusů jsou zabalené v luxusním vánočním balení (možné je rovnou darovat příbuzným), třetí - nezabalený kalendář je pro Vás, abyste mohli vidět, jak dárek vůbec vypadá :) 
    Doprava zdarma. 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 27.74
    (CZK 700)
  • remaining 20 from 20
    Ušetřete mi čas - maxi 5+1 rodinné balení :)

    Tři kalendáře jsou pro Vás málo? Chcete obdarovat obě babičky, tetičku a strýčka? Zašleme Vám jeden kalendář pro Vás a zbylých 5 členů rodiny ho od nás dostane zabalené v luxusním vánočním balení. 

    Odměna obsahuje: 
    • 5 kusů stejného fotokalendáře Dekor: 12 listů z vlastních fotografií + titulní (úvodní) strana 
    • Bonus navíc: čtyři z pěti kusů jsou zabalené v luxusním vánočním balení (možné je rovnou darovat příbuzným), pátý - nezabalený kalendář je pro Vás, abyste mohli vidět, jak dárek vůbec vypadá :)
    Doprava zdarma. 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 47.55
    (CZK 1,200)