Daisy - nové album Pohádkový les - NEJ písničky pro děti

Staňte se "spolutvůrci" nového alba Pohádkový les - NEJ písničky pro děti, které bude obsahovat výběr nejkrásnějších českých písniček + něco navíc! Na albu se objeví také nové krásné české písničky k poslechu i k tanci, co potěší na duši celou rodinu.

Author: Daisy

  • K písni Bublifuk

  • My máme, máme, máme bublifuk

  • Show pro děti ve Zlíně

EUR 257
pledged of EUR 5,730

4%

4% completed

7 contributors pledged

Music

All or nothing. Project finished on Jul 28, 2017 at 13:54.

Show all rewards

Jak to začalo

Jak to začalo? Jedno malé dítě v plenkách si začalo pobrukovat ještě dřív, než začalo mluvit. Písničky se pro Daisy staly každodenní součástí života. Poslouchala Ivetu Bartošovou, Karla Gotta, Dalibora Jandu, Marii Rottrovou a spoustu dalších skvělých českých zpěváků s nádhernými texty a melodiemi písní. A na tom vyrostla. Po šesti letech v pěveckém sboru Mládí začala navštěvovat hodiny sólového zpěvu a zhruba před pěti lety vydala své první album Bublifuk s písničkami pro děti. Část písní pocházela od jejího strýce a skvělého muzikanta Antona Nejeschleby, který si moc přál, aby se jeho písně zpívaly. Texty i melodie byly tak jímavé a krásně hravé, že je prostě nešlo na album nezařadit. K nim přidala Daisy něco ze své tvorby a CD bylo na světě. První album celé vytvořila na vlastní náklady, což bylo velmi obtížné, zdlouhavé a omezené finanční prostředky se projevily na koncepci celého alba, které mělo vypadat ještě trochu jinak.

Co je náš cíl?

Druhé album se již těší na svůj zrod, máme vybrány nejkrásnější české písničky pro děti a chtěly bychom je posunout někam dál. Zůstat tak trochu u klasiky, ale přijít i s něčím novým, co tu ještě nebylo. U čeho se děti vyřádí, ale rády si album poslechnou i jen tak a rodiče si rádi zavzpomínají a ocení smysluplné texty a krásné melodie.

Detaily

Společně se špičkovými muzikanty Martinem Koníčkem (z kapely Reflexy) a Petrem Slezákem (ten má na svědomí několik skvělých alb a songů velkých kapel jako je Lucie, Mňága a Žďorp a spoustu dalšího s předními českými umělci) chystáme druhé album s názvem Pohádkový les - NEJ písničky pro děti. Nazpívám je já - Daisy a budeme se snažit vytvořit trochu něco nového. Na albu se objeví zcela autorské písně s krásnými texty a melodiemi, ale i známé písně z večerníčků a pohádek. Písně jsou vhodné k různým příležitostem. Aby bylo druhé album o dva, tři stupně výše, zabere příprava více času a úsilí. A to bude i něco stát. Pomozte nám dílo vytvořit, my do něho dáme to nejlepší ze sebe a pak se rádi s Vámi o to dílo podělíme. :-)

... a ještě něco navíc

Jelikož jdeme s dobou, nabídneme písničky jak na klasickém CD, tak i na designových flash discích různých známých filmových postaviček a zvířátek, které děti jen tak neodloží nebo nezašantročí a nezaberou tolik místa. Ať už máte tedy děti, neteře, synovce, vnoučata nebo jiné dítě, kterému chcete udělat radost, album bude určitě vhodným dárkem, např. pod vánoční stromeček nebo u jiné příležitosti. :-)

Kdo jsme?

Něco málo jsme o sobě už prozradili v textu výše. Ještě tedy něco přidáme. Zpěvačka Daisy vystupuje po celé ČR v rámci zábavných programů a show pro děti, má ráda různé žánry, zejména pop, muzikály, ale i country, folk, jazz a některé rockové balady. Od dětství píše také pohádky, takže k písničkám pro děti to bylo už jen kousek. Skládá texty a melodie, ale kabát písniček (aranže) už přenechává zkušenějším. Skvěle se jí spolupracuje s Martinem Koníčkem, který hraje spoustu let v kapele Reflexy, skládá energickou, ale i klidnou hudbu a výborně hraje na klavír. Petra Slezáka nemusíme snad ani více představovat. Je to mistr zvuku a zajistí, aby nové album mělo špičkovou kvalitu.

Proč to děláme?

Rádi bychom nabídli dětem písničky, které v různém věku budou vnímat jinak. Které budou podporovat jejich fantazii a představivost, budou mít smysluplné, barvité texty a nádherné melodie, které jsou věčné, zároveň ale přinášejí něco nového. Chceme zpívat česky, myslet česky a bavit se (hrát si) česky. Aby se to povedlo, strávíme nad tím spoustu času a dáme do toho všechno. Budeme moc rádi, když do toho půjdete s námi - odměníme vás kvalitní hudbou, která vaše ratolesti zabaví, pobaví a třeba i inspiruje. Děkujeme. :-)

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Krásné hravé písničky dětem

    Můžete přispět jen tak, protože prostě chcete projekt podpořit a udělá vám radost, že my máme radost a že dílo bude moci být DÍKY VÁM vytvořeno. :-)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • remaining 20 from 20
    Nové album Pohádkový les - NEJ písničky pro děti v online verzi

    Přednostně můžete získat nové album s NEJ písničkami pro děti v online verzi ve formátu mp3.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • remaining 14 from 15
    Nové album Pohádkový les - NEJ písničky pro děti na klasickém CD v papírovém obalu

    Na klasickém CD obdržíte NEJ písničky pro děti pro přehrávání v přehrávačích pro hudbu v měkkém papírovém obalu s podpisem a věnováním od tvůrců.
    Poštovné v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.88
    (CZK 250)
  • sold 0
    Spolutvůrcem + vstupenky na křest

    Chcete podpořit projekt jen tak, protože se chcete podílet na jeho vzniku? I to je možné.
    Navíc obdržíte 2 ks V. I. P. vstupenek na křest nového alba se všemi tvůrci a speciálními hosty. Křest následně proběhne v Praze a Olomouci na velké párty (nejen) pro děti. :-)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.86
    (CZK 300)
  • remaining 50 from 50
    Nové album Pohádkový les - NEJ písničky pro děti na klasickém CD v originálním obalu

    Na klasickém CD obdržíte NEJ písničky pro děti pro přehrávání v přehrávačích pro hudbu, v originálním pevném obalu obalu s fotkami.
    CD Vám doručíme až do schránky za malý příplatek 40 Kč, nebo si je můžete vyzvednout přímo na křtu nového alba v Praze či Olomouci.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.83
    (CZK 350)
  • sold 0
    NEJ písničky pro děti na flash disku ve tvaru zvířátek a pohádkových postaviček

    Nové album s NEJ písničkami pro děti obdržíte na flash disku v unikátním designu zvířátek a pohádkových postaviček o kapacitě 1 GB, takže si za písničky může dítě nahrát domácí úkoly, angličtinu nebo cokoliv dalšího potřebného. Kapacitu flash disku mohou využít samozřejmě i rodiče. ;-) Vhodné i jako dárek pod vánoční stromeček. :-)
    Vybírat můžete z těchto designů: Minnie (partnerka od Mickey Mouse), Mickey Mouse, oslík, květinka, kočička, pejsek, medvídek koala, zelená příšerka, spiderman, mimoň, šmoulinka, taťka šmoula.
    Album Vám doručíme až do schránky za malý příplatek 40 Kč, nebo si je můžete vyzvednout přímo na křtu nového alba v Praze či Olomouci.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.78
    (CZK 450)
  • remaining 49 from 50
    Nové album Pohádkový les - NEJ písničky pro děti + OMALOVÁNKY S TEXTY

    Nové album s NEJ písničkami pro děti můžete mít na CD s bonusovou písní v originálním pevném obalu s fotkami, s věnováním a podpisy od tvůrců a s omalovánkami a s texty všech písniček z alba.
    Odměnu Vám doručíme až do schránky za malý příplatek 40 Kč, nebo si je můžete vyzvednout přímo na křtu nového alba v Praze či Olomouci.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 21.73
    (CZK 550)
  • sold 1
    Nové album Pohádkový les - NEJ písničky pro děti + OMALOVÁNKY S TEXTY a vstupenky na křest

    Nové album s NEJ písničkami pro děti můžete mít na CD s bonusovou písní v originálním pevném obalu s fotkami, s věnováním a podpisy od tvůrců, s omalovánkami a s texty všech písniček z alba + obdržíte 2 ks V. I. P. vstupenek na párty, kde proběhne křest nového alba se všemi tvůrci a speciálními hosty.
    Cédéčko Vám doručíme až domů za malý příplatek 40 Kč, nebo si je můžete vyzvednout přímo na křtu nového alba v Praze či Olomouci.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.71
    (CZK 600)
  • remaining 1 from 3
    1 den přímo u toho!

    Můžete být 1 den s námi při natáčení nového alba a pokud umíte aspoň trochu zpívat, může se váš hlas stát součástí některé z našich písní.
    Natáčení bude probíhat na jižní nebo severní Moravě.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.52
    (CZK 1,000)
  • remaining 5 from 5
    Poděkování na obalu jako spolutvůrci + vstupenky pro 2 osoby na křest

    Chcete se zasloužit o to, aby díky Vám dílo vzniklo a zvěčnit se na obalu nového alba? Věnujeme Vám speciální prostor. Navíc získáte 2 ks V. I. P. vstupenek na křest v Praze nebo Olomouci se všemi tvůrci a speciálními hosty.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.52
    (CZK 1,000)
  • remaining 1 from 2
    Oběd se všemi tvůrci

    Chcete si popovídat o tom, jak se připravuje nové album, o svém světě hudby, tvorbě jako takové, nechat si poradit od zkušených hudebníků? Poobjedvejte s námi. :-) Oběd se uskuteční na vybraném místě tvůrci v Olomouci (příp. po domluvě možno i v Praze).

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.55
    (CZK 3,000)
  • remaining 5 from 5
    Logo na obalu a na aparatuře + vstupenka pro 5 osob na křest

    Chcete-li podpořit vznik alba, můžeme umístit Vaše logo na obal nového CD + umístit logo na viditelné místo při každém vystoupení po dobu 24 měsíců-
    Navíc získáte 2 ks V. I. P. vstupenek na křest nového alba se všemi tvůrci a speciálními hosty.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.59
    (CZK 5,000)
  • remaining 5 from 5
    Spolutvůrci + logo na obalu + znělka + vstupenka pro 10 osob na křest

    Spolutvůrcem se stává ten, kdo významně podpoří vznik nového alba. Pro toho vytvoříme speciální znělku, kterou může používat při svých akcích a která zazní na začátku každé show se zpěvačkou Daisy. Navíc umístíme Vaše logo na obal CD a získáte 10 ks V. I. P. vstupenek na křest nového alba se všemi tvůrci a speciálními hosty.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 592.77
    (CZK 15,000)
  • remaining 1 from 1
    Písnička na přání na novém albu

    Na přání vám složíme kompletní písničku (text i melodii, hudební základ, vše) dle vašeho přání, která bude uvedena na novém albu a bude se zpívat na všech akcích. Podmínka: písnička musí být pro děti, musí být veselá, hravá, nazpívá ji Daisy (po domluvě může i ve spolupráci s dalším interpretem).

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 987.95
    (CZK 25,000)
  • remaining 2 from 2
    Staňte se hlavním partnerem projektu

    Hlavní partner projektu bude disponovat různými výhodami, na kterých je možné se individuálně domluvit. Partnerství zahrnuje dlouhodobější spolupráci a promotion společně s novým albem. Také přednostní právo na vystoupení na akcích partnera, které můžeme vytvořit na klíč bez agenturních provizí za sestavení programu ad.
    Navíc získáte 10 ks V. I. P. vstupenek na křest nového alba se všemi tvůrci a speciálními hosty.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,975.89
    (CZK 50,000)
  • remaining 1 from 1
    Staňte se generálním partnerem projektu

    Na podmínkách generálního partnerství na projektu se lze individuálně domluvit po kontaktování zpěvačky Daisy. Lze např. domluvit speciální účast na křtu, ve videoklipech, domluvit složení speciální písně, která nebude na albu, ale bude zpívána na všech akcích, zároveň můžeme umístit logo na různé předměty, které cestují s námi, můžete být součástí promotion nového alba a mnoho dalšího... :-)

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3,951.79
    (CZK 100,000)