Přispěj k dostatku laviček na statku

Výjimečný prostor dvora statku s výbornou akustikou je skvělým místem setkávání a sdílení prožitků a inspirace. Při koncertech a divadlech na statku chceme dopřát lidem větší pohodlí. Pomůže nám dvacet laviček pro venkovní sezení. Rádi Vás posadíme.

EUR 2,866
pledged of EUR 2,378

120%

120% completed

40 contributors pledged

Music, Theater

Vysoké Mýto, Pardubický kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Apr 23, 2023 at 08:50.

Show all rewards

Náš příběh ...

... se začal psát v roce 2019, kdy jsme koupili a převzali již částečně opravenou nemovitost se svým kouzlem ducha. Na každém místě původního velkého hospodářství, ke kterému kdysi patřily i rozlehlé louky a pole, se cítíme my i naši hosté dobře. Původní obyvatelé a rodáci zde zanechali příjemnou a pozitivní energii, harmonii a soulad a my je dál rozvíjíme a předáváme našim návštěvníkům.
 

Co je náš cíl?

Naším cílem je setkávat se a propojit se s dalšími lidmi v prožitku z kvalitní hudby a divadla, či v besedách s lidmi se zajímavými životními příběhy, v diskuzích s umělci i filozofy. Přicházejí k nám lidé, kteří s námi rezonují v základních životních hodnotách. Naším cílem je i podpora v rozvoji osobního talentu každého z nás.

Detaily

Koncerty a divadla pro děti a dospělé přilákaly během dvou let už stovky účastníků, kteří se k nám opakovaně vracejí. Vážíme si jejich přízně, protože na našem dvoře vytvářejí úžasnou atmosféru a pomáhají nám statek kulturně oživit. Děkujeme také všem, kteří u nás již hostovali. V loňském roce u nás mimo jiné vystoupil MICHAL PAVLÍČEK společně s MONIKOU NAČEVOU s písněmi na texty Jáchyma Topola. Dále hudební skupina MARIEN z Pardubic, která patří k nejvýraznějším tvářím nastupující generace v žánru folkové, country a trampské hudby. BLANKA ŠRŮMOVÁ a JAN SAHARA HEDL se svojí skupinou NĚŽNÁ NOC. Dvůr se zaplnil energiemi dívčího tria DOU NABOSO a lanškrounské skupiny DRAGON. Představení pro děti u nás odehrálo loutkové divadlo SRDÍČKO z Vysokého Mýta s pohádkami Kašpárek v pekle a Perníková chaloupka, publikum okouzlily kouzelnice VENDULA HORÁKOVÁ s dcerou. V letošním roce plánujeme opakování koncertu skupiny MARIEN, koncert MARKÉTY VOŘÍŠKOVÉ HAPKA s Jiřím Vedralem s písněmi PETRA HAPKY A MICHALA HORÁČKA, koncert písničkářky PAVLÍNY BOUČKOVÉ ZE SVITAV a dalších.

Věříme, že k nám najdete cestu letos i vy. Připravujeme další jarně-letní program a chceme vám zprostředkovat zážitek z akce pod širým nebem s rozšířenou možností se posadit a lépe si akci vychutnat. Děkujeme za Váš finanční dar, velmi si ho vážíme a věříme, že mnozí s vás si přijdou najít právě tu svoji lavičku. 

Děkujeme Hithitu za tuto příležitost a těšíme se na výsledek.

... a ještě něco navíc

Připravujeme pro vás nevšední ubytování od jara do podzimu ve velkém apartmánu statku s velkým pokojem, kuchyňkou, sociálním zázemím a koupelnou, s vchodem na dlouhou dřevěnou pavlač. Zde se můžete slunit a odpočívat. Relaxovat můžete v přírodním jezírku či koupacím sudu a v našich zahradách. Na dosah jsou atraktivní Toulovcovy maštale, hrad Košumberk, Nové Hrady, Litomyšl, Vysoké Mýto, Vraclav, ale ani do Železných či Orlických hor to není daleko.

Kdo jsme?

Zdenka: 

Mám křídla a letím na nich. Jsou to naše současné i budoucí aktivity na Čečetkově statku, který je pro mne zároveň i tou pevnou půdou pod nohama. A hlavně domovem. Prostřednictvím setkávání se zde u tvorby, učení a rozvoje, relaxace i práce si můžeme pomáhat navzájem růst a pomáhat probouzet a rozvíjet, co je v nás uloženo a nemohlo nebo nechtělo být projeveno.

Olda:

Také jste si někdy položili otázku „Proč tady vlastně jsem?", nebo "Jaký to má vše vlastně smysl?" Jsem rád ve společnosti pozitivně naladěných lidí, kteří vnímají život jako nekonečné množství možností a ví čemu chtějí věnovat svoji energii a na co zaměřit svoji pozornost. Pomáháme jim vytvářet možnosti a sami v tom růst s nimi. Ať už se jedná o kulturu, vědění, kritické myšlení či duchovní rozvoj.

Proč to děláme?

Pokud nejsi ochoten riskovat co je neobvyklé, budeš se muset spokojit s tím, co je běžné.


Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 21
    Chci vás podpořit jen tak pro radost

    Poděkujeme vám na našich sociálních sítích a webovkách, kde vytvoříme speciální sekci. Pokud uznáte za vhodné, můžete částku libovolně navýšit.

    Mockrát děkujeme.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 7.93
    (CZK 200)
  • remaining 10 from 10
    Stolní kalendář na rok 2024 z Čečetkova statku

    Do konce listopadu 2023 vám zašleme na Vaši adresu stolní kalendář na rok 2024 s fotografiemi ze statku i okolí.

    Děkujeme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.85
    (CZK 400)
  • remaining 12 from 20
    Vstupenka na koncert skupiny MARIEN s příspěvkem na lavičky

    Odměnou vám bude vstupenka na koncert skupiny MARIEN na 28. 5. 2023. Zakoupení vstupenky v našem předprodeji vás přijde levněji, ale v tomto případě vás může hřát pocit, že jste přispěli k pohodlí vašemu i návštěvníků našich koncertů. Poděkujeme vám na našich sociálních sítích a webovkách, kde vytvoříme speciální sekci. Vstupenku vám předáme při vstupu na koncert.

    Děkujeme.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • remaining 8 from 10
    90 minut s koučem

    Vyberte si svoji odměnu formou 90timinutového setkání s koučem. Je to pro vás příležitost zastavit se zamyslet nad svými tématy, pohybovat se v prostoru, kde vám nikdo neradí, naplno se soustředit na svůj vnitřní svět, prozkoumávat své vlastní myšlenky a rozvíjet odvahu, A hlavně je to příležitost formulovat si odpovědi na koučovy otázky a přicházet si na řešení sami. Odměnu si vyberete v termínu po osobní domluvě.

    Děkujeme.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 59.44
    (CZK 1,500)
  • remaining 14 from 20
    Kupte si lavičku

    Odměnou u nás budete mít lavičku, kterou trvale označíme vaším jménem, nebo názvem firmy, logem. Poděkujeme vám na našich sociálních sítích a webovkách, kde vytvoříme speciální sekci.

    Děkujeme.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 79.26
    (CZK 2,000)
  • sold 1
    Sponzorský dar

    Uvedeme vaše logo a jméno či firmu na našich webových stránkách, na FB a v prezentačních materiálech vydaných ke kulturním akcím na Čečetkově statku v roce 2023. Pokud máte vlastní banner  umístíme vám ho v průběhu akcí na viditelném místě ve dvoře statku. Banner by neměl přesáhnout velikost 60 x 30 cm. Poděkujeme vám na našich sociálních sítích a webovkách, kde vytvoříme speciální sekci.

    Děkujeme.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 198.14
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Sponzorský dar

    Uvedeme vaše logo a jméno či firmu na našich webových stránkách, na FB a v prezentačních materiálech vydaných ke kulturním akcím na Čečetkově statku. Pokud máte vlastní banner  umístíme vám ho v průběhu akcí na viditelném místě ve dvoře statku. Banner by neměl přesáhnout velikost 80 x 40 cm. Logo vaší firmy zveřejníme na plakátech vylepených na plakátovacích plochách v okolí. Poděkujeme vám na našich sociálních sítích a webovkách, kde vytvoříme speciální sekci. Darujeme vám 10 vstupenek na představení, které si vyberete. (rok 2023, 2024). Vstupenky zašleme emailem na vaši adresu.

    Děkujeme.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 396.28
    (CZK 10,000)
  • Sold out!!
    Pobyt na Čečetkově statku na 1 noc se snídaní + vyhřátý koupací sud

    Ubytujeme vás v apartmánu Čečetkova statku na 1 noc / 2 dospělé osoby. Budete obývat modrý pokoj v I. patře, kde budete mít k dispozici provensálskou koupelnu se sprchovým koutem a vanou, kuchyňku s jídelním stolem a možností připravit si jídlo. Můžete si posedět na pavlači a v podvečer vám zatopíme v sudu, kde budete moci relaxovat ve vodě 38 stupňů teplé a ochladit se v přírodním jezírku. Z Čečetkova statku jsou na dosah Toulovcovy maštale, hrad Košumberk a město Luže, zámek Nové Hrady a 14 km vzdálená Litomyšl. Možností jsou procházky a cyklovýlety do okolí. Odměnu s termínem pobytu si můžete vybrat v roce 2023, nebo 2024 po osobní domluvě.

    Děkujeme.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 118.88
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    Pobyt na Čečetkově statku na 1 noc se snídaní pro dva + vyhřátý koupací sud + 0,5l džbánek vína

    Máte v plánu výlet na Toulovcovy maštale, hrad Košumberk a město Luže, zámek Nové Hrady, ...? Po výletě se u nás můžete nahřát v koupacím sudu (38 st. C), zchladit se v koupacím jezírku s přírodní filtrací a přespat v našem modrém pokoji. Budete mít k dispozici provensálskou koupelnu se sprchovým koutem a vanou, kuchyňku s možností připravit si jídlo. Můžete posedět na pavlači s výhledem do krajiny u sklenky dobrého vína.
    Odměnu s termínem pobytu si můžete vybrat v roce 2023, nebo 2024 po osobní domluvě.

    Děkujeme

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 118.88
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    Pobyt na statku na 2 noci se snídaní + vyhřátý koupací sud + láhev sektu

    Ubytujeme vás v apartmánu Čečetkova statku na 2 noci pro 2 dospělé osoby. Budete obývat modrý pokoj v I. patře, kde budete mít k dispozici provensálskou koupelnu se sprchovým koutem a vanou, kuchyňku s jídelním stolem a možností připravit si jídlo. K dispozici budete mít pavlač a v podvečer vám zatopíme v sudu, kde budete moci relaxovat ve vodě 38 stupňů teplé a ochladit se v přírodním jezírku. Z Čečetkova statku jsou na dosah Toulovcovy maštale, hrad Košumberk a město Luže, zámek Nové Hrady a 14 km vzdálená Litomyšl. Možností jsou procházky a cyklovýlety do okolí. Odměnu s termínem pobytu si můžete vybrat v roce 2023, nebo 2024 po osobní domluvě.

    Děkujeme.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 237.77
    (CZK 6,000)