Mlsné jazýčky všech psů, spojme se!

Jsme manželé, co se rozhodli vyrábět zdravé mlsání pro psy. Bez chemie, náhražek a čerstvé Protože jsme stále na začátku a musíme rozšířit výrobu, zkoušíme pomocí Hithit získat finance na vybavení, testy a účast na veletrhu. ODMĚNY JSOU S 20% SLEVOU

Author: Azorky

  • Azorky na veletrhu

  • Zákazníci se k nám jen hrnuli

  • Tréninkové pamlsky a Pipi

  • Tréninkové pamlsky rybí

  • Tréninkové pamlsky ve dvou velikostech

  • Náš Noddy

  • My a Noddy

  • Azorky jsou k sežrání

  • Psy milujeme

EUR 1,099
pledged of EUR 8,708

12%

12% completed

71 contributors pledged

Ecology, Food

Česko

All or nothing. Project finished on Apr 1, 2023 at 11:57.

Show all rewards

Dobrý den všem milovníkům našich čtyřnohých parťáků,

jsme manželé Šlancovi, kteří se jako velcí milovníci zvířat rozhodli dělat pro Vaše psy opravdu zdravé mlsání bez chemie, náhražek, čerstvé a ryze české. Prostě poctivé a nutričně vyvážené dobroty podobné Barfu.

Dlouho jsme hledali na našem trhu kvalitní pamlsek a protože jsme stále nenacházeli nic co by přesně vyhovovalo našim potřebám, začali jsme po domácku vyrábět sami. Nejen u našich zvířat, ale i u zvířat kamarádů měly naše pamlsky velký úspěch a tak jsme začali s přípravou oficiální výroby pamlsků. Náš nápad vyrábět dobroty pouze čerstvé a z čerstvých surovin v gastro kvalitě se začínal rýsovat a po mnoha a mnoha úskalích se nám konečně podařilo začít se schválenou výrobou. Podotýkáme, že s ruční výrobou a každý kousek nám doslova projde našima rukama. Bylo a stále je to velmi náročné, protože všechno to, co vyžaduje výroba, distribuce, marketing, správa e-shopu a pod., děláme jen ve dvou (k tomu tři děti, dva kocouři, pes, agamák a dvě andulky). Nicméně u psů, kteří jsou u nás na prvním místě máme velký úspěch, protože i ti nejzatvrzelejší nejedlíci naše Azorky milují. Jenže co stačilo na úplném začátku už nestačí a naši velmi nároční zákazníci si žádají víc a víc. A my abychom mohli uspokojit jejich požadavky nutně potřebujeme rozšířit výrobu o další konkrétní produkty, jakými jsou například tréninkové pamlsky. 

                                                                                                                                                       

Tyto pamlsky v našem, zdravém stylu jsou velmi žádané, ale vybavení pro jejich výrobu, tak abychom udrželi standard kvality je finančně náročné. Mimoto jsme před pár týdny vybavili novou provozovnu, na kterou padly veškeré naše úspory a na dovybavení pro rozšíření výroby už jednoduše další finance nejsou. A bohužel ani současná situace s cenami energií a pohonných hmot nám to moc neusnadňuje. 

A proto zkoušíme prostřednictvím platformy Hithit požádat stejné nadšence ze zvířecího světa jako jsme my o pomoc. Vaší budoucí podpory si nesmírně vážíme a pokud se nám s Vaší pomocí podaří potřebné finance získat, tak ty poputují především na vybavení provozovny, účast na veletrhu, ale i marketing a nutné náklady spojené s výrobou. Ono totiž vyrábět nějaké pamlsky není žádná věda, ale vyrábět poctivé, zdravé a kvalitní dobroty už tak jednoduché a hlavně levné není. 

Sice nemáme velké možnosti jako mají velké firmy, ale pokud můžeme podpořit nějakou dobročinnou akci a pár psům pomoci, tak ji aspoň tím co je v našich možnostech podpoříme. Například ve spolupráci s časopisem Haf a Mňau - Bull sraz, nebo Voříškiáda. 

Za naši krátkou dobu fungování jsme už stačili získat různé certifikáty o podpoře pár psích akcí, ale na co jsme především hrdí, je ocenění, které jsme získali na Veletrhu ForPets. A to ne jen tak ledajaké, ale rovnou první místo v segmentu krmiv a celkově druhé místo z celého veletrhu. Odborná komise hodnotila především originalitu, způsob výroby a kvalitu což je základ naší ruční výroby.  A věřte, že konkurence byla opravdu veliká. 

Věříme, že se nám s Vaší pomocí podaří výrobu rozšířit za což jsme Vám už teď nesmírně vděční a děkujeme my i naši zvířecí přátelé.

News

Feb 20, 2023 You tube

Vytvořili jsme pro Vás kanál You tube. Jako první video je právě o tréninkových pamlscích. You tube se chceme věnovat i do budoucna, kam vám budeme postupně přidávat zajímavosti o pamlscích, nás a našich projektech :-)  Jukněte na video a budeme rádi za zpětnou vazbu :-) 

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 6
    Pamlsky zvěřinové s kokosem 100 g


    Zvěřinové maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin.

    Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Je vhodné především pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi. Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 

    Kokos - Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou   Monolaurin , která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.21
    (CZK 81)
  • sold 20
    Pamlsky tréninkové krůtí 200 g - PŘEDPRODEJ

    Složení: krůtí srdce, krůtí játra, jablko, banán, sušená syrovátka, strouhaný kokos, lněná mouka ze zlatého lnu

    Piškotky o velikosti 1,5 cm.

    Fotky a videa najdete v galerii projektu.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.25
    (CZK 82)
  • sold 3
    Pamlsky tréninkové krevetové 200 g - PŘEDPRODEJ

    Složení: krevetová moučka (sušené mleté krevetky), jablko, banán, sušená syrovátka, strouhaný kokos, lněná mouka ze zlatého lnu

    Piškotky o velikosti 1,5 cm.

    Fotky a videa najdete v galerii projektu.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.25
    (CZK 82)
  • sold 4
    Pamlsky tréninkové hmyzí 200g - PŘEDPRODEJ

    Složení: moučka z larev Bráněnky, jablko, banán, sušená syrovátka, strouhaný kokos, lněná mouka ze zlatého lnu

    Piškotky o velikosti 1,5 cm.

    Fotky a videa najdete v galerii projektu.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.29
    (CZK 83)
  • sold 7
    Pamlsky tréninkové rybí 200 g - PŘEDPRODEJ

    Složení: sleďové filety, jablko, banán, sušená syrovátka, strouhaný kokos, lněná mouka ze zlatého lnu

    Piškotky o velikosti 1,5 cm.

    Fotky a videa najdete v galerii projektu.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.36
    (CZK 85)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové s kokosem 100 g

    Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen, který je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek , ten je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém.

    Kokos - Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než většina olejů. Lipidy jsou metabolizovány a využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.44
    (CZK 87)
  • sold 3
    Hovězí s kokosem 100 g

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.52
    (CZK 89)
  • sold 2
    Pamlsky rybí s kokosem 100 g

    Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nedokáže vyrobit a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 

    Kokos -  Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Při trávení vytváří kyselinu Laurovou, látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.64
    (CZK 92)
  • sold 0
    Pamlsky krůtí s kokosem 100 g


    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací. Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.80
    (CZK 96)
  • sold 0
    Pamlsky zvěřinové 100 g

    Zvěřinové maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin. Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Je vhodné především pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi. 

    Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.80
    (CZK 96)
  • sold 5
    Pro dobrý pocit :)

    V následujícím kroku si můžete částku libovolně navýšit dle Vašeho uvážení.

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové 100 g

    Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen, který je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek , ten je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 4.00
    (CZK 101)
  • sold 2
    Pamlsky rybí 100 g

    Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Mimoto mají ryby hodně plnohodnotných bílkovin díky velkému obsahu rybího tuku.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nedokáže vyrobit a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 4.35
    (CZK 110)
  • sold 2
    Pamlsky hovězí 100 g

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 4.47
    (CZK 113)
  • sold 2
    Pamlsky krůtí 100 g

    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací.

    Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 4.51
    (CZK 114)
  • sold 1
    Pamlsky zvěřinové s kokosem 200 g

    Zvěřinové maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin. Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. 

    Je vhodné především pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi. Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 

    Kokos - Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou   Monolaurin , která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 4.99
    (CZK 126)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové s kokosem 200 g

    Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém.

    Kokos -   Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než většina olejů. Lipidy jsou metabolizovány a využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 6.25
    (CZK 158)
  • sold 0
    Hovězí s kokosem 200 g

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 6.41
    (CZK 162)
  • sold 0
    Pamlsky rybí s kokosem 200 g

    Ryby jsou vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nevyrábí a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 

    Kokos -  Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Při trávení vytváří kyselinu Laurovou,  látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 6.69
    (CZK 169)
  • sold 0
    Pamlsky krůtí s kokosem 200 g

    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací. Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 6.97
    (CZK 176)
  • sold 0
    Pamlsky zvěřinové 200 g

    Zvěřinové maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin. Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Je vhodné především pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi.

    Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 6.97
    (CZK 176)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové 200 g

    Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen, který je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek , ten je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.36
    (CZK 186)
  • sold 3
    Pamlsky hovězí 200 g

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.84
    (CZK 198)
  • sold 1
    Pamlsky rybí 200 g

    Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Mimoto mají ryby hodně plnohodnotných bílkovin díky velkému obsahu rybího tuku.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nedokáže vyrobit a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 


    .

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 8.11
    (CZK 205)
  • sold 1
    Pamlsky krůtí 200 g

    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací.

    Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 8.43
    (CZK 213)
  • sold 24
    Pamlsky tréninkové 3x200 g - PŘEDPRODEJ

    Sada pamlsků všech druhů po 200 g. 
    Krůtí, rybí, krevetové

    Piškotky o velikosti 1,5 cm

    Fotky a videa najdete v galerii projektu

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 8.55
    (CZK 216)
  • sold 0
    Pamlsky zvěřinové s kokosem vážené 0,5 kg

    Zvěřinové maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin.

    Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Je vhodné především pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi. Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 

    Kokos - Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou   Monolaurin , která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 14.29
    (CZK 361)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové s kokosem vážené 0,5 kg

    Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a funkci imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen, je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a posiluje náš imunitní systém.

    Kokos -   Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než většina olejů. Lipidy jsou metabolizovány a využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.52
    (CZK 392)
  • sold 2
    Pamlsky hovězí s kokosem vážené 0,5 kg

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, ta má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • sold 0
    Pamlsky rybí s kokosem vážené 0,5 kg

    Ryby jsou vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nevyrábí a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 

    Kokos -  Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než jiné oleje. Lipidy jsou metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Při trávení vytváří kyselinu Laurovou,  látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 16.51
    (CZK 417)
  • sold 0
    Pamlsky krůtí s kokosem vážené 0,5 kg

    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací.

    Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 17.22
    (CZK 435)
  • sold 0
    Pamlsky zvěřinové vážené 0,5 kg

    Zvěřinové maso maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin.

    Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Je vhodné především pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi. Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 17.26
    (CZK 436)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové vážené 0,5 kg

    Vepřové pamlsky pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků.

    Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen, který je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek , ten je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 18.21
    (CZK 460)
  • sold 2
    Pamlsky hovězí vážené 0,5 kg

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.47
    (CZK 492)
  • sold 0
    Pamlsky rybí vážené 0,5 kg

    Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Mimoto mají ryby hodně plnohodnotných bílkovin díky velkému obsahu rybího tuku.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nedokáže vyrobit a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 20.11
    (CZK 508)
  • sold 0
    Pamlsky s kokosem 5x100 g

    Proč jsou naše pamlsky tak báječné? Protože jsou dělány s láskou. S láskou ke zvířatům. Děláme je tak, aby uspokojily nejen jejich chuťové pohárky, ale celé tělo 

    Tato  sada pamlsků je nejlepším dárkem pro vašeho nejlepšího přítele.

    Slouží jako příležitost otestovat, které pamlsky budou vašemu chlupatému příteli chutnat, vonět nebo dělat nejlépe.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 20.27
    (CZK 512)
  • sold 0
    Pamlsky krůtí vážené 0,5 kg

    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací.

    Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 21.25
    (CZK 537)
  • sold 0
    Pamlsky zvěřinové s kokosem vážené 1 kg

    Zvěřinové maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin. Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. 

    Je vhodné pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi. Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 

    Kokos - Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou   Monolaurin , která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu..

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 28.26
    (CZK 714)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové s kokosem vážené 1 kg

    Vepřové pamlsky dodají psovi energii. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen, který je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém.

    Kokos -   Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než většina olejů. Lipidy jsou metabolizovány a využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 30.67
    (CZK 775)
  • sold 1
    Pamlsky 5x100 g

    Proč jsou naše pamlsky tak báječné? Protože jsou dělány s láskou. S láskou ke zvířatům. Děláme je tak, aby uspokojily nejen jejich chuťové pohárky, ale celé tělo 

    Tato sada pamlsků je nejlepším dárkem pro vašeho nejlepšího přítele.

    Slouží jako příležitost otestovat, které pamlsky budou vašemu chlupatému příteli chutnat, vonět nebo dělat nejlépe.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 31.11
    (CZK 786)
  • sold 2
    Pamlsky s kokosem 5x200 g

    Proč jsou naše pamlsky tak báječné? Protože jsou dělány s láskou. S láskou ke zvířatům. Děláme je tak, aby uspokojily nejen jejich chuťové pohárky, ale celé tělo 

    Tato  sada pamlsků je nejlepším dárkem pro vašeho nejlepšího přítele.

    Slouží jako příležitost otestovat, které pamlsky budou vašemu chlupatému příteli chutnat, vonět nebo dělat nejlépe.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 31.11
    (CZK 786)
  • sold 0
    Pamlsky hovězí s kokosem vážené 1 kg

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je  přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 31.35
    (CZK 792)
  • sold 0
    Pamlsky rybí s kokosem vážené 1 kg

    Ryby jsou vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nevyrábí a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 

    Kokos -  Hlavní položkou je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Při trávení vytváří kyselinu Laurovou,  látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 32.65
    (CZK 825)
  • sold 0
    Pamlsky krůtí s kokosem vážené 1 kg

    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací.

    Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.

    Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 34.04
    (CZK 860)
  • sold 0
    Pamlsky vepřové vážené 1 kg

    Vepřové pamlsky pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek pro imunitní systém, látky pro reprodukční systém a pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému.

    Vepřové je plné nezbytných látek jako je například Selen, který je velmi prospěšný pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Zinek , ten je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 36.02
    (CZK 910)
  • sold 1
    Pamlsky 5x200 g

    Proč jsou naše pamlsky tak báječné? Protože jsou dělány s láskou. S láskou ke zvířatům. Děláme je tak, aby uspokojily nejen jejich chuťové pohárky, ale celé tělo 

    Tato  sada pamlsků je nejlepším dárkem pro vašeho nejlepšího přítele.

    Slouží jako příležitost otestovat, které pamlsky budou vašemu chlupatému příteli chutnat, vonět nebo dělat nejlépe.

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 38.16
    (CZK 964)
  • sold 0
    Pamlsky hovězí vážené 1 kg

    Hovězí je velmi  hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. 

    Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 38.47
    (CZK 972)
  • sold 0
    Pamlsky zvěřinové vážené 1 kg

    Zvěřinové maso maso obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň významný podíl  nenasycených kyselin.

    Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům výrazný podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Je vhodné především pro psy, kteří trpí potravinovými alergiemi. Doporučujeme pro psy větší, protože samotné pamlsky jsou trošku větší a tvrdší. 


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.66
    (CZK 1,002)
  • sold 0
    Pamlsky rybí vážené 1 kg

    Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře, nebo alergiky, protože na ryby je minimum alergií, jsou lehko stravitelné a rybí tuk je na rozdíl od jiných pro organizmus zdravý.

    Mimoto mají ryby hodně plnohodnotných bílkovin díky velkému obsahu rybího tuku.

    Rybí maso obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin, nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské ryby jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo nedokáže vyrobit a proto je nutné je  přijímat ze stravy. 

     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.66
    (CZK 1,002)
  • sold 0
    Pamlsky krůtí vážené 1 kg

    Krůtí maso se doporučuje používat u psů při dietách a to i při těch velmi přísných např. před operací.

    Obsahuje více kyseliny linolové (pro správnou funkci buněk, nervů a imunitní systém), a navíc i jednu z esenciálních mastných nenasycených kyselin, která je důležitá pro udržení správného stavu a ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.


     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 41.36
    (CZK 1,045)
  • sold 5
    Tréninkové pamlsky na půl roku 3x200 g - PŘEDPRODEJ

    Sada pamlsků vám bude odeslána každý měsíc, po dobu šesti měsíců. Jako dárek od nás dostanete sedmý balíček zdarma.

    Zásilkovna započítána v ceně odměny.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 79.75
    (CZK 2,015)
  • sold 0
    Tréninkové pamlsky na rok 3x200 g - PŘEDPRODEJ

    Sada pamlsků vám bude odeslána každý měsíc, po dobu jednoho roku. Jako dárek od nás dostanete třináctý balíček zdarma.

    Zásilkovna započítána v ceně odměny.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 159.51
    (CZK 4,030)
  • sold 0
    Staň se fotomodelem pro Azorky

    Focení s profesionální fotografkou psů, kde se váš pejsek stane fotomodelem pro Azorky. Fotografie budou použity na naše sociální sítě. Jako dárek dostanete 3 fotografie.

    Fotografka Adéla Tůmová 

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Pamlsky na půl roku 5x200 g

    Sada pamlsků vám bude odeslána každý měsíc, po dobu šesti měsíců. Jako dárek od nás dostanete sedmý balíček zdarma.

    Zásilkovna započítána v ceně odměny.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 257.27
    (CZK 6,500)
  • sold 0
    Prohlídka nové provozovny

    Jedinečná příležitost prohlídky naší nové provozovny. Ukážeme vám kde vaše dobroty vznikají, dáme si spolu kafíčko a bude připraveno pohoštění. Domů si odnesete malý dáreček.  

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 316.64
    (CZK 8,000)
  • sold 0
    Pamlsky na rok 5x200 g

    Sada pamlsků vám bude odeslána každý měsíc, po dobu jednoho roku. Jako dárek od nás dostanete třináctý balíček zdarma.

    Zásilkovna započítána v ceně odměny.
     

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 514.55
    (CZK 13,000)