Rozhýbejte s námi naší kavárnu!

Jsme manželé, padesátníci, a stojíme na životní křižovatce. Nechceme si za deset, dvacet let říct, že jsme se nesnažili splnit si svoje sny. Proto jsme se rozhodli otevřít kavárnu pojízdném stánku. A právě ten potřebujeme s vaší pomocí zafinancovat.

Author: Dita a Radek

  • Tak to jsme my i s našimi parťáky

  • Učíme se latté art pro skvělé kafíčko i na pohled

  • Dobrý kávovar je základ dobré kavárny

  • A v létě nebude chybět dobrá zmrzka

EUR 39
pledged of EUR 7,463

0%

0% completed

3 contributors pledged

Food

Písek, Jihočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Jan 14, 2023 at 09:20.

Show all rewards

Jak to začalo

Vždycky jsme si přáli mít svoji vlastní malou kavárničku, být samostatní a nezávislí. Nikdy nebyla vhodná doba a jistotu práce jsme potřebovali, především kvůli dětem. Děti ale jsou už dospělé, nezávislé, no a nám oběma hrozí propuštění ze zaměstnání. Takže právě teď  je určitě ten správný čas splnit si svůj sen. Trochu jsme přehodnotili náš záměr a rozhodli jsme se pro kavárnu pojízdnou.

Co je náš cíl?

Naším cílem je pořídit si pojízdný stánek s vybavením. Protože nechceme jít do pronájmu, a zároveň moc rádi cestujeme, rozhodli jsme se pořídit mobilní kavárnu, což je skvělá alternativa k otevření kamenné kavárny. Zatím máme jen kávovar a nadšení. Od vás bychom potřebovali pomoc s financováním stánku, který bude splňovat hygienické podmínky. 

Detaily

Pojízdný stánek budeme tahat za autem jako přívěs. Ve stánku je rozvod elektřiny, osvětlení, vodoinstalace s ohřevem vody a samostatný vodovodní okruh. 

Spojíme příjemné s užitečným a splníme si po čem dlouho toužíme. Předmětem našeho podnikání bude nabídka různých druhů zmrzlin, káv, cukrářských výrobků, především kremrolí. Svou nabídku prodeje kávy chceme doplnit o další sortiment jako jsou horké nápoje v zimě, a řemeslná zmrzlina v létě. A po celý rok prodej domácích kremrolí, které nejsou v nabídce nových moderních cukráren a kaváren již běžné, a proto předpokládáme, že pro naše zákazníky budou atraktivní. Plánujeme jezdit především po Jižních Čechách, na různé akce, sportovní i kulturní nebo řemeslné a další trhy. Zatím se učíme správně připravit různé druhy kávy a také latté art, aby byla káva o chlup lepší.

... a ještě něco navíc

... a navíc můžeme být pořád s našimi třemi psíky. Nebudou sice s námi v kavárně, ale můžou jezdit s námi v autě, kde mají každý svůj pelíšek.

Kdo jsme?

Nejsme ničím zvláštní ani zajímaví. Máme jen sen, který si chceme splnit.

Proč to děláme?

Toužíme se osamostatnit a být vlastními pány. A hlavně si chceme být šťastní. Budeme moc rádi, když se budete na našem štěstí podílet. Děkujeme.

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Fandím vašemu projektu a chci podpořit váš sen

    Děkujeme, že nám pomůžeš splnit náš sen a budeme na tebe s láskou vzpomínat při každém prodaném kafíčku, zákusku a zmrzliny. Částku lze libovolně navýšit.

    Reward delivery: not specified

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • sold 1
    Chceš vědět kde všude nás můžeš potkat?

    Pravidelně ti budeme zasílat zprávy o tom, kde s naším stánkem budeme, kde jsme byli a co jsme tam zažili. Pokud nám dáš svůj email, budeš mít naše zprávy ve schránce každý měsíc. Když budeš chtít dostávat zprávy poštou.
    Cena poštovného jde za námi.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • sold 1
    Kafíčko s kremrolí

    Za tvou pomoc ti nabízíme kafíčko s kremrolí u našeho stánku. Pošleme ti seznam akcí, na kterých nás můžeš najít, ukážeme ti náš stánek a budeme se těšit na tvoji návštěvu. 

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • sold 0
    Ochutnávka zmrzlin

    Budeme mít více druhů řemeslných zmrzlin a nabízíme ti jejich ochutnávku. Od každého druhu kopeček a točenou. V letním období určitě přijde vhod. Pošleme ti seznam akcí, na kterých nás můžeš najít, ukážeme ti náš stánek a společně se ochladíme.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 13.82
    (CZK 350)
  • sold 0
    Horký nápoj s ochutnávkou kremrolí

    Nabídneme ti horký nápoj podle tvého výběru: kávu, čokoládu, čaj, punč nebo chai latté a ochutnáš kremrole: kokosovou, ořechovou i klasickou. Pošleme ti seznam akcí, na kterých nás můžeš najít, ukážeme ti náš stánek a společně si smlsnem.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • sold 1
    2x káva + 2x kremrole

    Můžeš si vybrat z několika druhů kremrolí: klasické, oříškové a kokosové a kávu podle vlastního výběru. Pošleme ti seznam akcí, na kterých nás můžeš najít a budeme se těšit.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 21.72
    (CZK 550)
  • sold 0
    Výběrová káva 250 g

    Pokud nám pomůžeš a nebudeš mít čas zastavit se v našem stánku, pošleme ti domů 250 g výběrové kávy, kterou budeme prodávat v našem stánku.
    Poštovné je samozřejmě započítáno v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.23
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    1 kg výběrové zrnkové kávy

    Za tvou pomoc nabízíme 1 kg výběrové zrnkové kávy, kterou budeme prodávat v našem stánku. Vybírali jsme pečlivě, takže se můžeš těšit na lahodnou chuť luxusní kávy. 
    Poštovné je samozřejmě započítáno v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 78.97
    (CZK 2,000)
  • remaining 5 from 5
    Focení s profesionálním fotografem

    Nabízíme ti rodinné, párové nebo portrétní focení podle vlastního výběru v interiéru nebo exteriéru se skvělým profesionálním fotografem. Dokáže vyfotit úplně všechno, rád, s humorem i s vážnou tváří. Přijede za tebou až do 100 km od Písku, do Prahy a do Plzně žádný problém. 10 fotek v digitální podobě bychom pak poslali na tvůj e-mail.
    Na jeho portfolio se můžeš podívat zde

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 232.97
    (CZK 5,900)
  • remaining 5 from 5
    Profesionální fotky tvého mazlíčka

    Perfektní focení tvého mazlíčka, fotky v interiéru nebo profesionální focení v přírodě. Focení bude tvoje  zvířátko bavit, protože dostane plno pamlsků. Přijede za tebou až do 100 km od Písku, do Prahy a do Plzně v každém případě. Deset fotek v digitální podobě bychom pak poslali na tvůj e-mail.
    Na jeho portfolio se můžeš podívat  zde 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 232.97
    (CZK 5,900)