Dostaň Mrkef a Princeznu na AGOGE - nejextrémnější výzvu!

Jsme dva střelení kamarádi, kteří milují extrémní výzvy. Spartan AGOGE, které se koná jen jednou ročně, je náš veliký sen. Bohužel cesta na AGOGE je velice nákladná, a bez finanční pomoci se neobejdeme. Pomůžete nám splnit si sen? #MrkefaPrinceznaNaAGOGE

  • Jsme prostě správná dvojka.

  • Princezna je vždy na správném místě

  • Gladiator race Taxis

  • Občas i Mrkef vypadá fantasticky.

  • Výšky - jedna ze dvou věcí, kterých se Mrkef bojí.

  • I Mrkef se umí usmívat.

  • Princezna je stále nad věcí

  • Překážky nám nedělají problém.

  • Legendární fotka ze druhého Gladia

  • Princezna na Ultra

  • Bojujeme společně

  • Stále na sobě pracujeme, a stoupáme výš

  • Oba máme za sebou několikrát Spartan Ultra

  • Princezna miluje otužování

  • Prostě #dyckybez

  • Proč Princezna? Proto! :-)

  • #MrkefaPrinceznaNaAGOGE

  • Při takových akcí si člověk na to dno sáhne...

  • Jsme finisheři řady závodů. Třeba B7

  • A taky jsme magoři :-)

EUR 2,707
pledged of EUR 2,569

105%

105% completed

74 contributors pledged

Community, Sport

Ružomberok, Žilinský kraj, Slovensko

All or nothing. Project finished on Oct 6, 2022 at 13:17.

Show all rewards

Co je Spartan AGOGE?

Spartan AGOGE je nejvyšší meta Spartan Endurance. Pak už je jen Death Race, který se koná pouze v Americe... Jedná se o jednu z nejtěžších vytrvalostních sportovních akcí na světě, která trvá minimálně 60 hodin. Nesmíš spát, jíš a piješ co ti řeknou, a kdy ti řeknou. Máš stanovenou povinnou výbavu, která je ti ale známá pár dní před akcí. Nevíš co tě čeká, nevíš kam tě pošlou, s kým tě tam pošlou a co po tobě budou chtít. V podstatě nevíš vůbec nic. Jen to, že to bude dlouhé, že to bude bolet, že musíš plnit úkoly, které ti zadají a že si sáhneš na dno. Spartan AGOGE tě prověří nejen fyzicky, ale především mentálně... Tohle není standardní závod, tohle je týmová akce, kde bojuješ hlavně za svůj tým. Z tvých úspěchů tým profituje, tvůj neúspěch ho oslabí.

Spartan AGOGE se koná jen jednou ročně, v místech jako je savana v Namibii, Mongolská step, Island a Velká Čínská zeď. Nyní se tako akce bude konat na Slovensku. Kde přesně? To se neví, podrobnosti, včetně povinné výbavy, obdržíme krátce před začátkem akce.

Kdo jsme?

Jsme holka s klukem, co jsou tak trochu magoři. Žijeme sportem, a chceme se posouvat a překonávat sami sebe. Oba máme za sebou řadu závodů - od klasických běhů, maratonů a triatlonů, OCR závodů typu Spartan race, Gladiátor race a Predator race, přes extrémní vytrvalostí akce jako je Hurricane Heat a Gladius, po výzvy jako je Beskydská sedmička, Rakovnická šedesátka a Run Hero. Oba máme na kontě několik „bednových“ úspěchů. Rádi bychom se společně postavili největší výzvě, která nemá ve střední Evropě obdoby. Spartan AGOGE se zde nikdy nekonalo, a zřejmě se již nikdy konat nebude. Díky blízkosti místa konání bychom se rádi postavili na start, a společně výzvu dokončili. Bohužel je účast na této akci velmi nákladná, a tím, že bychom se tam rádi dostali oba, potřebujeme finanční pomoc. Díky Hithitu se nám může splnit tento šílený společný sen.

 

Jak to začalo - MRKEF

Jmenuji se Diana Mrkvičková, ale všichni mi říkají Mrkef. Jsem normální holka, která miluje extrém.

Pocházím ze sportovně založené rodiny, takže sport byl u nás na denním pořádku. Člověk se ale samozřejmě nějakou dobu hledá, a já se našla až kolem 30, kdy jsem objevila extrémní překážkové  závody - OCR. Před tím jsem se věnovala bojovým sportům a silovému trojboji. Po mých prvních OCR závodech, kdy jsem ani nevyšplhala na lano, jsem začala tvrdě  trénovat. Od běhání, silových tréninků až po celkovou obratnost a zručnost. Během závodů jsem se několikrát zranila (od naštípnuté holeně, přes záněty šlach až po zlomený kotník), ale vždy jsem se z toho dostala a pokračovala dál o to silnější.

Začala jsem trénovat pod vedením zkušených trenérů Spartan Race Training Group Praha (SRTG Praha) v tělocvičně Agoge gym. Kromě OCR jsem se začala věnovat i triatlonům, a sama si udělala trenérskou certifikaci. Postupem času, kdy se mi podařilo několikrát spočinout na stupních vítězů právě v dresu SRTG Praha, mi začaly být klasické závody málo, a začala jsem se poohlížet po více vytrvalostních výzvách. Vždy jsem byla vytrvalostní typ, a krátké tratě nebyly pro mě.

Když Gladiator Race poprvé přišel s 12 hodinovou noční výzvou jménem Gladius, nesměla jsem tam chybět. Po absolvování historicky prvního Gladia mi bylo jasné, že tohle je moje parketa. Následovaly další noční taškařice, které vyvrcholily v roce 2021 24 hodinovou Gladius výzvou, letošním Ještědem Summer 24 hodin a letošní Beskydskou sedmičkou. Na kontě toho mám samozřejmě daleko víc, ale tyto závody pro mě byly zlomové. Začala jsem tyto dlouhé akce milovat a vyhledávat. A když jsem zjistila, že bude Spartan AGOGE na Slovensku, bylo mi jasné, že tam prostě nesmím chybět.

Jak to začalo - PRINCEZNA

Jmenuji se Kuba Ježek, a jsem Princezna.

Jsem člověk, který miluje a vyhledává extrém. Nejsem sběrač toho samého, ale vždy jsem šel vpřed. Jako mladý jsem jezdil na kole, běhal, plaval a dělal bojové sporty.

V roce 2016 jsem poprvé ochutnal překážkový závod Spartan race. Byl to Sprint v Praze, a byl to pro mě veliký zážitek. Druhý závod byl Super v Koutech nad Desnou, který byl náročnější, ale dokončil jsem. Další Sprint mě čekal v Košicích na Slovensku, kde jsem ale před cílem spadl z překážky a rozdrtil si zápěstí. Vypadalo to hodně špatně, a já věděl, že se sportem končím. Hrozila mi nepohyblivost ruky. Ale po operaci jsem začal poctivě rehabilitovat, makat na sobě a závěrem roku jsem dokončil první Spartan Trifectu. Další roky jsem se chtěl posunout, a dal si Spartan Ultra, šesti a dvanáctihodinový Hurricane Heat a v řecké Spartě jsem dokončil H3X 24HR. Asi bych nejvíce vypíchl celkem slušnou nálož v podobě 4x zdolané Spartan Ultra a 3x zdolané B7. Další extrémy byly od Gladiator Race, což v součtu činí několikanásobně absolvovaný Gladius - od osmihodinového po čtyřiadvacítku.

Další mojí oblíbenou činností je otužování, kterému se věnuji již 4 rokem. Koupu se ve studené vodě a chodím po horách #dyckybez. :-)

Vy co mě znáte, moc dobře víte, že sebe a nikoho nešetřím, jdu do všeho naplno a nezpomaluji. Stále plavu, běhám, věnuji se crossfitu a jedu na plné otáčky. Snažím se motivovat a podporovat ostatní.

Co je náš cíl?

Touto kampaní se snažíme docílit finanční podpory na naší cestu a účast na Spartan AGOGE. Jsme sportovci amatéři, kteří normálně chodí do práce, a veškeré náklady, včetně startovného a povinného vybavení, které se vyšplhají na řád desítek tisíc korun, si musíme hradit sami. Pro upřesnění - jenom startovné je za 20 000,- pro jednoho. Je třeba počítat s nákladnou povinnou výbavou, kterou se ale dozvíme až krátce před začátkem akce. Je dost možné, že se bude jednat třeba i o horolezecké vybavení nebo obdobné komponenty. Dále je třeba počítat s různými lékařskými vyšetřeními, včetně zátěžových testů, které samozřejmě nejsou hrazeny pojišťovnou, zda jsme fyzicky dostatečně zdatní. Proto jsme se rozhodli obrátit na veřejnost, a část této cesty pokrýt sbírkou.

Cíle a ambice

Jsme si oba vědomi své sportovní úrovně, a věříme, že dokážeme Spartan AGOGE úspěšně dokončit. Na Spartan AGOGE jsou totiž vítězové všichni, kdo tuto šílenost dokončí. Po více než 60 hodinách chceme společně stát s hlavami vztyčenými s vědomím, že jsme to dokázali.

... a ještě něco navíc

Kdo by nechtěl vidět skutečný příběh „Mrkef a Princezna na AGOGE"? :-) 

Proč to děláme?

Protože lidé by si sny měli  plnit, ať jsou ty sny sebešílenější.

Protože víme, že další příležitost absolvovat Spartan AGOGE již nebude.

Protože jsme skvělí kamarádi, kterým nedělá problém na sebe navléct růžové tylové sukénky, a běhat v nich závody. V tomto odění jste nás mohli vidět třeba na Ještědu Summer 24 HR 2022 a Mrkef i na letošní B7.

Protože prostě #MrkefaPrinceznaNaAGOGE

Prosba o pomoc

Nesmírně si vážíme každé vaší pomoci, kterou nám poskytnete. Kdo nás znáte, víte, že si o pomoc málokdy říkáme, ale tentokrát se bez vás opravdu neobejdeme. Ve chvíli, kdy nám bude nejhůř, si na každého z vás vzpomeneme, a budeme dělat vše, abychom vás nezklamali.

Děkujeme!

News

Sep 15, 2022 Další masáže :-)

Přátelé, abyste si nemysleli, že s námi musíte jen makat, tak jsme v tomto týdnu přidali "odlehčené odměny", kdy vás Mrkef vezme na kafe nebo rovnou na večeři. Tak se toho nebojte, a pojďte do toho. Mrkef je sice zabijácká žena, ale když má před sebou jídlo, je to docela v pohodě zelenina :-) Naví…

More

Sep 13, 2022 Přidáváme odměny!

Je neuvěřitelné, jak nám částka parádně poskočila - jste prostě úžasní, báječní, nejlepší. Pevně věříme, že se nám podaří vybrat částku celou a projekt dokončit. Vy nás na AGOGE dostanete :-)  Přidáváme proto další odměny. Můžete si skočit s Mrkefí na kafe nebo tě Mrkef vezme na večeři :-) Mrkef s…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 54
    Chci přispět

    Nevybereš si žádnou odměnu a chceš přispět jen tak?  Budeme rádi za jakoukoliv podporu!
    • částku lze libovolně navýšit - přispěj kolik chceš!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.88
    (CZK 250)
  • sold 10
    Fotka Princezny #dyckybez s podpisem a věnováním

    Princezna je fešák k pohledání, a ještě k tomu má tak krásný úsměv. :-)
    • doručení poštou
    • cena doručení v ceně

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.81
    (CZK 400)
  • sold 10
    Fotka Mrkefe s podpisem a věnováním

    Mrkef je sice zabijácká žena, ale když chce, umí být i sexy. :-)
    • doručení poštou
    • cena doručení v ceně

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.81
    (CZK 400)
  • remaining 1 from 5
    Zajdi si s Mrkefí na kafe a něco dobrého

    Nechceš být na tréninku sedřen z kůže, ale chceš si pokecat s Mrkefí?
    Tahle odměna ti zajistí dobrou kávu, třeba něco dobrého k ní a společnost této zabijácké ženy.
    • lokalita - Praha
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Mrkefí po skončení kampaně.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 21.73
    (CZK 550)
  • remaining 1 from 2
    Osobní trénink s Honzou Jirkalem - profesionálním trenérem SRTG Praha

    Honza Jirkal je profesionální trenér, který vlastní tu nejlepší tělocvičnu - Agoge gym. Kromě Mrkefe zde trénují další esa, a najdeš tu celou řadu skupinových lekcí - mrkni na odkazy.
    Jestli chceš zkusit profesionální soukromý trénink s jedním z nejlepších trenérů, vyber si tuhle odměnu. Honza se na tebe podívá a připraví trénink na míru, ať jsi začátečník nebo profík.
    • v ceně je jeden soukromý hodinový trénink
    • lokalita - Praha, Agoge gym
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Mrkefí po skončení kampaně.

     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.52
    (CZK 1,000)
  • remaining 1 from 2
    Permanentka do Agoge gym

    V Agoge gym najdeš perfektní vybavení nejen na OCR. Najdeš tu vše od klasického železa, přes dlouhá lana na šplh, kruhy a hrazdy, až po ručkovací konstrukce a různé ručkovací segmenty. Čeká tu na tebe řada skvělých skupinovek pod vedením různých skvělých trenérů.
    • v ceně je jedna permanentka na 10 vstupů
    • vstupy lze na jednotlivé skupinovky libovolně kombinovat
    • jeden skupinový trénink trvá hodinu
    • lokalita - Praha, Agoge gym
    • na doručení permice se domluvíš s Mrkefí po skončení kampaně
    • doručení v ceně

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 71.13
    (CZK 1,800)
  • remaining 9 from 10
    Otužuj se s Princeznou

    Otužování je skvělá forma zvyšování imunity a zároveň jeden z nejlepších způsobů regenerace. Chceš vědět jak na to? Začni se otužovat s Princeznou, který ti řekne jak na to, a který na tebe dohlédne. 
    Součástí otužování je krátký běh nebo venkovní cvičení.
    • 7x společné otužování
    • Lokalita - Jihlava a okolí
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Princeznou po skončení kampaně.
     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 79.04
    (CZK 2,000)
  • remaining 4 from 5
    Mrkef tě zve na večeři do Indie!

    Jídlo... Další z věcí, kterou Mrkef zbožňuje. Jestli sdílíš stejnou vášeň, Mrkef tě zve na večeři!
    Tahle odměna ti zajistí prima odpoledne/večer v jedné z TOP indicko-bangladéšských restaurací.
    • v ceně je libovolné jídlo z nabídky a rozumná konzumace alkoholu a nealko nápojů
    • lokalita - restaurace Curry Masala, Praha
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Mrkefí po skončení kampaně

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 98.79
    (CZK 2,500)
  • remaining 10 from 10
    Zatrénuj si s Princeznou

    Chceš na vlastní kůži zažít jak trénuje tenhle fešák? Je jedno, jestli jsi ostřílený mazák nebo začátečník, Princezna se o tebe postará.
    • v ceně je 5 tréninků pod vedením Princezny
    • můžeš nakombinovat běh, plavání nebo trénink v tělocvičně
    • lokalita - Jihlava
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Princeznou po skončení kampaně.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 158.07
    (CZK 4,000)
  • remaining 7 from 10
    Zatrénuj si s Mrkefí

    Chceš si dát do těla s touhle kočkou? Zaplavat si, zaběhat si nebo si dát společný trénink ve fitku? Je jedno, jestli začínáš nebo si chceš dát pořádně do těla. Tréninky se ti přizpůsobí.
    • v ceně je 5 tréninků pod vedením Mrkefe
    • můžeš nakombinovat běh, plavání nebo trénink v tělocvičně
    • lokalita - Praha
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Mrkefí po skončení kampaně.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 158.07
    (CZK 4,000)
  • remaining 4 from 5
    Mrkef bude tvoje osobní trenérka

    Chtěl by ses zlepšit, nebo začít úplně od začátku, ale nevíš jak na to? Je jedno jestli běháš, chodíš do posilovny nebo se věnuješ OCR nebo třeba triatlonu. Ráda se stane tvou osobní trenérkou. Preferuje podrobnější domluvu při osobním setkání. Každá příprava vyžaduje svůj čas, a proto je spolupráce nastavena na minimálně 3 měsíce. Mrkef má certifikát instruktora fitness, kondiční kulturistiky a zdravotního posilování s využitím dynamické neuromuskulární stabilizace
    • cena je za 3 měsíce
    • tréninkový plán
    • výživové poradenství
    • diagnostika pohybového aparátu
    • nastavení tréninků podle tvých cílů a přání
    • minimálně 5 společných individuálních tréninků v délce jedné hodiny
    • lze kombinovat plavání, kolo, běh a tréninky ve fitku
    • lokalita - Praha
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Mrkefí po skončení kampaně.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 355.66
    (CZK 9,000)
  • Sold out!!
    Masáž u Bergyho

    Masáže jste "vykoupili" velice rychle, tak vám přidáme další :-)
    Tahle odměna ti zajistí hodinovou masáž u Honzy "Bergyho" Bergera. Bergy je profesionální masér, který se stará o některé členy SRTG Praha, a pod jeho rukama se budete cítit zase jako znovuzrození.
    • v ceně je hodinová masáž
    • můžeš si vybrat ze dvou lokalit - Praha Veleslavín nebo Agoge gym
    • můžeš mrknout na Bergyho web https://masaze-berger.webnode.cz/
    Na podrobnostech se domluvíš s Mrkefí po skončení kampaně

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 29.64
    (CZK 750)
  • Sold out!!
    Profesionální masáž

    Mrkef ti zařídí fantastickou masáž u jejího maséra a trenéra - Honzy Jirkala, který má pod palcem Agoge gym, kde Mrkef trénuje.
    Dle tvých potřeb a přání může být klasická masáž, relaxační, medová či baňková.
    • v ceně je hodinová masáž
    • lokalita - Praha, Agoge gym
    Na podrobnostech se domluvíš přímo s Mrkefí po skončení kampaně.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 33.59
    (CZK 850)