BOY - "Chaos across Asia" Documentary DVD

BOY - v současnosti jedna z nejaktivnějších českých punk kapel se na konci roku vydá na turné po Číně, Jižní Koreji a Japonsku. Rádi bychom požádali o finanční pomoc na pokrytí části letenek po těchto destinacích. Celé turné budeme pečlivě dokumentovat!

Author: BOY

  • Zpěvák HAT TRICKERS s kterými pojedeme po Japonsku

  • Martino (Zpěvák BOY)

  • Olda (kytarista BOY)

  • Kelso (kytarista BOY)

  • BOY v Praze

  • Jedna z kapel, s kterýma budeme hrát v Koreji

  • Confetti show během koncertu BOY

  • Typický koncert v Tokyu.

  • Zátiší v Osace

  • Rob (Basak BOY)

  • Vinca (Bubeník BOY)

  • Díky!

EUR 40
pledged of EUR 1,981

2%

2% completed

1 contributor pledged

Music, Art

All or nothing. Project finished on Mar 28, 2015 at 14:28.

Show all rewards

Jak to začalo

Po založení BOY jsme se vrhli do tvrdé práce po hlavě a hned první desku s námi produkoval producent z Norska a na klávesy nás doprovodil Ronnie King (The Offspring, NOFX, Rancid...) Hráli jsme jak v halách pro 4000 lidí, tak ve sklepě ve Francii pro 15 nadšenců. Vždy jsme do to šli na plno a užili si každou minutu.

Naneštěstí jsme naše cesty nezdokumentovali a to je škoda. Spousta neskutečných zážitků a situací tak zůstane jen v naší paměti. A proto jsme se rozhodli, že zaznamenáme tour po Asii (které si navíc zařizujeme zcela sami, bez pomocí agentur a sponzorů). 

Co je náš cíl?

Našim cílem je se s Vámi co nejintenzivěji podělit o to, jak vypadá tour české punk kapely po Asii.

Odjíždíme na podzim roku 2015 na turné po 3 zemích Asie za doprovodu profi kameramana a režiséra Tomáše Bláhy. Máme v plánu natočit poutavé DVD bez cenzury a pak jej odvysílat v několika epizodách, a poté vydat na luxusně zpracovaném DVD s ručně číslovaným obalem a speciální ražbou + foto bonusem a krátkým reportem z cest. 

Pokud by se díky Vám podařilo vybrat více jak 50 000, které bychom použili na pokrytí části letenek, tak Vám můžeme garanotvat, že Vaše peníze použijeme na vylepšení tohoto projektu (vychytanější DVD, lepší technika, více prostředků na pokrytí letenek...)

Detaily

Zorganizovat si na vlastní pěst turné po trase Brno - Peking - Xian + několik dalších čínských měst - Seoul - Tokyo a zde hrát 8 koncerů. Je to opravdu velká výzva, ale také dost finančně náročná kvůli několika náročným přeletům.

Proto bychom rádi s Vaší pomocí vybrali částku která nám pomůže, aby se tento projekt mohl stát skutečností. Jako poděkování a důkaz, že to vážně mělo smysl, chceme připravit profi DVD, které celou cestu zdokumentuje. Jak po stránce hudební, kdy dáme nahlídnout jak vypadají koncerty na rušné ulici kousek od náměstí Tien an Mien v Pekingu, RAYFEST v Xi-anu, koncerty v Koreji nebo Japonsku, tak také chceme velkou část věnovat tomu, jak vnímáme cestování po Asii my. Můžeme už nyní garantovat neskutečné příběhy a experimenty s místní kuchyní a kulturou. Máte se na co těsit, protože se s vámi podělíme o všechno.

... a ještě něco navíc

Opravdu si nenechte ujít jak Olda bude jíst škorpiony...nebo...dej nám úkol ty!:-)

Kdo jsme?

S BOY jsme začali po svém. Věděli jsme co chceme, děláme styl co se nám libí, milujeme hudbu a jdeme za svým snem. V roce 2012 jsme na našem prvním koncertě hned pokřtili debutové 7" EP "Im weird" a do toho času o nás nikdo záměrně nevěděl. Od té doby jsme koncertovali všude po ČR (často po boku kamarádů Pipes and Pints a jednou společné tour s Horkýže Slíže, Adicts(uk), UK Subs (uk), Perkele (Swe) atd...), tak po celé Evropě. V roce 2014 jsme vydali velkou desku "Darkest Visions", které vyšla v šesti verzích na 3 kontinentech. Právě v Číně vyšla re-edice na CD a na konec léta se chystá i její Japonská verze. (Další verze vyšly v Německu, Česku, USA a Kanadě) Desku jsme si sami vydali v luxusním vypraveném obale (viz. foto) a z produkcí nám pomáhal norský producent Tommy Akerholdt (Turbonegro) Tento rok věnujeme tomuto Asijskému turné, točení dalších kipů a přípravě na dalších nahrávkách. 

YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCKd7_JraQj4jeB-t2RHgOdQ

Proč to děláme?

Každý z nás má právo a šanci, aby se jeho sny staly skutečností. 

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0

    Díky za podporu projektu!

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 0

    Limitovaná placka a tour plakát

    Limitovaná 50mm placka s motivem "Chaos Across Asia" + podepsaný tour plakát.

    ///

    Limited pin and tour poster

    Limited 50mm button with "Chaos Across Asia" design + signed tour poster. .

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.93
    (CZK 200)
  • sold 0

    Pohlednice z Asie

    Pošleme Ti pohled s věnováním z jedné ze zemí, kde budeme dělat hluk.

    ///

    Postcard from Asia

    We will send you original postcard from Asia:-)

    Reward delivery: not specified

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • remaining 20 from 20

    Benefit for Beer :-)

    Benefit for Beer (prostě, ať nám to natáčení jde líp:-)...jo, a taky ti jedno místní pivo dovezeme:-)

    ///

    Benefit for Beer :-)

    Becouse with beer it´s gonna be much easier!...and yeah...we will bring you one beer from Asia!

    Reward delivery: not specified

    EUR 15.85
    (CZK 400)
  • remaining 20 from 20

    Limitované tour triko

    Limitované tour triko s motivem "BOY - Chaos Across Asia" a termíny turné na zádech. Tyto trika budou k dostání jen na turné v Asii, takže nepromarni šanci!

    ///

    Limited tour t-shirt

    Limited tour t-shirt with "BOY . Chaos Across Asia" design and dates on back side. Those t-shirts gonna be available only on Asia tour so take your chance!

    Reward delivery: not specified

    EUR 19.42
    (CZK 490)
  • sold 0

    Lístek na premiéru

    Lístek na nový indoor festival, kde se bude křtít DVD "Chaos Across Asia" za asistence velmi zvučných jmen! První potvrzené kapely se dozvíte během další aktualizace!

    ///

    Ticket for a release show/party

    Free tickets for new indoor festival where we will release DVD "Chaos Across Asia" supported by really great bands! First confirmed bands soon!

    Reward delivery: not specified

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • sold 0

    DVD Chaos Across Asia - super pack

    Věnujeme ti DVD "Chaos Across Asia" s věnováním a tour plakátem. Celé DVD nečekej v klasickém plastovém obale, ale luxusní verzi se stříbrnou ražbou na speciálním papíře a grafikou!

    ///

    DVD Chaos Across Asia - super pack

    We will give you DVD "Chaos Across Asia" with thanks-giving and tour poster Be sure that DVD comes in very luxury edition on heavy paper, embossed silver print ad much more! Forget boring plsatic cases!

    Reward delivery: not specified

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • sold 0

    Natáčení klipu

    Na turné chystáme také točit další klip, který bude točený z části v Japonsku a z části v Česku. Buď v něm i ty! Součástí natáčení bude jako tradičně velká párty:)

    Reward delivery: not specified

    EUR 35.66
    (CZK 900)
  • remaining 19 from 20

    DVD Chaos Across Asia - limitovaná edice

    Věnujeme Ti limitovanou verzi (ručně číslované) DVD "Chaos across Asia", kde bude vytištěno tvoje jméno v děkovačce + limitovaný tour odznak a plakát. Celé DVD nečekej v klasickém plastovém obale, ale luxusní verzi se stříbrnou ražbou na speciálním papíře a grafikou!

    ///

    DVD - Chaos Across Asia - Limited edition

    We will give you limited editon of DVD "Chaos Across Asia" (hand-numbered), Your name gonna be printed inside of DVD + tour pin and poster. Be sure that DVD comes in very luxury edition on heavy paper, embossed silver print ad much more! Forget boring platic cases!

    Reward delivery: not specified

    EUR 39.63
    (CZK 1,000)
  • sold 0

    Úkol pro kapelu

    TOUR ÚKOL: Většinou děláme na tour dost šílený kousky a nebude tomu jinak i v Asii, ale teď toho buď součástí i ty! Napiš nám co máme udělat a my ti ten šílenej kousek (jezení škorpionů, tetovačky krabice čínských nudlí atd..) věnujeme přímo na kameru (vyhrazujeme si právo se distancovat od rasistických a životu-nebezpečných blbin:-))

    ///

    TASK FOR THE BAND

    Usually we are doing really crazy shit on our tours and in Asia we will double it! Write us what we should make (eating insect, make tattoo on ass....) and we will make in on care dedicated to you! (we distance from rasist and life-dangerous stuff)

    Reward delivery: not specified

    EUR 79.26
    (CZK 2,000)
  • sold 0

    Zahrajeme ti v obýváku

    nahlas, rychle, po desáté...potřebuje to další komentář? (jen Česká republika)

    Reward delivery: not specified

    EUR 594.41
    (CZK 15,000)
  • sold 0

    Nehynoucí díky

    WOW! Neskutečně Ti děkujeme, že jsi nás hodně posunul k cíli! Napiš nám a něco vymyslíme!

    ///

    Five zillion thanks and hugs!

    What the....Thank you so much! You helped us make us dream comes true! Write us and we will figure something out!

    Reward delivery: not specified

    EUR 1,981.38
    (CZK 50,000)