Energie

Hithit Energie

Vzhledem k současné energetické krizi a nepředvídatelné státní finanční podpoře jsme spustili program Hithit Energie.

Voláme všechny, kdo v současné době potřebují rychle získat peníze na pokrytí dramaticky se zvyšujících provozních nákladů: majitele výrobních podniků, jako jsou obuvnické či truhlářské dílny, přes poskytovatele služeb, jako jsou majitelé hotelů, restaurací, bister, kaváren, kadeřnictví až po lidi, které živí kultura či sport.

Hithit energie nabízí řešení, jak získat rychle finanční prostředky, které vám umožní překonat aktuální potíže. Požádejte své minulé i budoucí zákazníky, ať vás v těchto časech podpoří a předplatí si vaše služby nebo produkty. Peníze, které vyberete na Hithitu, nemusíte nikomu vracet. Přemýšlejte o nás jako o předprodeji. Vaši zákazníci platí předem, vy získáte peníze, co potřebujete.

Kontaktujte nás na e-mailu info@hithit.cz či rovnou zavolejte +420 778 738 664.



Co k tomu budete potřebovat?

Cíl

Cílovou částku - promyslete, kolik potřebujete. Můžete vybírat od 20 000 Kč výše

Obrázky

Text a obrázky, ve kterých řeknete, co potřebujete a kdo jste


Odměna

Nabídnout odměny (sami si nastavíte, kdy budou odměny k dispozici) např.:

  • poukazy na vaše služby v budoucnu
  • vaše výrobky
  • zajímavé zážitky, které si normálně lidé nekoupí, a cokoliv vás napadne
Sdílení

Cestu k zákazníkům - přes sociální sítě nebo třeba e-mailem





Voucher1 Voucher2
Hithit banner

Jak začít?

Pět kroků k penězům z Hithit.cz

  1. Koukněte, jak to funguje ostatním
    Koukněte na projekty které už uspěly, abyste viděli, jak to funguje. Najděte někoho, kdo má podobný byznys jako vy, a inspirujte se - pokud třeba vlastníte kavárnu, hospodu, můžete se podívat do kategorie Jídlo či Komunita. Největší inspiraci vám ale dodají projekty v programu Hithit Antivir. Ten probíhal v letech 2020 a 2021 a reagoval na nepříznivou situaci mezi českými a slovenskými živnostníky, kteří v důsledku pandemie covid-19 a vládních opatření museli dočasně zavřít podnikání.
  2. Zaregistrujte se
    Založte projekt a popište nám ve stručnosti váš byznys a kolik peněz by vám pomohlo. My vám pošleme seznam tipů, jak připravit úspěšný projekt.
  3. Oslovte své zákazníky
    Řekněte o svém projektu všem zákazníkům. Vysvětlete jim, že potřebujete jejich pomoc, ať si vaše služby předplatí a až se to celé přežene, vyberou si to u vás. Sdílejte váš projekt na sociálních sítích, hlavně Facebooku, ale i LinkedInu či Instagramu, poproste rodinu, přátele, kolegy v práci ať všichni projekt sdílí.
  4. Vybírejte peníze
    Naplňte stanovený cíl, vyberte částku, kterou jste si stanovili. Vaši zákazníci mohou na Hithitu platit kartou nebo bankovním převodem.
  5. Koukněte na svůj účet
    Doba, po kterou projekt poběží, je na vás. Ale maximální délka projektu je 45 dní. A musíte počítat, že peníze dostanete až po uplynutí této doby. Pokud se vybere méně peněz, než jste požadovali, všechny peníze pošle Hithit zpátky vašim přispěvatelům, proto si klaďte realistické cíle. Cílovou částku můžete i překročit. Peníze dostanete co nejdříve, obvykle do 14 dnů po skončení projektu, ponížené o naši provizi (9 % + DPH z ní) a bankovní poplatky. Detailní sazby poplatků najdete v našich obchodních podmínkách. V případě neúspěchu neplatíte provizi ani bankovní poplatky.

Pokud máte pár minut, přečtěte si také článek na blogu Hithit Live, ve kterém jsme pro vás sepsali, jak vám může odměnový crowdfunding v současné době pomoci.


Začni projekt