ZÁBAVNÁ ARÉNA - LASER GAME

Podporte finančným príspevkom otvorenie zábavnej arény, ktorá k nám prináša interaktívnu zábavu. Získajte tak originálne odmeny a krásne produkty. Chýba nám len technológia na hru tzv. "LASER GAME" a arénu môžme už o 3 mesiace otvoriť.

278 Kč
vybráno z 151 410 Kč

0%

0% splněno

1 člověk přispěl

Sport

Nové Zámky, Nitriansky kraj, Slovensko

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 4.3.2019 v 13:41.

Zobrazit všechny odměny

Zábavná aréna prináša interaktívnu zábavu a hlavne novodobý šport tzv. "LASER GAME".

Laser game je obdoba športu ako paitnball alebo airsoft, kde je úlohou hráča zasiahnuť súpera z druhého tímu laserovým lúčom. Hráči majú na sebe vesty zo snímačom a zbrane vysielajúce laserové lúče, po zasiahnutí snímač vesty vyhodnotí zásah a tento údaj bezdrôtovo zapíše do riadiaceho softwaru, ktorý pripíše alebo odráta body na základe zásahu súpera. Po skončení hry software vyhodnotí tabuľku, kde si všetci hráči môžu pozrieť svoje skóre a potrebné štatistiky o zásahoch.

Laser game je športová aktivita pre hrdinov všetkých vekových kategórií. Je to aktivita rovnako vhodná pre mužov, ženy aj deti, nakoľko nebolí ani nefarbí. Počas hry Laser game sa vaša myseľ vyčistí a budete pripravený zbierať body. Či už sa jedná o oslavu narodenín alebo o teambuilding, odnesiete si ten najlepší adrenalínový zážitok, ktorý ponúka naša zábavná aréna. K dispozícii je Indoor arena, špeciálne upravená pre hru Laser game. Vyberte si z rôznych druhov zbraní, herný scenár a hra sa môže začať. 

Sme fanúšikmi tejto zábavy a preto sme sa rozhodli, ja, moja manželka a pár priateľov otvoriť zábavnú arénu na tento šport.

Celý náš tím:

Vyzbierané peniaze chceme použiť na zakúpenie certifikovanej technológie od amerického výrobcu v hodnote 6000 €. Technológia obsahuje kompletný hrací systém, teda vesty a zbrane pre hráčov, riadiaci  software a počítač. Pomôžte nám finančným príspevkom zakúpiť potrebnú technológiu a ostatné už zvládneme my. Technológia je úplne bezpečná a hru si užije každý od 8 do 99 rokov.

V zahraničí je tento šport mimoriadne obľúbený a preto ho chceme priniesť aj k nám. Zábavná aréna ponúka okrem laser game aj tzv. hraciu miestnosť "play room", kde sa môžu hráči zahrať na herných konzolách a skúsiť si hru ako je virtuálna realita.

Zábavná aréna ponúka voľnočasové centrum, ktoré pomáha odpútať mladých ľudí od monitorov, počítačových hier a stoličiek. Ponúka im možnosť fyzického pohybu v spoločnosti priateľov. Náš projekt je ideálnym miestom pre mládež aj dospelých, užijú si to tu rodiny s deťmi, ako aj firmy na svoje teambuildingy a firemné akcie.

Hracia plocha 460m2 je tvorená z prekážok.

Počet hráčov 12.

Malý bar s nealko nápojmi a cukrovinkami.

Realizácia rôznych akcií pre školy, detské domovy, firmy a športové kluby.

Miestnosť s hrami ako Virtual Reality a playstation.

Táto hra je inovatívna a trendy, nakoľko je na vzostupe, pevne veríme že si u nás nájde zábavu každý, či už dieťa alebo dospelý, muži či ženy. Tento šport je úplne bezpečný a obľúbený.

Arénu otvoríme v Nových Zámkoch do 3 mesiacov od úspešného ukončenia kampane na HitHit.

Počítačová hra, pri ktorej sa zadýchate

Odtrhnúť deti od tabletov, mobilov, počítačových hier a ponúknuť im alternatívu, nad ktorou neprevrátia oči, dá niekedy zabrať. Laser Game túto konkurencieschopnosť má. Zaberá na deti, vyťažených manažérov, dokonca aj na ženy, ktoré hry so zbraňami nepodporujú.

Pri hre Laser game nie sú použité žiadne projektily (ako napríklad v airsofte alebo paintballe). Využíva sa infračervený lúč, netreba sa báť žiadnej bolesti, modrín. Systém je certifikovaný, laser zraku neškodí, má výkon nižší ako 1 mW a dĺžku expozície kratšiu ako 25 ms. Svetlo (lúč), ktoré vidíme pri mierení, je dióda na zameranie a efekt pri hre. Na hru sa odporúča obliecť si niečo tmavšie, aby vás v bludisku nebolo vidieť. Dôležitá je uzavretá športová obuv.

Čím viac ľudí je v aréne, tým je lepšia zábava. Profesionálny tím pred začiatkom hry vysvetlí pravidlá, pustí inštruktážne video, pomôže s obliekaním vesty a vysvetlí používanie systémov. Je na hráčoch, či sa rozhodnú pre dva tímy alebo viac a ktorý variant hry si vyberú. Odporúča sa začať s najjednoduchším. Hry majú rôzne variácie, taktické, tímové, individuálne, s ochranným štítom či bez neho, pre začiatočníkov alebo pokročilých. Počas hry sleduje personál priebeh hry na monitore, ak treba, príde dnu a taktne pomôže usmerniť. Hráči dostanú po skončení hry svoju štatistiku, ako sa darilo tímu i jednotlivcom.

Jedinečné odmeny za podporu!

Ak podporíte náš projekt, za odmenu získate možnosť si prísť k nám zahrať a zažiť adrenalín plný zábavy na vlastnej koži.

V prípade že nás chcete len podporiť a neláka vás možnosť zahrať si u nás, za váš finančný príspevok si môžete vybrať z originálnych produktov od nášho partnera, ako sú svietiace párty slnečné okuliare, svietiaci motýlik, či svietiace šnúrky do tenisiek.

Náš partner, internetový obchod nám daroval na podporu kampane tieto krásne produkty. Pevne veríme, že si z našich produktov vyberiete a podporíte tým aj náš projekt.

Samozrejme zasielame aj do ČR.

Prezrite si naše odmeny pre vás tu: https://lasermax-sk.webnode.sk/vase-odmeny/

Zábavná aréna je úplne bezbariérová, preto nám dáva možnosť organizovať benefičné akcie pre hendikepovaných ľudí a detské domovy, nakoľko si to každý človek skvelo užije.

Moto zábavnej arény je a bude "Zábava pre každého".

Odkazy projektu

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 1
    Veľká vďaka

    Ak sa vám páči náš projekt a chcete prispieť len tak, alebo len podporiť mladých ľudí na ceste za snom, prosím urobte to a my na to nikdy nezabudneme...
    Všetci naši prispievatelia budú zvečnení, či už menom, fotografiou alebo podpisom na veľkej tabuli v našej aréne ako prejav vďačnosti... Bez vás by sme to sem nedotiahli. Ďakujeme!!!

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    126,18 Kč
    (5 €)
  • zbývá 15 z 15
    Led náramok

    Za podporu v hodnote 14€ vám pošleme nádherný originálny LED náramok blikajúci v rytme hudby od nášho sponzora (internetový obchod). Bohužiaľ máme len 15 ks, tak sa poponáhľajte a podporte nás ešte dnes.
    Zasielame aj do ČR!

    Prezrieť si ich môžte tu:  https://lasermax-sk.webnode.sk/naramok/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    353,29 Kč
    (14 €)
  • zbývá 30 z 30
    Trendový LED svietiaci motýlik

    Za podporu v hodnote 16€ vám pošleme trendového motýlika, ktoré nám venoval internetový obchod na podporu projektu.
    Počet kusov je obmedzený na 30ks.
    Zasielame aj do ČR!
    Podporte nás ešte dnes a staňte sa hviezdou každej párty.

    Svoju odmenu si môžete prezrieť tu:  https://lasermax-sk.webnode.sk/motylik/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    403,76 Kč
    (16 €)
  • zbývá 30 z 30
    Trendové LED svietiace šnúrky do tenisiek

    Za podporu v hodnote 16€ vám pošleme trendové šnúrky do tenisiek, ktoré nám venoval internetový obchod na podporu projektu.
    Počet kusov je obmedzený na 30ks.
    Zasielame aj do ČR!
    Podporte nás ešte dnes a staňte sa hviezdou každej párty.

    Svoju odmenu si môžete prezrieť tu:
    https://lasermax-sk.webnode.sk/snurky-tkanicky-do-tenisiek/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    403,76 Kč
    (16 €)
  • prodáno 0
    Poukážka na 10 hier pre 1 osobu

    Jedna hra trvá 20 min.
    Vďaka vašej podpore v hodnote 19€ máte túto vstupenku pre 1 osobu na 10 hier v hodnote 50€.  Môžete si ju vybrať kedykoľvek (nieje časovo obmedzená).
    V prípade záujmu pre viacerých hráčov, prosím navýšte sumu násobne, podľa želaného počtu hráčov.

    Poukážka vám príde na mail.

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    479,47 Kč
    (19 €)
  • zbývá 10 z 10
    Plazmový zapaľovač

    Za podporu v hodnote 24€ vám pošleme nádherný originálny plazmový zapalovač od nášho sponzora (internetový obchod). Bohužiaľ máme len 10 ks, tak sa poponáhľajte a podporte nás ešte dnes.
    Zasielame aj do ČR!

    Prezrieť si ich môžte tu:  https://lasermax-sk.webnode.sk/zapalovac/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    605,64 Kč
    (24 €)
  • zbývá 30 z 30
    Trendové LED svietiace okuliare

    Za podporu v hodnote 27€ vám pošleme trendové okuliare, ktoré nám venoval internetový obchod na podporu projektu.
    Počet kusov je obmedzený na 30ks.
    Zasielame aj do ČR!
    Podporte nás ešte dnes a staňte sa hviezdou každej párty.

    Svoju odmenu si môžete prezrieť tu:  https://lasermax-sk.webnode.sk/okuliare/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    681,35 Kč
    (27 €)
  • zbývá 20 z 20
    Štýlové LED hodinky

    Za podporu v hodnote 29€ vám pošleme nádherné originálne LED hodinky blikajúce v rytme hudby od nášho sponzora (internetový obchod). Bohužiaľ máme len 20 ks, tak sa poponáhľajte a podporte nás ešte dnes.
    Zasielame aj do ČR!

    Prezrieť si ich môžte tu:   https://lasermax-sk.webnode.sk/hodinky/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    731,82 Kč
    (29 €)
  • zbývá 20 z 20
    LED Tričko

    Za podporu v hodnote 39€ vám pošleme nádherné originálne LED tričko blikajúce podľa hudby od nášho sponzora (internetový obchod). Bohužiaľ máme len 20 ks, tak sa poponáhľajte a podporte nás ešte dnes.
    Zasielame aj do ČR!
    Veľkosť napíšte do poznámky.

    Prezrieť si ich môžete tu:   https://lasermax-sk.webnode.sk/tricko/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    984,17 Kč
    (39 €)
  • zbývá 10 z 10
    LED aqua Reproduktory Bluetooth,USB

    Za podporu v hodnote 44€ vám pošleme skvelé LED aqua reproduktory od nášho sponzora (internetový obchod). Bohužiaľ máme len 10 ks, tak sa poponáhľajte a podporte nás ešte dnes.
    Zasielame aj do ČR!

    Prezrieť si ich môžte tu:  https://lasermax-sk.webnode.sk/repro-bluetooth-usb/

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 110,34 Kč
    (44 €)
  • prodáno 0
    Poukážka na 6 hier pre 5 osôb

    Jedna hra trvá 20 min.
    Vďaka vašej podpore v hodnote 49€ máte pokážku na 6 hier pre celú partiu pre 5 osôb v hodnote 150€.
    Môžete si ju vybrať kedykoľvek (nieje časovo obmedzená).

    Poukážka vám príde na mail.

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 236,52 Kč
    (49 €)
  • prodáno 0
    Permanentka na 1 rok pre 1 osobu

    Jedna hra trvá 20 min.
    Vďaka vašej podpore v hodnote 99€ vám zašleme permanentku na celý rok pre 1 osobu v hodnote minimálne 288€.
    Permanentka je časovo obmedzená na 1 rok.

    V prípade záujmu pre viacerých hráčov, prosím navýšte sumu násobne, podľa želaného počtu hráčov.

    permanentka vám príde na mail.

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    2 498,27 Kč
    (99 €)
  • prodáno 0
    Permanentka pre celú partiu 5 osôb na 6 mesiacov

    Jedna hra trvá 20 min.
    Vďaka vašej podpore v hodnote 299€ vám zašleme  permanentku na 6 mesiacov pre celú partiu 5 osôb v hodnote minimálne 600€.

    Permanentka vám príde na mail.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    7 545,27 Kč
    (299 €)
  • zbývá 3 z 3
    Partner arény

    Za podporu v hodnote 990€ sa môže vaša firma alebo organizácia stať trvalím partnerom zábavnej arény. Vaše logo bude trvalou súčasťou našich interiérov,propagačných materiálov a kampaní ako nášho partnera. Logo bude na vestách a tak aj na každej fotografii. Podporte nás a tešíme sa na spoluprácu.

    Doručení odměny: do čtvrt roku po ukončení projektu na Hithitu

    24 982,65 Kč
    (990 €)