Prekonanie Limitov na 24hod. závode Spartan Ultra Island

Jedná sa o jedinečný závod v krajine Island, kde sa bude konať 24 hodinový pretek, ktorý preverí fyzickú a aj psychickú odolnosť každého účastníka. Vyberaná suma pokryje náklady na registráciu, dopravu a ubytovanie. Zvyšné náklady na výbavu si hradím sám.

  • Košice Charity Sprint 2016

  • Litovel Sprint 2016

  • Litovel Sprint 2016

  • Dobeh Liberec Beast 2016

  • Štart Liberec Beast 2017

  • Krynica Trifecta Weekend - Beast sobota

  • Ultra Beast 2017 kilometer č. 32

  • Kouty 2017 Super

  • Svit 2017 Winter Sprint

4 704 Kč
vybráno z 57 856 Kč

8%

8% splněno

13 lidí přispělo

Sport

Island

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 25.11.2017 v 18:46.

Zobrazit všechny odměny

Prečo až teraz?

Prečo riešim financie až teraz? Som spontánny človek, ktorý sa rozhoduje veľmi rýchlo a v momente je schopný ísť aj to takýchto šialeností. Máme dostatok času na to, aby sme dali dohromady financie, letenky, registráciu a taktiež aj ubytovanie. Poďme na to spolu, nič nie je krajšie ako splnený sen

Moja cesta

K Spartan Race som sa dostal začiatkom roku 2016. V tom čase som bol aktívny športovec, ale vôbec som sa nevenoval závodom a už vôbec nie extrémnym pretekom. V Prahe som absolvoval svoj prvý pretek. Omnoho viac k tomu sa dočítate v mojej knihe My Spartan Race.

Čo sa stalo?

Spartan Race sa stalo súčasťou môjho DNA. Zo sekuny na sekundu som sa stal nielen fanatickým bežcom, ale extrémnym závodníkom, ktorý netušil kde sú jeho limity a kam to môže až dotiahnuť. V roku 2016 som absolvoval 7 závodov z toho boli 3 z kategórie Sprint, dva kategórie Super, jeden z kategórie Beast a jeden charitatívny beh. Poradilo sa mi dokončiť takzvanú Trifectu, čo znamená dokončiť všetky tri úrovne v jednom roku. Pretek Sprint sa beží na 5km+ a 20+ prekážok, pretek Super na 13km+ a 25+ prekážok a Beast na 20km+ a 30+ prekážok. To plus pri každom čísle znamená, že nikdy presne neviete koľko kilometrov a koľko pretekov Vás čaká. Napríklad Beast bol 28km a tých prekážok bolo minimálne 32 (už si to presne nepamätám).

V roku 2017 som svoju výkonnosť posunul opäť o niečo ďalej a absoloval som 9 pretekov vrátane dvoch zimných edícií. Taktiež som sa zúčastnil pretekov Ultra Beast a Trifecta Weekendu. Ultra Beast je pretek na minimálne 42km (realita bola 47km). Bohužiaľ som práve na 42km bol nútený odstúpiť z pretekov, čo ma naučilo opäť niečo nové. Dva týždne na to som absolvoval Trifecta Weekend čo znamenalo absolovať všetky tri úrovne v priebehu soboty a nedele. Tentokrát s úspešným záverom.

Prečo práve Spartan Race?

Na týchto pretekoch je najúžastnejšie to, že nikdy neviem do čoho idem. Vždy mám možnosť posunúť svoje limity a už som to niekoľkokrát urobil. Vlastne na každom jednom preteku. Vďaka Spartan Race sa zo mňa stal aktívny športovec, bežec, prekážkar a certifikovaný tréner. Trénujem nielen seba a svojich blízkych, ale aj ľudí v tréningovej skupine Spartan Race, kde si stále hľadáme nové cesty ako sa zlepšovať. Filozofiou Spartan Race je "Pochopíš až v cieli" a "Polovicu závodu beží tvoje telo a druhú polovicu tvoja myseľ".

Moje ciele

V roku 2018 sa chcem zamerať na vytrvalostné závody Hurricane Heat (6 hodinový skupinový armádny výcvik) a Hurricane Heat 12 (12 hodinová edícia). Je to súčasťou Spartan Race. V roku 2019 je mojím cieľom účasť na Ironmanovi (3km plávanie, 180km bicykel a 42km beh) plus preteky Death Race (36 hodinový závod). Účasť na Islande beriem ako skvelú možnosť opäť sa posunúť o niečo ďalej a uzatvoriť tohtoročnú sezónu počas ktorej som získal Double Trifecta, Regionálnu Trifecu a zabehol som aj Polmaratón a Maratón.

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 1
    Prispejem len tak, lebo je to zaujímavé

    Zaujal ma tento projekt a rád ho podporím :)

    Doručení odměny: nespecifikováno

    125,77 Kč
    (5 €)
  • zbývá 23 z 30
    Kniha "My Spartan Race" s osobným venovaním

    Kniha My Spartan Race je moja osobná spoveď a mapuje moju cestu od pasívneho športovca k aktívnemu pretekárovi. 

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    301,86 Kč
    (12 €)
  • prodáno 1
    Tréningový plán na mieru

    Každý z nás si zaslúži byť milovaný. Ale keď chce byť milovaný, musí v prvom rade milovať sám seba. Paradoxom ľudstva je to, že sa staráme hlavne o svoj zovňajšok. O niečo čo vidíme my a vidia to ľudia okolo nás. Až tak veľmi sa nezaujímame o to čo je v našom vnútri a pritom tam sú orgány, ktoré sú omnoho dôležitejšie. Zostavením  tréningového plánu získate komplexný návod ako zmeniť svoj zovňajšok.
    Stačí ísť na stránku www.online-trener.com a tam sa dozvieš všetky informácie. Šandardná cena za tréningový plán je 20€, ty ho máš za 17€

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    427,63 Kč
    (17 €)
  • prodáno 3
    Jedálny lístok na mieru

    Preferujem racionálne stravovanie. Jedálny lístok je šitý na mieru presne tomu čo potrebuješ. Nie je to len o počítaní kalórií, alebo odopieraní si toho čo máš rád. Chceš vedieť čo v takom jedálnom lístku nájdeš? Choď na stránku www.youtube.com/c/roberkitchenworld Skvele sa stravovať a zároveň si tvarovať postavu je skutočne veľmi, veľmi jednoduché. Stačí sa do toho pustiť hneď. Štandardná cena za jedálniček je 20€. Ty ho máš za 17€ :)

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    427,63 Kč
    (17 €)
  • prodáno 1
    Jedálny lístok a tréningový plán

    Rád ti pripravím jednálny lístok a tréningový plán dohromady. Prečo? Pretože medzi naším vonkajším a vnútorným telom musí byť harmónia. Na www.online-trener.com nájdeš video, prečo som túto stránku založil. Získaj tento "combo" darček za zvýhodnených 30€. Štandardne by si zaplatil o 5€ viac.

    Doručení odměny: do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    754,65 Kč
    (30 €)
  • prodáno 0
    Tak toto bude pecka chcem podporiť vyššou sumou

    Áno zaujalo ma to, nechcem nič, chcem len poriadne prispieť. Celá expedícia bude zaznamenaná na vlogovacom youtube Patty Robert World. Nájdete ho hneď po skončení akcie na www.youtube.com/c/pattyrobertworld

    Doručení odměny: nespecifikováno

    2 515,50 Kč
    (100 €)
  • zbývá 1 z 1
    Lístok na tréning "Telo ako Dôkaz" v hodnote 200€"

    Transformačný seminár

    Telo Ako Dôkaz

    Trnava
    20. - 21. januára 2018

    viac info na www.teloakodokaz.sk

    Doručení odměny: nespecifikováno

    3 018,60 Kč
    (120 €)
  • zbývá 5 z 5
    Účasť na Workshope s témou "Aké to na Islande bolo"

    Súčasťou balíčka je:
    - Kniha My Spartan Race
    - Tréningový plán
    - Jedálny lístok
    - Mesačný koučing
    - Online rozvojový osobnostný plán na 12 mesiacov - PATTY ROBERT WORLD

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    5 031,00 Kč
    (200 €)