Hviezdoslavov deň bez auta

Ak by Hviezdoslav žil, určite by nejazdil autom, ale chodil pešo a tweetoval. Ak to spojíme, dostaneme jeho verše z twitteru na tričko, čokoládu alebo do štýlového zápisníka a podporíme tak Bratislavu bez áut. Dýchať jeden deň čerstvý vzduch by bolo fajn.

Prečo vznikol tento projekt?

Bratislava je zahltená autami, to vidí každý. Preto chceme zorganizovať kampaň, ktorej cieľom bude hovoriť o tom, že môžeme z času na čas auto nechať doma a svoje mesto urobiť krajšie, zdravšie a bez stresu. Chceme poukázať na to, že sa Bratislavou dá občas pohybovať pešo, bicyklom alebo MHD.

Čo má spoločne Hviezdoslav s autami?

Tento pánko chodieval väčšinou pešo. Mal rád prechádzky, stromy, lavičky. Poctu mu dáme na jeho námestí, kde má svoju sochu. Toto námestie je plné fontán, lavičiek a stromov, čo je dobrý dôvod vyraziť na prechádzku za priateľmi.

Ako bude vyzerať Hviezdoslavov deň bez auta?

Príjemne. Na Hviezdoslavovo námestie môže prísť bez auta hocikto. Dáš si kávu, porozprávaš sa s priateľmi, vychutnáš pár atrakcií spojených s týmto eventom a niečo sa o doprave v Bratislave dozvieš. Hviezdoslavovo námestie je najkrajší verejný priestor v meste, treba tam jednoducho ísť a vychutnať si ho.

Prečo je dobré podporiť tento crowdfundingový projekt?

Niečo urobíš pre svoje zdravie, pre svoju peňaženku a pre svoje mesto. Za túto podporu naviac získaš odmenu v podobe originálneho trička, smaltovaného hrnčeka alebo štýlového zápisníka.

Ako podporiť tento projekt?

Na stránke www.hithit.com nájdi projekt Hviezdoslavov deň bez auta. Vyber si odmenu, kúp si ju a daj to vedieť svojim priateľom na sociálnych sieťach. Čím viac ľudí tento projekt podporí, tým bude úspešnejší.

Čo budem mať z toho, keď projekt podporím?

Dve veci v jednom. Pekný a originálny darček ako je tričko, smaltovaný hrnček alebo štýlový zápisník a skvelý pocit z podporenia dobrej veci.

Kto už podporil tento projekt?

Olympijský víťaz v chôdzi Matej Tóth, herečka Anka Šišková, dekan Fakulty telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave Marián Vanderka, endokrinológ Juraj Štekláč a vieme o tom, že nás mediálne chcú podporiť aj ďalšie osobnosti.

102 121 Kč
vybráno z 101 060 Kč

101%

101% splněno

51 lidí přispělo

Umění

Bratislava, Slovensko

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 16.6.2017 v 12:44.

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • zbývá 90 z 100
    Tričko s tweetom Hviezdoslava

    Vyber si Hviezdoslavov tweet a my Ti ho vytlačíme na biele alebo čierne tričko. Do poznámky nám napíš veľkosť, farbu (biela alebo čierna) a či chceš dámsky alebo pánsky strih. Tričko má krátke rukávy. Ak v ňom prídeš 27.9.2017 bez auta na Hviezdoslavovo námestie, dostaneš kávu zadarmo. 

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    252,65 Kč
    (10 €)
  • zbývá 18 z 20
    Hrnček Hviezdoslava

    Smaltovaný hrnček červenej farby s tvárou básnika Ťa určite poteší. K nemu Ti pribalíme štýlový zápisník s jeho tweetmi. 

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    404,24 Kč
    (16 €)
  • zbývá 95 z 100
    Tričko s tweetom Hviezdoslava a zápisník k tomu.

    Vyber si  Hviezdoslavov tweet a my Ti ho vytlačíme na biele alebo čierne tričko. Do poznámky nám napíš veľkosť, farbu (biela alebo čierna) a či chceš dámsky alebo pánsky strih. Tričko má krátke rukávy. Ak v ňom prídeš 27.9.2017 bez auta na Hviezdoslavovo námestie, dostaneš kávu zadarmo. 

    K tomu Ti pribalíme štýlový zápisník s jeho tweetmi. 

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    505,30 Kč
    (20 €)
  • zbývá 23 z 30
    Miniset Hviezdoslava

    Vyber si   Hviezdoslavov tweet a my Ti ho vytlačíme na biele alebo čierne tričko. Do poznámky nám napíš veľkosť, farbu (biela alebo čierna) a či chceš dámsky alebo pánsky strih. Tričko má krátke rukávy. Ak v ňom prídeš 27.9.2017 bez auta na Hviezdoslavovo námestie, dostaneš kávu zadarmo. 

    Červený smaltovaný hrnček s tvárou Hviezdoslava je súčasťou tohto balenia. 

    K tomu Ti pribalíme štýlový zápisník s jeho tweetmi. 

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    757,95 Kč
    (30 €)
  • Vyprodáno!!
    Veľký romantický set Hviezdoslava

    Vyber si    Hviezdoslavov tweet a my Ti ho vytlačíme na biele alebo čierne tričko. Do poznámky nám napíš veľkosť a farbu (biela alebo čierna). Súčasťou tohto balenia sú dve tričká, dámske a pánske. Tričká majú krátke rukávy. Kto v nich príde 27.9.2017 bez auta na Hviezdoslavovo námestie, dostane kávu zadarmo. 

    K tričkám patria dva červené smaltované hrnčeky s tvárou Hviezdoslava, dve čokolády, jeden čierny bodkovaný dáždnik a samozrejme dva štýlové zápisníky s jeho tweetmi. 

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 389,57 Kč
    (55 €)
  • Vyprodáno!!
    Kamarát Hviezdoslava

    Staň sa jeho kamarátom a my o Tebe napíšeme na predposlednú stranu štýlového zápisníka, ktorí dostanú všetci. Hviezdoslav o Tebe napíše ďakovný tweet a samozrejme dostaneš k tomu 2 tričká, 2 smaltované hrnčeky, 2 bodkovné dáždniky, 2 čokolády a 2 štýlové zápisníky. Ak prídeš v tomto tričku 27.9.2017 bez auta na Hviezdoslavovo námestie, dostaneš kávu zadarmo. 

    Tvoje meno alebo názvom firmy uvedieme aj v materiáloch, ktoré budeme rozdávať počas tohto dňa na Hviezdoslavovom námestí. 

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    7 579,50 Kč
    (300 €)
  • Vyprodáno!!
    Partner Hviezdoslava

    Byť vychýreným partnerom Hviezdoslava musí byť pre Teba zážitok. Spomenieme Ťa na zadnej strane štýlového zápisníka, v materiáloch, ktoré budeme rozdávať na Hviezdoslavovom námestí ale aj sám Hviezdoslav Ti poďakuje na twitteri. 

    Pre Hviezdoslava je cťou obdarovať Ťa tričkami, smaltovanými hrnčekmi, dážnikmi, čokoládami a štýlovými zápisníkmi v počte 4 ks zo všetkého spomenutého. Ten, kto príde v tomto tričku 27.9.2017 bez auta na Hviezdoslavovo námestie, dostane kávu zadarmo. 

     

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    12 632,50 Kč
    (500 €)